11 Αυγ 2009

Βιολογικά όπλα στην ατζέντα της ΠΟΥ!

από την Glaxo Smith Kline....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 17ο:

δ) Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ως παραγωγός τεχνολογίας βιολογικών όπλων

Υπάρχουν διασταυρώσιμες, ξεκάθαρες και σαφείς αποδείξεις, πως η ΠΟΥ απέστειλε ζωντανό ιό γρίπης των πτηνών στη θυγατρικής Baxter στην Αυστρία, που χρησιμοποιήθηκε από τη Baxter για να παρασκευάσει 72 κιλά μολυσμένου υλικού εμβολίων το Φεβρουάριο. Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Baxter.

Η Baxter στη συνέχεια έστειλε αυτό το υλικό σε 16 εργαστήρια σε 4 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, με λανθασμένη επισήμανση, καθώς το μολυσμένο υλικό έφερε χαρακτηρισμό ως εμβόλιο και παραλίγο να οδηγήσει σε ξέσπασμα μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Επειδή η Baxter είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις αυστηρές οδηγίες βιολογικής ασφάλειας επιπέδου 3, όταν γίνονται εκεί εργασίες με επικίνδυνους ιούς, όπως τον ιό γρίπης των πτηνών, δεν μπορεί η παραγωγή και διάθεση μιας τέτοιας ποσότητας υλικού πανδημίας να ήταν ατύχημα ή ρυπαρότητα (schlamperei), αλλά θα πρέπει να έγινε πρόθεση από τη Baxter [η επιμόλυνση και διάθεση του υλικού].

Η αστυνομία της Αυστρίας ερευνά την υπόθεση, μετά την μήνυση που κατέθεσα τον Απρίλιο.

Ο Otfried Kistner, επιστήμονας της Baxter με ρόλο κλειδί σε ότι αφορά την ανάπτυξη τεχνητών ιών και εμβολίων, έδωσε διάλεξη το 2005 στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας σχετικά με τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Baxter στο Bochumil της Τσέχικης Δημοκρατίας, όπου εκατομμύρια δηλητηριασμένες δόσεις εμβολίων «γρίπης των χοίρων» παράγονται, όπως αναμένεται σε βιο-αντιδραστήρες 1200 λίτρων, όπου χρησιμοποιούν την ίδια κυτταρική δομή που έφερε στον κόσμο το AIDS.

Στο Bohumil πρόκειται να κατασκευαστεί το εμβόλιο «γρίπης των χοίρων» με «συνοπτικές διαδικασίες».

Είναι σαφές πως η Baxter και η ΠΟΥ, είναι μόνο στοιχεία μιας πολύ μεγαλύτερης εγκληματικής Οργάνωσης, η οποία ενεργεί κατά συγχρονισμένο και συντεταγμένο τρόπο, ώστε να πραγματοποιήσουν την ατζέντα (πρόγραμμα) του συνδικάτου για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθώς εγκαθιστά μία παγκόσμια κυβέρνηση, εντός της οποίας η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας θα κατέχει ηγετική θέση.

Η ΠΟΥ, μία υπο-οργάνωση του [Οργανισμού] Ηνωμένων Εθνών, φαίνεται να παίζει κεντρικό ρόλο στο συντονισμό των δράσεων εργαστηρίων, εταιριών παραγωγής εμβολίων και κυβερνήσεων, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μείωσης του Παγκόσμιου πληθυσμού, όπως και [ο στόχος] πολιτικής και οικονομικής κατάληψης της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Κατά πρώτον η ΠΟΥ χρηματοδοτεί, υποστηρίζει και καλύπτει εργαστήρια, όπως το CDC (Center of Desease Control, Meryland USA- που είναι, σύμφωνα με αναφορές, το μόνο που είχε τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τον ιό Η1Ν1, όταν πρωτοεμφανίστηκε τον Απρίλιο στο Μεξικό σημ. μτφ. ), ώστε να ερευνούν για παθογόνα, να τα μεταλλάσσουν, για να μετατρέπονται σε πιο θανατηφόρα, και επίσης για να τα «πατεντάρουν».

Κατά δεύτερον η ΠΟΥ δίνει αυτά τα μεταλλαγμένα παθογόνα σε εταιρίες όπως τη Baxter στην Αυστρία, ώστε να μπορεί η Baxter να χρησιμοποιήσει αυτούς τους ιούς, για να μολύνει επίτηδες και συστηματικά το υλικό εμβολισμού. Εάν η μόλυνση των 72 κιλών δεν είχε ανακαλυφθεί έγκαιρα από τεχνικό του εργαστηρίου στην Τσεχοσλοβακία, θα είχαν μολυνθεί, μέσω των εμβολίων, εκατομμύρια άνθρωποι με «γρίπη των πτηνών».

Κατά τρίτον, σε περίπτωση μιας πανδημίας, η ίδια η ΠΟΥ ορίζει αναγκαστικούς εμβολιασμούς για όλες τις (194) χώρες, σύμφωνα με συστάσεις μίας συμβουλευτικής ομάδας, στην οποία ανήκουν και συνεργάτες της Baxter. Αυτή πληρώνεται με χρήματα των φορολογουμένων.

Κατά τετάρτον, η ΠΟΥ εξασφαλίζει στη Baxter, τη Novartis, τη Sanofi και άλλες εταιρίες, επικερδή συμβόλαια ύψους δισεκατομμυρίων, για να ετοιμάζουν αυτά τα εμβόλια.

Εκτός αυτού, σε περίπτωση πανδημίας, η ΠΟΥ καταλαμβάνει μία θέση παγκόσμιας εξουσίας. Σύμφωνα με ειδικά Στρατηγικά Σχέδια Πανδημίας, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ το 2005 σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας «διαλύονται»/καταλύονται οι εθνικές κυβερνήσεις και αντικαθίστανται από ειδικές επιτροπές κρίσεων, οι οποίες φροντίζουν για την υποδομή υγείας και ασφάλειας του κράτους, οι οποίες είναι υπόλογες στην ΠΟΥ (WHO) και ΕΕ στην Ευρώπη και ΠΟΥ (WHO) και HE (UN) στη Βόρεια Αμερική.

Όταν, με οδηγία της ΠΟΥ, τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος «Emergency Health Powers Act», είναι εγκληματική παράλειψη, το να αρνηθεί ένας Αμερικανός να εμβολιαστεί. Τότε επιτρέπεται στην αστυνομία να ασκήσει θανάσιμη βία ενάντια σε αυτούς τους «εγκληματίες». Η μαζική δολοφονία και οι μαζικοί θάνατοι θα επιφέρουν και οικονομική κατάρρευση και καταστροφή, πείνα και πολέμους – που θα οδηγήσουν σε επιπλέον μείωση του πληθυσμού.

συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ