22 Οκτ 2009

SOS! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ της BAXTER είχε προκαλέσει τους θανάτους και την επιδημία στο ΜΕΞΙΚΟ!

Παλιά πετούσε ο γαϊδαρος -Σήμερα πετάνε τα γουρούνια!
Αποφύγετε τα εμβόλια τους!Δεν θα σας το πεί κανείς! Όπως επιμελώς σας το κρύβουν τόσους μήνες που εκατοντάδες bloggers φωνάζουν σε όλο τον κόσμο... Όπως επιμελώς δεν σας είπαν τίποτε τόσους μήνες που χιλιάδες πολίτες αντιστέκοντε μαχητικά στην επιβολή των εμβολίων. Όπως δεν σας λένε πως σέρνουν στα δικαστήρια φαρμακευτικές εταιρίες, ασυνείδητους υπουργούς υγείας, εισαγγελείς, αλλά και τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

Ποια υπουργός Υγείας και ποια υφυπουργός και ποιά επιτροπή εμβολιασμών είναι αμέτοχη των γνωστών πλέον μεθοδεύσεων ώστε να πράξει το αυτονόητο και να προστατέψει την υγεία και τη ζωή των πολιτών της Ελλάδας?

Από την δήλωση της Υπ. Υγείας πάντως διαφαίνεται η απόφαση τους να εμβολιάσουν τον κόσμο, παρά τις αντιστάσεις γιατρών σαν τον Μπεχράκη, από την επιστημονική ομάδα που συν-αποφασίζει για τον εμβολιασμό...

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, στις 15.10.2009, δήλωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου (νυν Υπ. Υγείας) πως δίνει διορία μέχρι αυτή την εβδομάδα -και πράγματι αύριο θα αποφασιστεί από την Εθνική Επιτροπή για τις Πανδημίες- πως στόχος είναι να εφαρμοστεί το σχέδιο αντιμετώπισης πανδημίας... που σημαίνει να εφαρμοστεί ο εμβολιασμός, που προβλέπεται στο σχέδιο Αντιμετώπισης Πανδημίας, το οποίο και είναι πιστό αντίγραφο του IHR, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

Δεν υπάρχει σε καμία χώρα-μέλος του ΠΟΥ ελευθερία αποφάσεων, ούτε και στη δική μας. Ο ρυθμός δίνεται από τον ΠΟΥ και οι κυβερνήσεις με τα υπουργεία τους χορεύουν...
 


  Οπότε αυτός ο χειρισμός και η καθυστέρηση εφαρμογής εμβολιασμών στη χώρα μας οφείλετε στην αντίσταση των λίγων γιατρών και των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών! Η επίσημη πρόθεση είναι να μας εμβολιάσουν, όπως ήδη κάνουν οι άλλες χώρες έξω με τα τραγικά αποτελέσματα να είναι οφθαλμοφανή!


Πάρτε την απόφαση σας και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ εδώ και ΤΩΡΑ! άσχετα από το τι θα αποφασίσουν αύριο! ΠΕΙΤΕ μια και καλή ΟΧΙ στο τρομο-εμβόλιο τους!

Το είχαμε αναφέρει και εδώ στον Τοξότη το ζήτημα από τον πρώτο κιόλας μήνα που άρχισε το πανηγύρι  παραπληροφόρησης. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που βγαίνει δημόσια δημοσιογράφος να αποκαλύψει την κτηνωδία!

Δείτε το δημοσιογράφο κ. Χατζάρα να σας περιγράφει την αλήθεια - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- χωρίς περιστροφές!

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο φίλος blogger από το "ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΝΙΣΗ" γράφει:

Ενώ θα έπρεπε να έχουν σοκαριστεί οι πάντες....
δεν αντιδρά κανείς!! 

Επιβεβαιώνονται τα όσα φωνάζαμε εδώ και καιρό! Ο κ. Χατζάρας στην εκπομπή του αποκαλύπτει κάτι που επιμελώς τα Μ.Μ.Ε φρόντισαν να κρατήσουν μυστικό...!
Το Μεξικό προσέφυγε στα διεθνή δικαστήρια εναντίον της εταιρείας Baxter...!
Ο λόγος; Η κυβέρνηση της χώρας υποστηρίζει πως οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο όταν και άρχισαν όλα, εκτός από ένα περιστατικό, οφείλονται στο γεγονός ότι τους είχε χορηγηθεί πειραματικό εμβόλιο από την Baxter κατά τους μήνες Δεκέμβριο του 2008 και Ιανουάριο του 2009 στο οποίο εμβόλιο περιέχονταν μείγμα από ανθρώπινους ιούς, τον ιό του SARS, τον ιό των πουλερικών και τον ιό των χοίρων!!  

Δηλαδή η διάδοση του ιού, για τον οποίο τώρα έχουν προκαλέσει τέτοιο πανικό οι παγκόσμιοι κυβερνώντες, έγινε μέσω του πειραματικού αυτού εμβολίου!! Το εμβόλιο αυτό ήταν ο λόγος της διάδοσης της γρίπης!!

Και εδώ τίθεται λοιπόν το ερώτημα. Γιατί μέσω ενός πειραματικού εμβολίου διέδωσαν τον ιό των χοίρων παγκοσμίως;; Τι έχουν σκοπό να καταφέρουν λοιπόν με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων, κατά της ανθρωπότητας; Μήπως είναι ένας ακόμα τρόπος για την μείωση του πληθυσμού της γης, πέρα από το "όπλο" που λέγεται ιός Έμπολα; Επίσης θυμηθείτε ανάρτησεις μας που φανερώνουν ότι όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι κυβερνήτες γνώριζαν από πιο πριν για μια επικείμενη πανδημία....! Το μόνο που τους έλειπε ήταν η έκταση της και η αιτία της....! Μάλλον την έψαχναν μέσω του πειραματικού εμβολίου που χορήγησαν στους Μεξικανούς! Δείτε εδώ: Οι φαρμακευτικές εταιρείες… «προνοούν» για εμάς! , Μήπως ο ιός των χοίρων "μαγειρεύτηκε";

..(( Λ ))..

Προσωπικά θα έβγαζα τα ρητορικά ερωτηματικά του φίλου blogger.
Ναι είναι απάνθρωπο, ανήκουστο, κτηνώδες... αλλά άκρως πραγματικό! 
Πάρτε τα μέτρα σας...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ