29 Δεκ 2009

Υπερδύναμη Μπατίρης...- "Πλανητάρχες και Ευρωπάρχες" - η Στάζι στα πόδια μας...

Μάθε Έλληνα για την καμπούρα των άλλων μπας και περισώσουμε τη δική μας! "Ξύπνα κορόιδο"! μας την πέσαν οι gipsy...


(...) Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές. Υπερδύναμη-"μπατίρης" είναι μοναδικό φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία. Η υπερδύναμη, που θεωρητικά και για πάνω από μισό αιώνα κυβερνά και άρα λεηλατεί τον κόσμο, όχι μόνον δεν είχε κέρδη από αυτήν τη μοναδική "επιτυχία" της, αλλά η ίδια χρωστάει ως κράτος σε βαθμό τέτοιο, που να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με το Μπαγκλαντές. 12 τρισεκατομμύρια δολάρια χρωστάει η υπερδύναμη και άρα και ο λαός της. Τέτοια μπατιροϋπερδύναμη δεν πρέπει να έχει ξαναεμφανιστεί στην ανθρώπινη ιστορία. Ακόμα και τα αγράμματα στίφη του Ταμερλάνου είχαν καλύτερη οικονομική διαχείριση από την αυτοκρατορία του Χάρβαρντ. Τουλάχιστον οι σκηνές τους ήταν γεμάτες θησαυρούς και μπριζόλες, όταν τα θύματά τους ήταν γυμνά και πεινούσαν.

Οι σημερινοί "Πλανητάρχες" όχι μόνον δεν συγκέντρωσαν στα "θησαυροφυλάκια" τους τον πλούτο όλου του κόσμου, αλλά χρωστάνε ένα αντίστοιχο ποσό. Σε ποιους χρωστάνε; Στους Εβραίους τραπεζίτες. Είναι υποθηκευμένο όχι μόνον το παρόν τους, αλλά και το μέλλον τους. Άλλους τέσσερις Πλανήτες να βρουν να εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί, δεν μπορούν να "ξεχρεώσουν". Αν βρουν άλλους τέσσερις Πλανήτες, απλά θα τετραπλασιάσουν τα χρέη τους. Γιατί; Γιατί "περπατάνε" σε κινούμενη "άμμο".

Όσο πιο πολλά "βγάζουν" ως Αμερικανοί, τόσο πιο πολλά θα "χρωστάνε" στους Εβραίους. Έπαθαν αυτά, τα οποία ήθελαν να κάνουν στους άλλους. Οι ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ την είχαν πατήσει πανηγυρικά. Έπεσαν οι ίδιοι στην "παγίδα" που είχαν εφεύρει. Έβγαζαν ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, αλλά έχασαν σχεδόν το σύνολο του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ τους και άρα την ίδια την πατρίδα τους. Ως γνήσιοι Αμερικανοί και άρα ως "Νεοϊνδιάνοι" γέμιζαν τις αποθήκες τους με ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ "ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ" ΚΑΙ "ΧΑΝΤΡΕΣ". Πανάκριβους "καθρέπτες" και "χάντρες", που έτειναν αργά αλλά πολύ σταθερά προς τους σκουπιδοτενεκέδες.

Αυτή είναι η μοίρα του πονηρού και του ρατσιστή. Πάντα θα βρεθεί απέναντί του ένας ακόμα πιο πονηρός και πιο ρατσιστής από τον ίδιο, για να τον "δουλέψει". Όταν θεωρείς "δίκαιο" να αφαιρέσεις την πατρίδα κάποιων για μερικά "καθρεπτάκια" και μερικές "χάντρες", είναι θέμα χρόνου να χάσεις τη δική σου για κάτι ανάλογο. "Δούλεψες" τους Ινδιάνους με μερικά κασόνια ουίσκι και σε "δούλεψαν" οι Εβραίοι με μερικά Armani. Αδίκησες τους μαύρους για να τους εκμεταλλεύεσαι και σε αδίκησαν οι Εβραίοι για τον ίδιο λόγο. Έφτιαχνες "άσπρους" για να τους δουλεύεις και σε "σκούραναν" οι Εβραίοι. Έπαθες ό,τι ονειρευόσουν να κάνεις στους άλλους και αυτό είναι το δίκιο. Ας πρόσεχες. Οι ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ των ΗΠΑ, με βάση το μέγεθος των απωλειών τους, δικαιούνται τον τίτλο του μεγαλύτερου κορόιδου της ανθρώπινης ιστορίας. Οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι όλων των εποχών. Αυτοί, οι οποίοι αυθαίρετα αντιλαμβάνονταν τους εαυτούς τους σαν κύριους των κυρίων, έπεσαν θύματα των Εβραίων. Θύματα των γύφτων των γύφτων.

Γιατί αναφερόμαστε σ' αυτούς; Για να δούμε ως Έλληνες την "καμπούρα" των Αμερικανών. Για να μάθουμε πώς είναι οι "καμπούρες" αυτών που πιάνονται κορόιδα. Τα κορόιδα των Εβραίων, που έχασαν τα πάντα, χωρίς να καταλάβουν τι έχουν πάθει. Γιατί πρέπει να το μάθουμε; Γιατί δεν είναι μόνον οι Αμερικανοί "καμπούρηδες". Δεν είναι μόνον οι "Πλανητάρχες" τέτοιοι. Τέτοιοι είναι και οι "Ευρωπάρχες". Οι Γερμανοί. Για να καταλάβει όμως κάποιος πόσο "καμπούρηδες" είναι οι Γερμανοί, θα πρέπει να γνωρίζει την εβραϊκή τακτική της δημιουργίας της "καμπούρας" και γι' αυτό περιγράψαμε την αμερικανική περίπτωση. Αν γνωρίζει κάποιος πώς λειτουργούν τα πράγματα στις ΗΠΑ των "λευκών" κορόιδων, μπορεί να καταλάβει γιατί και οι Γερμανοί είναι τέτοια "κάτασπρα" κορόιδα.

Με βάση λοιπόν τη γνώση μας βλέπουμε ότι, για να εφαρμοστεί ένα τέτοιο χρηματοοικονομικό "τρυκ", θα πρέπει να υπάρχει διχασμός σε μια κοινωνία. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί μια τέτοια πολιτική σε μια ενιαία και δημοκρατική κοινωνία. Θα πρέπει να υπάρχει κοινωνικός διχασμός σε μια κοινωνία, ώστε να "ευνοηθούν" κάποιοι εις βάρος κάποιων άλλων. Πρέπει να υπάρχουν "λευκοί" διαθέσιμοι να "ευνοηθούν" εις βάρος κάποιων "μαύρων" σε μια κοινωνία. Πρέπει να υπάρχουν οι "έξυπνοι", γιατί αυτοί στο τέλος θα γίνουν οι "μουντζούρηδες". Ποια ήταν τα δεδομένα στη Γερμανία και ποιοι ήταν οι "έξυπνοι"; Υπήρχαν "μαύροι" στη Γερμανία; Δεν υπήρχαν, αλλά μετά την ενοποίηση μπορούσαν κάποιοι να μπουν σε συνθήκες οικονομικού "σολάριουμ" και να αποκτήσουν το "μαύρο" χρώμα. Οι "έξυπνοι" ήταν οι "λευκοί" Δυτικογερμανοί και απέναντί τους είχαν τους "μαύρους" Ανατολικογερμανούς.

Η ιδιομορφία στην περίπτωση της Γερμανίας ήταν ότι η απομίμηση της αμερικανικής πολιτικής παίχτηκε την ίδια στιγμή στο σύνολό της και όχι τμηματικά, όπως συνέβη στις ΗΠΑ. Οι Ανατολικογερμανοί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άλλαξαν δύο ιδιότητες. Στην εποχή της ενοποίησης ήταν "Ινδιάνοι" και την επομένη αυτής της ενοποίησης έγιναν κατευθείαν "μαύροι". "Ινδιάνοι" ήταν, γιατί ήταν ιδιοκτήτες μιας πατρίδας, η οποία ενδιέφερε τους "έξυπνους" της Δυτικής Γερμανίας. Τους αντιμετώπισαν σαν "Ινδιάνους" και τους αφαίρεσαν την πατρίδα. Η μόνη διαφορά ήταν στο τι ακριβώς αντιπροσώπευαν οι "καθρέπτες" και οι "χάντρες" στην κάθε περίπτωση. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής έχασαν την πατρίδα τους για λίγα κασόνια ουίσκι και μερικά όπλα, ενώ οι "Ινδιάνοι" της Ευρώπης έχασαν την πατρίδα τους για μερικά μπλουτζίν και λίγα Φολκσβάγκεν. Καμία άλλη διαφορά.

Γι' αυτόν τον λόγο άνοιξαν χωρίς όρους και προϋποθέσεις την ανατολικογερμανική αγορά. Γνώριζαν ότι θα κατέστρεφαν ανατολικογερμανική παραγωγή, αλλά είχαν μαζί τους "καθρέπτες" και "χάντρες". Τους "έδωσαν" χρήμα. Τους έδωσαν δηλαδή την πρώτη "ύλη", για ν' αγοράσουν μελλοντικά "σκουπίδια". "Σκουπίδια" τα οποία οι ίδιοι παρήγαγαν και άρα τα χρήματα θα επέστρεφαν και πάλι στις δικές τους τσέπες. Όσο περισσότερα χρήματα τους έδιναν, τόσο ακρίβαιναν αυτά τα "σκουπίδια". Τζάμπα ήταν η ακρίβεια. Τους πήραν κεφάλαιο και τους έδωσαν "καθρεπτάκια" και "χάντρες". Στη συνέχεια "αγόρασαν" την Ανατολική Γερμανία από τους ιδιοκτήτες της. "Νόμιμα" …όπως "αγόρασαν" οι Αμερικανοί τις ΗΠΑ από τους Ινδιάνους. Οι Δυτικογερμανοί δεν ήταν "κατακτητές", αλλά "αγοραστές" της Ανατολικής Γερμανίας. Οι Ανατολικογερμανοί δεν ήταν "κατακτημένοι", αλλά "πωλητές". Οι Δυτικογερμανοί αγόρασαν την Ανατολική Γερμανία στο σύνολό της. Με τάνκ να έμπαιναν μέσα στην Ανατολική Γερμανία, μεγαλύτερο ποσοστό της θα άφηναν στους κατακτημένους.

Από τη στιγμή που την "αγόρασαν", πέρασαν στο δεύτερο μέρος του σχεδίου της ενοποίησης. Από τη στιγμή που ξεγέλασαν τους "Ινδιάνους" με την ιδιαίτερη πατρίδα, θα έπρεπε να βρουν πώς θα τους εντάξουν στην νέα ενιαία πατρίδα. Αυτό ήταν εύκολο ν' αντιμετωπιστεί. Αυτοί, οι οποίοι ήταν προηγουμένως οι "Ινδιάνοι" της γειτονικής Ανατολικής Γερμανίας, θα γίνονταν οι "μαύροι" της νέας ενιαίας Γερμανίας. Θα ευνοούνταν συστηματικά οι "άσπροι" της Δυτικής Γερμανίας, η οποία όμως θα γινόταν πλέον πανάκριβη για να ζει κανείς σ' αυτήν. Θα έβρισκαν λόγους να τους "διαφοροποιήσουν" από τους "μαύρους" και δεν θα αντιδρούσαν, γιατί οι "μαύροι" δεν θα μπορούσαν να μπουν στις πανάκριβες "γειτονιές" τους. Απλά πράγματα για τους Εβραίους.

Οι Εβραίοι ήταν στο στοιχείο τους. Ήταν κυρίαρχοι στη Δυτική Γερμανία και μπορούσαν και έλεγχαν απόλυτα το τραπεζικό της σύστημα. Έλεγχαν τα "εκτυπωτήρια" των μάρκων. Έβαλαν τις "μηχανές" να δουλεύουν στο φουλ και άρχισαν να μοιράζουν "πέτσινα" μάρκα. Όσο πιο πολλά μοίραζαν, τόσο κάλπαζε η ακρίβεια. Επανέλαβαν την ίδια ακριβώς "αμερικανική" τακτική και στη Γερμανία με στόχο την ενοποίησή της. Απλά στη Γερμανία την τακτική της εβραϊκής FED τη δρομολόγησε η εβραϊκή Deutsche Bank. Τι έκανε; Το γνωστό κόλπο με το "πέτσινο" χρήμα και τον ανοικτό ανταγωνισμό μεταξύ "άσπρων" και "μαύρων". Τον ανταγωνισμό μεταξύ των "ασπροδυτικών" Γερμανών και των "μαυροανατολικών" Γερμανών. Με την ενοποίηση έβαλε τη Δυτική Γερμανία να "κατακτήσει" την Ανατολική και από εκεί και πέρα μπορούσε να "δουλεύει" τους "κατακτητές" σε σχέση με τους "κατακτημένους".

Στο έγκλημα αυτό συνέβαλε ο διεφθαρμένος Κολ. Έβαλε την Ανατολική Γερμανία εντελώς απροετοίμαστη μέσα σε ένα ασυναγώνιστο οικονομικό περιβάλλον και άρα γνώριζε ότι με τον τρόπο αυτόν θα της κατέστρεφε το σύνολο της παραγωγής. Ούτε μία ανατολικογερμανική βιομηχανία δεν είχε ελπίδες να επιβιώσει μέσα σ' αυτό το περιβάλλον. Ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθούν στρατιές εκατομμυρίων ανέργων. Για να μην φανεί αυτό το έγκλημα στα θύματα, που ήταν τα εκατομμύρια των νέων ανέργων, η εβραϊκή συμμορία "έπαιξε" με το "πέτσινο" χρήμα. Η γνωστή "φάμπρικα". Άρχισαν να τυπώνουν μέρα και νύχτα μάρκα. Στερούσε από τους Ανατολικογερμανούς δήθεν τον μισθό από την απώλεια της εργασίας τους, αλλά τους έδινε "χρήμα" υπό την μορφή επιδομάτων. Μοίρασε χρήμα στους —άσχετους με την καπιταλιστική οικονομία— Ανατολικογερμανούς και τους το πήρε πίσω μαζί με τις περιουσίες τους.

Με μια ελεγχόμενα "καλπάζουσα" ακρίβεια τούς πήρε πίσω αυτά που τους έδωσε και τους άφησε με χρέη. Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για τους Εβραίους. Με την ανεργία κατέστρεψαν τους Ανατολικογερμανούς και με την ακρίβεια βύθισαν στα χρέη τους Δυτικογερμανούς. Οι "μαύροι" θα έδιναν τον αγώνα της επιβίωσης στις "μαύρες" συνοικίες —και με τους μισθούς των "μαύρων"— και οι "άσπροι" θα έδιναν τον δικό τους, περιμένοντας εύνοια από την Deutsche Bank. Περιμένοντας οι ίδιοι να ευνοηθούν με ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ανάλογα με τη "λευκότητά" τους. Τα "δικαιούνταν", εφόσον ήταν "λευκοί" Δυτικογερμανοί μέσα σε μια ενιαία Γερμανία με "μαύρους" Ανατολικογερμανούς. Η "παγίδα" ήταν έτοιμη. Οι ίδιοι, ως "ευνοημένοι" εργαζόμενοι, θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα από τους "μαύρους", αλλά θα κατοικούσαν σε μια πανάκριβη "άσπρη" πλευρά της ενιαίας Γερμανίας. Αυτός ήταν ο τελευταίος γερμανικός "εμφύλιος". Οι Γερμανοί αλληλομισούνται, θεωρώντας ο ένας τον άλλο σαν υπεύθυνο για τη δυστυχία του και οι Εβραίοι τα πήραν όλα.

Οι Εβραίοι είχαν επαναλάβει την αμερικανική "επιτυχία" τους και στη Γερμανία. Στη χώρα του Γκαίτε και του Λούθηρου είχαν στήσει την "παράγκα" του "Μπάρμπα Θωμά". Ολόκληρο το ρατσιστικό "οικοδόμημα" των ΗΠΑ μεταφέρθηκε και στη Γερμανία. "Μαύροι" Γερμανοί οι Ανατολικογερμανοί. Σκουρόχρωμοι "άσπροι" οι Γερμανοί εργάτες. Ανοιχτόχρωμοι "άσπροι" οι Γερμανοί που σπούδασαν στα δημόσια Πανεπιστήμια της Γερμανίας. "Ξέξασπροι" οι Γερμανοί που σπούδασαν στα ιδιωτικά πανεπιστημιακά "ασπριστήρια" των ΗΠΑ. Στην κορυφή αυτής της ξύλινης "πυραμίδας" οι Golden-άσπροι Εβραίοι. Οι μόνιμα "πετυχημένοι" της Γερμανίας. Οι εκ γενετής "πετυχημένοι". Οι "καταδικασμένοι" να είναι οι "πρώτοι" της Γερμανίας.

Με αυτόν τον τρόπο η εβραϊκή συμμορία, η οποία, εξαιτίας της "αποζημίωσης" του "Ολοκαυτώματος", κυριαρχούσε στο μεταπολεμικό δυτικό μέρος της κατακτημένης Γερμανίας, κατόρθωσε και έγινε κυρίαρχη και στην ενιαία Γερμανία. Αυτό το κράτος το ελέγχει απόλυτα η εβραϊκή συμμορία και αυτό χρησιμοποιεί πλέον εις βάρος της Ευρώπης. Με τα "πέτσινα" χρήματα, που "δάνεισε" για την ενοποίηση, δημιούργησε συνθήκες συνενοχής με το ίδιο το γερμανικό κράτος και τον λαό της Δυτικής Γερμανίας. "Δάνεισε" στο κράτος της Γερμανίας τα χρήματα που απαιτούσε η εγκληματική ενοποίηση και από τότε το ελέγχει απόλυτα. Πόσο απόλυτα; Τόσο, ώστε να τους επιβάλει ως ηγέτιδα μια κοινή χαφιέ της Στάζι. Μια γυναίκα, η οποία δεν έχει προσόντα ούτε για να καθαρίζει τραίνα στη Γερμανία. Μια θηλυκή Σημίτη. Μια Γερμανία εκατομμυρίων μορφωμένων και χαρισματικών Γερμανών κυβερνάται από μια γυναίκα "καρτούν".

Οι Εβραίοι τα είχαν καταφέρει μια χαρά. Μετά τους ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ των ΗΠΑ προστέθηκαν και οι ΣΑΞΟΝΕΣ της Γερμανίας στα επιφανή θύματά τους. Οι Εβραίοι είχαν πάρει σβάρνα όλο το "ανώτερο" "σόι" και το "δούλευαν" ασυστόλως. Και πάλι με βάση το μέγεθος των απωλειών οι Γερμανοί καταλαμβάνουν δικαιωματικά τη δεύτερη θέση των μεγαλύτερων κορόιδων της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτοί, οι οποίοι αντιλαμβάνονταν τους εαυτούς τους "ueber Alles" βρέθηκαν κάτω από τους "unter unter Alles" Εβραίους. Κάτω από τους κατώτερους των κατωτέρων. Πλανητάρχες και Ευρωπάρχες έγιναν "υπάλληλοι" των Εβραίων. Από εκεί και πέρα, ως "υπάλληλοι" των ίδιων "αφεντικών", λογικό είναι να κάνουν τα ίδια πράγματα, εξαιτίας κοινών εντολών, που προκύπτουν από κοινά συμφέροντα.

Αφού οι Εβραίοι κατέκτησαν την υπερατλαντική χώρα και την έβαλαν να "κατακτήσει" τον Πλανήτη για λογαριασμό τους, σειρά είχαν να βάλουν την κατακτημένη Γερμανία να "κατακτήσει" την Ευρώπη. Οι Αμερικανοί θα πολλαπλασίαζαν τα εβραϊκά κέρδη με τις παγκόσμιες κατακτήσεις τους και οι Γερμανοί θα πολλαπλασίαζαν τα εβραϊκά κέρδη με τις δικές τους ευρωπαϊκές κατακτήσεις. Οι μεγαλύτεροι θύτες του Πλανήτη, οι οποίοι από την κουτοπονηριά τους έγιναν τα μεγαλύτερα θύματα. Οι λαοί, οι οποίοι ξεκίνησαν Παγκόσμιους Πολέμους και νίκησαν σε τέτοιους, έχασαν τις πατρίδες τους με "χάντρες" και "βραχιόλια". Απλά πράγματα. Οι πονηροί είχαν φορτωθεί "καθρέπτες" και "χάντρες" και έτρεχαν να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά που τα μοίραζαν.

Συνεχίζεται

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ