27 Αυγ 2009

Στον αέρα η θεωρία περί ύπαρξης ιών & κατ' επέκταση χρησιμότητας εμβολίων...

Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο μου έστειλε σήμερα μια φίλη. Ακριβώς με την προτροπή να ερευνήσετε και οι ίδιοι για τις αλήθειες που μας κρύβουν και να μην θεωρείται τίποτε "δεδομένο" εάν δεν το έχετε ελέγξει, σας το παραθέτω αυτούσιο. Ανατρέξτε επίσης στο πολύ ενδιαφέρον υλικό που παραπέμπει. (εικόνες και βίντεο προστέθηκαν από εμένα -εικόνα στο πλάι: εξώφυλλο του βιβλίου "Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια" του Κ. Μουρούτη -εκδ. ΕΤΡΑ)

Με εκτίμηση η Τοξότισσα-Sagi Galactica

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-TAMIFLU

Εν όψει μιας δήθεν νέας απειλής που ονομάζεται γρίπη των χοίρων, το Ελληνικό Κράτος παρήγγειλε 24 εκατομμύρια δόσεις αντιγριπικού εμβολίου (τρεις δόσεις για κάθε πολίτη-θύμα), για να εμβολιάσει με αυτό (πιθανώς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ή ΕΜΜΕΣΩΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ" ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΛΛΑΞΗΣ ΦΟΒΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)(και της υποχρέωσης που απορρέει από διεθνείς συμφωνίες όπως το IHR με τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας-σημ. Τοξότισσας)

όλους τους έλληνες και κατά συνέπεια να τους δηλητηριάσει με τρεις δόσεις καθαρού δηλητήριου (αυτό είναι κάθε εμβόλιο) !!!

Το Ελληνικό κράτος, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ την απόδειξη ύπαρξης και παθογένειας του υποτιθέμενου ιού, αλλά παρόλα αυτά, παρήγγειλε αυτά τα εμβόλια. (όπως και κανένα άλλο κράτος... σημ. τοξότισσας)

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και προφορικά, και να ζητήσει τις απαραίτητες αποδείξεις από το κράτος (βάσει του συνταγματικού μας δικαιώματος να θέτουμε ερωτήματα και να λαμβάνουμε απαντήσεις σε αυτά σε εύλογο χρονικό διάστημα).

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Τα εμβόλια, ΔΕΝ είναι αντιβιοτικά που μπαίνουν, κάνουν ζημιά και αποβάλλονται.

Τα εμβόλια ΑΜΑ εισαχθούν στον οργανισμό, ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Είναι μία πολύ μικρή ενημέρωση κυρίως για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και το τί ΑΚΡΙΒΩΣ κρύβεται από πίσω τους.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες να ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά να ερευνήσουν οι ίδιοι το ζήτημα, όπως ακριβώς θα περιγραφεί στη συνέχεια. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε τη σιγουριά για το αν η αλήθεια είναι αυτή που μας λένε, ή όχι.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

Πάνω σε αυτά τα ψέματα στηρίζεται σχεδόν ολόκληρο το οικοδόμημα της σύγχρονης επίσημης ιατρικής που ισοπέδωσε την υγεία στον δυτικό κόσμο, καταστρέφει τους Αφρικανούς με τα ψευτο-AIDS, EBOLA, SARS κ.ο.κ., με την υποστήριξη ως και της Γιούνισεφ... Όταν αγοράζουμε μία κάρτα της, ουσιαστικά γινόμαστε οι χορηγοί για την δηλητηρίαση των παιδιών του τρίτου κόσμου!

Με αφορμή τις κομματικές προεκλογικές εξαγγελίες των προηγουμένων αλλά και των προσεχών εκλογών και των τριών μεγάλων κομμάτων, μας περιμένουν "ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ".

Έτσι ακριβώς είναι η διατύπωση στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, και με λιγότερο αυταρχικές εκφράσεις το διατυπώνουν και τα άλλα δύο κόμματα. Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι το ίδιο, ασχέτως ποιο κόμμα θα κερδίσει, αφού αυτές οι οδηγίες δεν προέρχονται φυσικά από τα κόμματα, αλλά από.. ας πούμε από κάποιους "σπόνσορες"...

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΙΩΝ;

Με την εφέυρεση του μικροσκοπίου, κάποιοι επιστήμονες εξέτασαν το ενδεχόμενο τα βακτηρίδια να είναι η αιτία των διαφόρων ασθενειών μέσω της ιδιότητάς τους να παράγουν τοξίνες ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ. Ο καθηγητής Xένλε έθεσε κάποια κριτήρια που θα έπρεπε να ισχύουν για να αποδειχθεί αυτός ο ισχυρισμός, όπως π.χ. η απομόνωση του μικροβίου και η ικανότητά του να προκαλεί ΤΗΝ ΙΔΙΑ αρρώστια σε όποιον μολυνθεί από το ίδιο μικρόβιο.

Αργότερα ο Ρόμπερτ Κοχ τροποποίησε ένα κριτήριο "εξασθενίζοντάς" το, μια που ποτέ δεν στάθηκε δυνατό να προκληθεί "Η ΙΔΙΑ" αρρώστια από αυτά. Έτσι αντί για "την ίδια", ο Κοχ μίλησε για "παρόμοια" ασθένεια που θα πρέπει να προκύπτει όταν κάποιος "μολυνθεί" από ένα μικρόβιο.

Ο Παστέρ, ειδικά επειδή στην περίπτωση της λύσσας δεν μπορούσε να εντοπίσει κάποιο μικρόβιο, αυτό ήταν απειλή για την θεωρία του ότι οι ασθένειες προκαλούνται από μικροοργανισμούς.

Έτσι, δήλωσε ότι όπως πρίν την εφεύρεση του μικροσκοπίου δεν ήταν δυνατή η ανακάλυψη των βακτηριδίων, έτσι και τώρα θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι θα πρέπει να υπάρχουν κάποια μικρότερα μικρόβια που δεν φαίνονται στο μικροσκόπιο και τα οποία προκαλούν ασθένειες (πάντα μέσα από τις τοξίνες-δηλητήρια που θα παρήγαγαν).

Αυτά τα υποθετικά μικρόβια τα ονόμασε ΙΟΥΣ. Στα λατινικά ο ιός λέγεται "VIRUS" και σημαίνει "δηλητήριο".

Δεν θα γίνει αναφορά στις υπόλοιπες απάτες του ΠΑΣΤΕΡ και του ΚΟΧ, αλλά ο ενδιαφερόμενος αναγνώστης μπορεί να αναζητήσει την 20ετή εργασία του Αμερικανού καθηγητή Gerald L. Geison, που μελετώντας και συγκρίνοντας τα γραπτά του ΠΑΣΤΕΡ που δόθηκαν στην δημοσιότητα πριν λίγες δεκαετίες, απέδειξε ότι ο ΠΑΣΤΕΡ ήταν ένας ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ επιστήμονας, μέχρι και στα πειράματα που διεξήγαγε, τα οποία σήμερα μας τα παρουσιάζουν ως ευλογία για την ανθρωπότητα (βλέπε εμβόλια).


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

Αυτό το γεγονός άρχισε να γίνεται γνωστό από το 1994, όταν για πρώτη φορά το ανακύλυψε ο STEFAN LANKA.

Αυτός, όπως και άλλοι, είδαν ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη για την ύπαρξη του ιού που δήθεν προκαλεί AIDS.

Έτσι, όταν το 1995 ο KARL KRAFELD έθεσε για πρώτη φορά στην Γερμανία το ερώτημα για το πού αποδείχτηκε η ύπαρξη του ιού του AIDS, δηλαδή του HIV, το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται και μέσα από τα επίσημα έγγραφα και τις απαντήσεις των γερμανών κρατικών αρμοδίων, των ιατρικών συλλόγων κτλ, φάνηκε ότι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τους.. (το ίδιο το κράτος δηλαδή) ήταν συνεργοί εν γνώση τους σε μία απάτη που περιστρέφεται γύρω από τους ιούς, τα βακτηρίδια και τα εμβόλια.
(εικόνα-εξώφυλλο βιβλίου των Stefan Lanka και Karl Krafeld- τίτλος: Εμβολιασμοί- γενοκτονίες στην τρίτη χιλιετία- Impfen-Voelkermord im Dritten Jahrtausend)
Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα κράτη.

Δηλαδή: οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι ΔΕΝ υπάρχουν παθόγόνοι ιοι, αφού ΔΕΝ διαθέτουν ΚΑΜΙΑ επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη και την παθογένειά τους και χρησιμοποιώντας τον ΦΟΒΟ για ασθένειες που ΔΗΘΕΝ προκαλούνται από ΙΟΥΣ, καταφέρνουν να επιβάλλουν εμβολιασμούς, που θα αναλυθούν παρακάτω.

Ο Πρόεδρος Μπέκι της Νότιας Αφρικής, ενημερώθηκε για την γενοκτονία που διενεργείται σε βάρως των αφρικανών μέσα από τις αντιρετροϊκές αγωγές για το υποτιθέμενο AIDS και προσπάθησε να σώσει το λαό του με διάφορες προσπάθειες.

Σήμερα που απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την δικαιοσύνη επειδή δήθεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο όσων δήθεν πέθαναν επειδή δεν ακολούθησαν αντιρετροϊκή αγωγή για έναν ιό που υπάρχει μόνο στην φαντασία των εγκληματιών που υποστηρίζουν την ύπαρξη και την παθογένειά του, δίχως τα απαραίτητα επιστημονικά δεδομένα.


ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Τί είναι τα εμβόλια;

Τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι ουσίες που περιέχουν π.χ. τον υποτιθέμενο παθογόνο ιό σε "εξασθενισμένη", ή σε "νεκρή" μορφή. Όποιος γνωρίζει τί είναι ο ιός, θα καταλαβαίνει εύκολα τι διαφορά έχει μία πέτρα από μία "εξασθενισμένη", ή από μία "νεκρή" πέτρα...

Εφόσον δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη ύπαρξης παθογόνου ιού, αναρωτιέται κανείς τί περιέχουν τα εμβόλια και γιατί προκαλούν ό,τι προκαλούν (πυρετούς, αυτισμούς, εγκεφαλικές φλεγμονές και βλάβες κτλ.

Τα εμβόλια, εκτός των μυστικών ουσιών που περιέχουν οι οποίες προστατεύονται νομικά, περιέχουν και άλλα δηλητήρια όπως φαινόλες, φορμαλδεϋδες κτλ.

Το σημαντικότερο και επιβλαβέστερο που περιέχουν είναι οι διάφορες ενώσεις υδραργύρου και αλουμινίου.

Αυτά τα δύο μέταλλα είναι άκρως νευροτοξικά και καταστρέφουν τα νεύρα και τον εγκέφαλο μέσα σε λεπτά, σε μία συνεχή ροή.

Μία μελέτη του καναδικού πανεπιστημίου του Calgary που υπάρχει και στο YOUTUBE, ( http://www.youtube.com/watch?v=BtFsy0rQsak ), δείχνει σαφώς το πως επιδρά μέσα σε ελάχιστα λεπτά μικρή ποσότητα υδράργυρου στους νευρώνες καταστρέφοντάς τους!!Η ένεση του εμβολίου γίνεται στο μπράτσο, ή στους μηρούς και σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ αυτά τα τοξικά μέταλλα και να επιδρούν για μια ζωή!

Αν η ανεμοβλογιά είναι, ή ήταν κολλητική, τότε ας φανταστούμε πόσο μεγάλη ποσότητα από "παθογόνο" υλικό θα μπορούσε να "κολλήσει" ένα παιδάκι από ένα άλλο με την απλή επαφή τους, ή με την ανάσα τους;

Μήπως είναι σαφές ότι το εμβόλιο περιέχει χιλιάδες φορές περισσότερη "ουσία".

Τότε γιατί μας λένε το ψέμα ότι με το εμβόλιο δίνουμε "μικρότερο ποσότητα";

Στην πραγματικότητα μας εναποθηκεύουν τοξικά μέταλλα και ενώσεις με αποκλειστικό σκοπό και εν γνώσει τους την καταστροφή της υγείας μας και την αύξηση τόσο της αγονιμότητας όσο και των δυσπλασιών στα νεογέννητα που αυξάνονται ραγδαία (συν όλων των άλλων βλαβών) !

Οι γιατροί είναι σχεδόν ΟΛΟΙ τους συνεργοί σε αυτό το έγκλημα, αφού σχεδόν κανείς τους δεν ενημερώνει τους τους πελάτες τους για τις παρενέργειες και αφού δεν διαθέτουν τα επιστημονικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν ΄τους εμβολιασμούς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ;
Τα επιστημονικά στοιχεία που θα έπρεπε να υπάρχουν είναι τα εξής:

1. Απόδειξη ύπαρξης του ιού (απομόνωση, φωτογράφιση με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και βιοχημικός χαρακτηρισμός).

2. Απόδειξη της παθογόνου δράσης του (ότι δηλαδή, ΑΝ υπάρχει, ότι μπορεί να προκαλεί συγκεκριμένη ασθένεια.

Αυτά τα δύο θα αρκούσαν, αν και στην πραγματικότητα κανένας επιστήμονας, κανένας ιατρικός σύλλογος και κανένα υπουργείο υγείας δεν διαθέτει ούτε το πρώτο από τα δύο !!!

Στείλτε εγγράφως ερωτήματα σε αυτές τις κατευθύνσεις με βάση το συνταγματικό σας δικαίωμα να ρωτάτε και να λαμβάνετε απάντηση από το κράτος σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα καταλάβετε...


ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:
1. Παρακαλώ πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε επιστημονικά η ύπαρξη του ιού της (βάλτε μία ιογενή νόσο, π.χ. γρίπη, ανεμοβλογιά, γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων).

2. Πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε η παθογόνος δράση του παραπάνω ιού.

3. Πείτε μου σε ποια δημοσιευμένη εργασία αποδείχτηκε ότι ο εμβολιασμός προστατεύει κατά αυτής της ασθένειας

Το πιθανότερο είναι να λάβετε κάτι από τα παρακάτω:

α) Καμία απάντηση

β) Αόριστη απάντηση του τύπου "Υπάρχει πληθώρα επιστημονικών μελετών που απέδειξαν ... κτλ".

γ) Παραμπομπή σε διδακτικά βιβλία ή στο ίντερνετ που αναφέρουν την ύπαρξη ιών, δίχως να υπάρχουν παραπομπές σε πρωτογενή βιβλιογραφία.

δ) Παραπομπή σε παραπλανητικές μελέτες που μόνο η ανάγνωσή τους από έναν σχετικά ειδικό μπορεί να καταστήσει

σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν αποτελεί απόδειξη απομόνωσης ιού αλλά παραπλάνηση.

Ένας καθηγητής βιολογίας του σχολείου θα έπρεπε να μπορεί να την διαβάσει και να καταλάβει την απάτη.

Εδώ ήταν το γιατρικό, οι ασθενείς πέθαιναν και κανείς δε ρώτησε «ποιός γιατρεύτηκε;».

Έτσι μαινόμαστε με μαντζούνια* της Κόλασης, σʼ αυτές τις κοιλάδες, σʼ αυτά τα βουνά, πολύ χειρότερα από ότι η πανούκλα.

Εγώ ο ίδιος έδωσα το δηλητήριο σε χιλιάδες.

Αυτοί μαράθηκαν, και εγώ έπρεπε να βιώσω, πως οι θρασείς φονιάδες επαινούνται.

(ΓΚΑΙΤΕ, από τον ΦΑΟΥΣΤ)

ΡΩΤΗΣΤΕ !!!


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ:

1. Διαβάστε εδώ για το πως να καταλάβετε αν μία μελέτη είναι ψεύτικη: http://www.neue-medizin.com/lanka2.htm

2. Εδώ μία συνέντευξη του STEFAN LANKA για την γρίπη των πτηνών, τις απάτες που γίνονται και τους εμβολιασμούς στα ελληνικά:

http://www.hivwave.gr/pages/index.php?%C1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%ED%F4%E1%F2_%F4%EF_%27AIDS%27:%D3%F5%ED%DD%ED%F4%E5%F5%EE%E7%0A%F4%EF%F5_Dr._rer._nat._Stefan%0ALanka


3. Στην παραπάνω ιστοσελίδα (www.hivwave.gr), βρήκαμε πριν λίγο καιρό και μία πολύ ενδιαφέρουσα αλληλογραφία μεταξύ του καθηγητή Niemitz και του γερμανικού υπουργείου υγείας, όπου έθεσε ερώτημα για ύπαρξη και παθογένεια του ιού της γρίπης των πτηνών.

Εαν αυτές οι επιστολές αφαιρέθηκαν από την ιστοσελίδα, επικοινωνήστε και ζητήστε να επανατοποθετηθούν.

4. Διαβάστε στην γερμανική ιστοσελίδα www.klein-klein-aktion.de όλες τις λεπτομέρειες για την απάτη των ιών και για ερωτήματα και απαντήσεις που έγιναν στη Γερμανία σε αρμόδιες θέσεις.

Κάτω αριστερά υπάρχει και επιλογή ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, αν και δεν έχει αρκετό υλικό ακόμα.

5. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο των Karl Krafeld και Stefan Lanka για τους εμβολιασμούς στο YOUTUBE, που όμως είναι στην γερμανική γλώσσα. Παρακινήστε κάποιον να το υποτιτλίσει! Είναι μοναδικό στο είδος της πληροφόρησής του !

6. Διαβάστε το βιβλίο του γερμανού γιατρού BUCHWALD "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ" από τις εκδόσεις ΡΟΔΟΝ¨

Αυτό το βιβλίο έχει διαπιστωθεί σε ελληνικά βιβλιοπωλεία ότι το αγοράζουν διάφοροι μυστήριοι τύποι κατά 5αδες ή δέκάδες εξαντλώντας το από τα βιβλιοπωλεία. Για αυτόν τον λόγο, ένα μικρό απόσπασμα θα βρείτε εδώ:

http://www.ikko.gr/emvoliasmoi.htm


7. Διαβάστε για τα εμβόλια εδώ: www.homeopathy.gr

8. Κόπηκε απότομα στον αέρα εκπομπή για τις Φαρμακευτικές
http://tsipiraskostas.blogspot.com/2009/05/blog-post_21.htmlTA MME ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

ΟΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !! (είναι η "κεντρική διασπορά και διαχείρηση πληροφοριών" σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ που αναφέρει το Εθνικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Πανδημίας...? που κόβει τις πληροφορίες? σημ. τοξότισσας)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΎΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ