22 Σεπ 2009

Καταναγκαστικοί εμβολιασμοί "θεωρητικά" δυνατοί

Καταναγκαστικοί εμβολιασμοί είναι "θεωρητικά" δυνατοί στο Ηνωμένο Βασίλειο, παραδέχεται η κυβέρνηση  

Βέβαια εδώ στον Τοξότη, το είχαμε διαπιστώσει με τις έρευνές μας ήδη μέσα στο καλοκαίρι, πως η διεθνής νομοθεσία IHR (International Health Regulation) του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας, που δεσμεύει 194 χώρες του πλανήτη, έχει τη δυνατότητα να επιβάλει αναγκαστικούς εμβολιασμούς στις χώρες μέλη του -μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας. Τώρα όμως άρχισαν να το παραδέχονται πλαγίως και επισήμως και οι ίδιες οι κυβερνήσεις, όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη χώρα μας, όταν είχε αντιδράσει ο κόσμος στη δήλωση του πρωθυπουργού πως "όλοι θα εμβολιαστούμε, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην Υγεία μας", είχε δηλώσει το Υπουργείο Υγείας πως οι εμβολιασμοί θα είναι εθελοντικοί... Πράγμα που ήδη τότε είχαμε σχολιάσει πως δεν αληθεύει, διότι αποκρύπτουν τους πραγματικά "αποφασίζοντες" για τα εμβόλια, δηλαδή τον ΠΟΥ...

Τώρα έρχετε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου με αυτή την παραδοχή, απαντώντας σε ερώτηση που έθεσε ο Iain MiGillivray στην υπηρεσία της υγείας στην Αγγλία, σχετικά με το κατά πόσον είναι δυνατόν να διεξαχθούν αναγκαστικοί εμβολιασμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

http://www.whatdotheyknow.com/request/17156/response/44571/attach/2/Long%% 20Email% 20Body 2018% 2009% 202009.html

Ο Επίτροπος πληροφοριών αναφέρει ότι "θα μπορούσε θεωρητικά να είναι δυνατό να θεσπίσει ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο του CCA."

Ο Αστικός νόμος Continegencies (CCA) ορίζει ρητά ότι μία πανδημία μπορεί να αποτελεί περίπτωση έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τους σκοπούς του CCA.

Επίσης, o Επίτροπος Πληροφοριών αναφέρει ότι το Υποκατάστημα Ανοσοποίησης  του Υπουργείου Υγείας δεν κατέχει πληροφορίες σχετικά με όλες τις γνωστές παρενέργειες του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.

Σύνδεσμοι που παρέχονται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων περιέχουν έγγραφα με μια παραδοχή ότι το σύνδρομο Guillain-Barre και η encephelomyelitis περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες:

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/celvapan/H-982-PI-en.pdf

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832en.pdf

Επιπλέον, ο Επίτροπος Πληροφοριών αναφέρει πως ο στρατιωτικός νόμος ορίζεται ως "η κατάσταση που υπάρχει σε καιρό πολέμου» και δεν είναι τόσο μια κατάσταση που υπάρχει σε μια εποχή «έκτακτης ανάγκης», έτσι ώστε ο στρατιωτικός χαρακτήρας της απάντησης να μην αντιστοιχεί επαρκώς στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας...

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Επιτρόπου εδώ
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ