11 Αυγ 2009

ΠΟΥ και παιχνίδια κατάληψης της εξουσίας...

σε συνεργασία με φαρμακευτικές, τράπεζες και κρατικούς-διευθαρμένους φορείς....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 18ο:

Για να συνοψίσουμε:

Η ΠΟΥ βοηθά στην κατασκευή, διάδοση και απελευθέρωση του θανατηφόρου ιού-πανδημίας, ο οποίος πανδημικός-ιός επιτρέπει στην ΠΟΥ, να αναλάβει τον έλεγχο των κυβερνήσεων της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης και να επιβάλει αναγκαστικούς εμβολιασμούς των πληθυσμών, με εμβόλια που παράγουν οι ίδιες πολυεθνικές (Konzerne), που σε πρώτη φάση απελευθέρωσαν και διένειμαν αυτούς τους θανατηφόρους ιούς, με την πρόφαση να προστατέψουν τους πληθυσμούς από την πανδημία, την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν.

Η «γρίπη των χοίρων» ή αλλιώς νέος ιός Η1Ν1 είναι ένας τεχνητός ιός που μοιάζει με αυτό της «γρίπης των πτηνών». Και οι δύο ιοί αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια της ΠΟΥ (WHO). Εκτός αυτού η ΠΟΥ εφοδίασε την εταιρία Baxter στην Αυστρία με το ζωντανό ιό γρίπης των πτηνών, που, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της ίδιας της Baxter, χρησιμοποίησε η Baxter για να μολύνει 72 κιλά ύλης εμβολίων.

Έτσι η ΠΟΥ συμμετέχει παράλληλα, τόσο στην καλλιέργεια ενός εργαστηριακού ιού, όσο και σε ένα λεγόμενο «εμβόλιο». Υπάρχουν λοιπόν καθαρές αποδείξεις, πως η ΠΟΥ εμπλέκεται στον εφοδιασμό εταιριών, σαν τη Baxter, με θανατηφόρο ιό, οι οποίες στη συνέχεια τον απελευθερώνουν και προκαλούν –παραλίγο- μία παγκόσμια πανδημία.

Ταυτοχρόνως η ΠΟΥ έχει προφανώς το μεγαλύτερο πολιτικό και οικονομικό κέρδος από αυτή την εξαγγελία πανδημίας επιπέδου 6 και την ρύθμιση/διαταγή αναγκαστικών εμβολιασμών σε πολλές χώρες με εμβόλια εταιριών σαν την Baxter.

Οι ΗΑ, η Σουηδία και άλλα κράτη, όπως και η Αυστρία έκαναν γνωστό, πως σε περίπτωση μίας πανδημίας «γρίπης των χοίρων», όλες οι δημόσιες αρχές υγείας και ασφάλειας μετατίθενται σε ομάδες και κεντρικά εκτελεστικά όργανα διαταγών (Komandozentrale) της ΠΟΥ και, είτε των ΗΕ (Ηνωμένων Εθνών) είτε της ΕΕ.

Στις ΗΑ και μερικές άλλες χώρες η άρνηση εμβολιασμού θα αποτελεί εγκληματική παράλειψη. Η αστυνομία είναι εξουσιοδοτημένη να ασκεί θανάσιμη βία ενάντια σε ύποπτους εγκληματίες.

Τα οργανωμένα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, που ανήκουν στο ίδιο συνδικάτο, που χρηματοδοτεί την ΠΟΥ, αποκρύπτουν συστηματικά από το κοινό, τη φύση του πραγματικού κινδύνου που ενέχει αυτό το εμβόλιο Η1Ν1, αποσιωπώντας βασικές πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που διεξάγει αυτή η ομάδα οργανώσεων με βάση το ενδιαφέρον για το αμοιβαίο τους κέρδος [όφελος].

1. Εξαγγελία πανδημίας φάσης 6 της ΠΟΥ

Η ΠΟΥ κατηγορείται πως παραποίησε τα στοιχεία ώστε να δικαιολογήσει μια εξαγγελία πανδημίας επιπέδου 6. Αντί για «θνησιμότητα» εφαρμόστηκε η «μετάδοση» ως κριτήριο. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά υπάρχουν στην καταγγελία που κατατέθηκε στο FBI και την αστυνομία των ΗΠΑ.

2. Η εμβολιαστικές προδιαγραφές της ΠΟΥ και

3. Το νομικό υπόβαθρο ανάληψης εξουσίας από την ΠΟΥ σε κάθε μία από τις 194 χώρες-μέλη της

Ηγετικά στελέχη της Baxter, Novartis, GSK και Sanofi Pasteur ανήκουν στη συμβουλευτική επιτροπή, η οποία πρότεινε στην ΠΟΥ τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς Η1Ν1 «γρίπης των χοίρων» στις 7 Ιουλίου, 2009. Μία τέτοια σύσταση (πρόταση, συμβουλή) γίνεται δεσμευτική για όλες τις 194 χώρες [που συνυπογράφουν ως χώρες μέλη της ΠΟΥ], όταν αυτή υιοθετείται από την ΠΟΥ, όπως έγινε επισήμως στις 11 Ιουλίου.

Μια τέτοια πρόταση γίνεται δεσμευτική στην περίπτωση εξαγγελίας εκτάκτου ανάγκης πανδημίας, σύμφωνα με τις Διεθνείς Ρυθμίσεις Υγείας (International Health Regulations ) του 2005 και το Πανδημικό Σχέδιο της WHO από τον Αρίλιο του 2005 –μεταξύ άλλων.

http://www.who.int/immunization/sage/LOP_SAGE_7_JULY_08_07_09.pdf

H ΠΟΥ, μέσω της Dr. Marie-PauleKieney, δήλωσε στις 11 Ιουλίου, πως «χρειάζονται/είναι απαραίτητα εμβόλια σε όλες τις χώρες».

Θα χρησιμοποιηθούν τοξικά εμβόλια, που περιέχουν και προσθετικά (Adjuvantien ) ελαίου-σε νερό, λέει η ΠΟΥ.

Εργαζόμενοι στον τομέα υγείας, εγκυμονούσες γυναίκες, υγιείς νεαροί ενήλικες 15 έως 49 ετών, υγιή παιδιά, αποτελούν ομάδες-στόχο (Zielgruppen) [των εμβολιασμών], λέει η ΠΟΥ.

Η Στρατηγική Ομάδα Ειδικών Συμβούλων (SAGE) για Ανοσοποίηση , ιδρύθηκε το 1999 από το γενικό διευθυντή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Αυτή επεξεργάζεται προδιαγραφές για τις εργασίες του τομέα εμβολιασμών της ΠΟΥ.

Μάνατζερ της Baxter και της Novartis και άλλοι αντιπρόσωποι της φαρμακευτικής βιομηχανίας κατέχουν «status παρατηρητή» εντός αυτής της συμβουλευτικής ομάδας.

Αυτή η συμβουλευτική ομάδα λοιπόν, στην οποία κάθονται μάνατζερ της Baxter, Novartis, GSK, Sanofi και άλλων Φαρμακευτικών, πρότεινε στην ΠΟΥ ένα μαζικό εμβολιασμό ενάντια στην επονομαζόμενη «γρίπη των χοίρων» -και μάλιστα με εμβόλια των εταιριών Baxter, Novartis, GSK, Sanofi.

«Όλες οι χώρες οφείλουν να εμβολιάσουν, κατά πρώτη προτεραιότητα, τους συνεργάτες τους εντός του τομέα της υγείας, για να προστατευθεί η απαραίτητη δομή του συστήματος υγείας. Επειδή αρχικά δεν θα υπάρχει διαθέσιμο επαρκές υλικό εμβολιασμού, θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη μία σταδιακή διαδικασία, για να εμβολιαστούν συγκεκριμένες ομάδες. Η SAGE πρότεινε τις ακόλουθες ομάδες και ταυτοχρόνως υπέδειξε, πως οι χώρες θα πρέπει μόνες τους να θέσουν προτεραιότητες ανάλογα με τις εγχώριες συνθήκες/καταστάσεις: εγκυμονούσες γυναίκες, άτομα από 6 μηνών με χρόνιες ασθένειες, υγιείς ενήλικες μεταξύ 15 και 49 ετών, υγιή παιδιά, υγιείς ενήλικες μεταξύ 50 και 64 ετών και υγιείς ενήλικες άνω των 65 ετών».

Οφείλουν λοιπόν να εμβολιαστούν, όλοι αυτοί που μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα καλά ως φορείς της ασθένειας μέσα στον πληθυσμό!

Η γενική διευθύντρια της ΠΟΥ, Dr. Margaret Chan, υποστήριξε τις παραπάνω συστάσεις στις 11 Ιουλίου 2009. Ταυτόχρονα αρνήθηκε η ΠΟΥ, να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες αυτής της κρίσιμης/αποφασιστικής συνάντησης της Συμβουλευτικής Ομάδας Εμβολίων, στην οποία έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι της Baxter, Novartis και Sanofi, που συνέστησε αναγκαστικούς εμβολιασμούς ενάντια στον τεχνητό ιό Η1Ν1-«γρίπης των χοίρων» στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλες χώρες, για τους οποίους [εμβολιασμούς] τα εμβόλια θα προμηθεύσουν οι Baxter, Novartis και Sanofi (και άλλες εταιρίες σημ. μτφ.).

Σε μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) προς εμένα, ισχυρίζεται εκπρόσωπος της ΠΟΥ, πως δεν υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές (π.χ. πρωτόκολλα) αυτής της συνάντησης, που έλαβε χώρα στις 7 Ιουλίου, όπου διατυπώθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες της αναγκαιότητας παγκόσμιων εμβολιασμών.

Σύμφωνα με το International Health Regulations (Διεθνείς Ρυθμίσεις Υγείας) του 2005, οι οδηγίες της ΠΟΥ έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα και για τις 194 χώρες, που υπέγραψαν τη σύμβαση, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας του τύπου, που αναμένεται αυτό το φθινόπωρο, όταν εμφανιστεί το δεύτερο, πιο θανατηφόρο κύμα γρίπης του ιού Η1Ν1.

Αυτός ο ιός Η1Ν1 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο κατά το πρότυπο αυτού που είχε προκαλέσει την ισπανική γρίπη (το 1918, σημ. μτφ).

Η ΠΟΥ έχει την εξουσία, σε κάθε μία από αυτές τις 194 χώρες, να εξαναγκάσει τον κάθε ένα, χρησιμοποιώντας τη βία των όπλων, τη δέσμευση σε χώρους καραντίνας και απαγορεύσεις μετακινήσεων/ταξιδιών, να ανεχτεί/δεχτεί τον εμβολιασμό.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ