27 Σεπ 2009

Αποσυμβολισμός φασιστικών συμβόλων

Το ότι δεν τα έχω "καλά" με το φασισμό, το γνωρίζεται λίγο πολύ οι φίλοι του μπλογκ, αλλά ότι θα τον έβρισκα μπροστά μου τόσο απροκάλυπτα μέσα σε σύμβολα κομμάτων που μάχονται για μια θέση στα έδρανα της "δημοκρατικής" βουλής... ε, αυτό ξεπερνά θαρρώ και τις τηρούμενες συνήθως προφάσεις...

Θα μου πείτε δικαίως πρώτη φορά είναι? Εδώ βρήκαμε φασιστοειδείς και ναζιστικές καταβολές καμουφλαρισμένες μέσα σε "ευαγή ιδρύματα", "περιβαλλοντικές οργανώσεις", "ανθρωπιστικές οργανώσεις αλληλοβοήθειας" κτλ, σε ένα χώρο διεφθαρμένο, όπως αυτός της πολιτικής θα μας ξενίσει η ύπαρξη τους?...

Δεν λέω πως "έπεσα και από τα σύννεφα"... Δεξιά-ακροδεξιά είναι η θέση επισήμως του κόμματος τούτου, λογικό να φέρει και τα "ανάλογα" σύμβολα. Μπορεί να είχε ο αρχηγός του τα "κότσια" να λέει εκ του ασφαλούς και πέντε αλήθειες στο ευρωκοινοβούλιο κάποτε και να κέρδιζε τις συμπάθειες πολλών Ελλήνων, μιας και οι υπόλοιποι απλά έπαιζαν "κουκλοθέατρο" με υψηλές αμοιβές... αλλά τι να τις κάνω τις "αλήθειες" του, όταν η "ουσία" του είναι ποτισμένη με φασιστοειδή στοιχεία?...

Δεν χορτάσαμε από το πονεμένο παρελθόν το αλισβερίσι με το φασισμό και όλα τα άλλα "εξτρέμ" έκδοχα του αριστερού ή του δεξιού άκρου? Δεν χορτάσαμε ρατσισμό?

Αρκετός λόγος γίνεται τελευταία για τα σύμβολα που κοσμούν το έμβλημα του ΛΑ.ΟΣ, τόσο σε έντυπα. όσο και στο διαδύκτιο. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω αναδημοσιεύσεις ερευνών από δύο διαφορετικές πηγές, όπου στην πρώτη γίνεται μία σύγκριση με άλλα φασιστικά και ναζιστικά σύμβολα και στη δεύτερη γίνεται αναγωγή στην ελληνική προέλευση και "διαστρέβλωση" των συμβόλων.

Παράλληλα στο δεύτερο μέρος υπάρχει αρκετό υλικό που σίγουρα θα προβληματίσει σχετικά με τη συγγένεια της θεοσοφίας και του φασισμού-ναζισμού...

Επιπλέον καλά είναι να έχουμε γενικότερα ανοιχτά τα μάτια και το νού μας στα σύμβολα, γιατί εκεί δίνεται η ουσία του συμβολιζομένου γενικότερα και αξίζει να έχουμε μία ιδέα, ώστε να κατανοούμε με την πρώτη ματιά... -αρκεί να ξέρουμε τι συμβολίζει τι φυσικά...

Κυριακή είναι... ας σας δώσω μια κάπως μεγαλύτερη ανάρτηση.
Καλή ανάγνωση και... υγιή προβληματισμό σας εύχομαι.
Με εκτίμηση
η τοξότισσαA World War II propaganda poster for the party – the text reads "Despite it all..!" (wikipedia)

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

EΡEYNA: του yermak στον "φιλούμενο"


Σας μεταφέρω την έρευνα μου για την προέλευση του συμβόλου του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι φασιστικής/νεοναζιστικής προελεύσεως και αποχρώσεως.
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν το γνωρίζει αυτό καθώς πρόκειται για ελάχιστα γνωστό φασιστικό σύμβολο Ουγγρικής προέλευσης σε αντίθεση για παράδειγμα με την ευρύτερα γνωστή και δαιμονοποιημένη κυρτή αριστερόστροφη σβάστικα που χρησιμοποίησε ο Χίτλερ για το κόμμα του.

(

Το συγκεκριμένο έμβλημα που επιλέχτηκε από τον Καρατζαφέρη για το ΛΑ.Ο.Σ. εμπεριέχει μέσα του τον επεκτεινόμενο με τέσσερα βέλη σταυρό, ένα σύμβολο φασισμού και νεοναζισμού, ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από φασιστικό κόμμα στην Ουγγαρία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου (Arrow Cross Party, το σύμβολο είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ουγγαρία) αλλά και σε νεοναζιστικές οργανώσεις στην Αγγλία όπως η Λίγκα του Αγ.Γεωργίου και άλλες ακραίες ρατσιστικές (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής) οργανώσεις στην Αμερική (Nationalists movement). Χρησιμοποιήθηκε επίσης ακόμα και από την "δική μας" Χρυσή Αυγή! Εκπληκτικό και απίστευτο ίσως ακούγεται;;; Συνεχίστε να διαβάζετε και θα δείτε..

Αποδεικνύοντας τα παραπάνω (περιγραφή του εμβλήματος του ΛΑ.Ο.Σ. από το καταστατικό του κόμματος, αναφέρεται σαφώς σε τέσσερα βέλη τα οποία όπως φαίνεται και από το ίδιο το έμβλημα σχηματίζουν ένα νοητό σταυρό)

Από το καταστατικό του κόμματος:
"ΕΜΒΛΗΜΑ - ΤΙΤΛΟΣ"

"Άρθρον 4ον: Το εν λόγω Κόμμα φέρει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» και εν συντμήσει «ΛΑ.Ο.Σ.», έχει δε ως έμβλημα το χρησιμοποιηθέν στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 και στις Ευρωεκλογές της 13ης Ιουνίου 2004. Το έμβλημα του Κόμματος αποτελείται από ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΒΕΛΗ, εις το νοητόν σημείον συμπτώσεως των οποίων ευρίσκεται πράσινος κότινος. Τα βέλη και ο κότινος είναι εγγεγραμμένα εντός γαλανού τετραγώνου, ενώ το όλον σύμπλεγμα περιβάλλεται υπό πορφυρού κύκλου."


Αυτός είναι ο ορισμός, του "Arrow Cross symbol", o ίδιος ο Καρατζαφέρης είχε μιλήσει για επεκτεινόμενο προς τα έξω σταυρό όταν αναφέρθηκε αρχικά στο έμβλημα του κόμματος.

Ας δούμε λίγα λόγια για την φασιστική ιστορία του συμβόλου του επεκτεινόμενου με τέσσερα βέλη σταυρού:

Arrow_Cross-wikipedia

(δείτε το έμβλημα του και συγκρίνεται με του ΛΑ.Ο.Σ. , ρόμβος και επεκτεινόμενος με 4 βέλη σταυρός)


Arrow Cross Party-Hungarist Movement
Nyilaskeresztes Párt – Hungarista Mozgalom
Leader
Ferenc Szálasi
1935-1945
(executed for war crimes)
Founded
1935 as Party of National Will and banned in 1937 until reconstituted as the Arrow Cross Party on 15 March 1939 and disbanded in April 1945 after the Siege of Budapest.
Headquarters
Andrássy út 60, Budapest
Membership
300,000 in 1939[1][dead link]
Ideology
Far-right,
Ultranationalism,
Fascism,
National socialism,
Hungarism,
Hungarian Turanism,
Agrarianism,
Roman Catholicism
Official colours
Flag of Hungary.svg - Red, White, Green from the flag of Hungary
 

Λίγα λόγια για το ρατσιστικό white suprimacist Nationalist Movement των ΗΠΑ φέρει το ίδιο σύμβολο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nationalist_Movement
σύμβολο Nationalists Movement:


Τα επεκτεινόμενα βέλη επίσης στο σύμβολο της νεοναζιστικής οργάνωσης Λίγκα του Αγίου Γεωργίου στην Αγγλία της δεκαετίας του '80 (League of St.George, ακολουθεί εικόνα από περιοδικό της οργάνωσης ονόματι "League Review", σύμβολο οργάνωσης πάνω-δεξιά)
(Εκπληκτική ομοιότητα εμβλήματος νεοναζιστικής οργάνωσης League of St.George με έμβλημα ΛΑ.Ο.Σ. περιέχει και το ένα και το άλλο τον εσωτερικό ρόμβο και τα 4 βέλη μέσα σε κύκλο!)
(κάτω δεξιά το σύμβολο της ΚΚΚ, επίσης παρουσιάζει μερικές ομοιότητες)


Λίγα λόγια για αυτή την νεοναζιστική οργάνωση στην Αγγλία (προσέξτε την ομοιότητα του εμβλήματος):

League of Saint GeorgeLeague of St. George Emblem

βλέπε και τα επεκτεινόμενα 4 βέλη (επεκτεινόμενος σταυρός) στο περιοδικό της γνωστής Χρυσής Αυγής (1o τεύχος 1980) σε συνδιασμό με τη σβάστικα της Θούλης:

Σβάστικα Θούλης-wikipedia

Λίγα λόγια για τη Χρυσή Αυγή:


Eικόνα Χρυσή Αυγή-wikipedia


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΕΝΙΘ Νο 13 (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2007)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Δεν είμαι εθνικιστής. Βάλε με με τον Περόν!» - Συνέντευξη
στους Κρις Μουίμπουα και Γιώργο Στάμκο.

Αποσπασμα απ την συνεντευξη του Καρατζαφερη στο περιοδικο Ζενιθ:

ΖΕΝΙΘ:Το λογοτυπο του κομματος σας μοιαζει εκπληκτικα με αυτο της Κου Κλουξ Κλαν.Γιατι συμβαινει αυτο?
Καρατζαφερης:Εχετε δικα σας ματια που βλεπουνε ετσι,τα δικα μου δε βλεπουν ετσι...

ΖΕΝΙΘ:Να σας δειξω
Καρατζαφέρεις:Βεβαιως να μου δειξεις!

ΖΕΝΙΘ:Οριστε(του δειχνει και τα δυο λογοτυπα)
Καρατζαφέρης:Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

ΖΕΝΙΘ:Ο κυκλος,ο σταυρος,το χρωμα...
Καρατζαφέρης:Ουτε το ξερω,πρωτη φορα το βλεπω,εδω ειναι η αρχαια Ελλαδα(δειχνοντας το στεφανι απο δαφνες),το πορφυρο ειναι το Βυζαντιο, (<-- υπέρ του θεοκρατικού βυζαντίου)

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ)

Καρατζαφέρης: εδω ειναι οτι θελουμε να μεγαλωσει η Ελλαδα με τεσσερα βελη:ανατολη δυση,βορας νοτος...

ΖΕΝΙΘ:Να το πορφυρο,το ασπρο που απλωνει,το μπλε μαζεμενο...Συμφωνειται οτι μοιαζουν;
Καρατζαφέρης:Και ας μοιαζουν τι εγινε!Και τι να κανουμε!Μαυρο δεν εχω βαλει εγω πουθενα...Σημερα το πρωτοβλεπω!

-----------------------------

Tο καταστατικό του κόμματος αναφέρεται σαφώς σε 4 βέλη και εδώ βλέπουμε και ο ίδιος ο Καρατζαφέρης να αναφέρεται στη συνέντευξη σε 4 βέλη που υποδηλώνουν επέκταση της ελλάδας στα 4 σημεία του ορίζοντα.
Σταυρός που προεκτείνεται με τέσσερα βέλη είναι ο ορισμός του επεκτεινόμενου σταυρού

Tι έχει να απαντήσει σε αυτό ο κ.Καρατζαφέρης; Ποιος τον καθοδήγησε να χρησιμοποιήσει τον επεκτεινόμενο με 4 βέλη σταυρό;

THE ARROW CROSS
the root meaning of the arrow cross is expansion in all
directions, thus it is a symbol denoting expansion.

(μτφρ. η πραγματική σημασία του συμβόλου του επεκτεινόμενου σταυρού είναι επέκταση προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι ένα σύμβολο που δηλώνει επέκταση)

in this it is synonymous with all the christian crosses used to represent world evangelization, the effort to spread the doctrines of the christian faith in all directions.(the arrow cross was a symbol of the hungarian fascist "arrow cross party", which originated in the 1940s). the sign is also used in cartography. on some maps it signifies monuments or towers.

Ο επεκτεινόμενος σταυρός μέχρι στιγμής έχω βρει ότι χρησιμοποιήθηκε κατά χρονολογική σειρά από τις εξής οργανώσεις-κόμματα:

1) Arrow Cross Party (1935-1945) φασιστικό κόμμα της Ουγγαρίας στα πρότυπα του Ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Ο αρχηγός του καταδικάσθηκε για εγκλήματα πολέμου. Ο επεκτεινόμενος σταυρός μαζί με τη σβάστικα σήμερα είναι απαγορευμένα σύμβολα στην Ουγγαρία

2) Λίγκα του Αγ. Γεωργίου (1974) Νεοναζιστική οργάνωση της Μεγάλης Βρετανίας. Φέρει 90% όμοιο έμβλημα με το ΛΑ.Ο.Σ. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο εμβλημάτων είναι ότι λείπουν οι δάφνες και έχουν διαφορετικά χρώματα.

3) Χρυσή Αυγή (1980) Χουντο-νεοναζιστική οργάνωση της Ελλάδος. Ο επεκτεινόμενος σταυρός χρησιμοποιήθηκε ως το αρχικό τους σύμβολο στο εξώφυλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού τους μαζί με τη σβάστικα της μυστικής εταιρείας της Θούλης, προθάλαμος του ναζιστικού κόμματος. Από τότε έχουν αλλάξει διάφορα σύμβολα (παραλλαγές κέλτικου σταυρού κλπ) μέχρι που κατέληξαν σε μια παραλλαγή του μέανδρου προσπαθώντας να αποκρύψουν τις ναζιστικές τους καταβολές και δείχνωντας προς τα έξω ένα (παραπλανητικό) ελληνοκεντρικό προφίλ.

4) Νationalist Movement (1987) Aκραιο-ρατσιστική οργάνωση στην Αμερική. Υπέρ της υπεροχής της Λευκής φυλής, εναντίον μαύρων και εβραίων δίχως διακρίσεις. (WASP: white anglosaxons protestants)

5) ΛΑ.Ο.Σ. (2000) Kόμμα της ελλάδος με ενίοτε ακροδεξιές ή φιλοβασιλικές τάσεις.

6) Γαλάζια Στρατιά (2000+ ) Οργάνωση παρακλάδι της Χρυσής Αυγής. Νεοναζιστές με στολή φιλάθλου. Εκμεταλεύεται την αγάπη των νεολαίων για τις εθνικές ομάδες για να στρατολογήσει νέα μέλη σε νεοναζιστικές οργανώσεις.
http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=GALAZIA_STRATIA

Χρησιμοποιούν παράφραση του γνωστού συνθήματος της εποχής της ναζιστικής Γερμανίας .. Deutschland uber alles!

Επίσης θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας πει ο κ.Καρατζαφέρης με τι τρόπο πρόκειται να συμβεί αυτή η "επέκταση της ελλάδος στα 4 σημεία του ορίζοντα", σε συνδιασμό με τα περί "κόκκινης μηλιάς στα βάθη της Ασίας" που κραύγαζε συνθηματικά στις πρώτες ανοιχτές συγκεντρώσεις του κόμματος του μετά το 2000.

Τέλος, δείτε λίγες φωτογραφίες από τo πρώτο κόμμα που ιστορικά χρησιμοποίησε αυτό το έμβλημα, το φασιστικό κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού στην Ουγγαρία. (1935-1945)

O επεκτεινόμενος σταυρός εντός ισοσκελούς ρόμβου (ίδιος μοτίβο με ΛΑ.Ο.Σ.)

εικόνα -Nαζιστικός χαιρετισμός

Εικόνα -H σημαία του κόμματος. Ο επεκτεινόμενος σταυρός και το γράμμα H(Η=Hungary, Hungarista Mozgalom) στο κέντρο, συμβολίζοντας την επέκταση της Ουγγαρίας στα 4 σημεία του ορίζοντα, αντίστοιχα με την οραματιζόμενη από Καρατζαφέρη επέκταση της ελλάδας στα 4 σημεία του ορίζοντα.

Εικόνα- Η εφημερίδα του κόμματος, γεμάτη αντιεβραικά συνθήματα (zsido=εβραίοι):

O επεκτεινόμενος σταυρός σε γκράφιτι στους τοίχους: (zsidot = εβραίος)

Συμπέρασμα: Το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. έχει τον επεκτεινόμενο σταυρό μέσα στο έμβλημα του. Ο ίδιος ο ιδρυτής του παραδέχεται ότι περιέχει τα 4 βέλη που δηλώνουν επέκταση = επεκτεινόμενος σταυρός.

Πηγή


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


  Nazism Flag of Nazi Germany(πηγή wikipedia)


 


(εικόνα από ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ -* Κοσμικό Αυγό Ορφικών (Τρισυπόστατο Σύμπαν - Τριονίων - Τριδυμων αλληλοεφαπτόμενων δωδεκαέδρων)

(...)Τα ίδια εμβλήματα (αριστερόστροφης τετρακτίδας, αριστερότροπου μαίανδρου και επεκτεινόμενου σταυρού) χρησιμοποιούν ανεξαιρέτως μέχρι και σήμερα όλες οι νεοναζιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, δηλαδή όλες οι οργανώσεις υπαγόμενες στη ναζιστική διεθνή (Και η Χρυσή Αυγή συμπεριλαμβανομένου), ακόμα και το ίδιο το πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, ΛΑ.Ο.Σ. με πιο συγκεκαλημένη όμως μορφή, ώστε να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό! (...)

(...)Καθόλου τυχαία η χρήση της αριστερόστροφης σβάστικας από τον Χίσλερ-Χίτλερ μπασταρδο"Ροτσιλδ":
Φυσικά και ήταν εκούσια και με απώτερο νόημα η επιλογή του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον κόσμο. Ο Χίτλερ είχε εντρυφήσει στον αποκρυφισμό απο πολύ νέος. Ο Χίτλερ όμως δεν δρούσε μόνος του, άλλοι κινούσαν τα νήματα από το παρασκήνιο και οι ίδιες δυνάμεις τον ανέδειξαν. Οι μυστικές εταιρειές και ο γερμανικός ναζιστικός αποκρυφισμός φούντωνε. Αυτή η τροφοδότηση του ναζιστικού αποκρυφισμού σε θεωρίες και σύμβολα προήλθε από το σιν-οκινούμενο Θιβέτ και αν το επεκτείνουμε περισσότερο ακόμα και από τις ίδιες τις μυστικές εταιρείες των αυτοκρατόρων της Σινας-Κίνας(Ιδε το διαφωτιστικό βιβλίο "Ναζισμός μυστική εταιρεία" -Βερνερ Γκερσον, για την σύνδεση των θεωρητικών του ναζισμού με Θιβετ-Σαμπάλα-Κίνα τουτέστιν των εβραιογενών, βαυαρογενών λευκομογγόλων θεωρητικών, Χαουσχοφερ, Λινκον Φον Τρεμπιτς κλπ άπαντες μεμυημένους σε μυστικές εταιρείες της Ασίας).
Είναι γνωστές οι προπολεμικές επαφές των Ναζιστών με θιβετιανούς μοναχούς και μεμυημένους σε μυστικά τάγματα της περιοχής. Κυκλοφορούν ακόμα και σχετικά ντοκυμαντέρ:Επίσης από το Θιβέτ προήλθε ένα ακόμα παράλληλο ρεύμα που επηρέασε σημαντικά κατόπιν τις θεωρίες του Ναζισμού στη δύση. Αυτό της θεοσοφίας με τα παραπλήσια ναζιστικής ροπής δόγματα του τύπου ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ αντίθετα με τα δόγματα του τυπικου ελευθεροτεκτονισμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. (Πλαστές Συμπαιχνιακές Διπολικότητες δεξιας-αριστεράς οδού)
Αυτές οι μογγολικές και σινικές ομάδες πήρανε τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αρχέτυπα ελληνικά σύμβολα των τετρακτίδων από τους αγρίως γενοκτονημένους πελασγικούς απω-ιωνικούς πληθυσμούς της Ασίας και τα διέστρεψαν σε παρα φύσιν διπολικότητες του στύλ "αριστερά ατραπος" ή "ο δρόμος της δεξιάς χειρός" που εξυπηρετούν τον ίδιο κοινό εξουσιαστή και σύστημα..
Ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει την αντίστροφη τετρακτίδα διότι τότε θα ερχόταν σε αντίθεση με την θεωρητική θιβετιανοκινούμενη υποδομή του ίδιου του Ναζισμού. Γι'αυτούς τα συμβολα και η πραγματική ζωή έχουν έναν αλληλένδετο "μαγικό" συνδετικό κρίκο. Απέκοψαν λοιπόν ("χώρισαν το πολιτισμικό ζευγάρι") με πάρα φύσιν τρόπο από την αμφιγονική εναρμονισμένη με τη φύση σχέση των διπολικών τετρακτίδων με την χρυσή απολλώνεια τομή και πήραν αποκλειστικά την αρρενα τετρακτίδα και κατ'επέκταση όλες τις "αρσενικές" μοναχικές ιδιότητές της, όπως Αυταρχισμός, Απολυταρχία, Βία, Ενεργητικότητα, Επεκτακτικότητα, Έκρηξη, Καταστροφή (το τελευταίο κατά θιβετιανικό αποσυμβολισμό) με αποτέλεσμα τα επακόλουθα εγκλήματα του Ναζισμού μέσω της πρόκλησης και έκρηξης του Β'ΠΠ και την απόδοση μομφής εγκληματικών εμβλημάτων σε αυτά τα ελληνικά πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σύμβολα (και ο απώτερος σκοπός είναι συγκεκριμένος αλλά δεν θα τον αναφέρω). Υιοθέτησαν μάλιστα την τετρακτίδα σε πλάγια κλίση ούτως ώστε να ομοιάζει με περιστρεφόμενο τροχό ή με τον "Βούδα με τον τροχό" που ποδοπατά και ισοπεδώνει καταστροφικά τα εχθρικά έθνη των ...υπανθρώπων (των μη ανήκοντων τάχα στην "Άρεια φυλή").
Παράλληλα ένα δεύτερο σύμβολο που συνδέεται άμεσα με την ίδια ροπή είναι και ο Επεκτεινόμενος Σταυρός (το λέει το όνομα του, δηλώνει Ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, Έκρηξη, Αραίωση-με επιστημονικό αποσυμβολισμό-) το οποίο σύμβολο υιοθέτησε το όμοιας θεωρητικής υποδομής συγγενεύον με το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού της Ουγγαρίας (ARROW CROSS PARTY) επίσης καταδικασμένο στην ιστορία για φριχτά εγκλήματα πολέμου στον Β'ΠΠ και στο μεσοπόλεμο. (...)ΠΗΓΗ:Για το Δεξί και Αριστερό μονοπάτι των σιν-οκινούμενων... Σαμπάλα και Αγκάρθα κάτι έχει να μας πει σχετικά ο μέγιστος κοσμολόγος Ηράκλειτος...-EΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣΔιαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ