26 Αυγ 2009

Απλή ομοιοπαθητική και όχι εμβόλια... τόσο απλά!


Η Αληθινή Ιστορία του Oscillococcinum, του Νο 1 "φαρμάκου" της Ισπανικής γρίπης του 1917

του Μιχάλη Ροδόπουλου
χειρούργος οδοντίατρος
ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Το Oscillococcinum ανακαλύφθηκε από τον Joseph Roy (1891-1978), έναν Γάλλο γιατρό που εκτελούσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα όταν η Ισπανική γρίπη έγινε πανδημία το 1917. Εξετάζοντας το αίμα ασθενών αυτός βρήκε έναν παράξενο μικροοργανισμό, ένα βακτήριο το οποίο αποτελείτο από δύο άνισες μπάλες που εκτελούσαν μεταξύ τους μια κίνηση γρήγορης δόνησης (ταλάντωση). Ο Roy τα ονόμασε "oscillococci" (ταλαντόκοκκους) και παρατήρησε ότι παρόλο αυτοί μπορούσαν να διαφέρουν πολύ σε μέγεθος, μερικές φορές φαίνονταν να συρρικνώνονται τόσο πολύ που δεν μπορούσε καν να τους δει μέσα στο μικροσκόπιό του.

Στη συνέχεια ο Roy ανακάλυψε αυτά τα βακτήρια μέσα στο αίμα και στους όγκους ασθενών με καρκίνο, μέσα σε συφιλιδικά έλκη και σε φυμάτια φυματικών ασθενών. Επίσης απέδειξε ότι άνθρωποι που είχαν εκζέματα, ρευματισμούς, παρωτίτιδα, ανεμοβλογιά και ιλαρά, φιλοξενούσαν αυτό το "παγκόσμιο μικρόβιο."

Ο Roy σκέφτηκε αμέσως την περίπτωση μιας ομοιοπαθητικής εφαρμογής αυτής της ανακάλυψης. Έτσι και έκανε! Η θεμελιώδης διδασκαλία του Samuel Hahnemann πατέρα της Ομοιοπαθητικής (1775-1843), στην οποία είχε ήδη προσχωρήσει, ήταν ότι η ασθένεια είναι μια διαταραχή της "ζωτικής δύναμης" και ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ασθένειες αλλά προδιαθέσεις ασθένειας και ασθενείς. Πιθανότατα κάποιοι συγκεκριμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να παίζουν κάποιο ρόλο αλλά η βασική αντίληψη ήταν ότι το ομοιοπαθητικό «φάρμακο» απευθύνεται στη ζωτική δύναμη του ίδιου του ασθενούς σε σχέση με μια ή περισσότερες προδιαθέσεις του. Τα «φάρμακα» αυτά δρουν μέσω της πνευματικής τους δύναμης και αυτή η πνευματική μη υλική δύναμη μπορεί να μεταφερθεί μέσα σε γαλακτοσάκχαρο χρησιμοποιώντας μια διαδικασίας τριβής και αραίωσης, όπως ακριβώς ο σίδηρος μπορεί να μαγνητιστεί αν τον τρίψουμε με έναν μαγνήτη. Έτσι παρασκευάστηκε και ο πρώτος “ταλαντόκοκκος”!

Από την περίοδο της έρευνας που ο Joseph Roy ολοκλήρωσε στη Γαλλία, όταν κάθε χρόνο πλησίαζε η εποχή της γρίπης, πολλοί συνετοί καταναλωτές επέλεγαν να αποκτήσουν ανοσία εναντίον των πιο λοιμογόνων στελεχών της γρίπης που αναμενόταν, μέσω ομοιοπαθητικά παρασκευασμένου “ταλαντόκοκκου”. Αυτό συστηνόταν ειδικά σε ανθρώπους που ήταν ηλικιωμένοι ή είχαν χρόνιες ασθένειες πνευμόνων, διαβήτη ή άλλες σοβαρότερες ασθένειες. Στη Γαλλία ειδικά, μεγάλες ομάδες ανθρώπων οπλίζουν τους εαυτούς τους εναντίον κάθε νέας γρίπης, λαμβάνοντας ομοιοπαθητικά παρασκευασμένο Oscillococcinum.

Σήμερα ταλαντόκοκκοι συμβαίνουν στην πραγματικότητα παντού, όμως για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει ο Roy επέλεξε σαν πηγή τους το ήπαρ από ένα είδος πάπιας, το οποίο οι Γάλλοι μάγειροι χρησιμοποιούν στα μενού τους. Αυτοί οι μάγειροι ονομάζουν το ζώο Canard de Barbarie, εξ’ ου και το Oscillococcinum ονομάστηκε αργότερα στη Γαλλία Anas Barbarie, και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά αντιγριπικά φάρμακα. Μπορεί να μειώσει τη διάρκεια και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων ιών γρίπης όταν λαμβάνεται κατά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων της.

Το Oscillococcinum έχει αναγνωριστεί σαν φάρμακο από το FDA και η χρήση του υποστηρίζεται από δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στα περισσότερα από 65 χρόνια παγκόσμιας χρήσης του. Επί πλέον, αντίθετα από άλλα αντιγριπικά φάρμακα, το Oscillococcinum δουλεύει χωρίς να προκαλεί παρενέργειες, δεν αλληλεπιδρά με άλλα φάρμακα και είναι ασφαλές όχι μόνο για ενήλικες αλλά ακόμη και για παιδιά (μεγαλύτερα των 2 ετών). Χορηγείται σε 3 ή 6 δόσεις τις οποίες ο ασθενής λαμβάνει σαν άμεση θεραπεία, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης!ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ & ΓΡΙΠΗ

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!! ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…

ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ KAI ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ:

1) Softgels ΑΟΣΜΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ

2) ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Cordyceps Sinensis

3) ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ Echinacea

4) ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ Goldenseal (Υδράστις )

5) Ταμπλέτες Χρωμίου

6) Αμινοξύ L-Λυσίνη

7) Φύλλα Mullein - «Φλεγώ» του Διοσκουρίδη)

ΟΛΑ ΜΑΖΙ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ «ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ…


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ : ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ