30 Σεπ 2009

Εμβολιασμός -η Ιατρική "Ιερά Εξέταση" (μέρος 2ο)

Η άγνωστη ιστορία της εφαρμοσμένης ιατρικής παράνοιας!

μετάφραση απόδοση Βίκυ Χρυσού

Σημαντικά γεγονότα της ζωής του medicine man Jenner

Έτος

Γεγονός
1749
Ο Jenner γεννήθηκε στις 17 Μαΐου, στο Berkeley, του Gloustershire της Αγγλίας, England, γιός ενός κληρικού της "εκκλησίας" της Αγγλίας. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στην "εκκλησία" της Αγγλίας και την  "εκκλησία" της Ρώμης, είναι αυτή του παπισμού δίχως πάπα!!

1763
Σε ηλικία 14ων ετών μαθήτευσε για επτά χρόνια δίπλα στον κ. Daniel Ludlow, ένα χειρουργό του Chipping Sodbury, όπου και απέκτησε τις περισσότερες από τις εμπειρίες που απαιτούνταν για να γίνει χειρουργός και ο ίδιος.
1770
Σε ηλικία 21 χρόνων τον έστειλαν για δύο χρόνια, ως μαθητή δίπλα στον Δρ John Hunter, στο
Λονδίνο, που αναμφίβολα ήταν ο πιο επιφανής χειρουργός της εποχής του, και, όπως ο ίδιος ο Jenner  "φανατικός" φυσιοδίφης. Στο Λονδίνο έγινε φίλος με τον Ιωσήφ Banks που αργότερα έγινε πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρείας.


1772

Στα 23 του, ο Jenner επέστρεψε στην γενέτειρα του και άρχισε να εργάζεται πρακτικά ως χειρουργός και
φαρμακοποιός. Εδώ και παρέμεινε για 17 χρόνια, μόνο ως ένας απλός ανειδίκευτος επαρχιώτης χειρουργός και φαρμακοποιός, άγνωστος για τον κόσμο γενικότερα, αλλά διατηρώντας μια αλληλογραφία με τον Hunter για μια σειρά από θέματα φυσικής ιστορίας.


1787
Ο Jenner υποβάλει έγγραφο σχετικά με τις συνήθειες "φωλεοποίησης" του κούκου.
1789
Χάρη στους φίλους του στα υψηλά κλιμάκια, ο Jenner εκλέγεται μέλος της Βασιλικής Εταιρείας για το έγγραφο του σχετικά με τις συνήθειες "φωλεοποίησης" του κούκου.
1790
Ο Jenner γίνεται Δρ Jenner MD, αγοράζοντας ένα πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα για το ποσό των £ 15.
1791

Ο Edward Jenner εμβολιάζει το 18 μηνών γιο του με ευλογιά-χοίρων. Το 1798 εμβολιάζει το γιο του με ευλογιά αγελάδας (cowpox). Ο γιος του θα πεθάνει από φυματίωση σε ηλικία 20 ετών.
1796
Στις 14 Μαΐου ο Jenner εμβολιάζει τον James Phipps, τον 8χρονο γιο του κηπουρού του με cowpox που είχε λάβει από μία τοπική γαλακτοπώλισσα ονόματι Σάρα Nelmes. Το αγόρι αναπτύσσει cowpox αλλά ζει. Τον Ιούλιο, εμβολιάζει το αγόρι με την ευλογιά (smallpox). Το αγόρι πεθαίνει σε ηλικία 21 ετών από φυματίωση.
1797

O Jenner στέλνει στο Royal Society μία μελέτη του σχετικά με την πρόσφατη "ανακάλυψη" του: τη νόσο variolae vaccinae ή ευλογιά των αγελάδων. Το έγγραφο απορρίπτεται και  επιστρέφει με την προειδοποίηση "Δεν θα είχε δημοσιεύσει μια τέτοια άγρια ιδέα εάν εκτιμούσε τη φήμη του."


1798
Ο Jenner δημοσιεύει την έρευνά του για τα αίτια και τις επιπτώσεις της Variolæ Vaccinæ. Variolæ ήταν η κοινή ονομασία για την ευλογιά και vaccinæ ήταν η επιστημονική ονομασία για την αγελάδα. Έτσι ο Jenner ήταν σε θέση να εξομοιώσει την ευλογιά (μια ανθρώπινη ασθένεια) με  την cowpox - μια ασθένεια των ζώων.
1802
Σχηματίζεται στο Λονδίνο η Royal Society Jennerian, αλλά εξαφανίζεται μέσα σε 6 χρόνια λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.
1810
Ο γιος του Jenner πεθαίνει σε ηλικία 21 ετών από φυματίωση.
1813
 Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης χορηγεί στον Jenner ένα τιμής ένεκεν δίπλωμα  MD επειδή κατάφερε να εφεύρει μία νέα νόσο. (!)

1819
Ο James Phipps, το αγόρι που ο Jenner χρησιμοποιούσε σε μακάβρια πειράματα του, πεθαίνει σε ηλικία 21 ετών από φυματίωση.
1823

Ο Jenner πεθαίνει και πηγαίνει να συναντήσει το Δημιουργό του, που δημιούργησε όλα τα πράγματα μετά το είδος του, μέσα σε 6 ημέρες, 6000 χρόνια πριν.


1838

Ο John Baron γράφει τη ζωή του Edward Jenner σε 2 τόμους. Αυτός ο πανηγυρικός γράφτηκε από έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν ένας επιβλέπων γιατρός  στο ΑΣΥΛΟ LUNATIC στο Gloucester. (LUNATIC ASYLUM at Gloucester.)


Χρονοδιάγραμμα της "ιατρικής" Ιεράς Εξέτασης (Medical Inquisition)


Έτος 
Γεγονός
1534
Ο Ιγνάτιος LIEola ιδρύει το τάγμα Ιησουιτών(the Jesuit Order) στο Παρίσι, Γαλλία, στις 15 Αυγούστου.
1541
Ο LIEola στέλνει τον Francis Xavier στην Ινδία και την Ιαπωνία.

1717

Οι Ιησουίτες εισαγάγουν τον εμβολιασμό από την Ινδία και η Lady Montague τον χρησιμοποιεί ως προπέτασμα καπνού. Η κυρία Montague δεν ήταν καν γιατρός. Γυναίκες γιατροί δεν εμφανίζονται μέχρι και πάνω από 100 χρόνια αργότερα.
1767

Ο Δρ Holwell στέλνει την έκθεσή του σχετικά με τις τεχνικές εμβολιασμού των Brahmins.


1797
O Jenner στέλνει στο Royal Society μία μελέτη του σχετικά με την πρόσφατη ανακάλυψη του: τη νόσο variolae vaccinae ή ευλογιά των αγελάδων. Το έγγραφο απορρίπτεται και  επιστρέφει με την προειδοποίηση πως "Δεν θα είχε δημοσιεύσει μια τέτοια άγρια-τρελή ιδέα εάν εκτιμούσε τη φήμη του."
1798

Ο Edward Jenner δημοσιεύει την έρευνά του σχετικά με την πρόσφατα ανακαλυφθίσα από αυτόν ασθένεια variolae vaccinae, ή ευλογιά των αγελάδων.

1799
Το Δόγμα και η πρακτική του εμβολιασμού εξαπλώνεται σαν την πανούκλα σε όλη την Αγγλία.
1800
Το Δόγμα εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο τον κόσμο. Ο Benjamin Waterhouse του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ το φέρνει στις ΗΠΑ.
1839
Επιδημία ευλογιάς σαρώνει την Αγγλία και σκοτώνει 22.081 ανθρώπους.
1840
Ο Εμβολιασμός είναι εκτός νόμου (παράνομος) κατά το βρετανικό Κοινοβούλιο.
1853
Στην Αγγλία, ψηφίζεται ο νόμος υποχρεωτικού εμβολιασμού νόμου από το Κοινοβούλιο. Κάθε γονέας έχει την υποχρέωση να έχει εμβολιάσει το μωρό του εντός 3 μηνών από τη γέννησή του ή αντιμετωπίζει πρόστιμο 20 σελίνια.
1855

Η Ιατρική Ιερά εξέταση ξεκινά στις ΗΠΑ, καθώς η Μασαχουσέτη είναι το πρώτο μέλος που θεσπίζει νόμο υποχρεωτικού εμβολιασμού. Τώρα τους έχει κάθε μέλος των ΗΠΑ.


1859
Ο  Κάρολος "πιθικάνθρωπος" Δαρβίνος δημοσιεύει την "Καταγωγή των ειδών" του (Origin of Species )- από μικρόβια σε πιθήκους και από εκεί στους ανθρώπους- διατριβή. Δεδομένου ότι τα ζώα και οι ειδικά πίθηκοι είναι "οι στενοί συγγενείς μας"δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την ένεση ζωικών ασθενειών στο αίμα των ανθρώπων.
1867

Η καθυστέρηση πληρωμής των προστίμων από παρακάμπτοντες τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς φέρνει ως αποτέλεσμα αυστηρότερες ποινές. Χιλιάδες καταρρίπτουν την ιατρική Ιερά Εξέταση και αφήνουν τη Βρετανία, για να μην υποβάλουν τα παιδιά τους σε αυτή τη βάρβαρη ιεροτελεστία.


1868
Σχηματίζεται Ομάδα αντίστασης στους υποχρεωτικούς  εμβολιασμός στη Βρετανία. Αnti-Compulsary Vaccination League
1870
Επιδημία ευλογιάς σε όλη την Ευρώπη.
1871

H ευλογιά εξακολουθεί να μαίνεται σε όλη την Ευρώπη.
1889
Στην Αγγλία, διορίζεται Βασιλική Επιτροπή για να διερευνήσει ορισμένες πτυχές του εμβολιασμού. Η επιτροπή θα συνεδριάζει για 7 χρόνια, εκδίδει 6 εκθέσεις, με την τελική έκθεση το 1896. Το αποτέλεσμα της τελικής έκθεσης ήταν η Πράξη  (νόμος) εμβολιασμού του 1898. (Vaccination Act of 1898.)
1896
Τελική έκθεση της Βασιλικής Επιτροπής για τον εμβολιασμό. Η Επιτροπή δεν μπορούσε να αγνοήσει τα βουνά αποδεικτικών στοιχείων σε βάρος του εμβολιασμού, ώστε τελικά συνιστά να σταματήσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.
1898
Η Πράξη περί εμβολιασμού (Vaccination Act) καταργεί τις κυρώσεις που επέβαλε ο προηγούμενος νόμος εμβολιασμών.
1900

Το συνδικάτο Rockefeller και JP Morgan αγοράζει την Εγκυκλοπαίδεια Britannica και όλες οι υποτιμητικέ αναφορές για τον εμβολιασμό απομακρύνονται.


1910
Εκδίδεται η έκθεση Flexner, η οποία ζητά την κατάργηση πάνω από τις μισές ιατρικές σχολές στις ΗΠΑ
1911
Ο εμβολιασμός γίνεται υποχρεωτικός στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
1917
Οι στρατιώτες των ΗΠΑ έχουν εμβολιασθεί πριν να πάνε στο εξωτερικό για να πολεμήσουν στον 1ο ΠΠ. Αρχίζουν να πέφτουν νεκροί κατά χιλιάδες.
1918
675.000 Αμερικανοί και 25 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από τον εμβολιασμό, στη χειρότερη επιδημία στην ιστορία του κόσμου. Η ιατρική Ιερά εξέταση το καλύπτει χαρακτηρίζοντάς το γεγονός «ισπανική γρίπη».
 1976
Great swine flu hoax. Η μεγάλη φάρσα γρίπης των χοίρων. Ο Πρόεδρος  Ford εμβολιάζεται μπροστά σε τηλεοπτικό κοινό των εκατομμυρίων. Περισσότερα από 500 άτομα που λαμβάνουν τον εμβολιασμό κατά της γρίπης παραλύουν με σύνδρομο Guillain-Barre.
1991
Ξεκινά ο Πόλεμος του Κόλπου. Χιλιάδες στρατιώτες του συνασπισμού λαμβάνουν εμβολιασμό με το θανάσιμο "μικρόβιο" άνθρακα. (anthrax germ).
2002
Πόλεμος του Κόλπου ΙΙ- the Sequel - οδηγεί στον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού των ΗΠΑ!

(Αναρωτιέται κανείς αν ακόμη ζούμε στο 1700... γιατί προσωπικά δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα πεπραγμένα της "επίσημης ιατρικής"  σχολής... Ακόμη αγοράζονται "πτυχία", ακόμη επικρατούν οι "χασάπηδες" των φαρμακευτικών κολοσσών, ακόμη η ιατρική και πολλοί γιατροί άγουν και φέρονται ως νέοι "πάπες", που καταδικάζουν και βρίζουν ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία, πατώντας στο "επιστημονικό" τους υπόβαθρο -που στηρίζεται σε σαπίλα σαν αυτή που είδαμε παραπάνω- ξεχνώντας, αν ποτέ φυσικά έψαξαν οι ίδιοι για να μάθουν, πως προέκυψαν οι "αλάθητες" και δίχως θεραπευτικό αποτέλεσμα πρακτικές τους... Είμαι πολύ αυστηρή?... Με με τη ζωή μας παίζουν και μάλιστα εκ του ασφαλούς! Με τη ζωή μας! Υπάρχει περιθώριο επιείκειας? Β.Χ.)


Ο Μωυσής ήταν σπουδαίος επιστήμονας και Ιατρός

Ο Μωυσής δεν είχε μικροσκόπιο!!

Ο Μωυσής δεν είχε μικροσκόπιο και δεν το είχε ανάγκη. Ο Μωυσής είχε εκπαιδευτεί σε όλη την έκταση της σοφίας των Αιγυπτίων. Οι Αιγύπτιοι γνώριζαν πολλά για το ανθρώπινο σώμα, επειδή δεν ακολουθούσαν το βάρβαρο έθιμο της καύσης των νεκρών. Πίστευαν στην ανάσταση του σώματος και γι' αυτό  ταρίχευαν το νεκρό σώμα για να είναι έτοιμο για το τελευταίο ταξίδι του.

Το παλαιότερο οικοδόμημα του κόσμου είναι ένα μέρος για την ταφή του Φαραώ.

Περίπου 100 έτη πριν από την Έξοδο, η Αίγυπτος έγινε αντικείμενο καπηλείας από εξωγήινη δύναμη και αυτό έγινε από τον τομέα του σκότους, ενώ ο Φαραώ ήταν ο Σατανάς προσωποποιημένος. Όλες οι ψευδείς θρησκευτικές πρακτικές στον κόσμο σήμερα προέρχονται από την Αίγυπτο μέσω της Βαβυλώνας.


Τα παιδιά του Ισραήλ λατρεύουν το χρυσό μόσχο.


Οι Αιγύπτιοι λάτρεψαν εκατοντάδες θεών και μία από αυτούς ήταν η Holy Cow (η Ιερή Αγελάδα). Τα παιδιά του Ισραήλ έφεραν αυτή την κακή πρακτική μαζί τους από την Αίγυπτο.

Στο Μωυσή δόθηκαν λεπτομερείς οδηγίες από το Θεό για τις συνθήκες υγιεινής. Μιλάει για συχνά λουτρά... και πλύσιμο των ρούχων. Η καραντίνα ήταν διαταγή για την πρόληψη της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών, κλπ., κλπ.

Ο Θεός περιγράφει τη γη της επαγγελίας, ως μια γη όπου ρέει άφθονο γάλα και μέλι, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πλήθος αγελάδων και μελισσών στη γη της επαγγελίας.

Τα Τέσσερα Βήματα Μωυσή για την καλή υγεία

Υπηρέτησε τον αληθινό Θεό
την ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, 
τη σωστή ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
και την καθαριότητα.

"Αν επιμελώς υπακούεται στις εντολές μου, δεν θα πέσει καμία από αυτές τις ασθένειες, τις το οποίο έριξα στους Αιγυπτίους, σε σας."

(Έξοδος 15:26).

Ο Μωυσής απαγόρευσε στους Ισραηλίτες να αντιγράψουν την αιγυπτιακή πρακτική του εμβολιασμού.

"Εσύ δεν πρέπει .... να κάνεις καμία τομή στη σάρκα σου." (να βάλεις κανένα μόσχευμα)


(Lev. 21:5).

Όπου εγκαθίστανται τα παιδιά του Ισραήλ, πάγια μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έφεραν μαζί τους τις πρακτικές υγιεινής τους.
"For Moses in old time hath in every city them that preach him, being read in the synagogue every Sabbath day."
(Acts 15:21)
(Πράξεις 15:21).

Στον Ελληνικό και το Ρωμαϊκό πολιτισμό κυριαρχούσε η υγεία και η καθαριότητα και δεν εμβολιάζονταν!


Αριστερά -Ρωμαϊκά λουτρά. Όλοι ενθαρρύνονταν να κάνουν ένα μπάνιο, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και να κρατούν τα ρούχα τους καθαρά για την αποφυγή ασθενειών όπως η ευλογιά
Δεξιά -Ρωμαϊκά υδραγωγεία παρείχαν καθαρό πόσιμο νερό στις πόλεις


Ασθένειες όπως η ευλογιά ήταν άγνωστες στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, επειδή γνώριζαν ότι η ασθένεια διαδίδεται από μύγες, μολυσμένο νερό, έλλειψη αποχέτευσης, βρώμικα ρούχα, υπερπληθυσμός (με την έννοια του συνωστισμού, όπως στα σημερινά ασφυκτικά αστικά κέντρα... σημ. μτφ) κλπ., κλπ.

Ποτέ δεν ασκήθηκε ο εμβολιασμός, διότι δεν υπήρχε καμία ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Ο Απόστολος Παύλος ήταν επίσης ένας μεγάλος επιστήμονας

Ο Απόστολος Παύλος, ο οποίος ίδρυσε την αληθινή εκκλησία της Ρώμης, ήταν ένας από τους πλέον μορφωμένους άνδρες που ζούσαν ακόμη.

Ο Βιογράφος του Αποστόλου Παύλου και σύντροφος στα ταξίδια του  ήταν άλλος ένας μορφωμένος άνθρωπος και γιατρός που ονομάζεται Απ. Λουκάς.

“Luke, the beloved physician, and Demas greet you.” (Col. 4:15).

Βιολογία του Αποστόλου Παύλου

Στο μεγάλο κεφάλαιο της ανάστασης της Βίβλου (I Cor. 15) ο Απόστολος Παύλος μιλάει για την χριστιανική ταφή και την ανάσταση του σώματος κατά την τελευταία ημέρα. Εδώ είναι όσα αναφέρει σχετικά με τη βιολογία:

"Δεν είναι ίδιες όλες οι σάρκες, για υπάρχει ένα είδος σάρκας των ανθρώπων, μια άλλη των θηρίων, μια άλλη των ψαριών και άλλη των πτηνών."
(“All flesh is not the same flesh: for there is one kind of flesh of men, another of beasts, another of fishes, and another of birds."
(I Cor 15:39).)
Σημειώσεις Συντάκτη


Μοσχάρι δεσμεύεται και βασανίζεται για την παραγωγή μοσχαρίσιας λέμφου για εμβόλια!

"Με την παραπομπή στην περικοπή αυτής της σελίδας μπορεί κανείς να δει πως το ζωντανό μοσχάρι ή η δαμαλίδα δένεται πρώτα πάνω σε ένα κινητό ανακλινόμενο τραπέζι. Η κοιλιά του είναι ξυρισμένη και στο καθαρό δέρμα έχουν γίνει εκατό ή διακόσιες τομές, όπως φαίνεται. Μέσα σε αυτές τις τομές ή γρατσουνιές στη συνέχεια τρίβονται "σπόροι ιού" (ιογόνο υλικό) που λαμβάνονται άμεσα ή έμμεσα από την ανθρώπινη ευλογιά και άλλες γνωστές ή άγνωστες λοιμώξεις ανθρώπων ή των ζώων.

Όμως τι ακριβώς περιέχει το λοιμογόνο αυτό υλικό ("σπόροι ιών)" φαίνεται πως είναι αδύνατο να μαθευτεί και φαίνεται επίσης, πως ακόμη και οι "κατασκευαστές" του ιού ή και οι ίδιοι δεν ξέρουν με σιγουριά τι είναι αυτό που χρησιμοποιούν και κατασκευάζουν ή πως δεν πρόκειται να το δηλώσουν.

Όμως σίγουρα θα πρέπει να υποχρεωθούν από το νόμο να αποκαλύψουν την ακριβή φύση και προέλευση των ιών τους και να τα δημοσιεύσουν ξεκάθαρα και ανοιχτά. Θα πρέπει επίσης να δεσμευτούν αυστηρά από το κράτος και την Εθνική κυβέρνηση για όλες τις βλάβες στα ζώα ή τους ανθρώπους, που προκαλούνται από οποιοδήποτε καταστροφές επιφέρουν οι επικίνδυνες μέθοδοι και τα προϊόντα τους."
(Φρίκη του εμβολιασμού Εκτεθειμένη και Εικονογραφημένη, σ. 79-Horrors of Vaccination Exposed and Illustrated, p. 79).


Θανατηφόρα αυξητική ορμόνη δίνεται με ένεση σε αγελάδες 

Χάρη στο Παστέρ και την Ιατρική Ιερά Εξέταση, δεν μπορούμε να αγοράσουμε πλήρες, νωπό γάλα οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι εντάξει να αγοράζουμε γάλα από αγελάδες στις οποίες έχει δοθεί ένεση με τη θανατηφόρα αυξητική ορμόνη βοοειδών.

Είναι εντάξει εγχέεται στην κυκλοφορία του αίματος μας νοσογόνα λέμφος μόσχου, αλλά δεν μας επιτρέπεται να πίνουμε πραγματικό γάλα. Μπορούμε να αγοράσουμε σε κάθε γωνιά νεκρούς αρουραίους από τις δεξαμενές μπύρας και κρασιού, αλλά δεν μπορούμε να αγοράσουμε πραγματικά αμόλυντο γάλα πουθενά!

____________________________ 

Βιβλιογραφία:
*
American Medical Association, The History of Inoculation and Vaccination, Lecture Memoranda, Burroughs Wellcome & Co., London & New York, 1913.
*
Barnesby, Norman. Medical Chaos and Crime. Mitchell Kennerley, New York & London, 1910.
*
Baron, John. Life of Edward Jenner, in 2 volumes, H. Colburn, London, 1838.
*
Creighton, Charles, M.D., Jenner and Vaccination: A Strange Chapter of Medical History. London, 1889.
*
Creighton, Charles, M.D., The Natural History of Cow-pox and Vaccinal Syphilis. Cassel, London; New York:1887.
*
Creighton, Charles, M.D., A History of Epidemics in Britain. in 2 volumes, Cambridge, England, 1894.
*
Crookshank, Dr., Edgar, M., History and Pathology of Vaccination. in 2 volumes, H.K. Lewis, London; Philadelphia, 1889.
*
De Kruif, Paul, Microbe Hunters. Harcourt, Brace & World, New York, 1926.
*
Higgins, Chas. M., Horrors of Vaccination Exposed and Illustrated, Petition to the President to Abolish Compulsory Vaccination in Army and Navy. Published by the Author, Brooklyn, New York, 1920.
*
Hale, Anne Riley, The Medical Voodoo. Gotham House, New York, 1935.
*
Hadwen, Walter, R., Smallpox and Vaccination. London, 1925.
*
Holwell, J. Z.,M.D., An Account of the Manner of Inoculating for the Smallpox in the East Indies.London, 1767.
*
Hume, Ether Douglas, Pasteur Exposed, The False Foundations of Modern Medicine, Previously Bechamp or Pasteur. Published by Bookreal, Australia, 1988,
*
Josephson, Emanual M, M.D., Merchants in Medicine. Chedney Press, New York, NY, 1941.
*
Jenner, Edward, An Inquiry Into The Causes and Effects of The Variolae Vaccinae. London, 1798. Reprinted by Classics of Medicine Library, Birmingham, Alabama, U.S.A., 1978.
*
Mullins, Eustace, Murder by Injection, The Story of the Medical Conspiracy Against America. National Council For Medical Research, Virginia, 1992.
*
McBean, Eleanor, The Poisoned Needle, Suppressed Facts about Vaccination. Health Research, Mokelumne Hill, California, 1959.
*
Nicolini, G. B., History of the Jesuits: Their Origin, Progress, Doctrines, and Designs. London, 1893.
*
Oswald, Felix, A.M., M.D., Vaccination A Crime, With Comments on Other Sanitary Superstitions. Physical Culture Publishing Co., New York, 1901.
*
O'Shea, Tim, The Sanctity of Human Blood: Vaccination i$ not Immunization. San Jose, California, 2002.
*
Scheiber, Viera, Ph.D., Vaccination: 100 years of Orthodox Research shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the Immune System. Australian Print Group, Maryborough, Victoria, Australia, 1993.
*
White, William, The Story of the Great Delusion, in a series of matter-of-fact lectures. E. W. Allen, London, 1885.
*
Wilder, Dr. Alexander, M.D., History of Medicine: A Brief Outline of Medical History and Sects of Physicians, from the Earliest Historic Period. New England Eclectic Pub., Co., Maine, 1901.


Περισσότερες πληροφορίες:

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ