23 Νοε 2009

Το φονικό εβόλιο για τη γρίπη και άλλες συνταρακτικές ειδήσεις (Δρ. Κοεμτζόπουλου, μέρος 2ο)


Ο ίδιος , σε επικοινωνία που έχουμε πλέον, με ενημέρωσε πως το κείμενο έχει και συνέχεια, μιας και δεν έπαψε να κάνει το δικό του αγώνα ενημέρωσης των συνανθρώπων μας. Πριν σας δώσω τη συνέχεια του κειμένου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως, πέρα από το γεγονός πως κοινοποίησε το κείμενο σε όλες τις αρμόδιες αρχές της χώρας, πληρώνει και εταιρεία για να στέλνει το κείμενο του για τις φονικές ιδιότητες του εμβολίου, σε 1300 γιατρούς ημερησίως, μήπως και καταφέρει να τους κάνει να σκεφτούν και να ερευνήσουν και οι ίδιοι τους, ώστε να αποφύγουμε τη γενοκτονία που κάποιοι σκοτεινοί τύποι προωθούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα...


Στην προσπάθεια του να πάρει απαντήσεις και να τις δώσει στο κοινό, ώστε να προστατευτεί κατάλληλα από τα δηλητήρια που προωθούνται χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης. Κάποιοι ίσως και να ανοίξετε διάπλατα τα μάτια σας καθώς δεν θα χωράει ο νους σας τις πληροφορίες παρακάτω... Ωστόσο πριν σπεύσετε να τις ακυρώσετε ίσως με την "κοινή λογική", αφήστε την ψυχή σας να λάβει τα μηνύματά που εκείνη ήδη γνωρίζει και ακούστε την καρδιά σας που σας δίνει διαισθητικά ήδη τη σωστή απάντηση για το τι να κάνετε σχετικά με το εμβόλιο και τις τεχνητές νόσους...


Παρακολουθείστε όλες τις συνέχειες που θα ακολουθήσουν και αρχίστε ΚΑΙ εσείς (αν δεν το κάνετε ήδη) να ενημερώνεται όλους όσους μπορείτε. 


Με αγάπη και εκτίμηση
η τοξότισσα
(σημείωση: η έμφαση και οι υπογραμμίσεις στο κείμενο είναι δικές μου)


Το φονικό εμβόλιο για τη γρίπη 
(μέρος δεύτερο)
Δρ Γιώργος Κοεμτζόπουλος


Το στέλνω [το e-mail]  συμπληρωμένο όπως το έστειλα σε πρωθυπουργό, υπουργό και υφυπουργό υγείας και λοιπούς υπουργούς και αρμοδίους, οι οποίοι όμως δυστυχώς για τον λαό μας μέχρι στιγμής αδρανούν και επιτρέπουν ή και προωθούν τον φονικό εμβολιασμό. Ακόμη ρύθμισα να το πάρουν σύντομα και όλοι σχεδόν οι γιατροί της χώρας μας, μήπως αυτοί τουλάχιστον με τις συμβουλές τους βοηθήσουν.

Εν συνεχεία του προηγουμένου που σας έστειλα, σας ξαναστέλνω συμπληρωμένο και τεκμηριωμένο με περισσότερες πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία (ώστε να μην θεωρηθεί ότι είναι λόγια του αέρος) το κείμενο μου που αφορά στο φονικό εμβόλιο της γρίπης, (το οποίο κείμενο κυκλοφορεί ήδη σε χιλιάδες άτομα ανά την επικράτεια), με την ελπίδα ότι δεν θα ξεγελασθείτε και εσείς όπως ξεγελάστηκαν οι προκάτοχοί σας από τα σκοτεινά συμφέροντα (φαρμακευτικών κλπ που μας εξουσιάζουν και μας θέλουν αρρώστους εφ' όρου ζωής), αλλά ότι θα αντιδράσετε έγκαιρα και αποφασιστικά, τουλάχιστον αναβάλλοντας τους εμβολιασμούς στην χώρα μας, μέχρις ότου αποδειχθούν τα ολέθρια αποτελέσματα τους στις χώρες που θα το κάνουν (ΗΠΑ, κλπ), για να το απαγορεύσετε στην συνέχεια, όπως έκαναν ήδη η Πολωνία και η Τσεχία και όπως το κάνει και η Κύπρος.


Περιμένω την απάντηση σας.
Μετά τιμής.
Γ. Κοεμτζόπουλος


 Παρακολουθώντας με φρίκη την εκπομπή σας της 30.10.09 στην Ερτ3 για τον εμβολιασμό, σας στέλνω και πρόσθετες πληροφορίες για 
τους περιορισμούς που θέτει πλέον (λόγω των πολλών θανάτων από το εμβόλιο) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μήπως και την τελευταία στιγμή εμποδίσετε το να οδηγηθούν και οι Έλληνες, όπως έχουν μεθοδεύσει οι φαρμακευτικές που μας εξουσιάζουν, σαν ''πρόβατα επί σφαγή''. 

 Αγαπητοί μου φίλοι, αρμόδιοι παράγοντες, και αγαπητοί μου συμπατριώτες.

 Θα ήθελα να ενημερωθείτε για ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά στους επικείμενους εμβολιασμούς, με την ελπίδα ότι θα θελήσετε, και από την θέση σας θα μπορέσετε εγκαίρως να βοηθήσετε και εσείς και να σώσετε τους συμπατριώτες μας, αποτρέποντας το μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προετοιμάζεται με το ''βιολογικό όπλο'' του εμβολίου για την ''γρίπη των χοίρων'', την οποίαν γρίπη δημιούργησαν στα εργαστήρια και διέσπειραν οι σκοτεινές δυνάμεις με τα σκοτεινά συμφέροντα τους που μας ελέγχουν και μας εξουσιάζουν, με σκοπό να μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε. Σχετικές συνταρακτικές πληροφορίες περί αυτού του κινδύνου δίνω σε αυτό το email μου, το οποίο αφού διαβάσετε, το ελέγξετε με τα links (διευθύνσεις) που δίνω, και το πιστέψετε, παρακαλώ να το διαδώσετε όσο ευρύτερα και ταχύτερα μπορείτε. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται: Α) Από τα αποτελέσματα δοκιμαστικού εμβολιασμού σε πλήρωμα 347 ατόμων του ναυτικού των ΗΠΑ με δύο θανάτους και 333 που κόλλησαν μια βαριά μορφή της γρίπης από το εμβόλιο, (δείτε λεπτομέρειες στην Εισαγωγή ποιο κάτω). Β) Από ένα μήνυμα για το εμβόλιο που έλαβα και που (ευτυχώς) κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Γ) Από δικές μου εμπειρίες και πληροφορίες που συνέλεξα και που επίσης αναφέρω πιο κάτω, αλλά και που μπορείτε λεπτομερέστερα να δείτε και στο site μου www.artmine5000.com. Δ) Από έξη αντίστοιχα μηνύματα επισυναπτόμενα στο παρόν e-mail (στα αγγλικά), που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και που επίσης περιέχονται και στο site μου, ενώ εκατοντάδες άλλα μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο βάσει και των links που δίνω.


Για να αντιδράσουμε λοιπόν στο έγκλημα αυτό (διαφορετικά είμαστε άξιοι της τύχης μας), θα πρέπει 


  • άμεσα να ενημερώσετε όχι μόνον τους φίλους σας, προτρέποντας τους και αυτούς να κάνουν το ίδιο, 
  • αλλά και τα μέσα ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, κλπ), 
  • τους συλλόγους γονέων και μαθητών (για να σωθούν τα παιδιά μας πού είναι ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων), 
  • τους τοπικούς ιατρικούς, διοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες (για να ξυπνήσουν και να ενεργοποιηθούν), 
  • αλλά και το κέντρο (υπουργείο υγείας, κλπ για να πάρει τις σωστές αποφάσεις). 
Πιστεύω ότι λίγη προσπάθεια από μέρους όλων μας μπορεί να αποδείξει ότι δεν είμαστε ''πρόβατα επί σφαγή'' και ότι όταν χρειασθεί μπορούμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.

Σημειωτέον πάντως ότι τηλεοπτικά κανάλια μού πήραν τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο σπίτι μου και ελπίζω ότι θα βγουν κάποτε στον αέρα χωρίς να λογοκριθούν, αλλιώς θα μπορείτε να τις ακούσετε πλήρεις στο site μου που προανέφερα, καθ ότι τις έχω ηχογραφήσει για κάθε ενδεχόμενο. Μία από αυτές, που μου πήρε ο κύριος Χαρδαβέλας, μαθαίνω ότι τελικά θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο για να είναι ''εκ του ασφαλούς'', δυστυχώς όμως τότε θα είναι πολύ αργά. Επίσης και πολλοί άλλοι επιφανείς και ''θαρραλέοι'' δημοσιογράφοι, που κάνουν εντυπωσιακές εκπομπές για τα κακώς κείμενα, στους οποίους απευθύνθηκα δεν τολμούν να πιάσουν το θέμα, όπως επίσης δεν τολμούν και οι υπουργοί μας και οι αρχηγοί κομμάτων. Καταλαβαίνετε λοιπόν σε τι χώρα καταντήσαμε να ζούμε. Όσον αφορά ειδικότερα τους δημοσιογράφους τους απευθύνω την ανοικτή επιστολή με την οποία οι Σουηδοί καυτηριάζουν την στάση των δικών τους δημοσιογράφων (δείτε την στο http://www.wordmworld.net/uncategorized/open-letter-journalists ).


Συνεχίζεται...


(o Πίνακας είναι έργο του Γ. Κοεμτζόπουλου- περισσότερα έργα μπορείτε να θαυμάσετε στη σελίδα του http://artmine5000.com)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ