29 Δεκ 2009

Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης και FED: παραρτήματα του συστήματος Rothchild-Rockefeller - Ευρω: ένα νόμισμα σχεδιασμένο από "απατεώνες"

*Η Άλωση των Ευρωπαίων στα ίδια βήματα που πριν αλώθηκε η Ανατολική από τη Δυτική Γερμανία και η Αμερική νωρίτερα...

*Πως οι "ανοιχτομάτηδες λευκοί" την πατούν επί αιώνες από την κάστα των εμπόρων και τραπεζιτών...

*Ευρώ= το "ρατσιστικό" νόμισμα της "άλωσης" της Ευρώπηςσυνέχεια του κειμένου του Π. Τραϊανού


(...)Αφού λοιπόν είδαμε την "καμπούρα" και των Γερμανών, φτάνουμε στην "καμπούρα" των υπολοίπων Ευρωπαίων και άρα και στη δική μας. Αυτό το εβραϊκής ιδιοκτησίας γερμανόφωνο μόνον κράτος με την απόλυτα ελεγχόμενη ηγεσία, που κατέστρεψε τον λαό του, χρησιμοποιήθηκε ως "θηρίο" απέναντι σε όλα τα αδύναμα κράτη της ευρωζώνης. Ένα "θηρίο" άπληστο και αρπακτικό, που δεν είχε έλεος απέναντι σε κανέναν. Ανηλεές, όπως τα πραγματικά του αφεντικά, που είναι οι Εβραίοι. Ο "εμφύλιος" πλέον άλλαζε επίπεδο και μεταφερόταν εκτός Γερμανίας. Μετά τον "εμφύλιο" μεταξύ των Γερμανών ερχόταν ο "εμφύλιος" μεταξύ των Ευρωπαίων. Η μόνη ιδιομορφία είναι ότι τον ρόλο των πανίσχυρων επιχειρήσεων, οι οποίες στέκονταν απέναντι στους καταναλωτές στην περίπτωση του αμερικανικού ή του γερμανικού "εμφυλίου", για να "μαζεύουν" τα χρήματα των Εβραίων, θα τον έπαιρναν τα ισχυρά κράτη απέναντι στα αδύναμα. Τα "είδωλα" άλλαζαν στο νέο παιχνίδι του "εμφυλίου" που θα προκαλούσαν.


Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Σε έναν τέτοιο μεγάλο "εμφύλιο" ευνόητο είναι ότι θα υπάρχει ένα "στρατηγείο", που θα τον διευθύνει. Το "στρατηγείο", που "διευθύνει" τον ευρωπαϊκό "εμφύλιο" είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με "στρατηγό" τον Εβραίο Τρισέ. Η κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι "χτισμένη" με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και από τους ίδιους ακριβώς "αρχιτέκτονες", που "έχτισαν" και την FED. Άσχετα με το πώς εμφανίζεται στα "χαρτιά", στην πραγματικότητα είναι μια ιδιωτικής φύσης τράπεζα, η οποία έχει ως κύριο ρόλο την έκδοση και την προστασία του ευρωπαϊκού νομίσματος. Γιατί είναι ιδιωτικής φύσεως; Γιατί δεν ελέγχεται από τα κράτη, τα οποία θεωρητικά και μόνον εμφανίζονται σαν ιδιοκτήτες της. Ελέγχεται αποκλειστικά από τη διοίκησή της, η οποία είναι καθαρά εβραϊκή. Ο έλεγχος αυτής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας δεν ανήκει στα εθνικά κοινοβούλια. Στην πραγματικότητα είναι μια απλή θυγατρική του συστήματος Ρότσιλντ –Ροκφέλερ.

Είναι ένας απλός "κρίκος" στη μεγάλη εβραϊκή "αλυσίδα". Ένα "εργαλείο", από αυτά που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι, για να "αλώσουν" τις οικονομίες των θυμάτων τους. Αυτά τα "εργαλεία", τα οποία εξυπηρετούν τους ίδιους στόχους, αντιλαμβανόμαστε ότι λειτουργούν ως συγκοινωνούντα "δοχεία". "Δοχεία", που, κάθε φορά που "γεμίζουν", επιλέγουν νέους στόχους και νέα θύματα. Με τα ίδια χρήματα κατακτούν τους διαφορετικούς στόχους. Με τα χρήματα των προηγούμενων θυμάτων τους δημιουργούν νέα θύματα. Με χρήματα από τα θύματά τους στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, δημιούργησαν τα θύματά τους στην Ανατολική Γερμανία. Με χρήματα από τα θύματά τους σε ΗΠΑ και Γερμανία δημιούργησαν τα νέα θύματά τους στην Ενωμένη Ευρώπη.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ του Εβραίου Μπενράκε είναι συγκοινωνούντα δοχεία με την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ, την Παγκόσμια Τράπεζα του Εβραίου Γούλφοβιτς ή την Ντόιτσε Μπανκ του Εβραίου Άκερμαν. Με αυτό το δίκτυο των τραπεζών οι Εβραίοι κάνουν το εξής απλό. Ελέγχουν τα νομίσματα των ισχυρών του Κόσμου και ελέγχουν τα χρέη των θυμάτων τους. Με τις κεντρικές τράπεζες, που ελέγχουν, "τυπώνουν" τα χρήματα που δημιουργούν θύματα και με τράπεζες τύπου Παγκόσμιας Τράπεζας τα "αλυσοδένουν" στα χρέη. Στρέφουν τους "λευκούς" εναντίον των "μαύρων" και στη συνέχεια τους εκμεταλλεύονται όλους μαζί.

Τα πάντα ξεκινούν από τις ΗΠΑ και αυτό είναι φυσικό, εφόσον αυτές "Πλανηταρχεύουν" και άρα οι Εβραίοι των ΗΠΑ είναι οι πρώτοι τη τάξη Εβραίοι. Οι Εβραίοι, οι οποίοι αποφασίζουν και για όλους τους υπολοίπους. Εκεί πάρθηκαν οι αποφάσεις για την κατάκτηση της Ευρώπης. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Η διαβόητη FED δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να "κατακτήσει" την Ευρώπη. Η ίδια είναι αυτή που χρηματοδότησε τον Χίτλερ στην προσπάθειά του να κατακτήσει την Ευρώπη με τις "πλάτες" και βέβαια το "αίμα" του γερμανικού λαού. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ άρχισε να "χτίζει" την πολεμική του "μηχανή" με χρήματα των Εβραίων Ρότσιλντ. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ βύθιζε τα πλοία του Ατλαντικού με υποβρύχια, τα οποία έπαιρναν πετρέλαιο από τον Εβραίο Ροκφέλερ. Τότε δεν κατάφεραν οι Εβραίοι να κατακτήσουν την Ευρώπη και το επανέλαβαν λίγες δεκαετίες αργότερα. Δεν το κατάφεραν με τις σφαίρες και το επιχείρησαν με τα χρήματα. Πάλι όμως με τις ίδιες γερμανικές "πλάτες" επιχειρούν να το κάνουν και με τα ίδια θύματα.

Ο Τρισέ, δηλαδή, δεν είναι μόνον συνάδελφος τραπεζίτης του Μπενράκε, αλλά και ομοεθνής του. "Πνευματικό" παιδί του Εβραίου Γκρίνσπαν δεν είναι μόνον ο Μπενράκε, αλλά και Τρισέ. Όλοι αυτοί είναι Εβραίοι, οι οποίοι προφανώς έχουν έναν κοινό στόχο. Είναι ομοτράπεζοι σε κοινά σχέδια κοινών συμφερόντων. Τον στόχο, που περιγράψαμε πιο πάνω. Μετά τις ΗΠΑ έβαλαν ως στόχο τους να "κατακτήσουν" και την Ευρώπη. Αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν να κάνουν χρηματοδοτώντας τις βόμβες του Χίτλερ, φαίνεται ότι το καταφέρνουν χρηματοδοτώντας τις "Μερσεντές" της Μέρκελ. Αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν να κάνουν με τον "δεκανέα" της Βέρμαχτ, το δοκίμασαν με τη "χαφιέ" της Στάζι. Ψάχνουν στα "σκουπίδια" της Γερμανίας και βρίσκουν τους "ηγέτες" της. Αυτοί οι "ηγέτες" τούς προστατεύουν και οι ίδιοι παραδίδουν την ισχύ των κρατών τους, για να προστατεύουν τους εγκληματικούς μηχανισμούς των Εβραίων.

Μηχανισμούς, οι οποίοι επηρεάζουν τις οικονομίες ολόκληρων κρατών και Ενώσεων Κρατών, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μηχανισμούς, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνον την οικονομία αυτών των κρατών, αλλά και την ίδια την ειρήνη. Ένας τέτοιος μηχανισμός είναι και η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Μια συμμορία, η οποία μπορεί να βυθίσει την Ευρώπη στην αθλιότητα και να την οδηγήσει ακόμα και στο αιματοκύλισμα. Γιατί; Γιατί επηρεάζει το "κυκλοφορικό" σύστημα ολόκληρης της οικονομίας της Ευρώπης. Επηρεάζει την ποιότητα του "αίματος" αυτού του οικονομικού συστήματος, που είναι το νόμισμά του.

ΤΟ ΕΥΡΩ

Φτάνουμε λοιπόν στο κύριο θέμα μας. Στον σχεδιασμό, που επέβαλε η Κεντρική Τράπεζα πάνω στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Αντικείμενο αυτής της εβραϊκής Τράπεζας ήταν ο σχεδιασμός του νομίσματος της Ευρώπης. Από τον σχεδιασμό αυτού του νομίσματος μπορεί να καταλάβει κάποιος τις προθέσεις της εβραϊκής συμμορίας, αλλά μπορεί να καταλάβει και κάτι άλλο. Μπορεί να καταλάβει και τη "βιασύνη" της. Τη "βιασύνη" να επιτύχει κάποιους στόχους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε διάστημα πολύ μικρότερο από αυτό το οποίο απαιτήθηκε για την εφαρμογή της πολιτικής της στις ΗΠΑ του δολαρίου ή στη Γερμανία του μάρκου.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Το εξής απλό. Το ευρώ, ως νόμισμα, δεν σχεδιάστηκε από κάποιους ειδικούς της οικονομίας. Δεν σχεδιάστηκε για να προστατεύει τους κατόχους του. Δεν σχεδιάστηκε για να προστατεύει την οικονομία από την ακρίβεια. Δεν σχεδιάστηκε για να ομογενοποιεί την κοινωνία και τα κράτη που θα το χρησιμοποιούσαν. Σχεδιάστηκε για τους ακριβώς αντίθετους λόγους. Το ευρώ σχεδιάστηκε για να διχάζει την κοινωνία. Να διαφοροποιεί τους πλούσιους από τους φτωχούς τόσο σε επίπεδο πολιτών όσο και σε αυτό των κρατών. Να ευνοεί τα φαινόμενα της αισχροκέρδειας και άρα να δημιουργεί ακρίβεια. Να δημιουργεί τα φαινόμενα που ευνοούν την εβραϊκή πολιτική των "αποχρώσεων".

Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι για τη μορφή του —ως νόμισμα— δεν αποφάσισαν κάποιοι ειδικοί οικονομολόγοι, οι οποίοι είχαν ως προτεραιότητά τους τα συμφέροντα των Ευρωπαίων. Σχεδιάστηκε από ειδικούς ψυχολόγους της αγοράς. Σχεδιάστηκε από ειδικούς, τους οποίους πληρώνουν οι ιδιωτικές εταιρείες, για να σπρώχνουν τους καταναλωτές στην μέχρι "αυτοκτονίας" σπατάλη. Σχεδιάστηκε με λίγα λόγια από τα "τσιράκια" των απατεώνων της αγοράς. Σχεδιάστηκε από τους εγκληματίες συνεργάτες των Εβραίων. Σχεδιάστηκε από τον υπόκοσμο.

Ακριβώς, επειδή σχεδιάστηκε από κακοποιούς και όχι από επιστήμονες, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του. Αρκεί κάποιος να το συγκρίνει με το ομοειδούς αξίας και ανταγωνιστικό του νόμισμα, που είναι το αμερικανικό δολάριο. Το αμερικανικό δολάριο έχει τη "μονάδα" του αποτυπωμένη σε χαρτονόμισμα. Το σύνολο των διαβαθμίσεών του δεν διαφέρει στο χρώμα ή το μέγεθος από τη "μονάδα". Τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή από το ευρώ. Το ευρώ δεν έχει αποτυπωμένη τη "μονάδα" του σε χαρτονόμισμα. Η κάθε διαβάθμισή του διαφέρει από τις υπόλοιπες τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος. Διαφέρει τόσο πολύ, σαν να επρόκειτο για παντελώς διαφορετικά νομίσματα.

Θα εξετάσουμε αυτές τις ιδιαιτερότητες του ευρώ, για να κατανοήσουμε τις συνέπειές τους, ώστε από εκεί ν' αντιληφθούμε τους στόχους αυτών που το "κατασκεύασαν". Το ευρώ, όπως είπαμε, είναι το μοναδικό ισχυρό νόμισμα στον κόσμο —και ίσως στη σύγχρονη ιστορία της οικονομίας—, που δεν έχει αποτυπωμένη τη "μονάδα" του σε χαρτονόμισμα. Γιατί έγινε αυτό; Για να μην έχει άμυνες. Για να μην αντιλαμβάνονται οι κάτοχοι την πραγματικά μεγάλη αξία του αντικειμένου που βρίσκεται στα χέρια τους. Άρα; Άρα γίνονται εύκολα θύματα αυτού, ο οποίος έχει ως στόχο να τους το αφαιρέσει από τα χέρια. Η έλλειψη δηλαδή χαρτονομίσματος του ενός ευρώ ήταν αυτή, που οδήγησε στον "καλπασμό" της ακρίβειας στην ευρωζώνη.


Η μονάδα του ευρώ είναι αποτυπωμένη σε νόμισμα και το χειρότερο είναι ότι δεν είναι το μεγαλύτερο νόμισμα του ευρώ. Ποιος ήταν ο στόχος αυτής της επιλογής; Να δημιουργηθούν τάσεις ακρίβειας, αλλά να "προστατευτούν" όσο το δυνατόν περισσότερο οι ισχυροί της ευρωζώνης. Αυτοί, δηλαδή, που είχαν ισχυρό νόμισμα και ως εκ τούτου είχαν μια τάση να προστατεύουν και τα μεταλλικά της "παρελκόμενα". Θύματα αυτής της επιλογής ήταν όλα τα κράτη και οι λαοί που είχαν αδύναμα νομίσματα και άρα ασήμαντης αξίας κέρματα. Κράτη όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία. Τα κράτη-"στόχοι" δηλαδή των Εβραίων. Οι λαοί, εξαιτίας του κέρματος του ευρώ, δεν είχαν ισχυρές άμυνες και αδύναμοι λαοί δεν είχαν καθόλου άμυνες.

Το σύνολο των λαών της ευρωπαϊκής Μεσογείου —και άρα των λαών με τα ασθενικά νομίσματα— την "πάτησαν". Μόνον οι ισχυροί δεν την "πάτησαν" σε τέτοιον βαθμό και κυρίως οι Γερμανοί. Αυτοί δεν την "πάτησαν" το ίδιο, γιατί είχαν εμπειρία ισχυρού νομίσματος και άρα ισχυρών κερμάτων. Όπως δύσκολα τους έπαιρνες από τα χέρια τα φενίκια, έτσι θα τους έπαιρνες δύσκολα και τα νέα κέρματα.

Ο σχεδιασμός των χαρτονομισμάτων έχει τελείως διαφορετικούς στόχους. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το ανισομεγέθες, που τα χαρακτηρίζει, έγινε για να διευκολυνθούν οι τυφλοί στις συναλλαγές τους. Προφανώς οι τυφλοί στις ΗΠΑ είναι πιο έξυπνοι από τους Ευρωπαίους. Στην πραγματικότητα αυτό τους το χαρακτηριστικό δεν έγινε για να "βλέπουν" οι τυφλοί, αλλά για να "βλέπουν" συγκεκριμένα πράγματα αυτοί οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα όρασης.

Τι σημαίνει αυτό το περίεργο που λέμε; Η ευρωπαϊκή κοινωνία ήταν η πιο ανεπτυγμένη κοινωνία του πλανήτη. Η κοινωνία, που μέσα από αγώνες είχε καταφέρει πράγματα, τα οποία δεν είχαν καταφέρει άλλες κοινωνίες. Ήταν ομοιογενής. Δεν είχε "μαύρους", όπως για παράδειγμα είχε η αμερικανική κοινωνία. Οι κοινωνικές κατακτήσεις είχαν αποδώσει καρπούς και υπήρχε ένα καθεστώς κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας μεταξύ των πολιτών τους.

Όμως, αυτό δεν βόλευε τους Εβραίους, οι οποίοι ήθελαν να εφαρμόσουν το αμερικανικό μοντέλο των "χρωματολογίων". Δεν υπήρχαν "μαύροι" και άρα δεν υπήρχε υποδομή για τις "αποχρώσεις" των "άσπρων". Αυτοί όμως ήθελαν να μετατρέψουν τους Ευρωπαίους σε "πολύχρωμους" δούλους τους, γιατί ήθελαν να τους τα αρπάξουν όλα με τα "πέτσινα" χρήματα. Να τους λεηλατήσουν με τις απαιτήσεις του κάθε επιπέδου του κοινωνικού "χρωματολογίου".

Το κάθε νόμισμα, δηλαδή, το έβλεπε ο καθένας με βάση τη "λευκότητά" του σαν κάτι το διαφορετικό. Οι εργάτες, όπως ήταν φυσικό, ήταν οι πιο "σκούροι" από τους "λευκούς". Τόσο "σκούροι", που, εξαιτίας του ευρώ, έγιναν τελείως "μαύροι". Τι σημαίνει αυτό; Το εξής απλό. Ο "μαύρος" εργάτης έβλεπε ένα "μπλε" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" μεροκάματό του. Έβλεπε ένα "γαλάζιο" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" παντελόνι που θα φορούσε. Έβλεπε ένα "πράσινο" ευρώ, που αντιπροσώπευε το "μαύρο" ενοίκιό του. Ο "άσπρος" υπάλληλος με το ίδιο νόμισμα έβλεπε άλλα πράγματα. Έβλεπε το "πορτοκαλί" ευρώ ως το "άσπρο" μεροκάματό του. Έβλεπε το "μπλε" ευρώ ως το "άσπρο" παντελόνι που θα φορούσε. Έβλεπε το "μωβ" ευρώ ως το "άσπρο" ενοίκιό του.

Οι συλλογικές άμυνες της κάθε κατηγορίας "λευκών" ξεκινούσαν, όταν δεν έβλεπαν τα "χρώματα" που είχαν εκπαιδευτεί να βλέπουν. Ο "μαύρος" διαμαρτύρονταν όταν δεν έπαιρνε "μπλε" μεροκάματο. Όταν το παντελόνι του δεν αγοραζόταν με το "γαλάζιο" νόμισμα. Όταν το ενοίκιο δεν πληρωνόταν με το "πράσινο" νόμισμα. Καμία σχέση με την άμυνα του "άσπρου", η οποία γινόταν πολλές βαθμίδες παραπάνω. Αυτό γινόταν από τη βάση μέχρι την κορυφή του κοινωνικού συστήματος. Τα Golden Boys της κορυφής αντιδρούσαν, όταν ένα "μωβ" νόμισμα δεν έφτανε για ν' αγοράσουν κάλτσες. Παραξενεύονταν όταν ένα "μπλε" νόμισμα δεν ικανοποιούσε τον παρκαδόρο.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι τυφλοί της Ευρώπης "έβλεπαν" τα νομίσματα, αλλά οι "ανοιχτομάτηδες" την πάτησαν. Οι Εβραίοι ήταν ευτυχείς. Είχαν μεταφέρει την αμερικανική νοοτροπία των "χρωματολογίων" στην άλλοτε ομοιογενή Ευρώπη. "Δούλευαν" τους εργαζόμενους με "φτερά" και "πούπουλα", που τους τα έπαιρναν την αμέσως επόμενη στιγμή. Η ακρίβεια όχι μόνον κάλπαζε, αλλά διαφοροποιούσε και τους ανθρώπους μέσα στην κοινωνία. Τα "πέτσινα" χρήματα είχαν αρχίσει να πλημμυρίζουν την Ευρώπη, χωρίς να απειλείται ο σχεδιασμός των Εβραίων, εφόσον δεν ερχόταν σε σύγκρουση με το κεφάλαιο.

Οι "μαύροι" πληρώνονταν με ένα "μπλε" ευρώ την ημέρα και έκαναν την προβλεπόμενη "μαύρη" ζωή στις "μαύρες" συνοικίες με τα "μαύρα" σπίτια κι αυτοκίνητα. Οι "άσπροι" πληρώνονταν με ένα "πορτοκαλί" ευρώ την ημέρα και έκαναν την προβλεπόμενη "άσπρη" ζωή στις "άσπρες" συνοικίες με τα "άσπρα" σπίτια κι αυτοκίνητα. Οι "κάτασπροι" με ένα "πράσινο" ευρώ την ημέρα έκαναν τα ανάλογα στη δική τους "κάτασπρη" ζωή. Οι "ξέξασπροι" το ίδιο, εφόσον εισέπρατταν κι αυτοί ένα "βυσσινί" ευρώ την ημέρα, για να κάνουν τα "ξέξασπρα" πράγματα.

Όλοι ένα "ευρώ" πληρώνονταν και αυτό δεν δίχαζε την κοινωνία των εργαζομένων. Η ακρίβεια, που δημιουργούσε το κέρμα μεγάλης αξίας, δίχαζε τους εργαζόμενους ανάλογα με τα "προσόντα" τους και στη συνέχεια τα διαφορετικά χαρτονομίσματα τούς μονιμοποιούσαν στις νέες "συνθήκες" παραμονής. Στις νέες "συνοικίες" των ηλιθίων και των ρατσιστών.

Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ποτέ δεν σχεδίασαν χαρτονόμισμα του ενός ευρώ κοινό για όλους; Όλοι έκαναν τα ίδια ακριβώς πράγματα με διαφορετικά κόστη, λόγω των "διαφορετικών" ευρώ που εισέπρατταν. Όλοι φτωχοί εργαζόμενοι του ενός "ευρώ" είναι στην ουσία. Ούτε ένας εργαζόμενος, όποιος κι αν ήταν ο μισθός του, δεν απέκτησε με αυτόν τίποτε παραπάνω από κάποιον άλλο εργαζόμενο. Ούτε ένας, που εισέπραττε κάποια πολύ "παρδαλά" ευρώ, δεν απέκτησε ένα σπίτι ή ένα χωράφι παραπάνω απ' ό,τι είχε.

Οι περισσότεροι έχασαν περιουσιακά στοιχεία και άρα κεφάλαιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια "μετακίνηση" σε "μεγαλύτερη" κατηγορία. Πούλησαν χωράφια και διαμερίσματα, για ν' αγοράσουν το μοναδικό τους σπίτι σε "ανώτερη" συνοικία. Στερήθηκαν φαγητό, για ν' αγοράσουν "ανώτερο" παντελόνι. Βυθίστηκαν στα χρέη. Όσο πιο πολλά έπαιρναν, τόσο μεγαλύτερα τα χρέη. Πληρώνονταν "μπλε" ευρώ και χρωστούσαν "πορτοκαλί". Πληρώνονταν "πορτοκαλί" ευρώ και χρωστούσαν "πράσινα". Πληρώνονταν "μωβ" και χρωστούσαν χρυσάφι. Πραγματικό χρυσάφι.

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης γιατί οι ίδιοι Εβραίοι δεν έκαναν τα ίδια πράγματα σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Στις ΗΠΑ δεν είχαν ανάγκη το τρυκ του νομίσματος, για να δημιουργήσουν "χρώματα" μέσα στην κοινωνία τους. Προϋπήρχαν τα "χρώματα" μέσα στη αμερικανική κοινωνία. Το ίδιο πράσινο νόμισμα το έπαιρναν άνθρωποι, οι οποίοι έβλεπαν ο ένας τον άλλον με διαφορετικό "χρώμα" πριν το πάρουν στα χέρια τους. Στην Ευρώπη το νόμισμα ήταν διαφορετικό, για να "χρωματίζει" αυτούς που το έπαιρναν, γιατί, μέχρι να το πάρουν στα χέρια τους δεν έβλεπαν διαφορετικά "χρώματα" μεταξύ τους. Αν η ηλιθιότητα είχε "χρώμα" θα είχε χρώμα λευκό. Μιλάμε για πραγματική ηλιθιότητα. Ούτε τις μαϊμούδες δεν τις "δουλεύεις" τόσο εύκολα. Η ισχυρή μαϊμού θα θελήσει να φάει καλύτερα από την αδύναμη και όχι τα ίδια σε "καλύτερο" πιάτο.

Συνεχίζεται
Πηγή

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ