29 Σεπ 2009

Ξύπνησαν επιτέλους και στο tvxs?...


...σχετικά με τη γρίπη των χοίρων και τα επικίνδυνα εμβόλια-βιολογικά όπλα?

Εδώ και μήνες ενημερώνω σχετικά με τις αγωγές της Jane Burgermeister κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και τις κατηγορίες που βαραίνουν σύμφωνα με το υλικό που έχει συγκεντρωθεί τόσο τον ΠΟΥ, όσο και τις μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και κρατικούς "λειτουργούς" που συμμετέχουν στις μεθοδεύσεις μιας "γενοκτονίας"...

Ενστάσεις μου στον τρόπο που παρουσίαζαν το ζήτημα της "γρίπης των χοίρων" στο tvxs, αφού σε τίποτε δεν διέφερε πλέον από την κλασική θέση που προωθούσαν επισήμως στα ΜΜΕ, -ως θεωρητικά θα περίμενε κανείς από ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης- έπεσαν στο κενό...

Και ως "δια μαγείας" σήμερα μαθαίνω πως παρουσιάζουν την Jane Burgermeister...
Να πω "κάλλιο αργά παρά ποτέ"?

Το ζήτημα είναι βέβαια πως άργησαν τόσο πολύ να παρουσιάσουν το ζήτημα που είναι "πολύ λίγο" αυτό το υλικό σχετικά με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν -και συνέβησαν- αφ' ενός και αφ΄εταίρου έχουμε ήδη ένα Παγκόσμιο Κίνημα, με πάνω από 40.000 υπογραφές μέχρι τώρα και τουλάχιστον άλλες δύο ανάλογες αγωγές τόσο στη Γαλλία όσο και στις ΗΠΑ. Δεν είναι πλέον μόνη της η Jane...

Επιπλέον και το πιο βασικό: ΔΕΝ αφορά μόνο τις ΗΠΑ το ζήτημα, ούτε περιορίζεται στη BAXTER.
Αφορά ΚΑΙ εμάς στην Ελλάδα και τα εμβόλια εταιριών που έρχονται για χρήση σε έλληνες πολίτες και μικρά παιδιά... γιατί δεν το αναφέρουν?...


Ελπίζω να μην περιμένουν περισσότερο για να βγάλουν επιτέλους στη δημοσιότητα και το υπόλοιπο υλικό...

Ιδού τι αναφέρουν στο tvxs σήμερα:

Μια Αυστριακή δημοσιογράφος έχει καταθέσει μηνύσεις στο FBI κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών, πολιτικών και αξιωματούχων καθώς και κατά της εταιρίας παρασκευής εμβολίων Baxter, κατηγορώντας τους για την δημιουργία του ιού Η1Ν1. Η Jane Bürgermeister κάνει λόγο για «βιοτρομοκρατία».

Στις αρχές του περασμένου Απρίλη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) ξεκίνησε να αναφέρει μια νέα μορφή γρίπης που φαινόταν να προέρχεται από τους χοίρους και η οποία μόλυνε κάποιες εκατοντάδες άτομα. Σύντομα, ο νέος ιός εμφανίστηκε σε διάφορες γωνιές του πλανήτη. Ο όρος που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, «γρίπη των χοίρων», σύντομα ανακλήθηκε, καθώς ανακαλύφθηκε ότι ο νέος ιός ήταν ένα παράξενο μίγμα ιών, με γονίδια από την ανθρώπινη αλλά και την γρίπη των πουλερικών. Σήμερα, οι ερευνητές του ιού λένε ότι το παράξενο μίγμα από το οποίο αποτελείται θα μπορούσε μοναχά να προκύψει σε εργαστήριο.

Η κ. Burgermeister υποστηρίζει ότι η φαρμακευτική εταιρεία Baxter έστειλε με πλοία 72 κιλά από αυτόν τον «ιό», σε διάφορες γωνιές του κόσμου, προκειμένου να ξεκινήσει το «πανηγύρι». H Burgermeister υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι το εμβόλιο για τον νέο ιο πατενταρίστηκε από την Baxter το 2007, πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος ο ιός. «Η Μητέρα-Φύση δεν αναμιγνύει πτηνά, χοίρους και τρεις διαφορετικούς ιούς της γρίπης του ανθρώπου, σε έναν ιό», λέει η δημοσιογράφος που, λίγο μετά την κατάθεση της μήνυσης, βρέθηκε χωρίς εργασία.

Η Baxter παρασκεύασε 72 κιλά υλικό εμβολιασμών, το οποίο επιμολύνθηκε με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών, που προερχόταν από εργαστήρια του ΠΟΥ. Ακολούθως διατέθηκε το υλικό αυτό σε 16 εργαστήρια, σε 3 γειτονικές χώρες. Σύμφωνα με έκθεση του περιοδικού Times of India, στις 6 Μαρτίου 2009 η Baxter προκάλεσε κατ΄αυτό τον τρόπο μία παγκόσμια πανδημία.

Η Bürgermeister υποστηρίζει ότι στόχο των κυβερνήσεων, οργανισμών και φαρμακευτικών αποτελεί η μαζική γενοκτονία του αμερικανικού λαού, με την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού, και η θέσπιση προγραμμάτων υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η Bürgermeister μάλιστα κάνει λόγο για «παγκόσμιο εγκληματικό συνδικάτο» που χειραγωγεί οργανισμούς ενώ χρηματοδοτεί την ανάπτυξη, κατασκευή και απελευθέρωση τεχνητών ιών προκειμένου να δικαιολογήσει τους μαζικούς εμβολιασμούς. Μάλιστα, η Bürgermeister υποστηρίζει ότι αυτός ο «εγκληματικός πυρήνας» εμπλέκεται και με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ Νέο παράθυρο.

Στην μήνυσή της αναφέρει ότι ο εγκληματικός αυτός πυρήνας έχει σχέσεις και την Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, FEMA Νέο παράθυρο, η οποία έχει δημιουργήσει υπόγειες βάσεις και τεράστια μαζικά νεκροταφεία σε τουλάχιστον δύο πολιτείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Infowars, αλλά και το Ίδρυμα Ρόκφελερ, βασικός χρηματοδότης του ΟΗΕ και ΠΟΥ.

Πηγές: theflucase.com , www.infowars.com

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ