21 Νοε 2009

Υπουργοί Υγείας και "αρμόδιοι" υπάρχουν πολλοί... έντιμοι όμως λίγοι


Χθες βράδυ έβλεπα σκηνές από την ταινία "2012" και σε κάποιο σημείο, λίγο πριν την έκρηξη του ηφαιστείου Yellostone και την έναρξη της μεγάλης καταστροφής, ο ήρωας τηλεφωνεί στην πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του να ετοιμαστεί να φύγουν αμέσως- η πρώην σύζυγος, που ενημερώνεται από την TV, προσπαθεί να τον πείσει πως κάνει λάθος με επιχείρημα τις καθησυχαστικές δηλώσεις των "αρμοδίων" από την τηλεόραση και ο ήρωας της απαντά
"όταν σου λένε αυτοί πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, 
τότε είναι που πρέπει να τρέξεις να φύγεις" 
- το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για το εμβόλιο και τις δηλώσεις τους για την "ασφάλεια" του φυσικά...

Όσο για το δημόσιο εμβολιασμό της Υπουργού Υγείας... παλιό το κόλπο: και ο πρόεδρος Φορντ των ΗΠΑ δημόσια είχε εμβολιαστεί το 1976, αλλά
α) δεν έκανε το ίδιο εμβόλιο που προοριζόταν για τον κόσμο και
β) παρ' όλ' αυτά οι παρενέργειες του ήταν τόσο πολλές που αναγκάστηκαν να σταματίσουν τον μαζικό εμβολιασμό λόγω χιλιάδων θυμάτων εξ αιτίας του... (ενώ από τη νόσο αμφισβητείται ακόμη και το ένα και μοναδικό θύμα -το φαντάρο- που είχαν παρουσιάσει...)

Αναλυτικά για τη διαφορά έντιμου Υπουργού Υγείας -λειτουργού υπέρ της υγείας των πολιτών και μη έντιμης στάσης διαβάζουμε παρακάτω:

του: Μιχελή Μιχάλη
Μια υπουργός προκαλεί τον εφησυχασμό της κοινής γνώμης.

Ενώ στην Ελλάδα η Υπουργός Υγείας έκανε τον εμβολιασμό της δημόσιο θέαμα, για να πείσει, ότι τελικά είναι ακίνδυνο, στην Πολωνία η κόντρα της Υπουργού Υγείας Εύα Κόπατς με τις φαρμακοβιομηχανίες, που προμηθεύουν το εμβόλιο Η1Ν1, έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τις κατηγόρησε για κερδοσκοπικό εκβιασμό, για κρυφές επιδιώξεις τους, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, απέναντι στην επιστημονική κοινότητα.

Η Κόπατς, αυτή τη στιγμή, θεωρείται το κόκκινο πανί, στην πολιτική σκηνή της χώρας της, αλλά και στην Ε.Ε., εξ αιτίας την έντονης αντίρρησης της, να δεχθεί τις συμβιβαστικές όπως τονίζει, συμπεριφορές των άλλων Ευρωπαίων συναδέλφων της.

Μάλιστα μετά το θάνατο ενός ασθενή στο Γκντάνσκ, εξ αιτίας της έκτακτης γρίπης (Η1Ν1), η Δικαιοσύνη της χώρας της, επικουρούμενη από συντηρητικούς βουλευτές, θέλουν να την στείλουν στο εισαγγελέα, ως ένοχή θανάτου ασθενούς! (Ας θυμηθούμε πως στη Γερμανία πέθαναν τουλάχιστον 7 από το εμβόλιο και όχι από τη γρίπη... το πως χρησιμοποιούν οι κινούντες τα νήματα το σύστημα και τη δικαιοσύνη... δεν μας είναι άγνωστο... σημ. τοξότισσας)

Σ' αυτό το θέμα, η Υπουργός Υγείας, έχει τη συμπαράσταση των γιατρών και των πολιτών που αρνούνται να εμβολιστούν.

Όπως δήλωσε, «δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες, για να διαπιστώσουμε την ασφάλεια του εμβολίου, ούτε αρκετές επεξηγήσεις, για τα συστατικά του στοιχεία.


Αναρωτιέται ποιο είναι το καθήκον ενός υπουργού Υγείας; Να προασπίζει το συμφέρον των πολιτών ή να καταλήγει σε συμφωνίες, που εξυπηρετούν το συμφέρον των φαρμακευτικών εταιριών;


Είμαστε σίγουροι, ότι οι τρεις τύποι του εμβολίου που διατίθενται από τις 3 φαρμακευτικές εταιρείες, είναι απολύτως ασφαλείς; Ας περιμένουμε , τα συμπεράσματα, από μια ενδελεχή έρευνα και μετά με καθαρή σκέψη αποφασίζουμε.


Υπάρχουν υπεύθυνα site κι εκεί ας παραθέσουν οι εν λόγω φαρμακοβιομηχανίες τα στοιχεία τους».

Τέλος η Υπουργός Υγείας της Πολωνίας έκανε σύγκριση με την Γερμανία.
«Στο κράτος αυτό έχει εμβολιστεί το 10%, ενώ έχουν αγοράσει 50 εκατ. δόσεις. Εκεί, περισσότεροι αρνούνται να μπουν στη διαδικασία του εμβολιασμού. Στην Πολωνία συνήθως εμβολιάζονται 52 άτομα κάθε 1000. Στη Γερμανία 238, κάθε 1000. Γιατί λοιπόν αυτή η απροθυμία από τους ενημερωμένους Γερμανούς»;...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ