6 Οκτ 2009

Φαρμακοβιομήχανοι -για άλλη μία φορά- εμποδίζουν την κυκλοφορία αντικαρκινικού φαρμάκου

Νέο "θρίλερ" με απλό, αποτελεσματικό και οικονομικό φάρμακο, το οποίο δεν δίνουν στην αγορά, απλά για να μη χάσουν το κέρδος, προστίθεται στα εγκλήματα των φαρμακοβιομηχάνων ενάντια στην ανθρώπινη υγεία!

Συγκεκριμένα ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!


Η απάνθρωπη στάση των φαρμακοβιομηχάνων που ως στόχο τους -σαν έμποροι- έχουν μόνο την κερδοφορία επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά με τα φάρμακα για τον καρκίνο. Πολλοί γιατροί και ερευνητές έχουν βρει απλά μέσα και ουσίες που νικούν και θεραπεύουν τον καρκίνο.

Ο Dr Hammer μάλιστα είναι ο γιατρός που εγκαινίασε την Νέα Ιατρική στη Γερμανία, ο οποίος όχι απλά θεραπεύει με 98% επιτυχία τον καρκίνο (ρωτήστε του κλασικούς γιατρούς τι ποσοστά επιτυχία έχουν να δείτε την εξωφρενική διαφορά...) αλλά υποστηρίζει πως ΔΕΝ είναι καν "ασθένεια", αλλά ένας φυσιολογικός μηχανισμός του ζωντανού οργανισμού -τόσο του ανθρώπου όσο και των ζώων- για να αντιμετωπίσει ένα ψυχολογικό σοκ-πρόβλημα. Στην ουσία λέει πως ανάλογα με την αιτία που προκαλεί τον καρκίνο (ως όγκο, δηλ. άτακτη αναπαραγωγή των κυττάρων ή ως "αυτοκτονία" κυττάρων σε άλλες μορφές βαρέων νόσων) πλήττεται συγκεκριμένο όργανο του σώματος που αντιστοιχεί στην ψυχολογική αιτία. Λύνοντας το ψυχολογικό πρόβλημα εξαφανίζεται και ο καρκίνος. (Αναλυτικά στις ανακαλύψεις του Dr. Hammer θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο)

Ολοι θυμόμαστε φαντάζομαι το "μένος" των κλασικών ιατρών που σπεύδουν να λασπολογήσουν εναλλακτικές θεραπείες και που εσκεμμένα ή μη δρουν σαν ασπίδες των φαρμακοβιομηχάνων, αφού και η δική τους επαγγελματική επιβίωση εξαρτάτε από αυτούς. Δεν διστάζουν να πετούν "κορώνες" επιστημονικής "δεοντολογίας" με θράσος και ύβρεις ακόμη και σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές, ενάντια σε ανθρώπους σαν τον Χρήστο Δροσινάκη ή την χρήση των φύλλων ελιάς...
...παραβλέποντας το γεγονός πως οι ίδιοι"καλή τη πίστη" και όχι βάση ατράνταχτων επιστημονικών  δεδομένων διεξάγουν τα "θεραπευτικά σχήματα" πάνω σε ασθενείς που τους εμπιστεύονται και πως μόνο συμπτοματολογικά δρουν, όπως οι ίδιοι βεβαιώνουν αναφερόμενοι στο αδιέξοδο της σημερινής πολυφαρμακίας που μαζί με τα αντιβιωτικά έχει γεννήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα υγείας παρά περιπτώσεις πλήρους ίασης...

Δείτε το σχετικό βίντεο και θαυμάστε για άλλη μία φορά την κατάντια της δυτικής επιστημοσίνης που παραμένει δέσμια μεγαλο-συμφερόντων... θυσιάζοντας εκατομμύρια καρκινοπαθών...Ο φίλος VAD, που ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Consipracy Channel λέει:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.


ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!

ΚΑΝΤΕ INVITE ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ