29 Δεκ 2009

Και οι "λευκοί" τρελάθηκαν: Η ρατσιστική "λεύκανση" στα χέρια πονηρών Εβραίων

Συνέχεια του κειμένου που αφορά στην οικονομική λεηλασία, και την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων...

Η μόδα και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ως γρανάζια παραγωγής "βαθμίδων λευκότητας" στα χέρια Εβραίων εμπόρων και τραπεζιτών

του Παναγιώτη Τραϊανού


(...)Ξαφνικά δηλαδή τα παιδιά των λευκών "τρελάθηκαν". Έβλεπαν "χρώματα" εκεί όπου μέχρι τότε δεν υπήρχαν. Έβλεπαν άπειρες διαβαθμίσεις του "λευκού". Έψαχναν να βρουν τι είναι ο "απέναντι", για να ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν. Να τον αντιμετωπίσουν σαν "κατώτερο", "ίσο" ή "ανώτερο"; Τι ήταν ο "απέναντι"; "Άσπρος" αλλόγλωσσος νεοαφιχθής μετανάστης; "Ολόασπρος" αγγλόφωνος Αμερικανός εργάτης; "Κάτασπρος" με πτυχίο; "Ξέξασπρος" με μεταπτυχιακό; "Golden-άσπρος" με πτυχίο Χάρβαρντ; Από τη στιγμή που ο "οργανισμός" των ρατσιστών Αμερικανών το τραβούσε το "δούλεμα", οι Εβραίοι ήταν διατεθειμένοι να τους "δουλέψουν" ακόμα πιο πολύ. Μετά την οικονομική κρίση του ρατσιστικού κράτους των ΗΠΑ το 1929, ανέλαβαν οι Εβραίοι να το κάνουν ακόμα πιο ρατσιστικό.

Τότε ακριβώς εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ως ιδρυτές και ιδιοκτήτες της FED. Έχοντας τον έλεγχο της FED, είχαν ένα "καρότο", που θα έβαζαν την αμερικανική κοινωνία να τρέχει πίσω του. Δεν θα έδιναν μόνον "καθρεπτάκια" και "χάντρες" στους λευκούς, για να τους διαχωρίζουν από τους μαύρους, όπως έκαναν οι Αγγλοσάξονες. Θα έδιναν και "βραχιόλια" και "φτερά" και "πούπουλα" σε κάποιους λευκούς, για να τους διαχωρίζουν από τους άλλους λευκούς. Θα έδιναν και μερικές "κορδέλες" σε κάποιους άλλους ακόμα πιο "άσπρους". Με το "φτηνό" χρήμα μονιμοποίησαν την ιδιόμορφη "κινητή" μισθολογική πολιτική στην αμερικανική οικονομία.

Την "κινητή" μισθολογική πολιτική, που άνοιγε σε απίθανο βαθμό τη μισθολογική "ψαλίδα" —η οποία υπήρχε μεταξύ των εργαζομένων στις ΗΠΑ—, οι Εβραίοι την έλεγξαν πολύ εύκολα. Έριξαν ως έμποροι πανάκριβα "φτερά" και "πούπουλα" στην αγορά και ανάγκασαν τους εργαζόμενους να διχαστούν μεταξύ τους ανάλογα με τα προσόντα τους και άρα με το "δίκιο" τους σ' ό,τι αφορά την απόκτηση αυτών των "σκουπιδιών". Τότε ξεκίνησε ο μεγάλος "χορός" της μόδας. Της κατευθυνόμενης από τους Εβραίους μόδας. Της μόδας, που κατάπινε ό,τι αύξηση κι αν δινόταν σε κάθε λευκή "απόχρωση".

Οι μορφωμένοι άρχισαν να σέρνουν τον χορό, εφόσον πρώτοι αντιλήφθηκαν το "δίκιο" τους. Τι στο καλό. Ολόκληρο Χάρβαρντ είχαν τελειώσει κάποιοι, να μην πάρουν το "φτερό" που "δικαιούνταν"; Να έχουν μόνον "καθρεπτάκια", όπως οι υπόλοιποι λευκοί εργαζόμενοι; Είχαν τελειώσει το Χάρβαρντ και ήθελαν να φοράνε το "φτερό", για να το δείχνουν. Οι Εβραίοι τα είχαν καταφέρει. Στο όνομα της ανάπτυξης έδιναν αφειδώς το "πέτσινο" χρήμα υπό την προϋπόθεση όμως να μην "αδικηθούν" και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Να πάρουν κι αυτοί το κατιτίς τους για τις σπουδές τους ή το "χρώμα" τους. Με αυτόν τον τρόπο οι Εβραίοι της FED απέκτησαν και λαϊκή συμπάθεια. Έδιναν άφθονα χρήματα στους κεφαλαιοκράτες, αλλά δεν "ξεχνούσαν" και τα "εκλεκτά" παιδιά των σπουδών. Διατήρησαν τη διαφορά μεταξύ των "άσπρων" και των "μαύρων", για να μην ερεθίσουν τον ρατσιστικό πληθυσμό των Αμερικανών και άρχισαν να παίζουν μόνον με τους "άσπρους".

Ο "Ολόασπρος" πτυχιούχος θα έπαιρνε πλέον τριπλάσιο μισθό από τον "μαύρο", αλλά θα κατοικούσε σε "ολόασπρη" συνοικία, όπου τα σπίτια κόστιζαν τριπλάσια χρήματα από αυτά των μαύρων. Δεν θα οδηγούσε Dodge σαν τους μαύρους, αλλά ούτε και Ford σαν τους υπόλοιπους άσπρους. Θα οδηγούσε ένα "ολόασπρο" σουηδικό VOLVO. Το παντελόνι του θα κόστιζε τριπλάσια από αυτά των μαύρων και διπλάσια από αυτό των υπολοίπων άσπρων. Ο "Κάτασπρος" μεταπτυχιακός θα έπαιρνε τετραπλάσιο μισθό από τον "μαύρο", αλλά κι αυτός θα κατοικούσε στη "δική" του συνοικία. Στην "κάτασπρη" συνοικία, όπου τα σπίτια κόστιζαν τετραπλάσια από αυτά των "μαύρων". Αυτός δεν θα οδηγούσε ούτε καν "ολόασπρο" VOLVO, αλλά ένα "κάτασπρο" Mercedes. Δεν θα φορούσε το "ολόασπρο" παντελόνι, αλλά ένα "κάτασπρο" Armani.

Όλες οι πυραμίδες όμως έχουν μίια κορυφή και η κορυφή των "άσπρων" ήταν "χρυσή". Εκεί "κατοικούσαν" τα Golden Boys, οι περισσότερο εκ των οποίων ήταν Εβραίοι. Οι ευνοημένοι των "θεών". Αυτοί, παρόλο που ήταν κοινοί εργαζόμενοι, δεν θα κατοικούσαν κοντά στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Θα κατοικούσαν κοντά στα αγγλοσαξονικά "αφεντικά". Στις Golden συνοικίες, όπου οι τιμές ήταν απροσδιόριστες. Θα οδηγούσαν Golden Ferrari και τα παντελόνια τους θα ήταν ειδική "παραγγελία". Εισέπρατταν μισθούς, που λίγα χρόνια πριν αντιπροσώπευαν στην αμερικανική οικονομία την αξία ενός εργοστασίου, ενώ ήταν απλοί υπάλληλοι. Αγόραζαν για το σπίτι τους έναν καναπέ ίσης αξίας με το σπίτι του "μαύρου".

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Έριξαν "πέτσινα" χρήματα στην αγορά, αλλά αυτά δεν επηρέαζαν τη λειτουργία της οικονομίας. "Καταναλώνονταν" στα ίδια πράγματα και δεν διασπούσαν την τάξη των εργαζομένων. Τόνοι χρήματος ξοδεύονταν, για να καταλήξουν σε σκουπιδοτενεκέδες. Δεν γινόταν κάποιος Golden και ζώντας ως "μαύρος" ν' αγοράζει με τους μισθούς του φέουδα και πόλεις ολόκληρες, όπως θα μπορούσε. Τα "εξάτμιζε" στην ελεγχόμενη αγορά. Όσα πιο πολλά έπαιρνε, στην πραγματικότητα τόσα πιο πολλά χρωστούσε. Γιατί; Γιατί αυτόματα τοποθετούνταν σε πολυδάπανη κοινωνική κατηγορία. Γιατί το σπίτι, που θα αγόραζε με δάνειο, είχε "εικονική" αξία εκατομμυρίων δολαρίων. Το αυτοκίνητο, που θα αγόραζε με δάνειο, είχε "εικονική" αξία εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Όσα πιο πολλά εισέπραττε, τόσο πιο πολλά έπρεπε να ξοδεύει. Η μόδα είχε αρχίσει ν' αλλάζει με τρομερούς ρυθμούς, γιατί έπρεπε να "καταβροχθίζει" τόνους "πέτσινου" χρήματος. Οι γυναίκες των Golden δεν έπρεπε καν να φοράνε το ίδιο ρούχο δύο φορές. Τα πάντα έχασαν το νόημά τους και ως εκ τούτου και την αξία τους. Ο Golden "άσπρος" ξόδευε τεράστιους μισθούς με απίστευτες ταχύτητες. Αγόραζε πανάκριβα καταναλωτικά προϊόντα, τα οποία μετά την απόκτησή τους έχαναν την αξία τους. Ισχύει πάντα αυτό το οποίο είπαμε πιο πάνω. Τα προϊόντα δεν είναι κεφάλαιο. Η μοίρα του προϊόντος είναι πάντα τα σκουπίδια. Αυτοί, που ευνοούνταν, αγόραζαν "φτερά" και "πούπουλα" άνευ αξίας. Με αυτόν τον τρόπο οι ευνοημένοι "άσπροι" των ΗΠΑ έγιναν δούλοι των Εβραίων. Χρωστούσαν τεράστια ποσά στις εβραϊκές τράπεζες και είχαν ανάγκη τα "πέτσινα" χρήματα της FED.

Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε και τα παράδοξα της σημερινής οικονομικής κρίσης. Βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες ημέρες εισέπρατταν εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς, να χάνουν τις δουλειές τους και να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα χαρτόνια και τις γέφυρες. Βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι ελάχιστες ημέρες πριν έπιναν κρασί, που η γουλιά κόστιζε ίσα με έναν μισθό εργαζομένου, να ζητιανεύουν στους δρόμους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί απλούστατα τα ποσά, που εισέπρατταν τα προηγούμενα χρόνια, δεν τα έκαναν απόθεμα ή κεφάλαιο. Δεν τα έκαναν δέκα διαμερίσματα ή εκατοντάδες στρέμματα γης, για ζουν από αυτά και μετά την απόλυσή τους.

Τα χρήματα που εισέπρατταν ήταν "πέτσινα" χρήματα και έτσι χρησιμοποιούνταν. "Αγόραζαν" ζωή δισεκατομμυριούχων κεφαλαιοκρατών και ξεχνούσαν ότι οι ίδιοι ήταν κοινοί εργαζόμενοι. Εισέπρατταν εκατομμύρια, αλλά είχαν στεγαστικά δάνεια εκατομμυρίων σε "καλές" περιοχές. Τα χρήματα που εισέπρατταν τα έκαναν life-style και ανούσια προϊόντα. Έτρωγαν σε εστιατόρια και πλήρωναν μια περιουσία. Αγόραζαν ένα αυτοκίνητο, που άξιζε ίσα με μια πραγματική περιουσία. Αγόραζαν παπούτσια πιο ακριβά από τα αυτοκίνητα των "μαύρων".

Έχασαν τη δουλειά τους και πήγαν κατ’ ευθείαν στο μηδέν. Εκεί όπου πηγαίνει ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος, όταν χάσει τη δουλειά του. Στο σημείο όπου αποκαλύπτεται η αλήθεια. Στο σημείο όπου διαφοροποιείται ο εργαζόμενος από τον κεφαλαιοκράτη και άρα αποκαλύπτεται η πραγματική του ιδιότητα, η οποία για χρόνια μπορεί να "κρύβεται" κάτω από ένα Armani. Ο εργαζόμενος επιβιώνει χάρη στην εργασία του και εκεί διαφέρει από τον κεφαλαιοκράτη, ο οποίος επιβιώνει χάρη στο κεφάλαιό του. Στο σημείο όπου φαίνεται καθαρά αν αυτό, το οποίο κατέχεις, είναι ένα "φτερό" με τη μορφή Porsche ή υπερπολύτιμο κεφάλαιο. Από τη σημερινή τύχη των "κάτασπρων" ανέργων καταλαβαίνεις ότι δεν διέφεραν ποτέ και σε τίποτε από τους "μαύρους" συναδέρφους τους. Όποιος από τους δύο κι αν χάσει τη δουλειά του, κάτω από τις ίδιες γέφυρες θα καταλήξει.

Αν γνωρίζει δηλαδή κάποιος το "παιχνίδι" του χρήματος, είναι εύκολο να "δουλεύει" τους εργαζόμενους, ειδικά όταν αυτοί είναι ρατσιστές και βλάκες. Τα φτηνά χρήματα, που έδιναν οι Εβραίοι στους ρατσιστές "άσπρους", τα μάζευαν με τα κάθε φορά πιο ακριβά προϊόντα, που προσέφεραν στους ηλίθιους. Αυτός ο ελεγχόμενος "καλπασμός" της ακρίβειας ήταν όλο το μυστικό του σχεδιασμού. Αυτό το παιχνίδι το έλεγχαν κατ’ αποκλειστικότητα οι Εβραίοι, για να μπορούν να ελέγχουν την πορεία του χρήματος. Να ελέγχουν την πορεία του, προκειμένου να μην το βάζουν στη "δοκιμασία" της σύγκρουσης με το κεφάλαιο και εξευτελιστεί.

Αυτοί εφεύραν την "κινητή" χωροταξία, το πάθος για τη μόδα και βέβαια έφεραν στις ΗΠΑ τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Τι σημαίνει "κινητή" χωροταξία; Οι Εβραίοι έλεγχαν ποιες περιοχές θα είναι κάθε φορά απλά "άσπρες" ή "ολόασπρες" ή "κάτασπρες". Αν μέχρι την εμφάνιση των Εβραίων οι λευκοί Αμερικανοί απλά κατοικούσαν σε διαφορετικές περιοχές από τους μαύρους, μετά από την επέμβαση των Εβραίων οι Αμερικανοί "μετακινούνταν" σχεδόν ανά δεκαετία. Έγιναν πραγματικοί νομάδες. Μετακινούνταν, για ν' αποφύγουν τους σκουρόχρωμους λευκούς, οι οποίοι έπαιρναν αυξήσεις και πλησίαζαν απειλητικά τις γειτονιές τους. Με τις "πέτσινες" αυξήσεις των "αποχρώσεων" ο ένας "κυνηγούσε" τον άλλο. Οι Εβραίοι, μέσω του Χόλυγουντ και των εβραϊκών οίκων μόδας, έλεγχαν απόλυτα τη "μόδα" τόσο στην κατοικία όσο και στο ντύσιμο και άρα τα χρηματοβόρα "must" για κάθε "απόχρωση" των ηλιθίων.

Αυτοί εισήγαγαν για τους ίδιους λόγους και τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα στις ΗΠΑ με την κολοσσιαία αυτοκινητοβιομηχανία. Γιατί; Γιατί απλούστατα ήταν τα ιδανικά για τους "άσπρους". Ήταν όμορφα, σπάνια και βέβαια πανάκριβα. Η κάθε μάρκα, ανάλογα με την πολυτέλειά της και τον όγκο παραγωγής της, γινόταν το "φυλετικό" αυτοκίνητο της κάθε "άσπρης" κατηγορίας. Για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση, φρόντισαν να ελέγχουν και τις "μήτρες", που γεννούσαν αυτό το "χρωματολόγιο". Τις "μήτρες", που παρήγαγαν τον ρατσισμό μεταξύ των "άσπρων". Έναν ρατσισμό χειρότερο ακόμα και από τον αυθεντικό κοινωνικό ρατσισμό των Αμερικανών.

Πιο ρατσιστής ήταν ο "γεννημένος" στο Χάρβαρντ Αμερικανός απέναντι στους κοινούς "άσπρους" των δημοσίων Πανεπιστήμιων, παρά οι "άσπροι" απέναντι στους πραγματικούς "μαύρους". Εβραίοι έλεγχαν το σύστημα παιδείας, το οποίο παρήγαγε τις "αποχρώσεις" το λευκού. Οι "μαύροι" στα δημόσια δωρεάν σχολεία και οι "άσπροι" σε ιδιωτικά σχολεία, που "άσπριζαν" τους μαθητές τους ανάλογα με τις τσέπες των γονιών τους. Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό του σημερινού ρατσιστικού "χρωματολογίου" των ΗΠΑ. Οι διάφορες "αποχρώσεις" της κοινωνίας τους, όπως είπαμε, προέρχονται από τη διαφορά που υπάρχει στους μισθούς τους. Τη "δίκαιη" για τους ρατσιστές διαφορά.

Αυτό το "δίκαιο" όμως δεν ήταν ισχυρό και άρα δεν άντεχε στην κριτική, προκειμένου ν' ανοίξει την "ψαλίδα" των μισθών και άρα το εύρος του "χρωματολογίου". Αυτό το "δίκαιο" δεν θα είχε μονιμότητα σε μια κοινωνία, η οποία φυσιολογικά θα ομογενοποιούνταν με τον χρόνο. Αυτό το γνώριζαν οι Εβραίοι και εκεί έδωσαν τη μάχη τους. Για να "νομιμοποιήσουν" και να μονιμοποιήσουν τη "δίκαιη" διαφορά, προσπάθησαν να της δώσουν οικονομική υπόσταση. Μια υπόσταση, η οποία θα την εμφάνιζε λογική. Τι έκαναν; "Κοστολόγησαν" την αξία της κάθε "βαφής". Κοστολόγησαν το "χρώμα" και βέβαια την κάθε "απόχρωσή" του.

Πώς έγινε αυτό; Με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που γεννούν τις "λευκές" αποχρώσεις. Υπάρχουν φτηνά Πανεπιστήμια και άρα φτηνές "αποχρώσεις" του "λευκού" και ακριβά Πανεπιστήμια με ακριβές "αποχρώσεις" του ιδίου χρώματος.

Συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ