29 Δεκ 2009

Το "σφαγείο" του Χρηματιστηρίου και το "κόλπο" με τους έποικους (λάθρο-)μετανάστες


  • Το ξεπούλημα του Δημοσίου Κεφαλαίου
  • Η αφαίμαξη των Ελλήνων στο τζόγο του χρηματηστηρίου
  • Οι μικροιδιοκτησίες ξένων στην Ελλάδα και οι (λάθρο-)μετανάστες ως "αναλώσιμα" σε περίπτωση που ξυπνήσει ο Έλληνας και κατανοήσει τη μεγάλη απάτη...
του Π. Τραϊανού

(...)Με αυτήν την εξωφρενική "σπατάλη" της προδοτικής σημιτικής εποχής έφεραν την κατάσταση στα μέτρα που βόλευαν τους Εβραίους τραπεζίτες. Υπερχρεώνοντας το κράτος, το ανάγκασαν να "σκέφτεται" πλέον το ξεπούλημα του δημόσιου κεφαλαίου. Αυτό όμως δεν ήταν απλό. Το κράτος χρεωνόταν, αλλά στο παράλληλο διάστημα οι Έλληνες ήταν ακόμα δυνατοί. Είχαν τις καταθέσεις τους. Αν το κράτος έβγαζε το δημόσιο κεφάλαιο στο "σφυρί", θα το έκανε με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα το έβαζε στο χρηματιστήριο, ώστε να πάρει ό,τι περισσότερο μπορούσε από την αγορά. Στο σημείο αυτό τους προβλημάτιζε η οικονομική δύναμη των Ελλήνων πολιτών. Αν έμπαιναν τα "θηρία" του δημοσίου μέσα στο χρηματιστήριο, οι Έλληνες θα αγόραζαν μετοχές τους. Μετοχές ακλόνητης και αιώνιας αξίας, όπως ακλόνητες και αιώνιες είναι οι εταιρείες που αντιπροσώπευαν.

Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, ήταν πρόβλημα. Οι Έλληνες θα "αγόραζαν" τις εταιρείες και ό,τι "περίσσευε" θα ήταν ιδιαίτερα ακριβό για τους "πλιατσικολόγους". Άρα; Άρα έπρεπε να τους τα "πάρουν" τα χρήματα πριν βάλουν στο χρηματιστήριο αυτές τις εταιρείες. Αυτό και έκαναν. Με τεχνητούς τρόπους και με τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων έδωσαν "άνοδο" στο χρηματιστήριο, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Με προπαγάνδα σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου "έπεισαν" τους Έλληνες για τις μεγάλες "αποδώσεις" του. Αποδώσεις "τζόγου" και όχι πραγματικές, εφόσον δεν είχε αλλάξει τίποτε για τις μέχρι τότε εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες, που να δικαιολογούν "έκρηξη" τιμών.

Σ' αυτό το έγκλημα πρωταγωνίστησε ο δήθεν πανέξυπνος Σόρος. Αυτός και οι συνένοχοί του "έφαγαν" τα χρήματα των Ελλήνων μέσα στο χρηματιστήριο. Τι έκαναν; Το μετέτρεψαν σε "καζίνο", γιατί γνώριζαν ότι θα είχαν τη στήριξη των προδοτών. "Στημένο" ήταν το παιχνίδι εξ αρχής. Ένα παιχνίδι, το οποίο δεν έγινε μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε όλες τις χώρες που ενδιέφεραν τους Εβραίους. Δανείζονταν ο Σόρος και οι συνένοχοί του "τόνους" χρήματος από τους Εβραίους τραπεζίτες και τα έβαζαν στο κάθε "πεθαμένο" χρηματιστήριο. Αγόραζαν φτηνά και αφού παρέσερναν μέσω προδοτικών κυβερνήσεων και πληρωμένων ΜΜΕ τον κόσμο σ' αυτά, πουλούσαν ακριβά και έφευγαν με τεράστιες "λείες" στα χέρια τους.

Έτσι έγινε μεγιστάνας ο Σόρος. Με χρήματα των Ελλήνων, των Ούγγρων, των Ιταλών, των Πολωνών κλπ.. Λεηλατούσε τα χρηματιστήρια, επέστρεφε τα χρέη του και κρατούσε τη "λεία", εφόσον ήταν πλέον δική του. Δανειζόταν χρήματα από την εβραϊκή Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με επιτόκιο 2 και 3% και έκανε παιχνίδια με κέρδη 1000 και 2000%. Μέσα σε λίγα χρόνια λεηλάτησε τους πάντες. Έμπαινε μέσα στο παιχνίδι με "πέτσινο" χρήμα και έφευγε με το πραγματικό, που υπήρχε μέσα στην κάθε οικονομία. Επαναλάμβανε την ίδια τακτική σε όλα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Οι Εβραίοι έδιναν το "σύνθημα", ώστε αυτά ν' "ακολουθούν" το ένα το άλλο στην "ανάπτυξη" και οι Εβραίοι λεηλατούσαν τα κράτη με τη σειρά. Το ένα μετά το άλλο, για να μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιοι σε όλα.

Όλα αυτά γίνονταν με τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κυβερνήσεων και την ενεργή συμμετοχή των τοπικών εγκληματιών. Αυτών, οι οποίοι προβάλλονταν από τα μέσα της διαπλοκής σαν οι "καταλληλότεροι", χωρίς ποτέ κανένας να καταλαβαίνει γιατί ακριβώς ήταν τέτοιοι και ποιους εξυπηρετούσαν. Με τις "πλάτες" όλων αυτών των προδοτών εισέβαλαν οι δήθεν "επενδυτές" σε χρηματιστήρια "πεθαμένα" "πεθαμένων" οικονομιών. Εισέβαλαν, για παράδειγμα, στο ελληνικό χρηματιστήριο των "πεθαμένων" λόγω της παγκοσμιοποίησης βιομηχανιών και "επένδυαν" τόνους χρήματος. Γιατί; Για να "παρασύρουν" το κοινό. Για να βγάλει τα χρήματά του από τα "σεντούκια" και να τους "ακολουθήσει"


Στο παιχνίδι αυτό συμμετείχαν οι εγκληματίες συνένοχοί τους. Για να δώσουν "φτερά" στα χρηματιστήρια, έβαζαν μέσα και τους πόρους των ασφαλιστικών ταμείων. Ξαφνικά ανύπαρκτες εταιρείες ανύπαρκτων επιχειρηματιών έπαιρναν τεράστιες αξίες. Απλά πράγματα. Τζόγος. Οι εταιρείες γίνονταν "άλογα" και το χρηματιστήριο "ιπποδρόμιο". Κανέναν δεν ενδιέφερε τι πραγματική αξία είχε μια εταιρεία. Τους ενδιέφερε πόσο θα την "ανεβάσουν" και πότε θα "βγουν". Στο χρηματιστήριο μπήκαν εταιρείες, οι οποίες ως περιουσίες τους δεν είχαν τίποτε παραπάνω από ένα γραφείο και δύο καρέκλες. Δεν τους ενδιέφερε τίποτε παραπάνω. Όπως δεν ενδιαφέρει κάποιον τζογαδόρο, που ποντάρει σε "κούρσες", αν αυτά που τρέχουν είναι άλογα ή καμήλες ή σκυλιά. Παιχνίδι είναι και όλα είναι "εικονικά".

Με αυτόν τον τρόπο οι Έλληνες έχασαν τα χρήματά τους.
Αυτό όμως δεν τους έφτανε. Τους εξυπηρετούσε σε πρώτη φάση, αλλά δεν τους έφτανε. Τους εξυπηρετούσε, γιατί, όταν θα έμπαιναν τα πραγματικά "τέρατα" στο χρηματιστήριο, οι Έλληνες δεν θα είχαν χρήματα ν' αγοράσουν. Δεν τους έφτανε όμως αυτό, γιατί η "αγορά" τους θα ήταν επισφαλής, αν δεν την θωράκιζαν με έναν στρατηγικό σχεδιασμό άμυνας. Δεν τους έφτανε δηλαδή ν' αγοράσουν το "φέουδο" της οικονομίας, αλλά ήθελαν να εξασφαλίσουν και συμμαχίες. Τότε έκαναν ξανά το ίδιο έγκλημα. Στο χρηματιστήριο δηλαδή δεν έγινε ένα έγκλημα μία φορά. Στο χρηματιστήριο έγιναν ΔΥΟ εγκλήματα σε ΔΥΟ διαφορετικές φάσεις. Στο πρώτο έγκλημα οι ιδιώτες Έλληνες έχασαν τα χρήματά τους και στο δεύτερο, που ήταν ακόμα πιο ολέθριο, έχασαν περιουσιακά τους στοιχεία. Το εβραϊκό "κόσκινο" δηλαδή "ταλαντεύτηκε" δύο φορές. Δύο φορές "κοσκινίστηκαν" οι Έλληνες και όχι μία, όπως νομίζουν οι περισσότεροι. ΔΥΟ φορές "κατέρρευσε" το χρηματιστήριο και όχι μία.

Ποιος δεν θυμάται τα περίφημα "σπλιτ". Μέχρι και οι γριές είχαν μάθει τα "μουαγιέ". Το χρηματιστήριο είχε καταρρεύσει και η προδοτική πολιτική ηγεσία επέμενε —παντελώς παράνομα για τη χρηματιστηριακή νομοθεσία— να πάρουν δάνεια για να το στηρίξουν, παρ' όλο που είχε αποδειχθεί η απάτη. Επέμεναν οι "Σημίτηδες" να αγοράσει εκ νέου ο κόσμος μετοχές, για να "ρεφάρει" τη ζημιά. Έδιναν δάνεια με τον τόνο σε "κατεστραμμένους", για να ξαναμπούν στο χρηματιστήριο. Γιατί τα έδιναν εκείνα τα δάνεια; Δεν τους έφταναν τα δισεκατομμύρια που άρπαξαν; Όχι βέβαια. Ήθελαν να τους βάλουν στα δάνεια, για να τους πάρουν τις περιουσίες. Γιατί; Για να δημιουργήσουν απόθεμα ιδιοκτησιών έτοιμα προς πώληση. Οι Έλληνες ποτέ δεν πουλούσαν ακίνητα. Ακόμα και όταν δεν τα εκμεταλλεύονταν, δεν τα πουλούσαν. Είχαν τύψεις όταν πουλούσαν. Είτε γιατί τους τα άφησε ο αγαπημένος τους παππούς είτε γιατί ήθελαν να συντηρούν τις "αναμνήσεις" τους, δεν πουλούσαν. Έπρεπε ν' αναγκαστούν να πουλήσουν και αυτό γινόταν μόνον με την πίεση χρεών.

Γιατί όμως είχαν ανάγκη τόσο ισχυροί παράγοντες τη μικρή ιδιοκτησία των Ελλήνων; Γιατί ακριβώς ήταν ισχυροί και τους τρόμαζε η ισχύς τους. Τους τρόμαζε η αξία αυτών που λεηλάτησαν και ήθελαν ασπίδα. Απλά πράγματα. Δέκα ξένοι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να κρατήσουν σε συνθήκες κοινωνικής πίεσης και οικονομικής κρίσης την ιδιοκτησία δέκα σύγχρονων "φέουδων", όπως είναι ο ΟΤΕ ή η ΔΕΗ μέσα σε μια ξένη και εχθρική κοινωνία. Δεν μπορούν, όπως δεν μπορούσαν να κρατήσουν δέκα Ρωμαίοι ευγενείς τα φέουδά τους σε μια Βρετανία, η οποία σε κάποιο παλάτι της Ρώμης χωριζόταν σε δέκα κομμάτια και μοιραζόταν σε δέκα ανθρώπους.


Οι "έποικοι" και τα "φέουδα"

Τι έκαναν οι Ρωμαίοι, για να επιβάλουν τον σχεδιασμό τους; Για να προστατεύσουν τη "λεία" των δέκα ανθρώπων, μετέφεραν εποίκους από όλη την Ευρώπη. Με ψίχουλα κεφαλαίου δημιουργούσαν ομοούσιους συνενόχους σε μεγάλο αριθμό. Μπορεί το φέουδο των ευγενών να μην είχε ποσοτικά καμία σχέση με το "χέρσο" του εποίκου, αλλά ποιοτικά ήταν ίδιοι. Ήταν ξένοι ιδιοκτήτες κεφαλαίου μέσα σε μια κοινωνία που ήταν θύμα τους και ως εκ τούτου τους μισούσε. Άρα ήταν σύμμαχοι και διατεθειμένοι να θυσιαστούν γι' αυτό που κατείχαν, έστω κι αν αυτό ποσοτικά δεν είχε σχέση με τη "λεία" των ισχυρών. Έστω κι αν ποσοτικά ο έποικος ελάχιστα διέφερε από τον κατακτημένο. Η ποιοτική σχέση μεταξύ των ξένων ήταν η ισχυρή σχέση.

Το ανάλογο έκαναν και οι σημερινοί "κατακτητές" της Ελλάδας. Έχουν αρπάξει τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ, τον ΟΠΑΠ ή το αεροδρόμιο της Αθήνας. Όλα αυτά είναι "φέουδα" της σύγχρονης οικονομίας. Πώς θα τα κρατήσουν χωρίς συμμαχίες; Χωρίς ποιοτικά ίδιους συμμάχους; Αισθάνονται μόνοι και αδύναμοι, όπως αισθάνονταν οι Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ μετά την "απελευθέρωσή" τους από τους Βρετανούς. Βλέπουν κίνδυνο στους "Ινδιάνους" και τους "μαύρους" Έλληνες. Τι έκαναν; Ό,τι έκαναν και οι Αγγλοσάξονες στις ΗΠΑ. Άνοιξαν τις "πόρτες" του ελληνικού κράτους, για να προσελκύσουν συμμάχους. Όπως οι Αγγλοσάξονες κάλεσαν τα μιλιούνια των λευκών μεταναστών, για να προστατεύσουν τα φέουδά τους, έτσι έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν και οι σύγχρονοι κατακτητές της Ελλάδας εις βάρος των "Ινδιάνων" και των "μαύρων". Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν στηρίζονται στο κοινό άσπρο χρώμα, όπως έκαναν οι Αγγλοσάξονες, αλλά στην κοινή ξένη καταγωγή.


Γι' αυτόν τον λόγο δημιούργησαν και τους σύγχρονους εποίκους. Ο Γερμανός ή Βρετανός μικροϊδιοκτήτης γης στην Ελλάδα είναι καθαρά "έποικος". Ένας σύγχρονος έποικος, που η τεχνολογία και η ανθρώπινη εξέλιξη τού επιτρέπει να κατοικεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την ιδιοκτησία του, αλλά να "παραμένει" μόνιμα παρών σ' αυτήν. Τα εκατομμύρια των ξένων μικροϊδιοκτητών στην Ελλάδα γι' αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκαν. Τους δημιούργησαν οι ίδιοι οι "κατακτητές" για τους ίδιους λόγους που πάντα το κάνουν οι κατακτητές. Για την ασφάλειά τους. Οι Γερμανοί ή οι Βρετανοί πολίτες αγόρασαν ιδιοκτησίες στην Ελλάδα με δάνεια, τα οποία τους έδωσαν οι ίδιες τράπεζες που λεηλατούσαν την ελληνική οικονομία. Δάνεια, που, αν τα ψάξει ελάχιστα κανείς, ήταν σχεδόν "χαριστικά" και χωρίς καμία προϋπόθεση. Αρκεί να αγόραζαν γη στην Ελλάδα και έπαιρναν ό,τι δάνειο ήθελαν.

Από τη στιγμή που δημιούργησαν εκατομμύρια τέτοιους εποίκους, με ρυθμούς που δεν θα τολμούσε να κάνει ούτε ο Χίτλερ στην κατακτημένη Ελλάδα, θεωρούσαν τον σχεδιασμό τους ασφαλή. Αν οι Έλληνες αμφισβητούσαν τα εκατομμύρια των μικροϊδιοκτησιών των ξένων, θα είχαν απέναντί τους τούς ιδιοκτήτες των "θηρίων" του πρώην δημοσίου κεφαλαίου. Αν οι Έλληνες αμφισβητούσαν τους λίγους ιδιοκτήτες των λίγων θηριωδών επιχειρήσεων, θα είχαν απέναντί τους τα εκατομμύρια των μικροϊδιοκτητών. Έτσι λειτουργούν αυτές οι άμυνες. Αν αμφισβητήσεις τη δύναμη των "φεουδαρχών", συστρατεύεται μ' αυτήν και ο πληθυσμός των "εποίκων". Αν αμφισβητήσεις τον πληθυσμό των ξένων "εποίκων", συστρατεύεται μ' αυτούς και η δύναμη των "φεουδαρχών".

Οι "φεουδάρχες" κατακτητές "έποικοι" γι' αυτόν τον λόγο είναι τόσο "ευαίσθητοι" και "τρυφεροί" με τους λαθρομετανάστες.
Για λόγους συμφέροντος το κάνουν. Ακόμα και ο πιο ασήμαντος ξένος, που για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι "φίλος" τους, γιατί είναι ποιοτικά όμοιός τους. Είναι ξένος. Ακόμα και ο πεινασμένος λαθρομετανάστης είναι πιο όμοιος με τους Γερμανούς ιδιοκτήτες του ΟΤΕ, παρά με τον επίσης φτωχό και πεινασμένο Έλληνα εργάτη. Η ανθρωπιστική "ευαισθησία", που "ξεχειλίζει" από τους "αγνούς" Ευρωπαίους, είναι όλη εκ του πονηρού. Στους λαθρομετανάστες "βλέπουν" χέρια, τα οποία θα τους βοηθήσουν στην άμυνα, αν θυμώσουν οι Έλληνες και θελήσουν να τους πετάξουν με τις "κλωτσιές" από την πατρίδα τους. Στους φουκαράδες τους λαθρομετανάστες βλέπουν το φτηνό "κρέας", το οποίο θα μπει πρώτο στη μηχανή του "κιμά", αν αντιδράσουν βίαια οι Έλληνες εναντίον των κατακτητών τους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο προδότης ήταν ο άθλιος Σημίτης; Με τη γνώση όλων αυτών που ακολούθησαν, ας ψάξει να βρει τα βίντεο της εποχής που ο "καταλληλότερος" πρότεινε στους Έλληνες να δανειστούν για να στηρίξουν το χρηματιστήριο. Θα δει τα μάτια του και θα διαπιστώσει αυτό που γράφουμε. Γνώριζε πού οδηγούσε τους Έλληνες και δεν το έκανε από άγνοια. Μίσος υπήρχε στα μάτια του και απλά τότε δεν φαινόταν, γιατί κανένας δεν γνώριζε τις προθέσεις του. Σήμερα —και εκ των υστέρων— φαίνεται ότι είχε γνώση της σφαγής των Ελλήνων και είχε συναινέσει να συνεργαστεί. Ψάξτε να βρείτε τα βίντεο εκείνης της εποχής, για να δείτε στα μάτια του Σημίτη πώς ήταν τα μάτια όλων των "Εφιαλτών" της ελληνικής ιστορίας.

Συνεχίζεται

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ