17 Νοε 2009

Καταπληκτική στάση νοσηλευτών και γιατρών με αποχή στο "πρόγραμμα εμβολιασμού"

 


Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα τύπου, οι γιατροί και νοσηλευτές της χώρας μας ακολουθούν τη γραμμή που τήρησαν ήδη συνάδελφοι τους στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, απέχοντας από το πρόγραμμα εμβολιασμού για τη "νέα γρίπη". Η πλειοψηφία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων δεν προσήλθε για να εμβολιαστεί, δίνοντας το παράδειγμα στους υπόλοιπους πολίτες.

Βέβαια τα "ευχάριστα" για εμάς νέα, είναι αρνητικά για τις "αρμόδιες υπηρεσίες" που επί μήνες τρομοκρατούν τους πολίτες για να τους πείσουν με κάθε μέσο να εμβολιαστούν... κλασικό παράδειγμα η κ. Γιαμαρέλου που συνεχίζει να σνομπάρει τη στάση των γιατρών, μιλώντας για "έλλειψη επιστημονικής βάσης" για την επιφυλακτική στάση που τηρείται... με το μη-επιστημονικό επιχείρημα της "πως εμβολιάστηκαν -τάχα- εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας"... Αμελεί φυσικά -εσκεμμένα- να αναφερθεί σε επιστημονικές έρευνες που αποδυκνίουν το γεγονός πως πολλές από τις άσχημες συνέπειες των εμβολίων εμφανίζονται μήνες ή και χρόνια μετά τον εμβολιασμό... Αλήθεια για τίνος το καλό κόπτεται η κυρία? της υγείας των πολιτών ή της τσέπης των φαρμακοβιομηχανιών και των σκοπιμοτήτων του ΠΟΥ?...

Γιατί δεν μπορούν πλέον να αρνηθούν πως δίχως την εναλλακτική ενημέρωση... ίσως και να είχαν πετύχει τα σκοτεινά σχέδια τους...

Ενδεικτικά διαβάζουμε στο in.gr:

Κατώτερη των προσδοκιών η ανταπόκριση στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης

Όσον αφορά στο πρόγραμμα εμβολιασμού που ξεκίνησε τη Δευτέρα από το προσωπικό των νοσοκομείων, τα στοιχεία είναι μάλλον απογοητευτικά, αφού η πλειονότητα των ιατρών και των νοσηλευτών επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.
Eίναι αυτό που έλεγα παραπάνω : τo δικό μας καλό μοιάζει "απογοητευτικό" για κάποιους άλλους...
  • Στο εμβολιαστικό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού χορηγήθηκαν μόλις 79 εμβόλια -και από αυτά τα 20 έλαβαν χρόνια πάσχοντες που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου.
  • Στο Γενικό Κρατικό εμβολιάστηκαν περίπου 50-55 γιατροί και νοσηλευτές και έξι πολίτες
  • ενώ στον Ευαγγελισμό -το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής με περίπου 3.000 εργαζόμενους- εμβολιάστηκαν μόνο 60 γιατροί και νοσηλευτές.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
  • Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προσήλθαν μόλις 40 εργαζόμενοι σε σύνολο άνω των 1.000, ενώ
  • στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μόλις 10 από τους συνολικά 1.200 εργαζομένους.

Σημαντικός κρίνεται ο αντίκτυπος που είχαν δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής για την Πανδημία της Γρίπης του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» κ. Στρατή Πλωμαρίτη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την αναγκαιότητα του εμβολίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο νοσοκομείο «Αγ.Παύλος» δεν εμβολιάστηκε κανείς από τους συνολικά 750 εργαζομένους.
Μπράβο στον κύριο Πλωμαρίτη, που με την έντιμη στάση του σώζει τουλάχιστον 750 ανθρώπους από τον βέβαιο κίνδυνο των τοξικών εμβολίων! Μπράβο και σε όλους τους άλλους έντιμους λειτουργούς στο χώρο της υγείας που με το παράδειγμα τους δείχνουν στους πολίτες την ορθή στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μακάρι να είχαμε περισσότερους γιατρούς που να τιμούν τον όρκο τους... Λέμε εμείς βέβαια, γιατί οι "αρμόδιοι" του τρομο-εμβολιαστικού προγράμματος συνεχίζουν να εφησυχάζουν για την "δήθεν ασφάλεια" του τοξικού σκευάσματος και "ελπίζουν", όπως διαβάζουμε παρακάτω, να κάμψουν την εύστοχη άρνηση γιατρών και πολιτών να εμβολιαστούν.:

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εμβολιασμού ελπίζουν πως τις προσεχείς ημέρες η ανταπόκριση των ιατρών και των νοσηλευτών θα είναι μεγαλύτερη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης Ελένη Γιαμαρέλλου δήλωσε, από την πλευρά της, πως δεν υπάρχει επιστημονική βάση στις επιφυλάξεις που εκφράζονται.

«Οι Έλληνες είμαστε συγκριτικά με άλλους Ευρωπαίους σε ευνοϊκότερη θέση, δεδομένου πως ήδη έχουν εμβολιαστεί στο κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι και άρα γνωρίζουμε πλέον πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» ανέφερε.

Newsroom ΔΟΛ

Τα "εύκολα" συμπεράσματα της κ. Γιαμαρέλλου, φανερώνουν την πλήρη συγκάλυψη της αλήθειας που τόσοι άλλοι γιατροί επισημαίνουν... (όπως στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση) και δεν χρειάζεται να πουμε πως δεν αξίζει να τα πιστεύουμε, αφού "καθήκον" των "αρμόδιων φορέων πανδημίας" είναι όχι η υγεία μας, αλλά η τυφλή προώθηση των εντολών που λαμβάνουν από τους "προϊσταμένους τους"...Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ