20 Νοε 2009

Η Είδηση της χρονιάς!!!-->Χάκερ ξεσκέπασε την απάτη για την ανθρωπογενή υπερθέρμανση!


H HadleyCRU λέει πως τα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει είναι πραγματικά.

Ο Phil Jones, διευθυντής που της ομάδας Έρευνας του κλίματος στη Βρετανία ( Britain's leading Climate Research Unit), δήλωσε απόψε στην ερευνητική έκδοση του περιοδικού TGIF, πως  η εν λόγω οργάνωση έχει υποστεί επίθεση χάκερ και πως τα δεδομένα που ταξιδεύουν πλέον σε ολόκληρο το διαδίκτυο φαίνεται να είναι γνήσια.

Hadley CRU hacked with release of hundreds of docs and emails

Το Hadley Centre της Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της East Anglia (Hadley Climatic Research Centre) φαίνεται να υπέστη παραβίαση της ασφάλειας του νωρίτερα σήμερα, όταν ένας άγνωστος χάκερ κατέβασε περίπου 1079 e-mails και 72 έγγραφα διαφόρων τύπων, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε ανώνυμο FTP server (anonymous FTP server). Τα αρχεία αυτά φαίνεται να περιέχουν πολύ ευαίσθητες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξαιρετικά δυσάρεστες για τους συντάκτες των e-mails που εμπλέκονται. Στους συντάκτες περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο φημισμένα ονόματα μεταξύ των υποστηρικτών της θεωρίας της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη (AGW).

Μερικές από τα πιο ενοχλητικά e-mail αποδίδονται στον ίδιο τον Philip Jones, το διευθυντή της CRU, τον Keith Briffa, βοηθό του, τον Michael E. Mann του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, στον Malcolm Hughes του Πανεπιστημίου της Αριζόνα και άλλους. Ένα τέτοιο e-mail κάνει αναφορές στο περίφημο γράφημα "hockey-stick" που δημοσίευσε ο Mann στο περιοδικό Nature:

Έχω μόλις ολοκληρώσει το τέχνασμα στο Nature του Mike, που αφορά προσθήκη στον πραγματικό χρόνο κάθε σειράς για τα τελευταία 20 χρόνια (δηλαδή από το 1981 και μετά) και από το 1961 για τον Keith για να κρύψω την απόκλιση....

I've just completed Mike's Nature trick of adding in the real temps to each series for the last 20 years (ie from 1981 onwards) amd from 1961 for Keith's to hide the decline. Mike's series got the annual land and marine values while the other two got April-Sept for NH land N of 20N. The latter two are real for 1999, while the estimate for 1999 for NH combined is +0.44C wrt 61-90. The Global estimate for 1999 with data through Oct is +0.35C cf. 0.57 for 1998.

Η έμφαση προστέθηκε.
Ο κ. Mosher προσφέρει την παρούσα περίληψη του υπόλοιπου του e-mail που είχε βρεθεί σε:
Και, θα έχετε να δείτε κάποιον με το όνομα του Φιλ Τζόουνς να λέει ότι θα κατέστρεφε καλύτερα τα δεδομένα του CRU από το να τα δώσει στον McIntyre. Και πολλά πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου του πώς να εμποδίσουν ή να αποφύγουν τα αιτήματα FOIA. Και μάντεψε ποιος χρηματοδότησε την συλλογή των πυρήνων πάγου στο Yamal .. και να έβαλε χρήματα σε έναν προσωπικό λογαριασμό. Και θα έχετε να δείτε τι λένε πραγματικά πίσω στα παρασκήνια .. να δείτε πώς "διαμορφώνουν" τις ειδήσεις, πώς αγωνίζονται ανάμεσα στην αλήθεια ή να ευχαριστήσουν αυτούς που χαράσσουν πολιτικές. Έχετε να δείτε τι λένε για τους Idso και Pat Micheals, θα έχετε να διαβάσετε πώς θέλουν να μας βάλουν σε ένα σκοτεινό δρομάκι, είναι εκπληκτικά όλα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Να προσέξετε κάποιον ονόματι Φιλ Τζόουνς να λέει ότι ο θάνατος του John Daly είναι καλό νέο .. ή λέξεις σχετικά.

Ο John Daly προσδιορίζεται σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ένας από τους σκεπτισκιστές σχετικά με την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο του 2004.

Όσο ενοχλητικά και να είναι τα e-mail, μερικά έγγραφα είναι πολύ πιο ενοχλητικά. Περιλαμβάνουν πέντε σελίδες εγγράφων PDF με τίτλο "Οι κανόνες του παιχνιδιού", που φαίνεται να είναι ένα σχήμα-blue print για την μορφή που θα ακολουθεί η προπαγάνδα του μηνύματος αύξησης των τιμών AGW στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το έγγραφο φανερώνει πως είναι μέρος μεγαλύτερου εγγράφο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων.

Περαιτέρω Ενημέρωση: Δύο άλλοι κάτοχοι των αρχείων έχουν φορτώσει σε δύο άλλες διευθύνσεις κοινής χρήσης τα αρχεία: MegaUpload και FileDropper.

Περαιτέρω Ενημέρωση: Μια σύνδεση Pirate Bay torrent link είναι τώρα διαθέσιμη.http://www.examiner.com/x-28973-Essex-County-Conservative-Examiner~y2009m11d19-Hadley-CRU-hacked-with-release-of-hundreds-of-docs-and-emails

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ