8 Δεκ 2009

Τα αζήτητα εμβόλια Η1Ν1 ξεπουλάει η Γερμανία...


Ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους απρόθυμους να εμβολιαστούν είναι βεβαίως και Γερμανοί... ωστόσο η εμπορική Γερμανία πρωτοτύπησε αφού ξεπουλάει τα εμβόλια που "κακώς" εφοδιάστηκε κατά εκατομμύρια, όπως απέδειξε η πράξη και η στάση των Γερμανών.

Βέβαια γνωρίζοντας πως ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με το IHR (International Health Regulations) είναι αυτός που έχει παγιδεύσει τις χώρες-μέλη του σε προ-συμβόλαια με φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες για άλλη μία φορά θυσαύρησαν, παρά την "κρίση" που μαστίζει τα κρατικά ταμεία και τα νοικοκυριά τόσο της Ευρώπης, όσο και των ΗΠΑ -στον "πλούσιο" άλλωτε κόσμο, μιας και υπήρχαν ήδη από δεκαετιών και συνεχίζουν ακόμη να υπάρχουν πολύ φτωχότερες χώρες στον πλανήτη μας...

Ο ίδιος ο ΠΟΥ βέβαια φρόντισε πριν λίγες μέρες να συμμαζέψει τις θέσεις του και να απολογηθεί για τον τρομερό θόρυβο γύρω από τη γρίπη των χοίρων, μόνο που δεν μας είπε ποιός θα επωμιστεί το κόστος από τις βεβιασμένες συστάσεις του για εμβολιασμό των πληθυσμών. Θαρρεί πως ξεχάσαμε πως οι χώρες αγόρασαν τα εμβόλια επειδή ακριβώς ετούτος -ο ΠΟΥ- ήταν που το πρότεινε? -όπου "πρόταση" ή "σύσταση" από τον ΠΟΥ σημαίνει δέσμευση εφαρμογής από τις χώρες μέλη του...

Χώρες όπως η Πολωνία, όπου η Υπουργός Υγείας αρνήθηκε να αγοράσει εμβόλια και να προτείνει τον γενικό εμβολιασμό των πολιτών της Πολωνίας, δικαιώνονται για άλλη μία φορά, αφού δεν θα χρειαστεί να βρουν "αγορά", όπου να υπάρχει ζήτηση για να ξεφορτωθούν "αζήτητα" εμβόλια...

Ωστόσο σε μια εποχή όπου μονίμως δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στα κρατικά ταμεία για έργα που έχουν ανάγκη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οι πολίτες, μοιάζει και είναι ανήθικο να ξοδεύονται με τόση ευκολία τα χρήματα των φορολογουμένων, ακόμη και όσων παραπληροφορημένοι και τρομοκρατημένοι ώντας έσπευσαν να εμβολιαστούν...

Έχοντας δε υπ΄όψην την αναποτελεσματικότητα όλων των εμβολίων γρίπης που έχει επιβεβαιωθεί από επιστημονικές εργασίες -αναφορά σε αυτές κάνει και ο Dr Blaylock- και την επικινδυνότητα των συστατικών τους... μοιάζει ακόμη πιο ανήθικο να θέλουν κάποιοι να ξεφορτωθούν το "φονικό εμπόρευμα"... κατά το "φύγε από μένα διάολε και πήγαινε στο γείτονα μου"... και μάλιστα με κέρδος...

Πηγή είδησης: το παρακάτω δημοσίευμα από το in.gr


Απρόθυμοι (και) οι Γερμανοί
Η Γερμανία πουλά τα εμβόλια για τη νέα γρίπη που έμειναν στα αζήτητα

ΑΠΕ
Συσσωρεύονται οι κλειστές κούτες με τα εμβόλια για τη νέα γρίπη στη Γερμανία
Βερολίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο

Εμβόλιο; «Nein, danke» απάντησαν οι Γερμανοί στις επίμονες προσπάθειες των γερμανικών αρχών να εμβολιαστούν για τη νέα γρίπη. Η Γερμανία σκοπεύει τώρα να πουλήσει σε άλλες χώρες τις δόσεις του εμβολίου κατά της γρίπης Η1Ν1 που παραμένουν αχρησιμοποίητες λόγω του μικρού αριθμού των ανθρώπων που έχουν προσέλθει για να εμβολιαστούν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Φίλιπ Ρέσλερ, από την ημέρα που ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός στη Γερμανία, μόνο το 15% του νοσηλευτικού προσωπικού και το 5% των πολιτών έχουν εμβολιαστεί.

Για το λόγο αυτό οι αρχές των κρατιδίων ζήτησαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άλλες χώρες για να τους πουλήσει τα πλεονάζοντα εμβόλια.

Προς πώληση θα προωθηθούν περίπου 2,2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, πρόσθεσε ο Ρέσλερ, υπενθυμίζοντας ότι κάποιες χώρες, όπως η Ουκρανία, προσπαθούν να αυξήσουν τις προμήθειές τους.

Στα τέλη Νοεμβρίου τα κρατίδια έλαβαν περίπου 9,6 εκατομμύρια εμβόλια, από τα συνολικά 50 εκατομμύρια που θα παραδοθούν στις αρχές μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2010.

Όμως, σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας Westfalen-Blatt, μέχρι σήμερα σε όλη τη Γερμανία υπολογίζεται ότι έχουν εμβολιαστεί μόνο 4-5,8 εκατομμύρια άνθρωποι, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της κυβέρνησης.

Στη Γερμανία έχουν καταγραφεί περίπου 190.000 κρούσματα της γρίπης Η1Ν1 και από την ασθένεια αυτή έχουν πεθάνει 86 άνθρωποι που, στη μεγάλη πλειοψηφία τους (85%) έπασχαν ήδη από άλλα βαριά νοσήματα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ