22 Αυγ 2009

Η τρέλα εμβολιασμών και οι επιπτώσεις τους

Μία μεγάλη ανασκόπηση που δημοσιεύτηκε από τον Palomino και βασίζεται σε γνωστούς γιατούς που μάχονται ενάντια στους εμβολιασμούς. Παρακολουθείστε την 50 σέλιδη εργασία, που θα σας παρουσιάσω σε συνέχειες εδώ στον Τοξότη και θα αναρτηθεί πλήρης στο τέλος σε μόνιμο σύνδεσμο.

Οι γνώσεις υπάρχουν.
Η προπαγάνδα και το χρήμα-κέρδος,
είναι που δεν την αφήνουν να σας πλησιάσει...

Με εκτίμηση και αγάπη προς όλους σας
Βίκυ Χρυσού

Η τρέλα εμβολιασμών και οι επιπτώσεις τους:

Το AIDS ως βλάβη εμβολιασμών στην Αφρική – βλαβεροί εμβολιασμοί ευλογιάς- το ναζιστικό λόμπι εμβολιασμών αμύνεται για τους πληρωμένους μαζικούς θανάτους

(1ο μέρος)

του Michael Palomino (2002) –μετάφραση Βίκυ Χρυσού (2009)


Από το βιβλίο του Dr. med. Gerhard Buchwald: «Εμβόλια η επιχείρηση με το φόβο.» («Das Geschäft mit der Angst. Droemersche Verlagsanstalt Th.Knaur Nachf., München 2000, http://www.droemer-knaur.de. Erste deutschsprachige Ausgabe 1994 emu-Verlags-GmbH, Lahnstein.»)


Dr. med. Gerhard Buchwald, Buch: "Impfen. Das Geschäft mit der Angst", εξώφυλλο του βιβλίου και Πορτραίτο του Dr. med. Gerhard Buchwald

Εάν σύμφωνα με τον Δρ Buchwald παραμείνει η κοινωνική κατάσταση της δεκαετίας το 1990 στην

Ευρώπη «σχετικά σταθερή, δεν υπολογίζουμε με επανεμφάνιση των ασθενειών της Αθλιότητας όπως είναι η φιματίωση, η ευλογιά, ο κοκίτης και η διφθερίτιδα.» (Buchwald, σελ.90).

Η κλασική-"ιατρική" δεν αναγνώρισε αυτή την αλληλοεξαρτώμενη σχέση.
Η κλασική-"ιατρική" είναι πνευματικά εξαιρετικά καθυστερημένη.
(Συμπέρασμα του Michael Palomino)

Η ανάπτυξη ενός εμβολίου στη βάση νεφρών πιθήκων (Rhesusaffen) – ο ιός SV-40

Το 1957 διεξήγαγε ο αμερικανός ερευνητής
Hilary Koprowski ένα μαζικό τεστ εμβολιασμού του εμβολίου του για την πολυομυελίτιδα (Polio) στο βελγικό Κογκό, στο Ζαϊρ, σε περισσότερους από 240.000 ανθρώπους. Το 1958 στο Leopoldsville / Kinshasa σε 75.000 παιδιά. Οι ιοί του εμβολίου είχαν αναπτυχθεί σε βλαση νεφρλων πιθήκων (σελ. 123)

Hilary Koprowski, πορτραίτο,
1997 Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής
το 2007 νικητής του χρυσού μεταλλίου Sabin

Hilary Koprowski (* 5. Dezember 1916 στη Βαρσοβία, Πολωνία)
Είναι πολωνο-αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος.Αυτός ανακάλυψε το πρώτο εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα με ζωντανούς ιούς. [1] Οι ιοί είχαν αναπτυχθεί σε βάση νεφρών πιθήκου (σελ.123).


Χάρτης του Κογκό με την Kinshasa / Léopoldsville


Πίθηκος Rhesus –τυπικό πειραματόζωο και θύμα πειραμάτων, που βασικά δεν χρειάζονται κανΤο 1959, 325.000 Κονγκολέζοι εμβολιάστηκαν με αυτό το εμβόλιο Πολιομυελίτιδας. Την ίδια χρονιά ο εβραίος ερευνητής Sabin, καθηγητής στο Cincinnati, ανέφερε πως το εμβόλιο του Koprowski είναι μολυσμένο με άγνωστο ιό πιθήκου. Όλα τα υπόλοιπα εμβόλια που είχαν αναπτυχθεί πάνω σε ναφρά πιθήκου μπήκαν στην κατάψυξη (σελ. 123) και έγινε αρίθμηση των ιών πιθήκου στο εμβόλιο με τη σειρά που βρέθηκαν (σελ. 254) έχοντας μπρστά πάντα τα λατινικά αρχικά SV (“S” από το λατινικό simian=πίθηκος και “V”= virus, ιός)(σελ. 123).


Ακολούθησαν έευνες για την επίδραση των ιών πιθήκων σε ζώα και ανθρώπους. Ο ιός πιθήκου Νο40 συμπεριφερόταν χειρότερα από όλους. (σελ.254). |Οι επιστήμονες M.R.Hillemann και B.H.Sweet ανακάλυψαν στο 70% των χρησιμοποιούμενων καλλιεργιών νεφρών πιθήκων Rhesus τιον ιό SV-40. Πειράματα με τον SV-40 σε χάμστερ φανέρωσαν κακοήθης, καρκινικούς όγκους τα επονομαζόμενα "Fibrosarkome" (Fibrom = καλοήθης όγκος sarkom= σάρκωμα). Ο SV-40 αποδείχτηκε λοιπόν για τα χάμστερ ως καρκινογόνος ιός (σελ.123). Η επίδραση του στον άνθρωπο παρέμενε ακόμη άγνωστη.

Ο Albert Bruce Sabin ήταν πολωνο-αμερικανός γιατρός και ιολόγος,
(26.8.1906* στο Bialystok- πέθανε στις 3.3.1993. στην Ουάσιγκτον, D.C.).
Από το 1921 ζούσε στις "ΗΠΑ", από το 1939 ήταν καθηγητής στο
Cincinnati (Oh.), Ενώ από το 1974 στην Columbia (S.C.) [2]. Ο Sabin διαπίστωσε τον ιό πιθήκου SV-40 στο εμβόλιο του Koprowski (σελ.123).

Ο ιός πιθήκου SV-40 είναι
‘κακοήθης΄ και καρκινογόνος σε χάμστερ

SV-40 ιός πιθήκου (ιός του AIDS),
Παρουσίαση σε κίτρινο-πράσινο

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ