4 Σεπ 2009

The Ηuman project και το Ημερολόγιο των Μάγια


Ένας παλιός καλός ακούραστος φίλος, ο mind-in-peace, που μελετά και μεταφράζει στα ελληνικά το ημερολόγιο των Μάγια μας ενημερώνει για τη συνέντευξη του Δρ Gollemann σχετικά με το human project και τις πραγματικές διαστάσεις αυτού του συμπαντικού ημερολογίου που τόσο πολύ θόρυβο προκάλεσε, όχι για το αληθινό καθεαυτό μήνυμα του σχετικά με την ανύψωση της ανθρώπινης συνείδησης, αλλά λόγω της καταστροφολαγνείας που συνδέθηκε με αυτό και το έτος 2012.

Όπως ο ίδιος λέει αναφέρεται στο
Κοσμικό Δέντρο, το Θεϊκό Σχέδιο, τα ημισφαίρια της γης και του εγκεφάλου και άλλες προβλέψεις - διαγνώσεις από το ημερολόγιο των Μάγιας με τον Δρ. Καρλ Γιόχαν Κάλλεμαν! ...Σε συνέντευξή του στο Μπράντενμπουργκερτορ στο Βερολίνο τον Ιούνιο του 2009.
Το ημερολόγιο των Μάγιας είναι προφητικό και είναι σε λειτουργία για χιλιάδες χρόνια.
Ο Δρ. Καρλ Γιόχαν Κάλλεμαν ερευνά, μελετά, γράφει και δίνει διαλέξεις για το αληθινό ημερολόγιο των Μάγιας εδώ και χρόνια.
Πρόβλεψε το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης το 2007 πριν από 10 περίπου χρόνια και ίσως να έχει δίκιο και αυτή τη φορά για το τι πρόκειται πολύ σύντομα να συμβεί. Παρακαλώ δώστε προσοχή και μοιραστείτε το με όλου όσους γνωρίζετε – είναι καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι από το να πιαστούμε προ εκπλήξεως.
Επισκεφτείτετην στην Αγγλική γλώσσα ιστοσελίδα του στο: http://www.calleman.com
Επίσης στην Αγγλική γλώσσα, θα βρείτε πολλές πληροφορίες για το ημερολόγιο των Μάγιας στην: http://www.mayanmajix.com - την ιστοσελίδα του Ίαν Ξελ Λάνγκολντ.

Πληροφορίες στα Ελληνικά για το ημερολόγιο των Μάγιας θα βρήτε στην: http://mayanmajix.com/greek/greek.html

Η ιστοσελίδα του The Human Project (Το Ανθρώπινο Σχέδιο) είναι: http://www.Bevolution.org


Απολαύστε τη συνέντευξη...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ