6 Αυγ 2009

Ενοχές βαρύνουν την ΠΟΥ... έγκλημα εκ προμελέτης?

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 9ο:

Β. Παρουσίαση της Κατάστασης: Χρονολογική σειρά και πληροφορίες

(προηγούμενες αναρτήσεις...)


34. Ο ιός γρίπης των πτηνών είναι ένας τεχνητός, γενετικώς κατασκευασμένος ιός. Επιστήμονες γύρω από τον Jeffrey Taubenberger του Ινστιτούτου παθολογίας του στρατού των ΗΠΑ και μία ερευνητική ομάδα των ΗΠΑ τον ανασκεύασαν μετά από πολυετή έρευνα που ξεκίνησε το 1995. Τα αποτελέσματα του πειράματος, το οποίο είχε δημοσιοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2003, εμφανίζονται αναλυτικά στα ειδικά περιοδικά “Nature” και “Science”. «Αμερικανοί ερευνητές ανακατασκεύασαν τον επικίνδυνο ιό της ισπανικής γρίπης σε στρατιωτικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα, που μόλις τώρα δημοσιεύονται αναλυτικά, οφείλουν να συνδράμουν στην παρεμπόδιση μιας απειλής μιας πανδημίας γρίπης των πτηνών. Επικριτές ωστόσο προειδοποιούν για τον κίνδυνο μιας νέας έξαρσης.»

http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,378217,00.htm

35.Στις 20 Μαρτίου έθεσε η βουλευτής Dr. Dagmar Belakowitsch-Jenewein ερώτηση στη βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Alois Stöger. Οι ερωτήσεις Dagmar Belakowitsch-Jenewein στη βουλή:

http://www.parlament.gv.at/PG/DE/XXIV/J/J_01437/fname_153739.pdf

36. Μέσα Απρίλη ξέσπασε η «γρίπη των χοίρων» στο Μεξικό.

37. Και η «γρίπη των χοίρων» είναι επίσης ένας τεχνητός ιός

38. Στην εταιρία Baxter γίνεται η παραγγελία του εμβολίου για την Αυστρία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης η Baxter θα προμηθεύσει το εμβόλιο ήδη τον Ιούλιο.

39. Στις 20 Μαΐου 2009 έφτασαν οι απαντήσεις του Υπουργού Υγείας Alois Stöger στις βουλευτικές ερωτήσεις για το περιστατικό Baxter, 8 εβδομάδες αφού έγινε η ερώτηση και την τελευταία επιτρεπόμενη μέρα που ορίζεται από το νόμο. Οι απαντήσεις του Υπουργού Υγείας Alois Stöger: http://www.parlament.gv.at/PG/DE/XXIV/AB/AB_01457/fnameorig_15 8854.html

40. Ο Stöger αποκάλυψε πως παρασκευασθήκαν και διατέθηκαν 72 κιλά εμβολίου-πανδημίας. 72 κιλά μολύνθηκαν λοιπόν σε εργαστήριο βιο-ασφάλειας «κατά λάθος».

41. Η ΠΟΥ κατηγοριοποίησε τη λεγόμενη «γρίπη των χοίρων» ως «ακάθεκτη»/ «μη-περιορίσιμη» και εξήγγειλε στις 11 Ιουνίου 2009 τον υψηλότερο βαθμό συναγερμού πανδημίας 6. Μέχρι τη στιγμή εκείνη υπήρχαν 429 νεκροί από τη «γρίπη των χοίρων» σε ένα πληθυσμό 6,75 δισεκατομμυρίων κατοίκων της Γης.

42. Ο ΠΟΥ άλλαξε τα κριτήρια για την κατηγορία 6 του συναγερμού πανδημίας, τοποθετώντας τη λέξη «διάδοση» στη θέση της θνησιμότητας.

43. Στις 7 Ιουλίου εξέδωσε η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Ειδικών [Strategic Advisory Group of Experts (SAGE)] μία «πρόταση εμβολιασμού». Σε αυτή τη συμβουλευτική ομάδα βρίσκονται ειδικοί εμβολιασμών από όλες τις χώρες μαζί με αντιπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας όπως της Baxter και συζητούν για παγκόσμιες καμπανιές εμβολιασμού.

44. Στις 13 Ιουλίου 2009 η ΠΟΥ έδωσε την έγκριση χρήσης «μη επαρκώς δοκιμασμένων ουσιών εμβολίων –με επ-ακόλουθη «αξιολόγηση των αποτελεσμάτων». Το νοσηλετικό προσωπικό, οι γιατροί και οι χρόνια άρρωστοι οφείλουν κατά τη θέληση της ΠΟΥ να εμβολιαστούν πρώτοι και αυτό μάλιστα ήδη το φθινόπωρο.

Επιπλέον πληροφορίες στο θέμα ΠΟΥ-Baxter και την εμφάνιση του ιού της γρίπης των χοίρων στο Μεξικό, περίπου 50 χλμ. Μακρυά από μία εγκατάσταση της Baxter, υπάρχουν στο αγγλικό παράρτημα στο τέλος.

(συνεχίζεται...)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ