26 Οκτ 2009

Η επέλαση της Φασιστικής Γρίπης


Με προκάλυμμα τα "νέα γρίπη" χτίζουν το νεο-ναζιστικό καθεστώς στις ΗΠΑ


Ο νέος Χίτλερ, στο πρόσωπο του Ομπάμα, από καιρό φαινόταν πως βαδίζει ολοταχώς στη δημιουργία μιας νέας φασιστικής αυτοκρατορίας. Αυτή τη φορά η επέλαση των βαρβάρων ξεκινά μέσα από τις ΗΠΑ με τη συμμαχία των ΗΕ και ιδιαίτερα της υπο-οργάνωσης που ασχολείται με την υποθήκευση της υγείας των ανθρώπων της υφηλίου: ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας...


Αν προσέξει κανείς τα σημάδια της σημερινής κατάστασης όχι απλώς μοιάζουν, αλλά ταυτίζονται με την κατάσταση που επικρατούσε στον κόσμο και ιδιαίτερα στο κέντρο της Ευρώπης, στη Γερμανία κατά τη δεκαετία 30-40, τα χρόνια που άρχισε να κερδίζει έδαφος ο Χίτλερ.


Ακόμη και οι πλανήτες αστρολογικά έχουν πάρει την ίδια θέση με τότε.


Θεωρητικά θα έπρεπε να το περιμένουμε, αφού η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται. ...

Οικονομική "κρίση", κατάρρευση της "παγκόσμιας οικονομίας", "θεοσοφικά" κινήματα, "κινήματα Zeitgeist", ανησυχία και ανασφάλεια στους πολίτες, αβεβαιότητα για το μέλλον, πολιτικές ατζέντες που καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, ψέματα και προπαγάνδα σε συστηματική βάση... 

Ακόμη και οι επιστήμες ξανά ανέλαβαν το ρόλο τους ενάντια στον άνθρωπο και τη φύση. Η δίχως αξίες και ιδανικά εφαρμογή τους, αλλά και ο ρόλος της διεστραμμένης πρακτικής της "ιατρικής"  δεν διαφέρει σε τίποτε από την εποχή επέλασης του ναζισμού...Τα σημάδια ήταν από καιρό εδώ και οι έρευνες πολλών ανθρώπων έδειχναν ξεκάθαρα πως ζούμε ένα στημένο παιχνίδι που στοχεύει στην εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας δικτατορίας. Οργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, -όλες οι υπο-οργανώσεις των ΗΕ-, η WWF, η Greenpeace, η Παγκόσμια τράπεζα, αλλά και σειρά από λέσχες, (Bilderberg, Λέσχη της Ρώμης, λέσχη 101 κ.α.) ινστιτούτα (Σόρος, Γκέητς, κ.α.) και "κομισσιόν" (τριμερής επιτροπή), ελέγχονται από την ίδια μερίδα ανθρώπων που από δεκαετίες έχτιζαν παρασκηνιακά και "αόρατα" την εγκαθίδρυση ενός απάνθρωπου, απόλυτα ελεγχόμενου καθεστώτος.

Όλως τυχαίως οι ίδιες οικογένειες "τραπεζιτών" (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ), οι ίδιες οικογένειες της "παγκόσμιας ελίτ" (βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και λοιποί "γαλαζοαίματοι" μετά των τσιρακίων τους) εργάζονται μέσα από όλες αυτές τις οργανώσεις που προαναφέρθηκαν σε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ενορχήστρωσης των απάνθρωπων σχεδίων τους και είναι οι ίδιοι που είχαν ενορχηστρώσει και τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους.... 


Από τον περασμένο Απρίλιο άρχισε και για τη "σύγχρονη έκδοση" του να γίνετε ορατό το σχέδιο τους ακόμη και για τους ανθρώπους που ποτέ πριν δεν μπορούσαν να φανταστούν πως στην κορυφή των κυβερνήσεων και των οργανισμών του κόσμου ηγούνται απάνθρωπες μαριονέτες. Η "νέα γρίπη" είναι απλώς η πρόφαση...


Από το περασμένο Σάββατο ο Χίτλερ-Ομπάμα κήρυξε "έκτακτη κατάσταση υγειονομικής ανάγκης".

Φυσικά ο αριθμός των κρουσμάτων και η ήπια μορφή της νόσου δεν δικαιολογούν καμία "έκτακτη ανάγκη"... Η διακήρυξη αυτή απλώς ενεργοποιεί το μηχανισμό που είχε από πριν σχεδιαστεί για το χειρισμό μιας κατάστασης με βάση την κατάλυση του δημοκρατικού νόμου και κάθε νόμιμου οργάνου: το λόγο έχει τώρα η FEMA.H FEMA (Federal Emergency Managment Agency) είχε απασχολήσει από καιρό δημοσιογράφους, ερευνητές και απλούς πολίτες. Οι "προετοιμασίες της", τα -κενά ακόμη- στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοίμασαν, τα πλαστικά φέρετρα που έστησαν σε διάφορες γωνιές των ΗΠΑ, αλλά και η νομοθεσία που δίνει σε αυτή την υπηρεσία τον πλήρη έλεγχο της ζωής των πολιτών των ΗΠΑ καταλύοντας το σύνταγμα και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και ελευθερία, είναι ζητήματα που έκαναν πηχυαίους τίτλους σε πολλά δημοσιεύματα. 


Οι πιο "υποψιασμένοι" περίμεναν αυτή  την εξέλιξη. Και αυτή θα είναι η εξέλιξη σε κάθε χώρα-μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας... και στην Ελλάδα φυσικά. Τα "εμβόλια" και η "νέα γρίπη" είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου...Το σχέδιο δεν είναι καθόλου "καινούργιο" και μη αναμενόμενο. Αντίθετα αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση τύπου παγκόσμιας δικτατορίας ήταν ο κύριος στόχος των δύο πρώτων Παγκόσμιων Πολέμων. Ήδη από τότε είχαν σχεδιάσει τα βήματα που θα τους έφερναν στη σημερινή επέλαση.


Γνωρίζω πολύ καλά πως πολλοί αναγνώστες θα αντιδρούν και θα σκέφτονται πως έχουν μπροστά τους άλλη μία συνωμοσιολογική θεωρία... Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά όσο αρνούμαστε να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ, που βρίσκονται όλα μπροστά μας, στη σωστή θέση για να δούμε την εικόνα ολόκληρη, θα πέφτουμε στις παγίδες που μας είχαν στημένες πριν καν εμείς διανοηθούμε πως κάπου υπάρχει μία "παγίδα"...


Παρ' όλ' αυτά δεν θέλω να εστιάσω στο τι έχουν σχεδιάσει για εμάς χωρίς εμάς -αυτή ήταν ανέκαθεν η τακτική τους... διαστρέβλωση της α-λήθειας, προπαγάνδα και διασπορά φόβου και τρόμου...Στόχος μου είναι να θυμίσω πως τούτοι οι διεστραμμένοι πάντα φροντίζουν να σπέρνουν "αυτο-εκπληρούμενες προφητείες, όμως εμείς με τη σκέψη μας είμαστε που δίνουμε σε αυτές τις "προφητείες" σάρκα και οστά.


Όσο περισσότερο εστιάζουμε στα απάνθρωπα σχέδια τους, όσο περισσότερο γεμίζουμε την ψυχή και τη σκέψη μας με φόβο για το "αναπόφευκτο" των σχεδιασμών, παραλύουμε και ζωντανεύουμε το χειρότερο εφιάλτη μας.


Η λύση είναι όχι απλά στην απόρριψη των σχεδίων τους, αλλά στη συστηματική και συνειδητή εστίαση της σκέψης μας στα δικά μας σχέδια, στο δικό μας όνειρο, στο δικό μας κόσμο με πίστη και βεβαιότητα πως ενώ τον "οραματιζόμαστε" αυτός μπαίνει ήδη στη διαδικασία "ενσάρκωσης του".


Ποιός είναι ο κόσμος που θέλουμε? Είναι ένας κόσμος ειρήνης, αυτάρκειας, αυτοοργάνωσης, αρμονίας με τον εαυτό μας, με τους γύρω μας και με τη φύση ολόκληρη. Είναι ένας παράδεισος αφθονίας και γαλήνης. Ένας κόσμος-δάσος, όπου ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε ζωντανός οργανισμός, αλλά και κάθε ανόργανη ύπαρξη, βρίσκει το ρόλο της και συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους άλλους με απόλυτο σεβασμό. Ο φόβος, η τεχνητή αυτή ανασφάλεια, δεν έχει καμία θέση στον κόσμο το δικό μας.


Ότι σκεφτόμαστε συμβαίνει, ότι πιστεύουμε πραγματοποιείται, ότι οραματιζόμαστε συστηματικά εμφανίζεται μπροστά μας... 


Αντί λοιπόν να αφήνουμε την τηλε-όραση, τα ΜΜΕ και τα παγκόσμια συστήματα να χειρίζονται και να χειραγωγούν τη δημιουργική μας σκέψη, ας αναλάβουμε το ρόλο μας και ας ξεκινήσουμε να οραματιζόμαστε το δικό μας κόσμο, αυτόν στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε εμείς.


Δεν χρειάζεται καμία "μεγάλη οργάνωση" για να γραφτούμε μέλη, καμία "μεγάλη θεωρία" για να γίνουμε οπαδοί της, καμία "οργανωμένη θρησκεία" (religion= re-ligare= υποταγή) για να υποταχθούμε στις άγνωστες βουλές της και τους άγνωστους-αόρατους θεούς και αγίους της για να "προσευχηθούμε". 


Εμείς οι ίδιοι είμαστε φορείς της α-λήθειας και έχουμε το πνεύμα του "θεού" μέσα μας. Μέσα μας βρίσκονται και οι ιδέες για τον κόσμο που θέλουμε. Καιρός να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τους πραγματικούς μας φίλους για να χτίσουμε βήμα-βήμα τον κόσμο το δικό μας.Στόχος μας δεν είναι να αντιδράσουμε απλώς στα σχέδια τους, αλλά να αποσύρουμε τη δύναμη μας από τα δικά τους σχέδια και να τη διοχετεύσουμε στα δικά μας. 


Μια πρώτη απλή λύση είναι να πετάξουμε μια και καλή την τηλεόραση, τις "ειδήσεις" και τα ΜΜΕ από τη ζωή μας εδώ και τώρα.


Με πίστη στον εαυτό μας και τις απεριόριστες δυνατότητες μας ξεκινάμε να χτίζουμε το αύριο. Οι σημερινές μας σκέψεις είναι τα δομικά υλικά του μέλλοντος μας. Θέλουμε να τα παραδώσουμε σε αυτούς που χτίζουν τον απάνθρωπο φασιστικό κόσμο? ή θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε ξανά τον παράδεισο που εκείνοι κατέστρεψαν?


Η επιλογή είναι δική μας.

Και αυτή η επιλογή είναι ο παράγοντας που δεν υπολόγισαν καλά οι κινούντες τα νήματα του ναζισμού. Σήμερα οι πολίτες του κόσμου είναι υποψιασμένοι και γνωρίζουν τα σχέδια τους. Σήμερα υπάρχει μαζική αντίσταση και αποδοκιμασία για το φασιστικό μέλλον που "προσδοκούν".


Μεγάλη μερίδα ανθρώπων αντιστέκεται. Μικρές ομάδες ανθρώπων συνεργάζονται και χτίζουν τον εναλλακτικό κόσμο τους...


Αυτή τη φορά δεν θα τους επιτραπεί να καταστρέψουν τη Γη και την ανθρωπότητα, ακόμη και αν μετά την "εξωγήινη γρίπη των χοίρων, παίξουν το τελευταίο τους χαρτί με την "επέλαση των εξωγήινων" και τον πόλεμο των άστρων...


Τα δικά μας "άστρα" χτίζουν τον παράδεισο στη Γη._______________________
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη FEMA γενικά:

αλλά και τη σχέση της με τη "νέα γρίπη":
Οι άλλες "φασιστικές επιλογές" του Χίτλερ-Ομπάμα:
 Η φασιστική νεολαία σε σύγχρονη έκδοση...Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ