7 Νοε 2009

Μέθοδος μείωσης αυτοάνοσων αντιδράσεων για τα εμβόλια γρίπης

Με κάθε επιφύλαξη και με στόχο τη σχετική πληροφόρηση, που σαφώς εναπόκειται στη δική σας κρίση και τη συνεργασία σας με τον προσωπικό σας γιατρό, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το ακόλουθο κείμενο του Dr. Russel Blaylock, το οποίο είχε την καλή διάθεση να μας μεταφράσει ο φίλος Skion. Ας μην ξεχνάμε πως οφείλουμε πάντα να ζυγίζουμε τα προτεινόμενα, ώστε να μην πέσουμε άθελα μας στην επιλογή λύσεων που τελικά αντί να ωφελούν μπορεί και να μας βλάπτουν, καθώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές/ανοχές... Το σοφότερο θα ήταν να δείξετε στο γιατρό σας την πρόταση αυτή και να αποφασίσετε μετά. Εννοείται πως τα παρακάτω αφορούν όσους έχουν κάνει ήδη εμβόλιο γρίπης και μόνο αυτούς. -Τοξότισσα
Το ακόλουθα έντυπο έχει συντάξει ο Dr. Russell Blaylock, σαν μια μέθοδο για την μείωση των αυτοάνοσων αντιδράσεων, των εμβολίων της γρίπης και μόνο. Μην χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω οδηγίες αν έχετε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης. Είναι γενικές παρατηρήσεις και όχι ιατρική συμβουλή. Συνεργαστείτε με τον ιατρό σας για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Θεραπευτική αγωγή σε περίπτωση έκθεσης σε τοξικά εμβόλια
 • 1. Τοποθετείστε μια κρύα κομπρέσα στο σημείο της ένεσης αμέσως μετά την ένεση και συνεχίστε για τουλάχιστο δύο μέρες. Αν εμφανιστούν συμπτώματα πυρετού, εκνευρισμός, κόπωση ή επανέλθουν συμπτώματα γρίπης, συνεχίστε μέχρι να κοπάσουν. Ένα κρύο ντους ή μπάνιο επίσης θα βοηθήσει.
 • 2. Καταναλώστε ιχθυέλαιο – συνιστώ Νορβηγικό ιχθυέλαιο από την εταιρία Carlson Labs – περιέχει την σωστή αναλογία από Ωμέγα3 ζωτικά λιπαρά και συμπυκνωμένου άγριου ιχθυελαίου (EPA και DHA) για να μείωση τη καταιγίδα κυτταροκινών (cytokine storm). Η δοσολογία είναι μία κουταλιά της σούπας την ημέρα, αν όμως παρουσιαστούν σοβαρά συμπτώματα πάρτε δυο κουταλιές την ημέρα μέχρι να υποχωρήσουν και έπειτα αλλάξτε το σε μια κουταλιά την ημέρα. Για παιδιά μια κουταλιά την ημέρα.
 • 3. Curcumin, Quercetin, φερουλικό οξύ και ελλαγικό οξύ σε μείγμα – τα πρώτα δυο πρέπει να αναμειχθούν με ελαιόλαδο σε ένα κουτάλι. Πάρτε αυτό το μείγμα τρεις φορές την ημέρα (500 mg από το καθένα).
 • 4. Βιταμίνη Ε (σε φυσική μορφή) 400 IU την ημέρα (υψηλή περιεκτικότητα σε gamma Ε τοκοφερόλη).
 • 5. Βιταμίνη C 1000 mg 4 φορές την ημέρα.
 • 6. Astaxanthin (Ασταξανθίνη) 4mg την ημέρα.
 • 7. Zinc 20 mg την ημέρα για μια εβδομάδα, έπειτα 5 mg την ημέρα.
 • 8. Αποφύγετε συμπληρώματα που διεγείρουν το ανοσολογικό σύστημα (εκχυλίσματα μανιταριών, ξινόγαλα), εκτός από τη beta-glucan (β-γλυκάνη) που έχει φανεί ότι μειώνει τις φλεγμονές και την ενεργοποίηση μικρογλοιακών κυττάρων (microglia cell activation), όπως επίσης ελαττώνει τη πιθανότητα αυτοάνοσης αντίδρασης και αυξάνει την αντιιική ανοσία.
 • 9. Πάρτε πολυβιταμίνες/ιχνοστοιχεία μετάλλων καθημερινά ( προτιμότερο χωρίς σίδερο, π.χ.: Extend Core)
 • 10. Κιτρικό μαγνήσιο (Magnesium citrate), Μηλικό άλας (malate) 500 mg από στοιχειώδη μαγνήσιο δυο κάψουλες τρείς φορές την ημέρα.
 • 11. Βιταμίνη D3 :
1.Σε όλα τα παιδιά δίνουμε 5000 IU την ημέρα για δύο εβδομάδες μετά το εμβόλιο και μετά 2000 IU για τις επόμενες μέρες.
2. Στους ενήλικους,20000 IU την ημέρα για δύο εβδομάδες μετά το εμβόλιο και μετά 10000 IU για τις επόμενες μέρες.
3. Πάρτε 500 mg έως 1000 mg κιτρικό ασβέστιο (calcium citrate) την ημέρα για τους ενήλικους και 250 mg την ημέρα για παιδιά κάτω των
δώδεκα ετών.
 • 12. Αποφεύγουμε όλα τα θαλασσινά που μπορεί να περιέχουν υδράργυρο.
 • 13. Αποφεύγουμε τα λιπαρά Ωμέγα 6 έλαια: (καλαμποκέλαιο, καρθαμέλαιο, ηλιέλαιο, έλαιο σόγιας, κανόλα και φυστικέλαιο)
 • 14. Αναμείξτε στο μπλέντερ μαϊντανό και σέλινο και πιείτε ένα φλιτζάνι δυο φορές την ημέρα
 • 15. Πιείτε και εκχύλισμα από Jatoba tea extract (20 σταγόνες σε ένα φλιτζάνι τσάι) μια μέρα πριν το εμβόλιο και δύο φορές την ημέρα από κει και πέρα. Το εκχύλισμα μπορείτε να βρείτε εδώ:Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ