8 Ιαν 2010

Έρευνα για την κύρηξη "ψευδο-πανδημίας" ζητούν τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης!

Ήταν να μην πιάσουμε ξανά τη γρίπη των χοίρων στον Τοξότη φαίνεται... κι άρχισαν να πέφτουν βροχή οι σχετικές ειδήσεις. Αυτή τη φορά βέβαια -παρά την πνιγμένη πλέον φωνή όσων παροτρύνουν σε εμβολιασμό- τα νέα είναι πολύ καλά, αφού πλέον και επίσημα ζητούν να γίνει έρευνα σχετικά με το πως έγινε η κήρυξη πανδημίας από τον ΠΟΥ και το κόστος που προκάλεσε τόσο στα οικονομικά των κρατών, όσο και στην υγεία των ανθρώπων...


Το δημοσίευμα του in.gr αναφέρει:
«Ψευδής συναγερμός»
Έρευνα για την κήρυξη πανδημίας Η1Ν1 ζητούν μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης

07/01/10 19:08

Στρασβούργο
Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία από τις ψευδείς πανδημίες», έπειτα από καταγγελίες ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε λάθος να κηρύξει συναγερμό για τη νέα γρίπη Η1Ν1.
Το θέμα θα συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, δήλωσε την Πέμπτη ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος.

Ο Βόνταργκ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε ότι ο ΠΟΥ κήρυξε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο Γερμανός σοσιαλιστής θέλει το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της [κατάστασης] πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών, ο Βόνταργκ αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία, προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα».

με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Σίγουρα με το παρόν δικαιώνεται εν μέρει και ο κ. Ανουσάκης, ο αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Κρήτης που πολύ νωρίτερα επισήμαινε τις οικονομικές προεκτάσεις του ζητήματος και ζητούσε να αποζημιωθεί τόσο η Ελλάδα, όσο και όλες οι χώρες της ΕΕ, για τα τεράστια άσκοπα έξοδα εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Από την άλλη πλευρά είναι και μια ηθική ικανοποίηση -αν και στο αποτέλεσμα της έρευνας θα φανεί η πλήρης ικανοποίηση- για τους αγώνες χιλιάδων απλών ανθρώπων που είχαμε ενεργοποιηθεί και αντισταθήκαμε στην επίσημη προπαγάνδα.

Να λοιπόν που η ομοψυχία έδειξε τον δρόμο. Μήπως είναι καιρός να κάνουμε το ίδιο για να αντισταθούμε σε άλλες απάνθρωπες πρακτικές ή επικίνδυνα προϊόντα? Όπως τις επικίνδυνες λάμπες φθορισμού/τάχα εξοικονόμησης ενέργειας, την ψεύτικη-υπερθέρμανση -που επίσης κατασπαταλά εκατομμύρια κρατικών κονδυλίων ή τις τοκογλυφικές τράπεζες και τις ανθελληνικές νομοθετήσεις?

Αν αποφασίσουν πάντως να ερευνήσουν το θέμα της κλιματικής αλλαγής, ορισμένων δήθεν πράσινων ΑΠΕ και άλλων εφαρμογών γεωμηχανικής και μετρήσουν σε χρήματα την παγκόσμια ζημιά... θα έχουν να τρώνε και τα δισέγγονα μας με χρυσά κουτάλια...
Αν μας δώσουν πίσω και τα σπασμένα της τοκογλυφίας των τραπεζιτών... θα έχουμε λύσει το πρόβλημα του αιώνα...

Πέρα από το χιούμορ ωστόσο: η πράξη έδειξε πως όταν αντιστεκόμαστε ενωμένοι ενάντια σε οποιοδήποτε σύστημα ΝΙΚΑΜΕ. Οπότε ας μην δικαιώνουμε τον Μακιαβέλλι, που από την εποχή του ήδη γνώριζε πως όσο τρώγονται μεταξύ τους οι άνθρωποι δεν κινδυνεύει το σύστημα...

Ας τους χαλάσουμε επιτέλους αυτή την αιώνια "συνταγή" αντιστεκόμενοι με ομοψυχία. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αντίθετα έχουμε χιλιάδες λόγους να θέλουμε να "φάμε" το σύστημα...Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ