2 Οκτ 2009

ΔΕΝ έχει επιτευχθεί η απόδειξη του HIV -παραδέχονται τα Υπουργεία Υγείας!

Οι αγαπητοί αναγνώστες ας μη μένουν στο παράδειγμα, η τακτική είναι πάγια. Ότι απαντούν στο θέμα HPV - H5N1, ισχύει και για τον Η1Ν1! 


Ο καθηγητής Δρ. NIEMITZ προς Υπουργείο Υγείας

Η επιστολή της 11.10.2005 του Prof. Niemitz,
στον Ομοσπονδιακό Υπουργό Jürgen Trittin, επίτροπο για το MBfVEL

Prof. Dr. Hans-Ulrich Niemitz
Probstheidaer Str. 10 D-04277
LEIPZIG
11.10.2005

H.-U. Niemitz, Probstheidaer Str. 10, LEIPZIG

Κύριο Ομοσπονδιακό Υπουργό Jürgen Trittin
Επίτροπο Ομοσπονδιακό Υπουργό για το BMfVEL,
Alexanderplatz 6, 10178 Berlin


Αξιότιμε κ. υπουργέ,

Στα μέσα Νοέμβρη σχεδιάζω την πραγματοποίηση μιας ανοικτής συγκέντρωσης, για τις επιστημονικές βάσεις σχετικά με την πρόγνωση της πανδημίας από την γρίπη των πτηνών.
Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στο Βερολίνο.

Πάντοτε ήμουνα ανήσυχος σχετικά με τις πανδημίες, ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, από τη μη εμφάνιση της αναμενόμενης επιδημίας του AIDS και επιπλέον από την κατά κάποιο τρόπο ταιριαστή αναφορά του κοινοβουλίου στο ερώτημα αν ο ιός του AIDS, δηλαδή ο HIV, έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Η σοκαριστική για μένα απάντηση ήταν η εξής:
«Σύμφωνα με πληροφόρηση του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας (BMG), δεν έχει επιτευχθεί η απόδειξη του HIV με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, στο πλάσμα ή στον ορό των ασθενών»
και συνεχίζει παρακάτω:
«Μια που το ερώτημα (δηλαδή η άμεση απόδειξη του ιού στο πλάσμα ή στον ορό), δεν έχει καμιά επιστημονική σημασία, παρά μόνο για τον αιτούντα, δεν υπάρχουν έντονες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Η επικρατούσα άποψη στην ιατρική επιστήμη θεωρεί ότι πρόκειται για μία μεταδοτική ασθένεια.» [PET 244-15-212-026084]

Φοβάμαι λοιπόν πως κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ιό Η5Ν1. Επιπλέον όμως φοβάμαι ότι, αντίθετα με το HIV ο οποίος υποτίθεται ότι είναι πολύ «αργός», εξ’ αιτίας της πρόγνωσης για την «ταχύτητα» του Η5Ν1, δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ότι ενδεχομένως δεν έχει επιτευχθεί η άμεση απόδειξη του με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και κατά συνέπεια οι τυχόν σχεδιασμένες λήψεις μέτρων που οργανώνονται, είναι άσκοπες ή και παράνομες.

Πάντως, η μέχρι τώρα έρευνά μου πάνω σε επιστημονικές αποδείξεις των γεγονότων που θα δικαιολογούσαν την πρόγνωση μιας πανδημίας, ήταν ελάχιστα επιτυχημένη.
Γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλώ για τα εξής:

1. Στείλτε μου για την συγκέντρωση που σχεδιάζω, εκείνες τις επιστημονικές δημοσιεύσεις πάνω στις οποίες στηρίζετε τις δηλώσεις και τις αποφάσεις σας για την πανδημία της γρίπης των πτηνών, στις οποίες:
α) αποδεικνύεται η ύπαρξη του ιού της γρίπης των πτηνών Η5Ν1,
β) αποδεικνύεται η ύπαρξη ενός ιού ανθρώπινης γρίπης, με τον οποίο θα μπορούσε να
συνδυαστεί ο Η5Ν1,
γ) αποδεικνύεται ότι ο Η5Ν1 αποτελεί αιτία ασθένειας και
δ) ότι αποδείχτηκε η πρόκληση ασθένειας από ιό ανθρώπινης γρίπης.

2. Κατονομάστε μου εκείνον τον ειδικευμένο σε αυτόν τον τομέα επιστήμονα, στον οποίο στηρίζεστε σχετικά με την πανδημία της γρίπης των πτηνών και ο οποίος είναι διατεθειμένος να παρουσιάσει και να επεξηγήσει δημοσίως αυτές τις επιστημονικές αποδείξεις εν ονόματί σας, στην προαναφερθείσα δημόσια διοργάνωση.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή την διοργάνωση θα είναι παρών και ο ιολόγος Dr. Stefan Lanka, ο οποίος απομόνωσε και χαρακτήρισε τον θαλάσσιο ιό «Ectocarpus siliculosus (EsV) και ο οποίος θα σχολιάσει τις υποβεβλημένες δημοσιεύσεις και δηλώσεις.

Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σας και παραμένω με φιλικούς χαιρετισμούς
Hans-Ulrich Niemitz

συνεχίζεται... με απάντηση στην παρούσα και 2η επιστολή του καθηγητή...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ