2 Οκτ 2009

Γιατροί - "Ιώσεις" και Εμβόλια = Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ !!!

Επειδή το ζήτημα των εμβολίων για τη "νέα γρίπη"-Η1Ν1-γρίπη των χοίρων" (τόσα ονόματα όσα και οι λωποδύτες... που το αλλάζουν για να μην τους εντοπίσουν...) "τρέχει" σαν τρελό σε μια κούρσα μεταξύ αντίστασης με βάση τη λογική και την αλήθεια και της αιώνιας παραπλάνησης από τη μεριά των αρχιερέων του νέου δόγματος της "επιστήμης"... σας δίνω μία συνταρακτική επιστημονικότατη απάντηση για να αμύνεσθε απέναντι στους ψεύτες και προδότες "γιατρούς, υπουργούς και λοιπά ανδρείκελα, άνευ αισθήματος ευθύνης και συνείδησης" που "σχίζουν τα ιμάτια τους" πως τάχα θέλουν να σας προστατεύσουν από την δήθεν "επικίνδυνη γρίπη" χρησιμοποιώντας τα θανατηφόρα εμβόλια που παράγουν οι προστάτες τους από τα φαρμακευτικά καρτελ...

Κάποιοι εξ αυτών ήδη μου επιτίθενται προσωπικά με λασπολογίες και τάχα "ιδιοτελή συμφέροντα" τα οποία ισχυρίζονται στον αέρα πως έχω! Ποιοι έχουν τούτο το θράσος? Μα φυσικά αυτοί που τα "αρπάζουν χοντρά"!  Ας έρθουν εκείνοι πρώτα να μας δείξουν τι έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς και πόσες ώρες έχουν εργαστεί ανιδιοτελώς με μόνο κριτήριο την αλήθεια και την έγνοια για τα παιδιά και το συνάνθρωπο και μετά... αν βρεθεί έστω ένας ανάμεσα τους, πρώτος ας κρίνει... και να δούμε τι είδους "ιδιοτελή συμφέροντα" τάχα έχω...

Εξάλλου το ζήτημα δεν είμαι εγώ η "τυχαία" (έτσι με χαρακτήρισαν εδώ και πολύ το χάρηκα που μία "τυχαία" τους χαλάει το πρεστιζ και τις "εγκληματικές μπίζνες"...) αλλά τα επιστημονικά ευρήματα της αλήθειας τόσο σε νομική όσο και σε ιατρική βάση. Ας μάθουν να απαντούν πρώτα με επιστημονικό τρόπο και με σεβασμό στον οποιονδήποτε άνθρωπο και μετά ας κάνουν τις "κατίνες", θεωρόντας πως θα με "πλήξουν" και θα με πτοήσουν με τις λασπίτσες και τα  κολπάκια τους...
Ίσα ίσα που μου επιβεβαιώνουν απλώς τη σαπίλα... Ξέρουμε πολύ καλά τις τακτικές τους...

ΟΧΙ στο εμβόλιο ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
ΕΜΒΟΛΙΟ για την Η1Ν1 σημαίνει αυτοκτονία.
με βάση και τα προηγούμενα ΕΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ στοιχεία που σας έχω δώσει.εικόνα: εξώφυλλο γερμανικού βιβλίο με τίτλο
 "Απαγορεύεται η θεραπεία -Επιτρέπεται η δολοφονία - Το οργανωμένο έγκλημα στο σύστημα υγείας"

Ας δούμε όμως τι λένε άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι της αλήθειας και τι μετέφρασαν κι εκείνοι αφιλοκερδώς για να σας ενημερώσουν και να σας προστατεύσουν Και ΜΗ βαριέστε να διαβάζεται -η υγεία η δική σας και η ζωή σας ακόμη παίζετε πλέον από τη στάση σας απέναντι στο εμβόλιο! - Εμείς που σας ενημερώνουμε έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας...

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

Μετάφραση της αλληλογραφίας μεταξύ του καθηγητή Hans-Ulrich Niemitz και του Γερμανού ομοσπονδιακού υπουργού Jürgen Trittin, σχετικά με το ζήτημα ύπαρξης και παθογένειας του ιού Η5Ν1, που υποτίθεται ότι προκαλεί την γρίπη των πτηνών και απειλεί δήθεν την ανθρωπότητα με πανδημία.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Αυτή η εισαγωγή είναι βοηθητική για την καλύτερη κατανόηση της αλληλογραφίας Niemitz, για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν ολόκληρο το βιβλίο που κυκλοφορεί μόνο στα γερμανικά. Αυτή η εισαγωγή δεν αποτελεί μέρος αυτού, ή οποιουδήποτε άλλου βιβλίου, ούτε εκφράζει κατ’ ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων σε όλη της την έκταση. Σαν κείμενο, μπορεί να αποσταλεί ελεύθερα και ανώνυμα οπουδήποτε, χωρίς καμία άδεια από πουθενά.


Ο καθηγητής Niemitz, γνώστης (όπως και πάρα πολλοί άλλοι επιστήμονες και πολίτες) του γεγονότος ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη των ιών (στην συγκεκριμένη περίπτωση, όσο αφορά ιούς της κοινής γρίπης, της γρίπης των πτηνών και του AIDS -και της γρίπης των χοίρων σημ. τοξότισσας) και γνωρίζοντας ότι όλα αυτά είναι ένα θέατρο για την πρόκληση πανικού και για μια σειρά μέτρων υποχρεωτικών προληπτικών εμβολιασμών, ή ακόμα και χημειοθεραπείας που προωθείται στην Γερμανία (και σύντομα ενδεχομένως και πανευρωπαϊκά), έστειλε ερώτημα στον υπουργό κ. Trittin, ζητώντας του την κατονόμαση δημοσιευμένης επιστημονικής εργασίας, βάσει της οποίας να αποδεικνύεται η ύπαρξη και η παθογένεια αυτών των ιών.


Ο εκπρόσωπος του υπουργού (ο Dr. Krieger) που ανέλαβε να απαντήσει στον καθηγητή Niemitz, ανίκανος να κατονομάσει τέτοια εργασία (επειδή φυσικά δεν υπάρχει), προσπαθεί με διάφορους ελιγμούς και αοριστολογίες να συντάξει μια απάντηση, η οποία στα μάτια του μη ειδικού πολίτη να φαντάζει σαν πειστική. 


Χρησιμοποιεί αοριστολογίες του τύπου "Ο ιός έχει αποδειχτεί", "Το γονιδίωμά του είναι αποκωδικοποιημένο" και άλλα παρόμοια, αλλά δεν αναφέρει ποτέ τις επιστημονικές πηγές στις οποίες βασίζεται το υπουργείο για την αποδοχή της ύπαρξης των ιών και για την σχεδιαζόμενη επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών εξ' αιτίας της παγκόσμιας αναστάτωση που προκάλεσαν εκείνοι που κινούν τα νήματα και οι οποίοι φυσικά ελέγχουν όλα τα υπουργεία, γερμανικά και μη.


Στη συνέχεια, λόγω της δεύτερης επιστολής του καθηγητή Niemitz, στην οποία σχολίασε την γελοία απάντηση που έλαβε, το υπουργείο προώθησε την επιστολή του στο κορυφαίο και διεθνούς φήμης γερμανικό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο απάντησε ακριβώς με τον ίδιο αόριστο τρόπο, ανίκανο κι αυτό να τεκμηριώσει το ζήτημα επιστημονικά.


Με δυο λόγια, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ύπαρξης των δομών που ονομάζονται «παθογόνοι ιοί» στους ανθρώπους και στα ζώα.


Παρόλα αυτά, οι κυβερνήσεις, 
  • λόγω άγνοιας ή 
  • άλλων κινήτρων και από την «εκ των άνω καθοδήγηση», πανικοβάλλουν συστηματικά τους λαούς, για να δικαιολογήσουν και να επιβάλλουν τους επιβλαβείς εμβολιασμούς και τις χημειοθεραπείες.  
Και αυτό, 
  • πρώτον για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που αποσκοπούν στην καταστροφή της υγείας των λαών προς εξασφάλιση χρόνια αρρώστων πελατών για τα χημικά τους φάρμακα (με τα έσοδα των οποίων χρηματοδοτούν μεταξύ άλλων και τους πολέμους, όπως προκύπτει από αλλού: http://www4.dr-rath-foundation.org ) και 
  • δεύτερον για τον περιορισμό ατομικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε επίπεδο, με πρόσχημα τον κίνδυνο επιδημιών από τους (ανύπαρκτους) μολυσματικούς ιούς.


Η μεγαλύτερη μερίδα των γιατρών αποτελεί και αυτή θύμα της παραπληροφόρησης, ήδη από το πανεπιστήμιο.


Ποιος 18χρονος φοιτητής θα τολμούσε να αμφισβητήσει, ή ποιανού φοιτητή θα του πήγαινε στο μυαλό ότι αυτά που διδάσκει ο καθηγητής του πανεπιστημίου, θα μπορούσαν να μην ισχύουν, ή ακόμα χειρότερα, να είναι επιτηδευμένα;


Πολλά από όσα διδάσκονται στα πανεπιστήμια οι μελλοντικοί επιστήμονες γενικά, και όχι μόνο οι γιατροί, τα διδάσκονται και τα δέχονται "De Facto", χωρίς να παρέχεται η απαραίτητη απόδειξη. Τους λένε ότι έχει αποδειχτεί "ετούτο" ή "εκείνο", και το θέμα κλείνει εκεί.


Αργότερα, σαν επαγγελματίες συνεχίζουν να πιστεύουν τα όσα έμαθαν και αν τυχόν ανακαλύψουν την απάτη, αναγκάζονται για διάφορους λόγους να το αποσιωπήσουν, ώστε να μην διακινδυνεύσουν το επάγγελμά τους κτλ.


Η παρακάτω αλληλογραφία, καθώς επίσης και η συνέντευξη του Dr. Stefan Lanka (ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ), αποκαλύπτουν πάρα πολλές από τις λεπτομέρειες με τις οποίες γίνεται αυτή η παραπλάνηση, επιστημόνων και πολιτών, από τους "αρχιερείς" της επιστήμης και εκείνων που τους ελέγχουν και τους καθοδηγούν.


Ο ίδιος ο Dr. Lanka είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, ο οποίος απέδειξε την ύπαρξη ενός θαλάσσιου ιού και άρα διαθέτει την γνώση και την κατάρτιση να κρίνει τα όσα λέγονται περί ιών. Απειλήθηκε δε με μήνυση από το αυστριακό ιατρικό συμβούλιο (ή σύλλογο), ώστε να ανακαλέσει κάποιες εκφράσεις του με τις οποίες κατηγορούσε την διαπλοκή ενός γιατρού σε σχέση με την δήθεν ύπαρξη παθογόνων ιών, και αυτές εκλήφθηκαν ως «δυσφημιστικές» για την «εικόνα» του γιατρού, αλλά δεν υπέκυψε.


Αντίθετα, τους ζήτησε να του παράσχουν επιστημονικές εργασίες που να αποδεικνύουν την ύπαρξη και παθογένεια των ιών, καθώς και ορισμένες άλλες αποδείξεις, τις οποίες εάν του τις έστελναν, το ζήτημα θα σταματούσε φυσικά εκεί, επειδή, όπως το έθεσε, αν αυτά που ισχυρίζεται είναι αληθή, τότε δεν τίθεται θέμα «δυσφήμησης», αλλά αλήθειας.


Αντί για επιστημονικές αποδείξεις όμως o Stefan Lanka.. μηνύθηκε αντιμετωπίζοντας (αρχικά) το αστρονομικό πρόστιμο των 500.000 σέλινγκ (αυστριακό νόμισμα), το οποίο πάνω από όλα στόχευε φυσικά στον εκφοβισμό του.


Καλό είναι να γνωρίζουμε ότι οι γκανγκστερικές κλίκες έχουν πάντα τις αναγκαίες διασυνδέσεις, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς λόγω της «εκ των άνω κάλυψης» που τους προσφέρεται με το αζημίωτο και είναι αδίστακτες. 


Πριν από ελάχιστα χρόνια (αυτή η είδηση γράφτηκε και στην Ελλάδα), μία μικρή ομάδα φυσικών δήλωσε στα ΜΜΕ ότι οι επιστημονικές εργασίες που έστειλε σε ορισμένα «έγκυρα» (και πασίγνωστα) επιστημονικά περιοδικά, τα οποία και τις δημοσίευσαν, ήταν ξεκάθαρη απάτη, ήταν πλήρως κατασκευασμένες εργασίες. Δήλωσαν ότι αυτό το έκαναν για να αποδείξουν πως πολλά αυτά που δημοσιεύονται (και στα οποία βασίζονται οι μελλοντικές έρευνες και εφαρμογές), είναι εντελώς κατασκευασμένα και δεν τα ελέγχει κανένας, όταν η λογική τους συμβαδίζει με την κατεστημένη και συμφέρουσα άποψη. Πόσο μάλλον αν επιπλέον την ενισχύουν κιόλας!


Πέφτουμε συνεχώς θύματα της εμπιστοσύνης προς τις αρχές, αγνοώντας ότι και αυτές αποτελούνται από κοινούς θνητούς, με τις ίδιες αδυναμίες και την ίδια ανικανότητα να αντισταθούν σε πειρασμούς ή απειλές.


Αξίζει να αναφερθεί κάτι που επίσης λίγοι γνωρίζουν, ότι ο χημικός (και όχι γιατρός που νομίζουν πολλοί), Λουίς Παστέρ, ήταν ένας από τους μεγάλους απατεώνες της επιστήμης (το είδαμε επι τροχάδην στο τελευταίο αφιέρωμα και στον Τοξότη..). Τις προσωπικές του σημειώσεις για το ερευνητικό του έργο (ολόκληροι τόμοι σημειώσεων), ζήτησε με την διαθήκη του να μην ανοιχτούν για 100 χρόνια μετά τον θάνατό του. Όταν αυτή ανοίχτηκε, προέκυψε από τα ίδια του τα γραπτά ότι η θεωρίες του για τα «επιβλαβή» μικρόβια ήταν μια απάτη. Μια απάτη που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας με το ψέμα ότι τα βακτηρίδια είναι επιβλαβή (ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει!) και ότι κάποιες μολυσματικές ασθένειες οφείλονται δήθεν σε «ιούς», χωρίς ποτέ να έχει αποδειχτεί η ύπαρξη οποιουδήποτε τέτοιου (παθογόνου) ιού! 


Να σημειωθεί εδώ ότι όταν άρχισε να αναπτύσσει την θεωρία του για τα μικρόβια, αντιμετωπίστηκε με χλευασμούς και κοροϊδίες (όπως και συμβαίνει συνήθως στους «ανορθόδοξους» πρωτοπόρους). Δεν αποκλείεται λοιπόν να κατασκεύαζε τα αποτελέσματα των πειραμάτων του, εν μέρει για να αμυνθεί, ή και να εκδικηθεί για τον εξοστρακισμό του από τους συναδέλφους του. Ωστόσο οι ακριβείς λόγοι ίσως είναι κάπως βαθύτεροι


Σε αυτή την περίπτωση σχεδόν όλοι οι επιφανείς και μη επιστήμονες της εποχής του Παστέρ και του Ρόμπερτ Κοχ, εναντιώθηκαν στους γελοίους ισχυρισμούς ότι τα βακτηρίδια είναι δήθεν η αιτία των ασθενειών, επειδή όλοι τους έκαναν πειράματα με τα οποία ουδέποτε φάνηκε ότι τα βακτηρίδια αποτελούν αιτία ασθένειας.


Ο επιστήμονας Max Von Pettenkofer μάλιστα ήπιε εκείνη την εποχή μεγάλη ποσότητα βακτηριδίων της χολέρας, για να αποδείξει ότι τα βακτηρίδια δεν είναι με κανέναν τρόπο η αιτία της ασθένειας!


Η καταστροφή στις διαπροσωπικές σχέσεις, οι παράλογες φοβίες και πράξεις που ανέπτυξε μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, εξ’ αιτίας της εξαπάτησης του με το παραμύθι του AIDS, τον ιό HIV και τα θανατηφόρα αντιρετροϊκά φάρμακα, στα οποία και οφείλονται οι λεγόμενοι «θάνατοι από AIDS», είναι μόνο μία σταγόνα στον ωκεανό και σε αυτό σίγουρα δεν ευθύνεται πλέον παρά ελάχιστα ο Παστέρ και ο Ρόμπερτ Κοχ σε σχέση με τα γεγονότα που ακολούθησαν στις επόμενες δεκαετίες.
 
Το ίδιο θα συμβεί τώρα με την δήθεν «πανδημία» της γρίπης των χοίρων: Ο κόσμος που θα εμβολιασθεί θα ασθενήσει σε σημαντικό ποσοστό από την δηλητηρίασή του από το εμβόλιο, στην συνέχεια θα ζητήσει βοήθεια στα νοσοκομεία (η θα επιβληθεί!) και θα ακολουθήσει η χορήγηση του Tamiflu που ανάλογα την χορηγηθείσα δόση, θα επιφέρει θάνατο από ασφυξία, αφού μία βασικά δράση του (και ΟΧΙ παρενέργεια!) είναι η συγκόλληση των ερυθρών αιμοσφαιρίων, δηλαδή το πήξιμο του αίματος που θα αδυνατεί να μεταφέρει το οξυγόνο στον οργανισμό!


Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε μαζικούς θανάτους μετά βασανισμού, και άρα ένα ακόμα διεθνές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Ο νοών νοείτω. Το καμπανάκι χτυπάει για μία ακόμα φορά.


Το ερώτημα αν οι εμβολιασμοί έχουν νόημα, μπορεί να απαντηθεί ως εξής:
«Οι εμβολιασμοί έχουν νόημα, μόνο αφού οι τοξικές ουσίες τους εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν εισέλθουν, δεν ξαναβγαίνουν. Και μόνο τότε είναι που οι εμβολιασμοί αποκτούν (!) νόημα.»


«Εκεί όμως είδα, ότι για τους πιο πολλούς η επιστήμη είναι κάτι, μόνο στο βαθμό που τους εξασφαλίζει τα προς το ζην και μάλιστα θεοποιούν ακόμα και την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, αν από αυτήν εξαρτάται η ύπαρξή τους»
Γκαίτε


συνεχίζεται... με την αλληλογραφία του Niemιtz

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ