22 Σεπ 2009

Προετοιμάζονται για Εμβολιασμούς με τη βία! -το ΝΟΥ ΣΑΣ

Γάλλος επιστήμονας ανέφερε στην ιστοσελίδα του πως ο γαλλικός στρατός διετάχθη να προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή αναγκαστικών εμβολιασμών -Να υποθέσουμε πως πρέπει να σημάνει συναγερμός στους απλούς πολίτες?...

Γάλλος επιστημόνων δήλωσε πως έχει λάβει πληροφορίες από γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και εδάφη (DOM-TOM) ότι ο γαλλικός στρατός ενημερώθηκε να προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή αναγκαστικών εμβολιασμών και τη σύλληψη διαδηλωτών.

Ο Jean-Pierre Petit συμβουλεύει τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι για να αποφύγουν τις κινητές "ομάδες εμβολιασμού κατά της πανδημίας" που θα εισέρχονται σε σχολεία δίνοντας στα παιδιά εμβόλια κατά της «γρίπης των χοίρων" παρακάμπτοντας τον έλεγχο των   οικογενειακών γιατρών.

"Έχω λάβει πληροφορίες από το DOM-TOM, όπου γάλλοι στρατιωτικοί λένε ότι έχουν λάβει εντολές να προβαίνουν δίχως κανένα δισταγμό: σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς και να θέτουν ύπο κράτηση τους διαδηλωτές."

«... Όλα αυτά θα συμβούν σε μήνες, ή ακόμη και εβδομάδες. Έχετε δει τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται από το δίδυμο των Bachelot - Hortefeux. Όταν η εμβολιαστική εκστρατεία θα ξεκινά, κινητές ομάδες, απελευθερωμένες (-μη ελεγχόμενες) από όλες τις ιατρικές συμβουλές και από τους γιατρούς της οικογένειας, θα πηγαίνουν κατευθείαν στα σχολεία για να δράσουν. Είναι σαν να λέμε ότι, αν οι γονείς έχουν αμφιβολίες σχετικά με τη φύση αυτής της εκστρατείας και θέλουν τα παιδιά τους να ξεφύγουν από το εμβόλιο, θα πρέπει να τα κρατήσουν ασφαλή στο σπίτι! "αναδημοσίευση και στη σελίδα της Jane Burgermeister εδώ

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ