16 Νοε 2009

ΑΝΗΘΙΚΟ να συστήνονται μαζικοί εμβολιασμοί! - Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμών του Αγ. Παύλος- κ. Πλωμαρίτης!

ΝΑ το λαμπρό παράδειγμα ΓΙΑΤΡΟΥ που τιμά το χώρο που υπηρετεί:

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα" ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο πρόεδρος της Επιτροπής ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ κ. Πλωμαρίτης! λέγοντας πως θεωρεί ανήθικο να συστήνονται μαζικοί εμβολιασμοί για τη "νέα γρίπη"Μπορεί όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση κάποιοι λίγοι να κάνουν πίσω και να μαζεύουν τις αντιθέσεις τους στον μαζικό εμβολιασμό, μετά από λίγη πίεση ή μετά από υπόσχεση "χρήματος", κάποιοι εξ αρχής να μιλούσαν με διπλωματική γλώσσα, όμως κάποιοι λίγοι γίνονται λαμπρό παράδειγμα και ξεσπαθώνουν ακόμη...


Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του Άγ. Παύλος - Πρώτο Θέμα
16 Νοεμβρίου 2009, 12:44


Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών του Άγ. Παύλος

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης. «Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

«Εκτιμώ ότι η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν. Επίσης υπάρχει μία διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. Και τέλος, κατά τη γνώμη μου δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια» πρόσθεσε ο κ. Πλωμαρίτης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχτεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν είπε: «ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι»

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ