22 Οκτ 2009

192 ασθενείς και ένας νεκρός με την έναρξη εμβολιασμών στη Σουηδία


Μόλις άρχισε το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Νοσοκόμες που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Η1Ν1 στη Σουηδία ασθένησαν.
Μέσα σε μία μόνο μέρα 192 άτομα ασθένησαν και υπέστησαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό και αναζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Ένα άτομο πέθανε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, αλλά ως συνήθως "κουκουλώθηκε", με τη δήλωση πως "δεν είχε άμεση σχέση με το εμβόλιο" ο θάνατος του θύματος...


Η υπεύθυνη του Ινστιτούτου  Επιδημιολογίας της Σουηδία, Annika Linde έσπευσε επίσης να υποβαθμίσει τα γεγονότα δηλώνοντας πως "το εμβόλιο έχει περισσότερες παρενέργειες από το συνηθισμένο εμβόλιο γρίπης. Είναι σημάδι της επιτυχούς δράσης προστασίας του" !


Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ο θάνατος και η 100% πρόκληση παρενεργειών στην υγεία ανθρώπων που δεν θα νοσούσαν από τη γρίπη καν ή που θα την ξεπερνούσαν με πολύ απλά και φυσικά μέσα, βαπτίζεται δείκτης "υψηλής προστασίας" και "αποτελεσματικότητας" του δηλητηρίου που εγχέεται στον ανθρώπινο οργανισμό!


Η μόνη εφημερίδα που μεταδίδει νέα σχετικά με τη συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών στη Σουηδία - που πήραν από την πρώτη κιόλας μέρα μορφή χιονοστιβάδας- είναι η εφημερίδα Expressen...
Αυτό ακριβώς περιμένει και εμάς στην Ελλάδα. Δεν ελπίζω πως έχουμε άτομα ευσυνείδητα στα πόστα λήψης αποφάσεων για το ζήτημα. Η αντίσταση παραμένει στα όρια της αντίστασης των συνειδητών πολιτών. Η υγεία σας είναι στα χέρια σας. Απλά ΜΗΝ κάνετε το εμβόλιο! Από αυτό και μόνο εξαρτάται.. από τη δική μας απόφαση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ   ή  δείτε το εδώ:

και σε πολλοστή επανάληψη:


ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ:
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η1Ν1 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ