1 Νοε 2009

Ισχνή και αμελητέα απειλή νέας γρίπης vs επικίνδυνη δημοσιογραφία του τρόμου


Δελτίο τύπου του ΙΝΚΑ Κρήτης που δυναμικά βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο ζήτημα της "νέας γρίπης" και της τρομολάγνας δημοσιογραφίας των ΜΜΕ:
Μέλος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Νεοζηλανδών Μαχητών 14 Χανιά 73 133 Τηλ./Fax: 28210/43144 www.inkakritis.gr e-mail: inkakritis@inkakritis.gr
Γραμματεία – Καταγγελίες Διστόμου 45 Πειραιάς 185 33 : Τηλ.: 211 11 02 400-3 Fax.: 210 4118849


Δ.Τ. 220 Δευτέρα 26.10.2009


Ισχνή και αμελητέα στατιστικά συγκρίσιμη η απειλή από την νέα γρίπη.
Κάμψη έως ανυπαρξία κοινής γρίπης από τα στοιχεία του ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης στο:
Σοβαρή αντιτρομοκρατική και πλήρης παρουσίαση της καθ. Παθολογίας κας Ελ. Γιαμαρέλου στο : http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=1&id=1337&st=2
Σοβαρή και πλήρως ενημερωτική η τοποθέτηση – ανάλυση ομιλία, του κου Δημήτρη Τριχόπουλου καθηγητή επιδημιολογίας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στο : http://www.inkakritis.gr/downloads/library/5.html και video στο: http://www.inkakritis.gr/downloads/library/10.html 

Ασφαλώς η ενεργοποίηση - πρόληψη από τον τ. υπουργό υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο και την συνέχεια από την σημερινή Κυβέρνηση, δούλεψε σωστά, και να το αποτέλεσμα. Για 15 εβδομάδες μέχρι την 39 του 2009, νέα γρίπη H1N1v, 0 κρούσματα.

Ακραία επικίνδυνη δημοσιογραφία του τρόμου στα έντυπα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες. 

Μας θυμίζουν και δεν ξεχνούμε την φράση του Δημήτρη Τσουκαλά τ. προέδρου της ΟΤΟΕ: Η δημοσιογραφία τρέφεται και ζει μόνο με ΣΠΕΡΜΑ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. 

Ασφαλώς και κινδυνεύει ο πλανήτης από τα ακραία συμπτώματα ατιμώρητης, ανέλεγκτης και αβάσιμης δημοσιογραφίας, που δημιουργεί σύγχυση και αποδιοργάνωση σε όλους μας..
Σκεφτείτε να έβαζαν ποινές στους πληρωμένους κονδυλοφόρους, όταν αποκαλύπτεται το αβάσιμο δημοσίευμα που στοχεύει σε πωλήσεις ως αναγκαίων πραγμάτων, πραγμάτων που έχουν εικονική, η σκόπιμα ένθετη, αναγκαιότητα.

Αυτές οι συνέχειες νομίζουν πως δεν φαίνονται. Δημιουργούν όμως ανησυχία και απορίες. Και όποιος ανησυχεί ρωτά και μαθαίνει.
Ασφαλώς και λέγεται Παραπλανητική Διαφήμιση και ελέγχεται από το Νόμο.
Η διαφήμιση ως αναγκαίου και δη κάτω από την διέγερση τρόμου με παράπλευρες καταχωρήσεις, πράγματος που δεν είναι αναγκαίο, είναι το χυδαιότερο είδος λαθρεμπορίας και μιζαρίσματος.

Όλα βασίζονται στην πανδημία διακίνησης και μεταδημότευσης κεφαλαίου. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Από ποιες οικονομίες θα φύγουν τα κεφάλαια των εμβολίων και σε ποιες θα πάνε.>> τέλος.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ