15 Οκτ 2009

Γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου, αλλά ακόμη δεν μαθαίνουμε όλη την αλήθεια...

Πέρασαν περισσότερα από 60 χρόνια, από την εποχή που η Ελλάδα αντιστάθηκε γενναία στις διαθέσεις του Βρετανικού στέμματος και τις αμερικανικές επιδιώξεις. Κάτι τύποι σαν τον Κίσσιγκερ ακόμη και σήμερα φοβούνται να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να δημιουργούν ανθελληνικές "λέσχες" και να πληρώνουν προδότες που δρουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας...


Γιορτάζουμε με καμάρι κάθε χρόνο τους απλούς Έλληνες-ήρωες που πολέμησαν για την ελευθερία... όμως ποτέ δεν μάθαμε στα σχολεία πως η ελευθερία μας υποθηκεύτηκε... με κόλπο έναν αιματηρό εμφύλιο.


Ποτέ δεν μάθαμε πως ακόμη και σήμερα, εκείνα τα ίδια "ξένα συμφέροντα" δρουν ακατάπαυστα για να μην χαίρεται ο Έλληνας την ελευθερία που ποθεί...


Έπνιξαν την αλήθεια και τη στόλισαν με ψέματα, για να μη βλέπουμε πως ζούμε...
...για να μην μαχόμαστε πλέον για την ελευθερία, ζώντας με την ψευδαίσθηση πως την κερδίσαμε τότε...

Μία τέτοια αλήθεια δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα Ναυτεμπορική:


Υπάλληλος της ΜΙ5 ο Μουσολίνι


Στο μισθολόγιο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών βρισκόταν ο Μπενίτο Μουσολίνι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως αποκαλύπτουν ιστορικά έγγραφα.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Στο μισθολόγιο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών βρισκόταν ο Μπενίτο Μουσολίνι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως αποκαλύπτουν ιστορικά έγγραφα.Την εποχή εκείνη ο τότε σοσιαλιστής δημοσιογράφος ήταν διευθυντής στη δημοφιλή εφημερίδα Il Popolo d'Italia στο Μιλάνο και η Ιταλία ήταν σύμμαχος της Βρετανίας και της Γαλλίας στον πόλεμο εναντίον της Γερμανίας.

Σύμφωνα με των ιστορικό του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ Πίτερ Μάρτλαντ, που αποκάλυψε ότι η ΜΙ5 έδινε 100 στερλίνες εβδομαδιαίως στο Μουσολίνι το 1917, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες επιθυμούσαν να δημοσιεύει προπαγάνδα υπέρ του πολέμου, ώστε να παραμείνει με το μέρος τους η Ιταλία.

«Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών επιχορηγούν την εφημερίδα του και τους στοιχίζει φθηνά. Αλλά τίθεται στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας τους με στόχο να κρατήσουν την Ιταλία στον πόλεμο», όπως είπε ο κ. Μάρτλαντ.

Ο Μουσολίνι προσλάμβανε κακοποιούς για να ξυλοκοπούν φτωχούς ειρηνιστές διαδηλωτές προκειμένου να τους εκφοβίζουν ώστε να μην διοργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον του πολέμου, κάτι που αποτελεί προάγγελο των Μελανοχιτώνων του, όπως αποκαλύπτει ο κ. Μάρτλαντ.

Ωστόσο ο ιστορικός υποστηρίζει ότι τα χρήματα που του έδινε η Βρετανία μάλλον δεν πήγαν όλα στην πολεμική προπαγάνδα.

«Μέρος των χρημάτων χρησιμοποιήθηκε στην εφημερίδα, αλλά ξέρουμε τον Μουσολίνι και ξέρουμε ότι ήταν γυναικάς… Δεν θα ήταν παράλογο να πούμε ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων θα πήγε στις ερωμένες του», όπως υποστήριξε.

Πηγή: Reuters

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1728846

Τον χρησιμοποίησαν αργότερα οι αμερικανοί για να εισβάλει στην Ελλάδα, να καθυστερήσουν την από το στέμμα εκβιαζόμενη αδερφή Χίτλερ εναντίον της ρωσίας και έτσι (και χάρη στην απρόβλεπτη και ατίθαση ελληνική αντίσταση) ναυάγησε το σχέδιο των άγγλων μοναρχικών να κυριαρχήσουν σε διχασμένη-εξαθλιωμένη ευρώπη.

Οπότε, εξουθενωμένοι στην Ελλάδα το 1948, παρέδωσαν τα κλειδιά στους ξαδέρφους τους, που με ναπάλμ ισοπέδωσαν τη Βόρεια Πίνδο και ορισμένοι νομίζουν ως τώρα ότι ήταν καλύτερος ο κατευθυνόμενος εμφύλιος, παρά αν οι δεκάδες χιλιάδες απλοί-κεντρώοι Έλληνες αντάρτες, ανυπότακτοι στους σταλινικούς φασίστες, είχαν φτιάξει ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ κράτος.

Είμαστε άραγε σήμερα σε θέση να αγωνιστούμε για την ελευθερία μας? Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να επιλέξουμε ένα αδέσμευτο κράτος? Είμαστε σε θέση να υψώσουμε πάνω και πέρα από κάθε μικροσυμφέρον το συλλογικό καλό της Ελλάδας?
Είμαστε σε θέση να σκεφτόμαστε συμφιλιωτικά και άφοβα?
Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το όνειρο των αγωνιστών του 1940?

...γιατί εκείνοι ούτε το χάρηκαν, ούτε αγωνίστηκαν για μια δουλοπρεπή Ελλάδα, στα χέρια της Αγγλίας, της Αμερικής, της Ρωσίας ή οποιουδήποτε άλλου, που αφ' ενός ορέγονται τον ελληνικό ορυκτό πλούτο... και από την άλλη μας θέλουν οσφυοκάμπτες και φοβισμένους...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ