8 Αυγ 2009

Τοξικά εμβόλια για τη γρίπη των χοίρων...

και κρατικά προσύμφωνα με τις υπό έρευνα εταιρίες παρασκευής εμβολίων και ανύπαρκη βιο-ασφάλεια....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"


Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 13ο:2. Τοξικές ιδιότητες του προβλεπόμενου εμβολίου

γ) η Baxter ως εταιρία ανάπτυξης τεχνολογίας βιολογικών όπλων

1. Η Baxter και η παραγωγή και αποστολή των 72 κιλών, μολυσμένης με ζωντανό ιό γρίπης των πτηνών, ουσίας εμβολίου που προερχόταν από ένα εργαστήριο της ΠΟΥ.

Το εργαστηριακό περιστατικό του Φεβρουαρίου 2009

Όπως τόνισα στην μήνυση μου από τις 8 Απριλίου 2009, εξαιτίας του εργαστηριακού περιστατικού της Baxter, και ανάφερα επίσης εδώ, ο ιός γρίπης των πτηνών οφείλει να θεωρείται ως βιολογικό υλικό εργασίας της ομάδας 3 και πρέπει να τυγχάνει χειρισμών με βάση τα μέτρα βιο-ασφάλειας επιπέδου 3. Μία τυχαία μόλυνση και αποστολή 72 κιλών ουσιών εμβολίων αποκλείεται για το λόγο αυτό, εξ’ αρχής.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα βιο-ασφαλείας BSL 3: «Το εργαστηριακό προσωπικό διαθέτει μία ειδική εκπαίδευση στο χειρισμό παθογόνων και εν δυνάμει θανατηφόρων ουσιών και παρακολουθείται από competent επιστημονικό προσωπικό, που έχει εμπειρία στο χειρισμό τέτοιων υλικών. Αυτό θεωρείται ως ουδέτερη ή θερμή ζώνη. Όλοι οι τρόποι χειρισμού, οι οποίοι εμπεριέχουν την μετάλλαξη/αλλαγή μολυσματογόνων ουσιών, διεξάγονται σε ειδικούς θαλάμους βιολογικής ασφάλειας ή άλλα δοχεία ή από προσωπικό, το οποίο φορά προστατευτική ενδυμασία και φέρει ειδικό εξοπλισμό. Το εργαστήριο διαθέτει ειδικές ιδιότητες σχετικά με την κατασκευή και το σχεδιασμό του.»

Εκτός αυτού δεν είναι ξεκάθαρο, γιατί η Baxter διέθετε/είχε στην κατοχή της ιούς Influenza-A του υπο-στελέχος H5N1 Asia ή αλλιώς A/Vietnam/1203/2004, που της προμήθευσε εργαστήριο της ΠΟΥ ή μπόρεσε να επέλθει ανάμιξη του με κανονικό/απλό εμβόλιο γρίπης, ώστε να αυξηθεί η μεταδοτικότητα του και έτσι να αυξηθεί ο κίνδυνος πανδημίας.

Επίσης δεν είναι σαφές, γιατί η μόλυνση διαπιστώθηκε για πρώτη φορά σε ένα εργαστήριο της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Παρά τα αδιαφανή αυτά σημεία, καμία έρευνα δεν προέκυψε από την Αρχι-εισαγγελία της Βιέννης ενάντια στην Baxter και την Avir.

2. H Baxter και η δήλωση πατέντας για H1N1-ιό το έτος 2008, ένα χρόνο πριν την έξαρση «γρίπης των χοίρων», ως απόδειξη προσχεδιασμένης ενέργειας και τακτικής

O Otfried Kistner, διευθυντής του ιολογικού τομέα της αυστριακής θυγατρικής της Baxter στο Orth an der Donau, που ήταν αυτή που απέστειλε το μολυσμένο με ζωντανό ιό γρίπης των πτηνών υλικό εμβολίων σε 16 επιπλέον εργαστήρια το Φεβρουάριο του 2009, ήταν μέρος της ομάδας της Baxter που βρίσκεται στην Αυστρία, που τον Αύγουστο του 2007, κατέθεσαν προσωρινές δηλώσεις πατέντας/ευρεσιτεχνίας για τον Η1Ν1 ιό της γρίπης των χοίρων, σχεδόν δύο χρόνια πριν ξεσπάσει η γρίπη των χοίρων, τον Απρίλιο του 2009, στην πόλη του Μεξικού, 50 χιλιόμετρα μακριά από εγκαταστάσεις της Baxter στο Μεξικό.

Η δήλωση πατέντας του εμβολίου της Baxter με τον αριθμό US 2009/0060950 A 1, αναφέρει τον «Kirstner και λοιπούς» ως καταθέτες της αίτησης πατέντας για το εμβόλιο Η1Ν1, που κατατέθηκε στις 28 Αυγούστου 2008.

Η αναφερόμενη πατέντα βρίσκεται στην επίσημη σελίδα της USPTO. Εδώ ο υπερσύνδεσμος: http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220090060950%22.PGNR.&OS=DN/20090060950&RS=DN/20090060950

Πρόκειται για μία δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε στις 9.3.2009, είχε όμως προ-δηλωθεί ήδη το 2008.

Ο Kirstner είναι επίσης σύμβουλος της ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας-WHO) και πήρε μέρος σε συνάντηση της ΠΟΥ το 2005 με θέμα: Αξιολόγηση και Ανάπτυξη Πανδημικών εμβολίων Γρίπης στη Γενεύη.

http://209.85.129.132/search?q=cache:VwWbwsW7dc4J:www.who.int/vaccine_research/diseases/influenza/Kistner.pdf+ottfried+kistner&cd=1&hl=en&ct=clnk

Προς υπενθύμιση: Ήταν η ΠΟΥ που εφοδίασε την Baxter με ενεργό ιό γρίπης των πτηνών, με το οποίο η Baxter στη συνέχεια μόλυνε 72 κιλά υλικών εμβολίων και το απέστειλε σε 16 εργαστήρια σε τέσσερις χώρες, που παραλίγο να οδηγήσει σε πανδημία το Φεβρουάριο του 2009.

Στις 13 Ιουλίου 2009, όρισε η ΠΟΥ, πως οφείλουν να προστεθούν (Adjuvantien) προσθετικά-«λάδι σε νερό», σε σκευάσματα εμβολίων «γρίπης των χοίρων» Η1Ν1, που ακολούθως θα διατεθούν το φθινόπωρο παγκοσμίως, με σύσταση του κλιμακίου συμβούλων σε θέματα εμβολιασμών (Impfstoff-Berater-Stab), στο οποίο συμμετέχουν ηγετικά στελέχη της Baxter και άλλων φαρμακευτικών εταιριών, παρά το γεγονός, πως κλινικές μελέτες, που έγιναν από επιστημονικές ομάδες της ίδιας της Baxter, που «πατεντάρισαν» το υλικό εμβολίων Η1Ν1, διαπίστωσαν, πως τέτοια προσθετικά (adjuvantien) στην καλύτερη περίπτωση είναι άχρηστα.

«Η SAGE σύστησε πως είναι πολύ σημαντικός, ο ενεργός ανταγωνισμός για την παραγωγή και εφαρμογή ουσιών εμβολιασμού, που να περιέχουν αυτά τα προσθετικά «έλαια σε νερό» („Öl-in-Wasser“-Adjuvantien) και ενεργό αραιωμένο υλικό γρίπης,», αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της ΠΟΥ

http://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/h1n1_vaccine_20090713/en/index.html

Τον Ιούνιο του 2008 επιστήμονες της αυστριακής θυγατρικής της Baxter, κύριοι Dr.Ehrlich, Kistner und Barret, δημοσίευσαν μία κλινική δοκιμή στο New England Journal of Medicine (Previous Volume 358:2573- 2584 June 12, 2008 Number 24) στο θέμα ασφάλεια για έναν πλήρη εμβολιασμό κατά του ιού Η1Ν1, στην οποία οι ίδιοι διαπιστώνουν, πως η χρήση προσθετικών δεν βελτιώνει την «αντίδραση των αντισωμάτων».

http://content.nejm.org/cgi/content/short/358/24/2573

Παρά των αποδείξεων, πως τα προσθετικά στην καλύτερη περίπτωση δεν έχουν καμία θετική επίδραση, βασισμένοι στην κλινική μελέτη της ίδιας της Baxter, κατασκευαστές εμβολίων όπως η Baxter και η Novartis (εταιρία από την οποία παρήγγειλε και η Ελλάδα εμβόλια «γρίπης των χοίρων», σημ. Μτφ.) άρχισαν να προμηθεύουν εμβόλια, που περιέχουν προσθετικά στοιχεία όπως το “Sqalene“ (MF 59), μια ουσία, που είχε προστεθεί στα εμβόλια άνθρακα που δόθηκαν σε Αμερικανούς στρατιώτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου» (Operation Desert Storm), που τους προκάλεσαν νευρολογικές διαταραχές, από τις οποίες ακόμη υποφέρουν.

Επίσης αναφέρεται πως η ΠΟΥ έδωσε οδηγίες να «χρησιμοποιούνται με φειδώ/με οικονομία τα αντιγόνα (Antigene)», έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν περισσότερα προσθετικά και λιγότερος ιός.

Η επίδραση των προσθετικών στο σώμα μπορεί να είναι τόσο καταστροφική, ώστε πολλοί άνθρωποι δηλώνουν, πως αυτά τα προσθετικά αποτελούν μέρος της διεξαγωγής βιολογικού ή φαρμακολογικού πολέμου επόμενης γενιάς.

«Οι ανοσολόγοι γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες, πως μικροσκοπικά μικρές δόσεις λίγων μορίων προσθετικών, που εισχωρούν ενέσημα στο σώμα, φέρνουν τα «επάνω κάτω» στο ανοσοποιητικό σύστημα και επίσης γνώριζαν από το 1930, πως «προσθετικά ελαίου σε νερό», είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, λόγος για τον οποίο τα πειράματα περιορίστηκαν μόνο σε ζώα», αναφέρεται στο Idaho Observer.

«Ας θυμηθούμε: Η FDA (Federal Drug Administration, USAαντίστοιχος του ΕΟΦ) είχε διαπιστώσει, πως υπήρχε Sqalene σε διάφορες δοσολογίες σε συγκεκριμένες εφαρμογές εμβολίων άνθρακα, που δόθηκαν σε δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες (προσωπικό) της Καταιγίδας της Ερήμου (εν αγνοία και δίχως τη σύμφωνη γνώμη τους) .

Δεν προκαλεί εντύπωση, πως δεκάδες χιλιάδες βετεράνοι της Καταιγίδας της Ερήμου πάσχουν από μόνιμες νευρολογικές βλάβες και εμφανίζουν συμπτώματα που χαρακτηρίζονται ως «σύνδρομο του κόλπου (ασθένεια)».συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ