3 Οκτ 2009

SOS! Το Αμερικανικό Προξενείο θα κυβερνά την επομένη των εκλογών!

Τα αποτελέσματα των εκλογών και το "σχήμα" της νέας κυβέρνησης  ΕΙΝΑΙ ήδη αποφασισμένα! 
Με Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου και υπουργό των εξωτερικών τη Ντόρα η αμερικανική πρεσβεία θα κυβερνά και θα μας σπρώξουν σε μεγάλες εθνικές περιπέτειες!


Κανένα κόμμα από τα 5 που υπάρχουν ήδη στη βουλή ΔΕΝ πρέπει να πάρει ψήφο! Εάν υπάρχει ίχνος τσίπας και τιμής ακόμη μέσα σας, ακόμη και ΑΝ πάτε να ψηφίσετε ΜΗΝ ψηφίσετε ΚΑΝΕΝΑ γνωστό λαμόγιο! Όπου υπάρχει "ξένο δάχτυλο" υποστήριξης ΜΗΝ χαρίζεται την ψήφο σας! Λέω τώρα, αν και αμφιβάλλω αν είστε σε θέση να ακούσετε ή να πράξετε με βάση την αλήθεια και την ελληνική σας συνείδηση σε τέτοιες ώρες και ώντας τόσο παραπληροφορημένοι... Όντας τόσο υπνοτισμένοι και κουρασμένοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ...

Συνέλληνες επαγρυπνείτε γιατί κάποιοι προδότες θέλουν να μας βάλουν σε ένα αγώνα τύπου εμφυλίου πολέμου! Μην κάνετε τη χάρη σε κανένα κόμμα να ξεσκίσει τις ελληνικές σάρκες, όπως έγινε στο παρελθόν. Δεν ενδιαφέρει κανέναν τους να κάνει κάτι καλό για σας, για μένα για τα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και "ορκίζονται" με τα ίδια κροκοδείλια δάκρυα πως για το "καλό" μας "κουράζονται"...

Κόπτονται μόνο για τα αφεντικά που τους ταΐζουν! Κι αυτά είναι αμερικανικής νεοταξίτικης "τεχνολογίας". Δεν τους ενδιαφέρει ποιος Έλληνας και πόσο αιμορραγεί από τις προδοσίες τους! Το "οικόπεδο" Ελλάδα είναι που ενδιαφέρει τα αφεντικά των λωποδυτών κι αυτό προσπαθούν να διατηρήσουν στην κατοχή τους ακόμη και δίχως κανένα Έλληνα κάτοικο στην περιοχή, αφού η εξόντωση μας ακόμη και η φυσική δεν αποτελεί αιτία "αναστολών"!

Η φαινομενική προεκλογική ηρεμία προβλέπετε να είναι ο προάγγελος της καταιγίδας που έρχεται!

ΜΗΝ παρασυρθείτε για κανένα λόγο σε εχθροπραξίες ή αψιμαχίες με συμπατριώτες μας, αυτό θέλουν για να περάσουν στην πράξη το θεατρικό έργο που παίχτηκε ως πρόβα τζενεράλε στα περσινά "Δεκεμβριανά".

Να θυμάστε πάντα πως μόνο φαινομενικά έχουμε μεταξύ μας "διαφορές" ιδεολογικές. Για τα "αφεντικά" και τα εγχώρια λαμόγια είμαστε τα πρόβατα που ευχαρίστως μας σπρώχνουν στη σφαγή, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά που τους ταΐζουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

Είμαστε ο ελληνικός λαός που ήδη δεινοπαθεί από τις προδοσίες τους. Μην αφήσετε ούτε μύτη να ανοίξει για χάρη κανενός Giorgo, κανενός Τσίπρα, καμίας Ντορίτσας, κανενός Καραμανλή, καμίας Αλέκας, κανενός Καρατζαφέρη, κανενός!

Δεν αξίζουν ούτε το σάλιο για να τους φτύσετε όλα τα "φαβορί" της κούρσας των εκλογών!
Οι αυριανοί "κυβερνόντες" στην πορεία προς την αναπόφευκτη καταστροφή που σχεδίασαν.

Παραμείνετε ψύχραιμοι, παρά τις δυσκολίες που μας έρχονται. Παρά τις προβοκάτσιες που έχουν έτοιμες. 
Β.Χ.Ιδού και το σχήμα της κυβέρνησης που επιθυμούν τα αμερικανικά συμφέροντα (από τη σελίδα του ΕΑΜ Β'):

"Επειδή ο ελληνικός λαός έχει κοντή μνήμη, χρήσιμο είναι να θυμηθούμε μερικά πράγματα για τους πρωταγωνιστές της.
Πρωθυπουργός: Ο Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου ή George Papadreou ή Γκιόργκο, η ΓΑΠ, ή Τζέφρι.
Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι προτιμά να χάσει η χώρα ένα μέρος της επικράτειάς της, προκειμένου να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της.
Ο "Έλληνας" πολιτικός, ο οποίος έχτισε τη "διεθνή" του καριέρα με τα χρήματα και τα μέσα του Εβραίου Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω απ' όλα τα εθνικά μας προβλήματα.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος χρηματοδοτούσε με χρήματα του ελληνικού λαού όλες τις ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων, που αναζητούσαν "μειονότητες" στη Μακεδονία.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής του παντελώς ανθελληνικού σχεδίου Ανάν.
Ο "Έλληνας" υπουργός εξωτερικών, ο οποίος παντελώς παράνομα και εξόχως αντεθνικά έδωσε "εθνικά" δικαιώματα στη μειονότητα της Θράκης, ανοίγοντας τον "δρόμο" για νέες τουρκικές διεκδικήσεις.
Ο "Έλληνας" κομματάρχης, ο οποίος υποστήριξε με όλα τα μέσα τους λαθρομετανάστες και αυτοί του ανταπέδωσαν την εξυπηρέτηση, δίνοντάς του την αρχηγία στο κόμμα του.
Ο "Έλληνας" οραματιστής πολιτικός, ο οποίος "δανείζεται" τα όνειρά του από τον Βαλιανάτο.
Ο "Έλληνας" εκλεκτός της αμερικανικής πρεσβείας, της εβραϊκής AIPAC, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και άλλων ευαγών ιδρυμάτων.
Ο "Έλληνας" αδερφός του —σύμφωνα με δική του δήλωση— Αμερικανού μεταμφιεσμένου σε Έλληνα, Νίκου.
Ο "Έλληνας", ο οποίος τίμησε τον ελληνικό πολιτισμό, προσπαθώντας σκληρά —έστω κι ανεπιτυχώς— να μάθει τα ελληνικά.
Ο "Έλληνας" του μόχθου, ο οποίος σκούπισε όλα τα συνεδριακά κέντρα και όχι μόνον.
Ο "Οδυσσέας" της περιπέτειας και της περιπλάνησης, ο οποίος κατόρθωσε να χαθεί με το κανό του μέσα στον Σχοινιά.

Αυτόν θα πλαισιώσουν ως μέλη της κυβέρνησης οι αντιπρόσωποι όλων των "λαϊκών" στρωμάτων και των γνωστών "κοινωνικών" εταίρων.

Το μισό Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών με επικεφαλής τους θρυλικούς αγωνιστές του "σοσιαλισμού", τον Παπακωνσταντίνου και τον Γερουλάνο.
Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ με τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου.
Η "φρεσκαδούρα" της πολιτικής σκηνής με τον Πετσάλνικο, τον Ρέππα και τη Βάσω Παπανδρέου.
Η "ηρωίδα" του Πολυτεχνείου διαβόητη Μαρία Δαμανάκη
…και βέβαια να μην ξεχνάμε και τον Βαγγέλη, που, ως μελλοντικός ηγέτης, θα τους συγχωρέσει όλους τους παραπάνω.

Συνέταιροι από πλευράς Νέας Δημοκρατίας θα είναι:

Υπουργός Εξωτερικών. Η γνωστή στο πανελλήνιο για τον πατριωτισμό της Θεοδώρα Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη ή Κούβελου. Η παντρεμένη χήρα.
Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε πολλά πράγματα γι' αυτήν. Αρκεί να θυμάται κάποιος ότι είναι η κόρη του Μητσοτάκη.

Αυτήν θα την πλαισιώνουν τα γνωστά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το άλλο μισό Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών με επικεφαλής τον αδερφό της Κυριάκο.
Όλοι οι "κληρονόμοι" του ελληνικού κράτους από την εποχή της Τουρκοκρατίας κι εντεύθεν. Όλοι οι λακέδες των Αγγλοσαξόνων από την εποχή που μας τους επέβαλαν με τα ολέθρια δάνεια της επανάστασης. Όλοι οι απόγονοι των χαφιέδων, που μας κυβέρνησαν μέσω απευθείας διορισμών. Αυτήν την κυβέρνηση σχεδιάζουν οι Αμερικανοί να επιβάλουν στην Ελλάδα. Με αυτήν την κυβέρνηση ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ξεφύγει από την τρομερή οικονομική κρίση και η Ελλάδα να ξεπεράσει τα εθνικά της προβλήματα. Αυτοί θα μας σώσουν οικονομικά και θα "θεμελιώσουν" το σίγουρο εθνικό μας μέλλον.

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς θα κάνουν όλοι αυτοί, όταν θα έρθει η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Μπορεί να καταλάβει πώς θα αντιδράσουν, όταν θα έρχονται τα "ραβασάκια" από την αμερικανική πρεσβεία. Τα "ραβασάκια", που θα επιβάλουν την πολιτική συμπεριφορά μας για το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων. Στο σύνολο των θεμάτων, που επηρεάζουν τα αμερικανικά συμφέροντα στην ευρύτερη περιοχή. Με Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου και υπουργό των εξωτερικών τη Ντόρα η αμερικανική πρεσβεία θα κυβερνά. Δεν θα κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Ελέγχοντας τη συμπεριφορά της Τουρκίας, θα την κάνουν επιθετική, για να εγκλωβίσουν τον ελληνικό λαό στον φόβο. Γιατί; Για να "αλυσοδέσουν" τον "ασθενή", προκειμένου να του κάνουν την επώδυνη "επέμβαση". 

Η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι αυτή, που θεωρούν ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να "ρυθμίσουν" την Ελλάδα με βάση τα συμφέροντά τους. Γι' αυτόν τον λόγο —αν παρατηρήσει κάποιος— θα δει σήμερα μια έντονη κινητικότητα από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου. Θεωρούν ότι ο φόβος του λαού για μια πιθανή πολεμική εμπλοκή μπορεί να τον καθηλώσει στη μοιρολατρία. Θεωρούν ότι ο φόβος θα τον αναγκάσει να αποδεχθεί τετελεσμένα. Θα εμφανίζουν τους λακέδες τους σαν τους μόνους ικανούς να χειριστούν την κρίση και θα τους εξασφαλίζουν το "άλλοθι" για τις σκληρές αντεθνικές αλλά "σωτήριες" αποφάσεις. Θα μας κυβερνάνε οι "αξιόπιστοι" και θα μας προστατεύουν τα "αφεντικά" τους. Το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων θα επιλυθούν εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και στο τέλος θα τους "ευχαριστήσουμε".

Όλα αυτά θα γίνονται μέσα από την αμερικανική πρεσβεία. Η πρεσβεία όμως θ' αναλάβει να μας κυβερνήσει σε μια περίοδο δύσκολη. Σε μια περίοδο φλεγουσών αναγκών. Αναγκών τόσο επιτακτικών και άμεσων, που θα βγάλουν τον λαό στον "δρόμο" της αντίδρασης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κανένας φόβος δεν νικάει την πείνα. Τι θα γίνει λοιπόν αν στο πολύ άμεσο μέλλον έχουμε το ενδεχόμενο μιας εθνικής χρεοκοπίας; Αν για παράδειγμα τα ασφαλιστικά ταμεία πάψουν να έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν τις συντάξεις; Αν για παράδειγμα το δημόσιο πάψει να έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τη μισθοδοσία του;

Ποιος θα σταματήσει τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους; Πού θα φτάσει η αντίδρασή τους απέναντι στη σημερινή πολιτική ηγεσία, εφόσον σ' αυτήν την περίπτωση θα αγωνίζονται για την ίδια την επιβίωσή τους και όχι απλά για την "ποιότητα" της ζωής τους; Ποιος φόβος ποιας Τουρκίας θα τους εμποδίσει να έρθουν σε σύγκρουση με τους αμερικανόδουλους που θα τον κυβερνούν; Τους δούλους, τους οποίους έχουν άμεση ανάγκη οι Αμερικανοί, για να ελέγχουν τη χώρα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους; Τους δούλους, που αναγκαστικά πρέπει να προστατεύσουν ακόμα και με τα όπλα. Τους δούλους, οι οποίοι είναι οι φυσικοί απόγονοι εκείνων που "έσωσαν" το 1945 με τα Δεκεμβριανά.

Τι θα γίνει λοιπόν, αν κάποιος νέος "Σκόμπυ" —από την αμερικανική πρεσβεία αυτήν τη φορά— δώσει εντολή στις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας να ρίξουν στο "ψαχνό"; Αν για τους ίδιους λόγους και υπέρ των ίδιων προσώπων δώσει εντολή για νέο μακελειό; Τι θα κάνει ο Γιωργάκης σε μια τέτοια περίπτωση; Θ' αρνηθεί να υπακούσει; Θα πάρει την απόφαση στους δικούς του "ώμους"; Μήπως θα κάνει ό,τι ο παππούς του; Θα πιάσει ένα δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πρωτεύουσας και θα κλαίει προκαταβολικά το τομάρι του; Την "τύχη" του παππού του να επιλεγεί από τους Αμερικανούς να κυβερνήσει την Ελλάδα την έχει αναμφισβήτητα. Την τύχη του παππού του να γλιτώσει θα την έχει; Αυτό είναι το ερώτημα. Εκείνα τα ανθρωπάκια τύπου Παπακωνσταντίνου και Γερουλάνου, που τον περιβάλουν, γνωρίζουν ακριβώς πού πάνε να "μπλέξουν" ή μήπως νομίζουν ότι παίζουν στην αυλή του Κολεγίου Αθηνών; Τσαγανό, να παραγγείλουν μια κομπόστα στο κυλικείο του Κολεγίου, έχουν αποδείξει ότι έχουν. Τσαγανό, για να χρεωθούν μαζικά εγκλήματα, έχουν;

Τα ίδια αφορούν και τους αφελείς Τσίπρες και τις κουτοπόνηρες Παπαρήγα με τα 100 ευρώ καταθέσεων. Θα παίξουν το παιχνίδι της μεγάλης σύγκρουσης; Γι' αυτόν τον λόγο τους προετοιμάζουν οι Αμερικανοί και βέβαια τους "ταΐζουν". Αν στην οριακή περίπτωση δεν φτάνει η τουρκική απειλή, για να εγκλωβιστεί ο λαός στην παθητικότητα, να υπάρχει η δυνατότητα της αυτοκαταστροφής του. Εξαιτίας του σχεδιασμού της Νέας Τάξης δεν μπορούν να μας βάλουν σε πραγματικό πόλεμο με την Τουρκία. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μας απειλούν με τον πόλεμο. Αν όμως, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, αυτό δεν "πιάσει", το μόνο που τους απομένει είναι να μας βυθίσουν σε μια εμφύλια σύρραξη. Θα δεχθούν όλοι αυτοί οι σταλινικοί να δώσουν την "αντιπαροχή" γι' αυτά που ήδη έχουν πάρει; Οι μέχρι τώρα "πρόβες" ήταν τζάμπα, ενώ η πραγματική "παράσταση", όχι.

Το 1945 είχαν τον μοσχοβίτη πατερούλη, που τους προστάτευε. Είχαν επιλογές μπροστά τους και κυρίως την επιλογή της επιβίωσης. Ο Ζαχαριάδης έβαλε τη "βόμβα" του εμφυλίου, αλλά την "έκανε" εγκαίρως. Εξυπηρέτησε τα αφεντικά του χωρίς μεγάλο "κόστος". Οι διάδοχοί του αυτήν τη δυνατότητα διαφυγής δεν την έχουν. Είναι "εγκλωβισμένοι" στην πατρίδα τους. Η κατάσταση μάλιστα είναι ακόμα χειρότερη από το 1945, γιατί και τα ίδια τα "αφεντικά" τους δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση. Στην κυριολεξία είναι "νταντέλες". Κάποτε όλοι αυτοί αποφάσισαν να "ματώσουν" τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό τους συνέφερε πολιτικά. Χρήματα, όμως, για να ρίξουν λίγο "ιώδιο" στις "πληγές" του, είχαν.

Πολιτικό ήταν το πρόβλημα γι' αυτούς και όχι οικονομικό. Ισοπέδωσαν τη χώρα, αλλά "έσπρωξαν" και ένα πακέτο Μάρσαλ, για να μετριάσουν τις συνέπειες των εγκλημάτων τους. Σήμερα χρήματα δεν έχουν οι ισχυροί. Πεθαίνουν οι Αμερικανοί στον δρόμο από έλλειψη περίθαλψης και ο φουκαράς ο Ομπάμα δεν μπορεί να εξασφαλίσει οικονομικούς πόρους για ένα στοιχειωδώς πιο ανθρώπινο σύστημα υγείας. Δεν μπορεί να βρει πόρους να σώσει τους συμπατριώτες του και θα χρηματοδοτήσει το ελληνικό safe mode, για να επιβιώσουν οι χαφιέδες και οι προβοκάτορες;

Εμείς για ένα πράγμα μπορούμε να τους βεβαιώσουμε όλους αυτούς. Όποιος ανοίξει την πόρτα του ελληνικού "τρελοκομείου", θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Η σημερινή Ελλάδα δεν θα αφεθεί στην τύχη της και στις ορέξεις των θηρίων, όποια κι αν είναι αυτά. Όποιοι τολμήσουν να μπουν μέσα σ' αυτήν με πρόθεση να σκορπίσουν τον θάνατο και την καταστροφή, θα βρουν εκεί μέσα τους εφιάλτες τους. Απλά πράγματα. Κάποτε σταματάνε να κλαίνε οι λαοί και αρχίζουν να κλαίνε τα θηρία. Κάποτε λυτρώνονται τα θύματα και θρηνούν οι θήτες. Κανένας δεν θα γλιτώσει, είτε βρίσκεται εντός είτε βρίσκεται εκτός του "τρελοκομείου". Οι σημερινοί γελώντες θα είναι οι αυριανοί κλαίοντες. Με κλάματα κάποιοι θα εγκαταλείψουν αυτόν τον "μάταιο" κόσμο."


Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ Β'
www.eamb.gr

Διαβάστε και ολόκληρο το SOS κείμενο, από όπου είναι το απόσπασμα που σας παραθέτω με τον τίλο: "S.O.S.
Μετά τις "ήρεμες" εκλογές...
...ακολουθεί "τρικυμία".

Ησυχία μπροστά στην "παγίδα"...
...και μετά θρήνος.

Ο Παπανδρέου και τα αφεντικά του
θα μας βάλουν σε περιπέτειες...
…μεγάλες εθνικές περιπέτειες."
ΕΔΩ:http://www.eamb.gr/new_text/giorgo.htm

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ