26 Οκτ 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ψεύτικες ειδήσεις για τη νέα γρίπη --- ΓΙΑΤΙ???


Έχω παρατηρήσει πως τελευταία κυκλοφορούν διάφορα "νέα" και ειδήσεις γύρω από τη γρίπη των χοίρων και τα εμβόλια, τα οποία αναφέρουν διάφορα ψεύδη που αποτελούν μεν "αισιόδοξα" σημεία για το παγκόσμιο κίνημα που δεν συμφωνεί με τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, που όμως δεν ευσταθούν ...

Το πρώτο κείμενο που κυκλοφορεί με chain-mail και έχει δημοσιευτεί ήδη σε αρκετά blog αναφέρει: (με κόκκινο τα σημεία που δεν ευσταθούν -  με πορτοκαλί δικά μου σχόλια)


Οι πρώτες χώρες που απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την γρίπη/απάτη είναι η Νέα Ζηλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία και το Μεξικό.

Απαγορεύουν την χορήγηση εμβολίων για την εν λόγω γρίπη. 

Καμία χώρα δεν έχει αντισταθεί επίσημα και δεν έχει απαγορεύσει τους εμβολιασμούς. Ακόμη και το Μεξικό εμβολιάζει τους πολίτες του με εμβόλια Η1Ν1. Αν ίσχυε η είδηση λογικά θα είχε πάψει ή δεν θα είχε αρχίσει καν ο εμβολιασμός των πληθυσμών. Στη Σουηδία, όπως έγραψα πριν λίγες μέρες, ήδη υπήρξαν νεκροί από το εμβόλιο.«Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»
Στα μέσα του Σεπτέμβρη του 2005 έγινε στην Μάλτα μία Πανευρωπαϊκή Ιατρική Σύνοδος για την γρίπη με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιϊκών φαρμάκων. Μεταξύ αυτών και η Roche. Εκεί από τα χείλη του γενικού διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) ανακοινώθηκε επίσημα ότι:

«Δεν γνωρίζουμε πότε αλλά μία πανδημία γρίπης αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Λείπει μόνον μία συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο».
 Η συνθήκη υπάρχει πλέον και είναι το IHR του WHO.


Επίσης είπε ότι «ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνιστάται,
διότι θωρακίζει τον οργανισμό και σαν ψυχολογική συνήθεια».

Δηλαδή το κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης αν και δεν βοηθά ιατρικά, βοηθά ψυχολογικά, ως placebo-ψευδοφάρμακο δηλαδή!

Όμως ο ιατρός Ερνέστο Μπούργκιο είπε:
 «Αν υπάρχει μία χρονιά που το κοινό αντιγριπικό εμβόλιο δεν συνίσταται είναι ιδιαίτερα εκείνη κατά την οποίυα πάρχει φόβος πανδημίας. Αν είναι αλήθεια, ότι ένας εκ των κινδύνων είναι ο ιός Η5Ν1, αυτός θα μπορούσε να επανασυνδυαστεί με την εμβολιαστική ρίζα αποκτώντας τα αντιγόνα, με κίνδυνο να ξεσπάσει στο εμβολιασμένο άτομο ένας πραγματικός κυκλώνας στα κύτταρά του.
  
Ένας κανόνας που υπάρχει σε περίπτωση πανδημίας είναι, ότι ο προληπτικός εμβολιασμός αποτελεί μία στρατηγική πολύ επικίνδυνη».

Δηλαδή αν κατά την προδρομική περίοδο μίας ασθένειας γίνει εμβολιασμός (χρονικό διάστημα, που μπορεί να κρατήσει από 4 ημέρες ως και 3 μήνες χωρίς να εμφανίζονται καθόλου συμπτώματα), τότε όπως λέει και ο Μπούργκιο, τα αποτελέσματα είναι βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες, ή θάνατος. Πληροφοριακά για τους γονείς, που δέχονται τόσο αβασάνιστα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους ή τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να προσεύχονται... Αυτό διότι ο εμβολιασμός ενδέχεται να συμπέσει μέσα στην προδρομική περίοδο της ασθένειας.

Η στρατηγική του marketing των μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών έχει πλέον σαν στόχο της τους υγιείς ανθρώπους, όσοι λίγοι έχουν πλέον απομείνει. Και φυσικά τα χημικά φάρμακα και τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτε άλλο απ' το να διευρύνουν την πελατεία των Φαρμακοβιομηχανιών δημιουργώντας νέους πελάτες - αρρώστους στην «Επιχείρηση Ασθένεια».


Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Διακαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009 διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα κατηγορώντας τις 3 εταιρίες ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό καθώς και οι Γαλλικές αρχές ασκούν δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και μοναδικό σκοπό το κέρδος.

Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association η εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας.

Η υπόθεση αναλαμβάνει ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα μιας και το Μεξικό παραπέμπει την εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο διότι όπως λέει, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και Μαϊο εκτός από ένα περιστατικό οφείλονται στο γεγονός τ' ότι τους χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009 - εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα από ανθρώπινους ιούς - τον ιο του SARS, ιός των πουλερικών και ιός των χοίρων.

Το περιστατικό με τους εμβολιασμούς στο Μεξικό είναι διασταυρώσιμο, ωστόσο το Μεξικό σαν χώρα δεν έχει προβεί, απ' όσο γνωρίζω επισήμως σε καμία καταγγελία εναντίον της Baxter. Μάλιστα τη στιγμή αυτή διενεργούνται ΚΑΙ στο Μεξικό εμβολιασμοί, οπότε δεν είναι λογικό να είχε απαγορεύσει τον εμβολιασμό των Μεξικανών, εάν είχε προσφύγει σε διεθνή δικαστήρια ενάντια στη Baxter προκειμένου να προστατεύσει αυτή τη φορά τους πολίτες?...


Le Monde - Diplomatique, Ιούλιος 2009
Αλήθεια ξέφυγε το παρον ως "πηγή" τόσο αναχρονισμένα? ή αναφέρεται σε επιμέρους είδηση?

Πέρα από τα σημεία που εντόπισα, θεωρώ πως μάλλον και ο συγγραφέας του παρόντος έπεσε θύμα "εσκεμμένης παραπληροφόρησης" στο ζήτημα της απαγόρευσης των εμβολίων Η1Ν1 και της προσφυγής του Μεξικό στα διεθνή δικαστήρια εναντίον της Baxter..., μιας και τα υπόλοιπα στοιχεία που αναφέρει αποτελούν αλήθειες επιβεβαιωμένες...
Προφανώς στόχος του ήταν να ενημερώσει και όχι να παραπληροφορήσει σχετικά με την επικινδυνότητα των εμβολίων...
Ωστόσο πριν λίγες μέρες είχα αναρτήσει και εγώ κείμενο με βίντεο που παρουσίαζε τον δημοσιογράφο (?) κ. Χατζάρα να περιγράφει τα γεγονότα με την Baxter και την προσφυγή του Μεξικό στα διεθνή δικαστήρια:


SOS! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ της BAXTER είχε προκαλέσει τους θανάτους και την επιδημία στο ΜΕΞΙΚΟ


έχω την εντύπωση πως ΚΑΙ αυτή η είδηση πρέπει να είναι "ελαφρώς" μαγειρεμένη! Ναι μεν ισχύουν όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται ως στοιχεία, αλλά το Μεξικό συμμετέχει επισήμως στους εμβολιασμούς με Η1Ν1 εμβόλια, οπότε προφανέστατα ΔΕΝ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη Baxter και τα όσα φαίνεται πως αυτή προκάλεσε στο Μεξικό...Βέβαια εξ αρχής πολίτες του Μεξικό, δημοσιογράφοι του Globalresearch, αλλά και οι αγωγές πολιτών σε Αυστρία (Jane Burgermeister), Γαλλία και ΗΠΑ, συμπεριλαμβάνουν το γεγονός με τα εργαστήρια της Baxter  σε Μεξικό και Αυστρία και καταγγέλλουν τόσο αυτή, όσο και άλλες φαρμακευτικές, ΟΜΩΣ επισήμως το Μεξικό δεν πήρε την πρωτοβουλία να καταγγείλει σαν χώρα την BAXTER...Για του λόγου το αληθές  δείτε εδώ:

Mexico pushing for homegrown swine flu vaccine

By MARTHA MENDOZA © 2009 The Associated Press

To ότι θα έβρισκα τον έλληνα δημοσιογράφο να ισχυρίζεται πως το Μεξικό έχει προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια -πράγμα που προφανώς δεν έκανε- (μολονότι πράγματι έχει καταγγελθεί η Baxter για τις ύποπτες ενέργειες και πρακτικές της τόσο εκεί, όσο και στην Ευρώπη αλλά από πολίτες μόνο)... ειλικρινά ΔΕΝ το περίμενα...
ΓΙΑΤΙ κύριε Χατζάρα μας?
ΓΙΑΤΙ αλήθεια θέλουν κάποιοι να διαδίδουν ξαφνικά ειδήσεις που ομολογουμένως θα χαροποιούσαν κάθε λογικό άνθρωπο και κάθε ακτιβιστή που έχει ταχθεί με το παγκόσμιο κίνημα αντίστασης στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -που όμως δεν ευσταθούν?

Γιατί ξαφνικά το "παίζουν" συγκινημένοι από την γρίπη-απάτη και τα φονικά εμβόλια, ενώ σιωπούσαν επί τόσους μήνες που όλοι οι blogger στον κόσμο κυριολεκτικά φώναζαν?...

Γιατί πριν απλά αναμετέδιδαν την προπαγάνδα περί κρουσμάτων και τώρα ή μισές αλήθειες λένε ή μια νέα "προπαγάνδα" υποστηρίζουν?...Υποθέτω πως κάποιοι θέλουν να "καθησυχάσουν" τους αντιδρώντες στα εμβόλια και ανάμεσα σε αληθείς ειδήσεις εντέχνως βάζουν σφήνα και ένα ψέμα...Φαίνεται πως αυτή είναι νέα τακτική... Όχι καινούργια βέβαια, γιατί πάντα έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα: με μια αλήθεια σερβίρει μυριάδες ψέματα...
Όμως συνήθως μία αλήθεια χρησιμεύει στην προπαγάνδα για να χαλαρώσει την κριτική σκέψη, ώστε να γίνουν αποδεχτά τα πολλά ψέματα που είναι το "ζητούμενο", που είναι ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών ατομικά ή/και συλλογικά.


Τώρα ομως παρατηρώ πως ανάμεσα σε ολόκληρη σειρά αληθινών στοιχείων τοποθετούν ένα ψευδές στοιχείο... το οποίο θεωρητικά είναι "υπέρ" των ανήσυχων πολιτών και πόθο κάθε ανθρώπου που θα ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη στο θέμα της "γρίπης-απάτης" και των εμβολίων-δηλητηρίων...

Όμως όσο και να είναι επιθυμητή μια τέτοια εξέλιξη, δεν παύει να είναι ψέμα...


Οπότε ας έχουμε το νου μας. Όταν η γρίπη-απάτη αποτελεί ήδη το "μαγικό κλειδί" κατάλυσης κάθε ανθρώπινου δικαιώματος και ελευθερίας, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουν υπογράψει οι χώρες ως "σύμβαση-διεθνούς δικαίου" με τον ΠΟΥ και πως "επιθυμία" των ΗΕ είναι να αποτελέσουν την "Παγκόσμια δικτατορική Κυβέρνηση"... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ...


Ειδικά όταν και για την Ελλάδα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση...


Από την άλλη πλευρά ίσως και να διασπείρουν τέτοιου είδους ψεύδη με σκοπό να λασπώσουν τις προσπάθειες των Blogger, ώστε να θεωρηθεί πως οι blogger μεταδίδουν αβάσιμα "νέα" και πως δεν αξίζουν την αξιοπιστία των αναγνωστών τους... -Σαν να έχουμε γίνει "ένα" με την προπαγανδιστική ενημέρωση των ΜΜΕ σαν να λέμε...- Ωστόσο οι περισσότεροι blogger δεν είναι επαγγελματίες ψεύτες ή προπαγανδιστές... Οι πλειοψηφία ερευνά την αλήθεια και φροντίζει να τη μεταδίδει μέσα από τις σελίδες της. Η ουσία είναι εντελώς διαφορετική. Οι blogger γράφουν από καρδιάς και όχι από επαγγελματική ιδιοτέλεια...


Οπότε -τουλάχιστον στον ΤΟΞΟΤΗ- έχουμε το σθένος να παραδεχτούμε το σφάλμα μας, σε περίπτωση που διαπιστώσουμε πως αναδημοσιεύσαμε μια είδηση, που στη συνέχεια φάνηκε πως δεν ευσταθεί. Αυτό μπορεί να συμβεί σε "τρέχοντα αναδημοσιευμένα νέα", αλλά ποτέ σε μία δική μας έρευνα...

Προφανώς κάποιοι περίεργοι και ύποπτοι τύποι θέλουν να μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο ή επιθυμούν να τους φέρουν σε σημείο να θέλουν μαζί με τα απόνερα της μπουγάδας (τα ψεύτικα στοιχεία) να πετάξουν και το μωρό (τα αληθή στοιχεία)...Εμείς συνεχίζουμε να ενημερώνουμε μεν για το ζήτημα των εμβολιασμών Η1Ν1, αλλά είναι σαφές πως ΚΑΜΙΑ χώρα δεν πρόκειται να "κατέβει" από το παγκόσμιο τρένο αναγκαστικών εμβολιασμών... 
...οπότε παραμείνετε υποψιασμένοι με τα "ευχάριστα νέα" που κάποιοι για το δικό τους "λόγο" διαδίδουν...Χειρότερα περιμένουμε να δούμε, αλλά όχι καλύτερα γεγονότα, όσο κυβερνούν τσιράκια και μαριονέτες τη ζωή μας... και όπως πάντα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...
Ας μην ξεχνάμε πως αρχές της νέας χρονιάς θα ενεργοποιηθεί και ο κώδικας Alimentarious ως επόμενο σκαλοπάτι δικτατορίας στο πιάτο μας εις βάρος της υγείας μας....

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ