3 Δεκ 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥΣ

Με νέο Δελτίο Τύπου για τη γρίπη των χοίρων και τα επικίνδυνα εμβόλια επισγμαίνει το ΙΝΚΑ Κρήτης τα κακώς κείμενα της υπόθεσης, εστιάζοντας στο οικονομικό σκέλος της ιστορίας και συγχαίροντας την Ελληνική Δικαιοσύνη, που στο πρόσωπο του εισαγγελέα Ρόδου, κ. Μπούτσικα, προχώρησε σε έρευνα της υπόθεσης μετά από καταγγελίες γιατρών.

Το Δελτίο τύπου, όπως απεστάλη αναλυτικά:ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ   
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 - τηλ: 210 36.32.443 - fax 210 36.33.976 email: inka@inka.gr - http://www.inka.grΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥΣ

Η ανεπίτρεπτη παράλειψη 5ετούς ελέγχου ασφάλειας, όπως κάθε νέου εμβολίου, η ύπαρξη υδραργύρου στα συστατικά και οι αναφερόμενες παρενέργειες όπως και η απαγόρευση χρήσης σε εγκύους και παιδιά από την παρασκευάστρια, είναι οι σαφείς λόγοι, που ξεσήκωσαν τους συνανθρώπους μας σε όλη τη Γη και κατακλύστηκε το διαδίκτυο από διαμαρτυρίες, καταγγελίες και δηλώσεις επώνυμων ιατρών Ελλήνων και της αλλοδαπής, για την αποφυγή χρήσης του εμβολίου κατά του ιού Η1Ν1v, γνωστού ως της γρίπης των χοίρων που ξεκίνησε από το Μεξικό.
Μας έχουν γνωστοποιηθεί οι 2 κατατεθειμένες μηνύσεις στην Αυστρία και στις ΗΠΑ, κατά των υπευθύνων επώασης και διασποράς του ιού.
Επίσης έχουμε συλλέξει τις δημόσιες δηλώσεις Υπουργών Υγείας, τέως και νυν, δημόσιες δηλώσεις νοσοκομειακών ιατρών και διευθυντών, και Ελλήνων και της αλλοδαπής Πανεπιστημιακών, έχουμε παρατηρήσει τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, που όμως δεν έχουν την απαραίτητη πληρότητα για εξαγωγή συγκριτικών συμπερασμάτων έτους, ετών, προσβεβλημένων, θανόντων, αυτοϊαθέντων, κοινής εποχιακής γρίπης και χοίρων, δαπάνες έτους και ετών κοινής εποχιακής και χοίρων, κόστος αγοράς εμβολίου χοίρων.
Δεχόμαστε όλοι οι Έλληνες και στο ΙΝΚΑ έχουμε καταγγελίες και παράπονα, που σχετίζονται με την διασπορά τρόμου και υποβολής πιεστικής προτροπής από ανεπίσημες καταχωρήσεις στην τηλεόραση και στον τύπο, υπέρ του εμβολίου, παρά την παράλειψη του 5ετούς ελέγχου κλπ, καθώς και με εν τέλει υποσημείωση ότι είναι προαιρετικό, δηλαδή όποιος το κάμει είναι δική του η ευθύνη.
Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε στα αυτιά μας, την μετριότητα όσων είπε η Επίτροπος Υγείας της Ε.Ε. κα Ανδρούλα Βασιλείου, για την Ελληνίδα Υπουργό Υγείας.
Αυτά είναι πολύ σοβαρά και ταυτόχρονα πολύ ασόβαρα πράγματα, που έτσι περιέχουν σοβαρό κίνδυνο για τους πολίτες καταναλωτές αγαθών υγείας, καθώς και ακραία οικονομική επιβάρυνση της χώρας σε τωρινούς ακραία δύσκολους καιρούς.
Δεν έχουμε δει πουθενά, ούτε από την Υπουργό Υγείας κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ούτε από τον Υπουργό οικονομίας κο Παπακωνσταντίνου, ούτε την Επίτροπο Υγείας κα Ανδρούλα Βασιλείου, να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αγωγής αποζημίωσης των χωρών που ζημιώθηκαν με τις δαπάνες αγοράς του εμβολίου Η1Ν1v, κατά των υπευθύνων της διασποράς του ιού, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στις 2 μηνύσεις που κατατέθηκαν στην Αυστρία και στις ΗΠΑ.
Έχουμε δει μια έρευνα που διέταξε ο αξιότιμος Εισαγγελέας Ρόδου, κος Κ. Μπούτσικος, κατόπιν επώνυμων καταγγελιών ιατρών και βάσει του συνοδευτικού εγγράφου του εμβολίου και πιστεύουμε, ότι μπορεί να έχουμε από την ασφαλή ψηλάφηση που ακολουθεί πάντα η ανακριτική διαδικασία, τα ασφαλή συμπεράσματα για αυτή την εμβολιαστική προσφορά, όπως εσπευσμένα εξαγγέλθηκε σαν πανδημία από τον Π.Ο.Υ..

Πρόσφατη είναι η δήλωση του τ. Υπουργού κου Δημήτρη Αβραμόπουλου στην εκπομπή ΄΄όλα της γρίπης΄΄ του ΣΚΑΪ TV, : ΄΄Ο Π.Ο.Υ., είναι πολύ σοβαρός οργανισμός για να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα΄΄, και αναρωτιόμαστε εμείς, όταν υπάρχουν γλίστρες, φυσικό δεν είναι και ο ποιό προσεκτικός κάποτε να γλιστρήσει, λόγω της συνθετότατης πολλαπλότητας του αντικειμένου του.

Το ΙΝΚΑ, εκφράζει θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που ΚΟΣΜΕΙ με ενέργειές της, σαν αυτή του Εισαγγελέα Ρόδου κου Κ. Μπούτσικου, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

__________________________
Σχόλιο Τοξότισσας:

Στην επόμενη ανάρτηση θα δούμε όμως με ποιό τρόπο η ελληνική κυβέρνηση "σαμποτάρει" και παρεμβαίνει αθέμιτα στο έργο της δικαιοσύνης μιλώντας για "παγκόσμιο περίγελο"... λόγω της εισαγγελικής αυτής έρευνας... Γιατί άραγε καμώνονται πως δεν γνωρίζουν πως δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία αυτή η έρευνα που ζήτησε ο εισαγγελέας Ρόδου, κ. Μπούτσικας? αφού είναι γνωστές δεκάδες άλλες αγωγές και έρευνες που τρέχουν εις βάρος του ΠΟΥ και των φαρμακευτικών εταιριών, ανάμεσα στις οποίες και οι αγωγές που αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΙΝΚΑ Κρήτης...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ