13 Δεκ 2009

Εμβολιασμός για τη γρίπη: NASPAC το μυστικό σχέδιο της γαλλίδας Υπουργού Υγείας Roselyne Bachelot

Άλλο ένα σοκαριστικό άρθρο για τη "νέα γρίπη" που μετέφρασε φίλη του μπλογκ ΤOXOTIS από τη γαλλική γλώσσα - την ευχαριστούμε θερμά.

Εμβολιασμός για τη γρίπη: το μυστικό πλάνο της Roselyne Bachelot

Αποκάλυψη σχετικά με μια οξυδερκή στρατηγική για να αποφύγουμε την οικονομική καταστροφή εξ αιτίας της επιχείρησης εμβολιασμού για τη γρίπηςΗ1Ν1Η ανακοίνωση της υπουργού υγείας για τον εμβολιασμό της αντι-γρίπης είναι αντικείμενο κάθε κριτικής. Ωστόσο, είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε ότι δεν πρόκειται για μια συσσώρευση σφαλμάτων. Η ανακοίνωση της Roselyne Bachelot είναι σοφά ενορχηστρωμένη και ενσωματώνεται σε μία στρατηγική στην πραγματική της εφαρμογή, που λαμβάνει μέρος φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη διόρθωση ενός λάθους, το οποίο διαπράχθηκε το φθινόπωρο και σχετίζεται με την εξοικονόμηση μερικών εκατομμυρίων ευρώ.

Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε συνέντευξη από ένα άτομο ιδιαίτερα καλά ενταγμένο στους κυβερνητικούς κύκλους, το οποίο όμως προτιμά να μείνει ανώνυμο. Ως εκ τούτου, θα τον αποκαλούμε Μ.Χ.

Atoute: Το να φανταστούμε ότι μια τέτοια διαδοχή ψεμάτων μπορούσε να αποτελέσει μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου δείχνει απίστευτο. Τι σας επιτρέπει να το λέτε αυτό;

Μ.Χ. : Συχνά, έχουμε το ελάττωμα να λαμβάνουμε τις πολιτικές για ηλιθίες. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η αντιμετώπισή τους σε καθημερινή βάση δεν είναι το θέμα. Στην περίπτωση του εμβολιασμού της αντι-γρίπης βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πλάνο ανακοίνωσης σοφά ενορχηστρωμένο.

Atoute: Πότε θα υλοποιηθεί αυτό το πλάνο;

Μ.Χ.: Στην πραγματικότητα, όλα ξεκίνησαν σίγουρα με την επιδημία στο Μεξικό στις αρχές Απριλίου 2009. Η Γαλλία, όπως η πλειοψηφία των λαών της Δύσης, έθεσε σε εφαρμογή από το 2005 μια ειδική διαδικασία Πανδημίας για την γρίπη των πτηνών(Η5Ν1). Οι προ-συμβάσεις των διοικήσεων για τα εμβόλια ήταν έτοιμες με τους βιομηχάνους. Οι διαδικασίες παραγωγής επιτάχυνσης ήταν σχεδιασμένες και «διευκολύνθηκαν» από ενισχυτικά στοιχεία τα οποία επέτρεπαν τον πολλαπλασιασμό των δόσεων με την ίδια ποσότητα ανοσολογικής ουσίας, δύσκολης να παραχθεί. Όλα είναι έτοιμα εδώ και πολλά χρόνια για να αντιμετωπιστεί η τρομακτική γρίπη των πτηνών, η οποία είναι αντάξια ταινιών επιστημονικής φαντασίας όπου οι επιστήμονες αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να σώσουν τον κόσμο.
Για να ξεκινήσει το πλάνο Η5Ν1, έλειπε η υπογραφή του υπουργού με το κοινό των βιομηχάνων σε στάση προσοχής {…..}

Atoute: Μα γιατί να χρησιμοποιηθεί μια τέτοια ακραία διαδικασία από τη στιγμή που δεν πρόκειται για τη γρίπη των πτηνών;

M.X.: Εδώ αγγίζετε την καρδιά του προβλήματος. Όλα τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν βιαστικά, αυτά τα εκατομμύρια των μασκών, αυτές οι διαδικασίες αντάξιες μιας φυσικής καταστροφής, έχουν προβλεφθεί για να αντιμετωπιστεί η γρίπη των πτηνών τύπου Η5Ν1 και όχι Η1Ν1. Θνησιμότητα της τάξεως του 30% οφείλεται στη γρίπη των πτηνών, σε σύγκριση με το 0,01% της εποχιακής γρίπης Η1Ν1, «ξαδέρφης» του καινούργιου ιού. Αν κι έχουν το ίδιο όνομα αυτές οι δύο ασθένειες δεν είναι συγκρίσιμες.

Όμως ένα σύνολο σκέψεων ωθεί τη γαλλική κυβέρνηση στο να αγνοήσει αυτή τη μικρή διαφοροποίηση. Αρχικά, ο πολιτικός κόσμος αντιδρά πάντα πολύ αργά. Ο αμίαντος, το μολυσμένο αίμα, το σύννεφο του Τσέρνομπιλ είναι ακόμα χαραγμένα στη μυαλό των ανθρώπων. Έπειτα, υπάρχουν παλιές και έντονες εταιρικές σχέσεις ανάμεσα στις πολιτικές όλων των απόψεων και τις φαρμακοβιομηχανίες, κυρίως της παραγωγού των εμβολίων. Συμπεραίνουμε πολύ γρήγορα τα προβλήματα των συνομιλητών  τα γνωρίζουμε καλά.

Atoute: Εντάξει, αλλά πήρε περισσότερο από μερικές εβδομάδες να συνειδητοποιήσουμε ότι η καινούργια γρίπη Α/Η1Ν1 δεν θερίζει πληθυσμούς, γιατί τέτοια βιασύνη;

Μ.Χ.: Πράγματι, όταν ο νέος ιός «άγγιξε» μια μεγαλούπολη όπως το Μεξικό, το χειρότερο θα ήταν να έφτανε σ’ αυτήν την πόλη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων μεταξύ των οποίων πολλοί ζουν στο συγχρωτισμό και την ένδεια. Όμως, η επιδημία είναι σχετικά ήπια. Μετά από ένα μήνα εξάπλωσης του ιού, στις αρχές του Μαΐου 2009, κατέστη σαφές ότι αυτός ο ιός ήταν σίγουρα μεταδοτικός αλλά βασικά ήπιος. Όταν λέμε ήπιος, εννοούμε: η εποχιακή γρίπη δεν είναι μια εντελώς ήπια ασθένεια και προκάλεσε εκατομμύρια θανάτους ανά τον κόσμο όλα τα χρόνια, αλλά ειδικότερα αυτός ο ιός δεν ήταν περισσότερο επικίνδυνος από την εποχιακή γρίπη.

Ωστόσο, λόγω της καινοτομίας του, ο καινούργιος ιός Η1Ν1 «άγγιξε» περισσότερο νέους ασθενείς. Το μυαλό των ανθρώπων δέχθηκε πλήγμα από τις αναγγελίες θανάτων, κυρίως παιδιών, που μεσολάβησαν σε πραγματικό χρόνο. Το γεγονός ότι αυτοί οι θάνατοι δεν ήταν περισσότεροι από αυτούς που αναμενόταν για μια επιδημία εποχιακής γρίπης δεν έγινε ακόμη σαφές στο κοινό.

Κι όμως, μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο, οι γαλλικές αρχές ξεκίνησαν από το καλοκαίρι μαζικές εντολές εμβολίων που ακολουθούν τη διαδικασία της γρίπης των πτηνών. Το στοίχημα ήταν να μην ληφθούν απροσδόκητα και να φυλαχτούν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι δόσεις των εμβολίων των οποίων η παραγωγή δεν θα μπορούσε να είναι παρά περιορισμένη. Επρόκειτο, για μια φορά, να προβλέψουμε και να μην ξεγελαστούμε από άλλες πλούσιες χώρες. Βέβαια, αυτή η μαξιμαλιστική στρατηγική φαίνεται παράλογη αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο του φθινοπώρου 2009.

Atoute: Δεν καταλαβαίνω ακόμα πού μεσολαβεί το δικό σας μυστικό πλάνο.

Μ.Χ: Στην πραγματικότητα, μία μόνο φορά, περασμένες εντολές και υπογεγραμμένες συμβάσεις, ορισμένοι ειδικοί λίγο πιο λογικοί μπόρεσαν να «φτάσουν» στα αυτιά της υπουργού. Την ίδια στιγμή, στους κόλπους της προεδρικής πλειοψηφίας ακούγονται ασύμφωνες γνώμες και βάλλονται κατά της υπουργού για το κολοσσιαίο ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχούν σε μια ασήμαντη γρίπη.

Στο κέντρο ενός δραστικού αποταμιευτικού προγράμματος, σημαντικές, επίσης, ποσότητες έχουν δαπανηθεί για μία στρατηγική ελάχιστα βάσιμη για την υγεία που ξεκίνησε για να προκαλέσει πανικό. Όμως, οι βιομήχανοι αρνήθηκαν να αναθεωρήσουν τις συμβάσεις: οι διεργασίες παρασκευής είχαν ξεκινήσει και η αποδεδειγμένη ηπιότητα της γρίπης Η1Ν1 έκανε τους πελάτες πιο σπάνιους. 
 

Έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί μια λύση για να βγούμε από αυτήν την καταστροφή. Τότε είναι που οι σύμβουλοι επικοινωνίας της υπουργού εκπόνησαν ένα μυστικό σχέδιο δράσης του οποίου η κωδική ονομασία ήταν NASPAC. Επρόκειτο να αποπροσανατολιστούν οι Γάλλοι από ασυνάρτητες πράξεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αίσθημα δυσπιστίας απέναντι στην κυβερνητική στρατηγική. «Κατά τύχη», αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια των δόσεων του εμβολίου περιείχαν ένα λιπαρό εκχύλισμα καρχαρία: το squalene(είδος καρχαρία).

Πράγματι, για να επιταχύνουμε την παραγωγή στο πλαίσιο της θανατηφόρας γρίπης των πτηνών, είχε σχεδιαστεί από το 2005 να προστεθεί μια συμπληρωματική ουσία, η οποία μπορούσε να παράγει πολλαπλές δόσεις εμβολίου με την ίδια ποσότητα αντιγόνων. Αυτό ήταν ένα θείο δώρο για το σχέδιο NASPAC: η ανησυχητική καταγωγή της συμπληρωματικής ουσίας, η μικρή ύφεση της χρήσης του, η γαλακτώδης μορφή που έδωσε στο εμβόλιο, όλα συγκλίνουν σε μια τέλεια συμφωνία.

Καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο NASPAC έγκειται στο να δίνει τη χειρότερη εικόνα του εμβολίου. Στόχος είναι να μεταπωληθεί το μεγαλύτερο μέρος των δόσεων που διατάχθηκαν σε χώρες ναι μεν φερέγγυες αλλά ασυλλόγιστες, οι οποίες ,μπροστά σε μια μεγάλη επιδημία, θα ήταν έτοιμες να πληρώσουν πανάκριβα τα πολύτιμα γαλλικά αποθέματα που ήταν πλεονασματικά.  (Kάτι από την στρατηγική της Γερμανίας μας θυμίζει ε?- σημ. τοξότισσας)

Ήταν ένα τολμηρό στοίχημα, αλλά ποιος ήταν σε θέση να το πραγματοποιήσει; ο Καναδάς, η Ουκρανία και η Σουηδία κυρίως, έχουν έλλειψη εμβολίων για να αντιμετωπίσουν τον πανικό του πληθυσμού που επηρεάζεται έντονα από την επιδημία.

Atoute: Είναι απίστευτο, υπαινίσσεστε ότι όλος αυτός ο θόρυβος που έγινε γύρω από την πρόληψη προοριζόταν να αποθαρρύνει τους Γάλλους από το να εμβολιαστούν;

Μ.Χ: Ακριβώς, και αυτό το πλάνο επιτεύχθηκε με το χέρι του υπευθύνου.
Θυμηθείτε: όλα ξεκίνησαν με την επιστροφή στα σχολεία και την πρόληψη της μετάδοσης του ιού στους χώρους της δουλειάς. Αντίθετα με χώρες φημισμένα «σεμνότυφες» όπως οι ΗΠΑ, ξεκινήσαμε τη μεταμφίεση των μασκών και το κλείσιμο των σχολείων.

Ο καθένας θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι οι μάσκες ήταν άχρηστες και ότι τα άρρωστα παιδιά θεραπεύονταν πολύ εύκολα από τη νέα γρίπη. Ήταν ένας καλός τρόπος να πιστέψουμε ότι οι αρχές δημόσιας υγείας δεν ενδιαφέρονταν για τίποτα. Έπρεπε, πια, το κόλπο να είναι πολύ χοντρό για να μην ξεσκεπαστεί το πλάνο ΝASPAC ,να γιατί δικαίως αρκεστήκαμε στο να διαδώσουμε ανακριβείς και αντιφατικές πληροφορίες, όλα για να δώσουμε τροφή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τις τρομακτικές προλήψεις που η πραγματικότητα διέψευδε σε καθημερινή βάση.

Atoute: Αλλά τελικά, ο κόσμος δεν είναι χαζός και οι γιατροί μπορούν να μας βεβαιώσουν για το ενδιαφέρον των εμβολίων!

Μ.Χ: Εδώ είναι που η στρατηγική ήταν ιδιαιτέρως λαμπρή: έπρεπε να τοποθετηθεί το ιατρικό «σώμα» για να έχει το πλάνο την τύχη να λειτουργήσει. Αυτή η πτυχή ήταν μια απόλυτη επιτυχία. Αρχικά, ειδικοί παθολόγοι και φαρμακοποιοί κράτησαν απόσταση από το μηχανισμό εμβολιασμού κι έτσι διαχειρίστηκαν, όλα τα χρόνια, χωρίς πρόβλημα τον εμβολιασμό για την εποχιακή γρίπη. Την ίδια στιγμή, οι αρχικές διαδικασίες κατά την περιγραφή των κρουσμάτων της γρίπης ήταν επίτηδες παράλογες:{…..} Τέλος, οι γιατροί επιστρατεύτηκαν από τους νομάρχες για να εξασφαλίσουν, όπως σε περίοδο πολέμου, μαζικό εμβολιασμό στα σχολεία ή στα γυμναστήρια τα οποία θα είναι, εάν το πλάνο πάει καλά, εντελώς άδεια. 

Δεν χρειάστηκε και πολύ για να στραφούμε ενάντια στην υπουργό και το εμβόλιό της, στο σύνολο σχεδόν του επαγγέλματος. Όμως, οι ασθενείς έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό τους και κατακρίνοντας τους οικογενειακούς γιατρούς, το πλάνο NASPAC κέρδιζε σημαντικό έδαφος.

Atoute: Άντε, εντάξει για τους γιατρούς της πόλης οι οποίοι σνομπάρουν τον εμβολιασμό, αλλά οι ασθενείς έχουν την ίδια εμπιστοσύνη στα εμβόλια που επιτρέπουν την εξάλειψη πολλών σοβαρών ασθενειών!

Μ.Χ.: Σίγουρα. Παρά τις «περιπλανήσεις» του εμβολιασμού κόντρα στην ηπατίτιδα Β, τα εμβόλια διατηρούσαν ακόμη μια απήχηση σημαντική στον πληθυσμό. Όμως, αυτή η εκτίμηση είναι «εύθραυστη» επειδή η πολυομυελίτιδα, ο τέτανος ή η διφθερίτιδα εξαλείφησαν και «άγγιξαν» τον πληθυσμό εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Επιπλέον, υπάρχει στη Γαλλία ένα πολύ ενεργό κίνημα κατά του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η ανακοίνωση για τα εμβόλια σχεδιάστηκε για να σπείρει την αμφιβολία στο μυαλό του κόσμου: με την ανησυχητική και λιγότερο χρησιμοποιούμενη, μέχρι τότε, ενισχυτική ουσία, που διατηρείται στον υδράργυρο, οι βιομήχανοι απαλλάχτηκαν συμβατικά από τις ευθύνες τους.

Για να συμπληρωθεί η θεωρία της συνομωσίας, πληροφορίες κρατήθηκαν μυστικές και οι συμβάσεις των βιομηχάνων ήταν μερικώς κρυφές. Εν ολίγοις, απηχώντας την παρενόχληση των κατά του εμβολιασμού, οι υγειονομικές αρχές αντιτίθενται με μυστικά, ψέματα και κατηγορηματικές δηλώσεις.

Έδωσαν στο κοινό την εντύπωση ότι θα χρησίμευε για πειραματόζωο για ένα πειραματικό προϊόν με δυσάρεστο περιεχόμενο. Δημιουργήθηκε ακόμη θόρυβος γιατί αυτό το εμβόλιο θα γινόταν σε παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Το αποκορύφωμα είναι η ύπαρξη ενός βίντεο στο internet, όπου εμφαίνεται η καταστροφή της εκστρατείας του εμβολιασμού της αμερικανικής αντι-γρίπης του 1976, πολύ στενής στην οργάνωσή της με την τρέχουσα γαλλική εκστρατεία.

Τέλος, οι εμπειρογνώμονες διαδραμάτισαν αποφασιστικό ρόλο στην υπουργική ανακοίνωση.

Atoute: Μη μου πείτε ότι εμπειρογνώμονες και υπουργικοί σύμβουλοι πληρωμένοι από τη βιομηχανία του εμβολίου ήταν επίσης μέρος του σχεδίου;!

M.X.: Φυσικά. Το κοινό γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο σε επιστήμονες οι οποίοι «τρώνε από δέκα μεριές» και προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα την κρίση τους. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και απεχθάνεται να τον κοροϊδεύουν. Ήταν πολύ καλά παιγμένο. Όσο αυτό το «σώμα» ειδικών επαινούσε το ενδιαφέρον των εμβολίων, άλλοι αμφισβητούσαν έντονα την εκστρατεία του τροφοδοτούμενου τρόμου από εκκεντρικές πληροφορίες και εκτιμήσεις προερχόμενες από ειδικούς υπό επιρροή.


Τέλος, η Roselyne Βachelot φρόντισε να σχολιάσει τον εμβολιασμό με μια οργανωμένη εκδήλωση από το LEEM, για να επιβεβαιωθεί τελικά η ιδέα ότι η ίδια είναι συνδεδεμένη με τη βιομηχανία. Η βιογραφία της στην μεταβλητή γεωμετρία τονίζει ακόμα πιο επιδέξια αυτή την εντύπωση. 

Atoute: Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό! Αλλά ακόμη υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία: οι θάνατοι της γρίπης;

M.X.: Εδώ είναι που μεσολαβεί η τύχη! Πριν την επιδημία του 2009, οι υγειονομικές αρχές και το εμπόριο φαρμακοποιίας παραφούσκωναν τεχνητά τα στοιχεία θνησιμότητας για να υποστηρίξουν την εκστρατεία του εμβολιασμού ενάντια στην εποχιακή γρίπη: μιλάμε με ευχέρεια για χιλιάδες θανάτους όλα τα χρόνια λόγω της γρίπης στη Γαλλία.

Αυτό αντιπροσωπεύει, ακόμη κι αν ληφθούν επίσημης εκτίμησης, 4000 ετήσιους θανάτους που οφείλονται στη γρίπη. Στους 4 μήνες της επιδημίας, ομοίως αυτό κάνει 1000 θανάτους κάθε μήνα, 30 κάθε ημέρα. Όμως οι θάνατοι από τη γρίπη είναι, από δω και πέρα, επιμελώς λιγότεροι και από την αρχή της επιδημίας στη Γαλλία μόλις που φτάνουμε τους εκατό. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται ήδη στο νότιο ημισφαίριο. Υπάρχουν πολλοί λιγότεροι θάνατοι από προηγούμενα έτη και είναι αλήθεια, περισσότεροι θάνατοι σε νέους, αλλά τα απόλυτα αριθμητικά στοιχεία παραμένουν χαμηλά.

Ως εκ τούτου, το κοινό βρίσκει ότι η καινούργια γρίπη «σκοτώνει» κατά τα φαινόμενα 10 φορές λιγότερο από την εποχιακή. Αυτό είναι ιδανικό για να πείσει τον ασθενή ότι του λέμε ψέματα από την αρχή και ότι όλα όσα σχετίζονται με την επικινδυνότητα της γρίπης Η1Ν1 είναι τεχνητά διογκωμένα, ενώ οι κίνδυνοι του εμβολίου ελαχιστοποιούνται. Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν εφησυχάζουν και η ιστοσελίδα του GSK δεν φοβάται να ανακοινώσει 2 εκατομμύρια θανάτους στη Γαλλία από τη γρίπη του 1968(πρόκειται βέβαια για ασθενείς και όχι για νεκρούς).

Atoute: Είναι διαβολικό…Αλλά ποια είναι η συνέχεια του πλάνου NASPAC;

Μ.Χ.: Η συνέχεια είναι αρκετά απλή. Καταρχάς, να ξεκινήσει μια εκστρατεία των μέσων και έντονη διαφήμιση για την προώθηση του εμβολιασμού κατά την άφιξη του εμβολίου. Μετά τους ειδικούς, να συμμετέχουν και δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την υγεία και που δείχνουν μεγάλο σεβασμό στη βιομηχανία του φαρμάκου. Αυτή η υπερβολική διαφήμιση καταλήγει να έχει σίγουρα το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα: 

΄΄Γιατί να χρειάζεται τόση δημοσιότητα για τον εμβολιασμό εάν είναι πραγματικά χρήσιμος;΄΄ σκέφτεται το κοινό. 

Η εκστρατεία του εμβολιασμού αρχίζει στις 12 Νοεμβρίου και η Roselyne Bachelot είναι αμέσως πειθήνια του εμβολιασμού μπροστά στις κάμερες. Για να συμπληρωθεί η θεωρία της συνωμοσίας, τα διαθέσιμα βίντεο κρύβουν προσεκτικά το χρησιμοποιούμενο εμβόλιο: το εμβόλιο με τα ενισχυτικά στοιχεία, που είναι γαλακτώδες, αναγνωρίζεται εύκολα.

Η υπουργός ανακοίνωσε ακόμη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα εμβολιαστεί στο αριστερό μπράτσο, αντίθετα με αυτό που δείχνουν τα βίντεο. Πρέπει να επιβεβαιωθεί από αυτήν την υποκρισία η ιδέα, ότι η Υπουργός θα κάνει το εμβόλιο χωρίς τη συμπληρωματική ουσία, που προοριζόταν σε εγκύους, κι όπως σκέφτονται σχεδόν βέβαια, με φυσιολογικό ορό. Δεν υπάρχει τίποτα για να αποθαρρυνθούν και οι τελευταίοι εθελοντές. Είναι πράγματι μια διαβολική δεξιότητα.

Atoute: Πράγματι, αυτό φαίνεται αναπόφευκτο, αλλά δεν είναι ήδη πολύ αργά για να μεταπωληθούν αυτά τα εμβόλια;

Μ.Χ.: Καθόλου, όπως σας είπα και προηγουμένως, μερικές χώρες έχουν έναν πανικό απέναντι στη γαλλική στάση. Υπάρχουν ουρές στα κέντρα εμβολιασμού στον Καναδά και οι γαλλικές πωλήσεις εμβολίων ξεκίνησαν μυστικά.

Η Ουκρανία επίσης «γνωρίζει» μια ψύχωση οφειλόμενη στη γρίπη, προσεκτικά οργανωμένη από τις αρχές της για πολιτικούς λόγους. Τελικά ο καθένας έχει το σχέδιό του! Είναι πιθανό το ήμισυ των γαλλικών αποθεμάτων να έχει ήδη μεταπωληθεί, υπό την κάλυψη της αναγγελίας των δωρεών σε τριτοκοσμικές χώρες. 

Atoute: Ευχαριστώ για αυτές τις εκμυστηρεύσεις, δεν φοβάστε μήπως η ειλικρίνειά σας, σας βλάψει;

Μ.Χ.: Όχι, μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτή τη μαρτυρία, είμαι πολύ κοντά στο να συνταξιοδοτηθώ και δεν ξέρω εάν θέλω πραγματικά να συνεχίσω αυτό το επάγγελμα…

Atoute: Ευχαριστώ και πάλι που μας διαφωτίσατε.

Μένουν, τέλος, δύο υποδείγματα:
1.Το εμβόλιο με την συμπληρωματική-ενισχυτική ουσία του squalene έχει συχνά ανεπιθύμητες τοπικές ενέργειες: πόνο, πρήξιμο, αδυναμία του βραχίονα. Μπορούμε να βασιστούμε στο λόμπι κατά του εμβολιασμού για να καταλάβουμε στο έπακρο αυτά τα ατυχήματα(φωτογραφίες, βίντεο) τα οποία θα είναι περισσότερα από τους θανάτους της γρίπης. Τίποτα δεν υπάρχει για να μπλοκάρει το μυαλό του κόσμου. Ιδανικά, θα έπρεπε να βρεθούν γρήγορα μερικές περιπτώσεις του συνδρόμου του Guillain Barre που οφείλονται στο εμβόλιο. Σκλήρυνση κατά πλάκας, ακόμα αμφίβολη, θα ήταν ιδανική.

2.Βρισκόμαστε στην απόλυτη έξαρση της επιδημίας, όμως το εμβόλιο δεν πρόσφερε προστασία πριν από δεκαπέντε μέρες. Υπήρξαν, συνεπώς, πολυάριθμες γρίπες μεταξύ των εμβολιασμένων κι αυτό είναι που θα πυροδοτήσει την ιδέα για την αναποτελεσματικότητα του εμβολίου.


Η Υπουργός

Διδάκτωρ της φαρμακευτικής, βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό( στις γαλλικές Ανώτατες σχολές), η Roselyne Bachelot- Narquin προέρχεται από μια οικογένεια επαγγελματιών υγείας- οι δυο γονείς της ήταν γιατροί στην οδοντική χειρουργική. Όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο, η ίδια ενίσχυσε την πανεπιστημιακή της πορεία εμβαθύνοντας τις έρευνες της στην υπέρυθρη και ραμάν φασματοφωτομετρία σχετικά με την επιρροή που έχουν τα μεταλλικά άτομα στους συνδέσμους άνθρακα-υδρογόνου στα συμπλέγματα μορίων.


 __________
Σχόλιο τοξότισσας: τελικά όλα για το χρήμα? Κάποιες χώρες προνοούν και μεταπωλούν τα εμβόλια, ενώ άλλες σαν την Ελλάδα... τα χρησιμοποιούν "για να μην πάνε χαμένα" αφού τα πλήρώσαμε?  Την ώρα που η χώρα μας οικονομικά βρίσκεται στον "πάτο" είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να "σκοτώνουν" εις γνώση τους με άχρηστα και επικίνδυνα σκευάσματα και να πετούν τα λίγα κρατικά χρήματα από το παράθυρο...

ή να σκεφτούμε πως αυτό ήταν στο "κόλπο" για να ξεκάνουν τη χώρα μια και καλή, μαζί με όλα όσα προηγήθηκαν στα πλαίσια κακοδιαχείρισης και ξεπουλήματος κρατικών επιχειρήσεων και αφαίμαξης ασφαλιστικών ταμείων?

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ