12 Αυγ 2009

Ευθύνες πολιτικών και εισαγγελέων

στο ζήτημα "γρίπη των χοίρων"-Η1Ν1 και μαζικοί εμβολιασμοί...

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 19ο:

ε) Η ευθύνη του Αρχι-εισαγγελέα Βιέννης για την παράληψη διερεύνησης του περιστατικού πανδημίας προκαλούμενης από τη Baxter, το Φεβρουάριο 2009, κατά την οποία παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί βιο-ασφάλειας.

Ο αρχι-εισαγγελέας Harald Eisenmenger έχει καθήκον να ερευνά ή/και να διατάσσει τη διεξαγωγή ερευνών σε περιπτώσεις προφανώς βαριάς παραβίασης των νόμων, από εταιρίες σαν τη Baxter με έδρα στη Βιέννη. Από όσο γνωρίζω δεν διεξήχθη καμία έρευνα στο θέμα των ιών γρίπης των πτηνών ή γρίπης των χοίρων ή το υλικό εμβολιασμών. Είναι αυτό τυχαίο? Ισχυρίζομαι πως ο Αρχι-εισαγγελέας δεν διεξάγει σωστά το καθήκον του, όπως αντιλαμβάνεται και ο Υπουργός Υγείας ως καθήκον του, επειδή πιθανών είναι μέλος αυτού του εγκληματικού συνδικάτου.

ζ) Η ευθύνη του προέδρου του αυστριακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, (αντίστοιχο του Αρείου Πάγου σημ. μτφ.) για τη μεταβίβαση της εξουσίας στην ΠΟΥ, που προβλέπεται στο σχέδιο πανδημίας Influenza

Ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου (Αρείου Πάγου στην Ελλάδα, σημ. μτφ.) έχει καθήκον να προστατεύει τη Δημοκρατία και το Δίκαιο στην Αυστρία. (τη δημοκρατία και το δίκαιο στην Ελλάδα αντίστοιχα οφείλει να προστατεύει ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Με το να επιτρέψει την υπογραφή και εφαρμογή ενός Σχεδίου Πανδημίας, το οποίο προβλέπει παράδοση της εξουσίας στην ΠΟΥ και την ΕΕ, έχει αποτύχει [στο να φέρει εις πέρας το καθήκον του]. Είναι τυχαίο? Εγώ ισχυρίζομαι πως ο Πρόεδρος του VfGH (Συνταγματικό Δικαστήριο/ αντίστοιχο του Αρείου Πάγου σμ. Μτφ.) δεν εκτελεί σύμφωνα με την τάξη το καθήκον του, όπως και ο Υπουργός Υγείας δεν εκτελεί σωστά το καθήκον του, επειδή πιθανών να είναι μέλος του συνδικάτου.

η) Η ευθύνη των πολιτικών: συνέδραμε ο Heinz-Christian Strache, κατά την συγκάλυψη του περιστατικού πανδημίας και η εκπρόσωπος τύπου του FPO σε θέματα υγείας, Dr. Dagmar Belakowitsch-Jenewein?

Σε προσωπική συνάντηση που είχα με την Dr. Dagmar Belakowitsch-Jenewein, η ίδια μου ανέφερε, πως ο Strache την προειδοποίησε να μην κάνει πολλές ερωτήσεις σχετικά με την περίπτωση της Baxter. Εκτός αυτού η Dr. Dagmar Belakowitsch-Jenewein δεν φρόντισε/προέβη σε καμία έρευνα, όταν έφτασαν οι απαντήσεις του Alois Stoeger στις ερωτήσεις της, όπου έπρεπε να διαλευκανθούν οι αντιφάσεις.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ