10 Αυγ 2009

Η NOVARTIS είχε έτοιμο εμβόλιο...

πριν καν ξεσπάσει το "νέο στάλεχος" Η1Ν1 στο Μεξικό....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"


Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 15ο:

3. Baxter: εμβόλιο

4. Novartis: εμβόλιο

Όχι μόνο η Baxter, αλλά και η Novartis είχε προετοιμάσει ένα εμβόλιμο για την υποτιθέμενη νέα, επικίνδυνη «γρίπη των χοίρων». Η Novartis ανακάλεσε το εμβόλιμο παρασκεύασμα της για την «γρίπη των χοίρων» Η1Ν1 το Φεβρουάριο αυτής της χρονιάς, δύο μήνες πριν ξεσπάσει η υποτίθεται νέα και «ποτέ πριν ιδωμένη» «γρίπη των χοίρων Η1Ν1- στην πόλη του Μεξικού, τον Απρίλιο του 2009. Η στιγμή της ανάκλησης του εμβολίου Η1Ν1, δημιουργεί το ερώτημα, πως ήταν δυνατόν η Novartis να έχει εισαγάγει στην αγορά ένα εμβόλιο για τον ιό της γρίπης των χοίρων Η1Ν1 στην αγορά, πριν καν αυτά τα υποτίθεται νέα και επικίνδυνα στελέχη του ιού εμφανιστούν –τον Απρίλιο στο Μεξικό.

Η εμφάνιση αυτού του ιού Η1Ν1, ήταν υποτίθεται τόσο νέα και επικίνδυνη, που η ΠΟΥ αισθάνθηκε υποχρεωμένη να εξαγγείλει συναγερμό έκτακτης ανάγκης πανδημίας επιπέδου 6, μολονότι δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου περιπτώσεις θανάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, που να μπορούν να συνδεθούν επίσημα με το λεγόμενο ιό «γρίπης των χοίρων».

Ως αποτέλεσμα αυτής της εξαγγελίας επιπέδου 6- Έκτακτης ανάγκης Πανδημίας, συνέστησε η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΠΟΥ για τους Εμβολιασμούς, που στελεχώνεται από μάνατζερ των εταιριών Baxter και Novartis, παγκόσμια προγράμματα εμβολιασμών, που από η μεταφορά της στην πράξη από την ΠΟΥ ως σύσταση/πρόταση, συνεπάγεται παγκόσμιες επιπτώσεις κατά τη νομική εφαρμογή της στις χώρες.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βλέπουν να βρίσκονται εκτεθειμένοι στις περιστάσεις, ώστε πιθανότατα να εξαναγκαστούν να δεχτούν εμβόλιο με εντελώς νέες, αδοκίμαστες, δηλητηριώδεις ουσίες, για ένα ακίνδυνο ιό, που μεταλλάχθηκε σε θανατηφόρο μέσα σε βιοτεχνολογικά εργαστήρια.

Η Novartis σχεδιάζει τη χρήση του MF 59 ή του Sqalene, που είναι δηλητηριώδες προσθετικό, στα σκευάσματα των εμβολίων της.

Το εμβόλιο κατά της γρίπης των πτηνών της Novartis, που το περασμένο καλοκαίρι σκότωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπους στην Πολωνία, κατέχει μία «αντίστροφη αντίδραση αποτελέσματος» ("adverse events reactions"), που στα στοιχεία των κλινικών δοκιμών περιγράφεται ως «κυρίως μετρήσιμο αποτέλεσμα» ("primary outcome measure")

Ο CEO της Novartis (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου), Daniel Vassella, όπως και ο αυστριακός καγκελάριος, Werner Feymann, συμμετείχαν στη φετινή συνάντηση της Bilderberg, τον Μάιο στην Αθήνα. Συζήτησαν εκεί σχέδια ώστε να συντονίσουν τις δράσεις της αυστριακής κυβέρνησης, της αυστριακής θυγατρικής εταιρίας Baxter και άλλων κατασκευαστών εμβολίων, όπως η Novartis, ώστε να έρθουν ως απάντηση το φθινόπωρο μέτρα αναγκαστικών εμβολιασμών, στις από τα μέσα ενημέρωσης προκαλούμενες εκφοβιστικές καμπάνιες, για τον προ ολίγων μηνών εμφανησθέν ιό στο Μεξικό, για τον οποίο η Novartis ούτως ή άλλως είχε μήνες πριν διαθέσιμο εμβόλιο?

Ήταν η θυγατρική της Baxter στην Αυστρία, που μόλυνε 72 κιλά εμβολίων γρίπης με ενεργό ιό γρίπης των πτηνών το Φεβρουάριο και που στη συνέχεια το έστειλε σε 16 εργαστήρια τεσσάρων χωρών και παρ’ολίγο να προκαλέσει μία τραγική πανδημία.

«MANUFACTURER:

Novartis Vaccines and Diagnostics Limited

Liverpool United Kingdom

REASON:

Novartis Vaccines and Diagnostics Inc. has requested their customers to immediately discontinue use of and return any remaining doses they may have from five lots of FLUVIRIN® Influenza vaccine Luer-Lok pre-filled syringes.

Routine stability testing of FLUVIRIN in prefilled Luer-Lok syringes revealed a minor deviation in the potency of the A/Brisbane (H1N1) component of the vaccine. The vaccine met all required specifications at the time of release and has been monitored in monthly time intervals during its shelf life; it has consistently met specification until the most recent test point in early January 2009 that identified aminimal decrease in H1N1 antigen content.

The Food and Drug Administration (FDA), the Centers forDisease Control and Prevention (CDC), and Novartis Vaccines have agreed that no public health impact is expected because

1) all of the affected vaccine was shipped when the vaccine met potency requirements, 2) most influenza vaccine in the US is administered during October and November, months when the vaccine met potency requirements, and 3) the decrease in antigen content is small and would have a negligible if any effect on immune response to vaccination. Revaccination of patients that have been vaccinated with the affected lots is not necessary.

Το 2008, 350 άστεγοι πήραν μέρος σε μία μελέτη ενός πειραματικού εμβολίου κατά της γρίπης των πτηνών στην Πολωνία. Σημειώθηκαν πολλές περιπτώσεις θανάτων. Ο κατασκευαστής του εμβολίου ήταν η Νovartis***.


***Μία από τις εταιρίες από όπου παρήγγηλε η κυβέρνηση τα εμβόλια γρίπης των χοίρων που προορίζονται για τον εμβολιασμό των ελλήνων...

συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ