7 Αυγ 2009

Υπουργική συγκάληψη...?

και φαρμακοβιομηχανίες κέρδους....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"


Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 11ο:

C. Συζήτηση

Οι απαντήσεις του Alois Stöger. -20.05.2009 (συνέχεια)


2. Οι απαντήσεις του Υπουργού Υγείας στις βουλευτικές ερωτήσεις που αφορούν το προσύμφωνο με τη Baxter για το εμβόλιο «γρίπης των χοίρων»

Παρά το περιστατικό με την Baxter ο Stöger επιβεβαιώνει στις απαντήσεις του προς τη βουλή τον Ιούλιο, πως το εμβόλιο για τον τεχνητό ιό «γρίπης των χοίρων» Η1Ν1, θα παραγγελθεί από τη Baxter και μάλιστα αφορά 16 εκατομμύρια δόσεις, δηλαδή ποσότητα που επαρκεί για ολόκληρο τον πληθυσμό.

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να επισημάνω, πως ο χαρακτηρισμός «γρίπη των χοίρων» για την ασθένεια για την οποία γίνεται λόγος δεν είναι πετυχημένος/σωστός. Σωστός θα ήταν ο χαρακτηρισμός της ως Influenza A(H1N1)”, είπε ο Stöger απαντώντας προς τη βουλή το ερώτημα Nr. 2010/J της βουλευτού Dr. Belakowitsch-Jenewein όσων αφορά το εμβόλιο για τη «γρίπη των χοίρων»:

Κατ΄αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει ο ίδιος το Υπουργός Υγείας, πως εδώ πρόκειται για τεχνητό ιό. Όμως εάν το ιός δεν προήλθε από τους χοίρους, τότε από που προήλθε? Από ένα εργαστήριο, όπως ισχυρίζεται ο αυστραλός ιολόγος Adrian Gibb? Προήλθε από το εργαστήριο της Baxter, που βρίσκεται περίπου 50χλμ. Από την La Gloria του Μεξικό, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός «Η1Ν1»? (Δείτε καταγγελία που έγινε στο FBI και την Αστυνομία, στις ΗΠΑ).

Ο Stöger αρνήθηκε να δηλώσει ανοιχτά ενώπιον της βουλής, ποιο θα είναι το χρηματικό ποσό που θα πληρώσει η κυβέρνηση για τις 16 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Η1Ν1, που με οδηγία της ΠΟΥ θα δοθεί το φθινόπωρο σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Σε απάντηση του προς τη βουλή στις 10. Ιουλίου 2009, δήλωσε πως η πληροφορία είναι «μυστική».

http://www.parlament.gv.at/PG/DE/XXIV/AB/AB_02033/fname_164112.pdf

(Ερωτήσεις 6 και 11:

Τα έξοδα βρίσκονται υπό ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Προς υπενθύμιση: Ήταν η Baxter, που έστειλε στα 16 εργαστήρια τα 72 κιλά μολυσμένου ορού γρίπης, που παραλίγο να οδηγήσει σε ξέσπασμα πανδημίας στην Αυστρία το Φεβρουάριο.

Παρά τις αστυνομικές έρευνες στη Baxter Αυστρίας και παρά τα αποδεικτικά στοιχεία, πως η «γρίπη των χοίρων» είναι επίσης ένας τεχνητός ιός Η1Ν1 –πράγμα που ο Stöger παραδέχτηκε έμμεσα, καθώς απαντώντας προς τη βουλή είπε, πως ο όρος Η1Ν1 είναι ορθός και όχι «γρίπη των χοίρων» - η Baxter λαμβάνει πράσινο φως για την παραγωγή 16 εκατομμυρίων μονάδων εμβολίων του τεχνητού ιού Η1Ν1 και λαμβάνει άγνωστο ποσό για το τοξικό αυτό serum, το οποίο θα περιέχει τουλάχιστον μία ποσότητα βαρέων μετάλλων και προσθετικών και το από το 2008 ως πατέντα δηλωμένο [υλικό] από τον επιστήμονα της Baxter, Otfried Kistner.

Ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας θα πιεστεί λοιπόν, να λάβει αυτά τα εμβόλια της Baxter. Και οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί επιτρέπονται τόσο από το ισχύων διεθνές νομικό πλαίσιο της ΠΟΥ από το 2005 (rechtlichen International Health Regulations 2005) και το Αυστριακό Σχέδιο Πανδημίας.

Θα εξαναγκαστούν όλοι οι πολίτες της Αυστρίας να λάβουν αυτό το εμβόλιο? Σε κάθε περίπτωση δεν έχει προβλεφθεί αποθήκευση του εμβολίου Η1Ν1.

http://www.parlament.gv.at/PG/DE/XXIV/AB/AB_02033/fname_164112.pdf

ερώτηση 8:

Η δημοκρατία της Αυστρίας θα πληρώσει μόνο για την ποσότητα του εμβολίου που θα απαιτηθεί και θα εμβολιαστεί πραγματικά. Μία παραγωγή στοκ και αποθήκευση δεν προβλέπεται.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν μυστικά σχέδια να δοθεί το εμβόλιο σε όλους τους Αυστριακούς, αφού έχουν παραγγελθεί 16 εκατομμύρια δόσεις, δηλαδή αρκετές για να εμβολιαστεί κάθε άτομο, δίχως να περισσεύει κάτι προς αποθήκευση.

Ερώτηση 10:

Δεν προβλέπεται αποθήκευση.

Ενεργεί λοιπόν o Stöger για λογαριασμό μίας εγκληματικής ομάδας, η οποία θέλει να σκοτώσει μαζικά τους Αυστριακούς χρησιμοποιώντας ένα τοξικό εμβόλιο για να λάβει τον απόλυτο έλεγχο της χώρας μέσω της οργάνωσης της που βρίσκεται μπροστά, δηλαδή την ΠΟΥ?

Ήθελε ο Stöger να εμποδίσει την αποκάλυψη αυτού του σχεδίου μαζικής δολοφονίας της Αυστρίας μέσω των διεθνών φίλων του, υποβαθμίζοντας το περιστατικό στην Baxter?

Το συνδικάτο μπορεί να συνεχίσει, γνωρίζοντας, πως τα μέλη της συμμορίας τους, κατέχουν εθνικές-κρατικές θέσεις κλειδιά, οι οποίοι εμποδίζουν την αποκάλυψη της διαπλοκής τους και την πιστοποίηση της Baxter ως προμηθευτή του ιού «γρίπης των χοίρων». Είναι σαφές, πως ο έλεγχος για τα στάνταρτ ασφαλείας στο χώρο των εμβολίων παρουσιάζει ήδη έλλειμμα, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να κυκλοφορούν 72 κιλά μολυσμένου υλικού εμβολιασμών.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα περιέχει το εμβόλιο «γρίπης των χοίρων», όμως ο πληθυσμός της Αυστρίας έχει άγνοια της έκτασης του κινδύνου.Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ