7 Οκτ 2009

Το δικαστήριο του New Jersey δεν δέχτηκε τα ασφαλιστικά μέτρα για τα εμβόλια γρίπης των χοίρων


Θυμάστε φαντάζομαι από το καλοκαίρι πως πέρα από τις αγωγές στην Αυστρία είχαμε και αντίστοιχες αγωγές και αιτήματα για ασφαλιστικά μέτρα και στις ΗΠΑ. Μία από τις προσπάθειες αποτροπής της επιβολής αναγκαστικών εμβολιασμών, ήταν και αυτή του Τιμ Vawter στο New Jersey.

Τα ασφαλιστικά μέτρα, έτσι όπως τα είχε διαμορφώσει και αιτιολογήσει τότε ο Vawter στο Νιου Τζέρσι είχαν δεχτεί την κριτική πολλών ακτιβιστών στο θέμα του εμβολίου γρίπης των χοίρων, καθώς ήταν εξαιρετικά αδύναμη η αιτιολόγηση που χρησιμοποιούσε και επίσης δεν συμπεριελάμβανε καθόλου την υποταγή των ΗΠΑ, όπως και κάθε άλλης χώρας μέλους του ΠΟΥ στη διεθνή νομοθεσία IHR (International Health Regulation), η οποία επιβάλει καθεστώς υποταγής κάθε χώρας στις προσταγές του ΠΟΥ, σε περίπτωση "πανδημίας".


Έτσι από χθες έγινε πλέον γνωστή η απόρριψη της υπόθεσης αυτής από το δικαστήριο του Νιου Τζέρσι.

Ωστόσο ας έχουμε κατά νου, πως κανένας από τους ακτιβιστές που κάνουν και στηρίζουν αυτό το βήμα για απόδοση δικαιοσύνης και προσπάθεια προστασίας των πολιτών από το επικίνδυνο αυτό σκεύασμα, δεν τρέφει αυταπάτες, πως η δικαστική οδός μπορεί στις παρούσες συνθήκες να αποδώσει δίκαιο... Στόχος δεν είναι η δικαίωση στα -εν μέρει ελεγχόμενα- δικαστήρια. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η δικαίωση στην άποψη των απλών πολιτών που θα κατανοήσουν τι ακριβώς διακυβεύεται την παρούσα στιγμή:


η υγεία και η ζωή όλων...

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τρέχουν υποθέσεις για ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα εν όψει της πρόθεσης έναρξης εμβολιασμών τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες, η αντίσταση και η ενημέρωση κορυφώνονται.

Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, παρά τις τρικλοποδιές από το κατεστημένο. Το ζήτημα είναι οι άνθρωποι που είναι γρανάζια του συστήματος να υψώσουν την ανθρωπιά τους πάνω από τις επιταγές των εξουσιαστών. Το ζήτημα είναι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας και του συστήματος υγείας να μην γίνουν όργανα εκτέλεσης απάνθρωπων πρακτικών.


Ας υψώσουν όλοι τη συνείδηση ψηλά. Πάνω απ' όλα ο άνθρωπος και όχι οι διαταγές και η υποταγή στο φόβο.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ