9 Αυγ 2009

Με φάρμακα θα γίνονται οι μελλοντικοί πόλεμοι...

και εμβόλια με προσθετικά δηλητήρια!....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"


Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 14ο:

Από το Idaho Observer, Μάρτιος 2005:

«„Squalene: Η επόμενη γενιά παγκόσμιας φαρμακολογικής διεξαγωγής πολέμου»


«Πρόγραμμα εμβολιασμών με προσθετικά ιχθυελαίων αποτελεί ατέλειωτη συνέχεια αυτοκαταστροφής»


by The Idaho Observer

Είναι ένας αγώνας δρόμου – θα δεχτούμε όλοι μας ενέσεις με ουσίες που θα προγραμματίζουν το ίδιο μας το σώμα να μας επιτεθεί πριν κατανοήσουμε πως το νεότερο όπλο του Νέου Παγκόσμιου οπλοστασίου είναι το ίδιο το ανοσοποιητικό μας σύστημα?

Η θεωρία πως τα εμβόλια προλαμβάνουν την διάδοση μολυσματικών ασθενειών βασίζονται πάνω στην πίστη πως, με την ενέσιμη εισαγωγή μίας μικρής δόσης της ίδιας της ασθένειας στο σώμα, θα αναπτύξει αυτό «αντισώματα», που θα προστατέψουν το εμβολιασμένο άτομο από το να «κολλήσει» την ασθένεια ενάντια στην οποία εμβολιάστηκε.

Η θεωρία είναι περίπλοκη καθώς είναι γεγονός πως εξασθενημένες δόσεις παθογόνων από μόνες τους δεν ενεργοποιούν μία «αντίδραση αντιγόνων». Έτσι τα εμβόλια περιέχουν συστατικά γνωστά ως "adjuvants" (προσθετικά) ώστε την ενισχύσουν την ανοσοποιητική ανταπόκριση του σώματος.

Παραδοσιακά "adjuvants" , είναι το alum (υδροξίδειο του αλουμινίου) και το thimerosal, το οποίο κατά 50% είναι αιθυλικός υδράργυρος (ethyl mercury ) που λειτουργεί και ως «συντηρητικό».

Οι νευροτοξικές επιπτώσεις του υδραργύρου δεν αποτελούν κάποιο μυστικό αφού έχουν καταγραφεί ευρύτατα στην επιστημονική και ιατρική βιβλιογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Ο Dr. Boyd Haley είχε διαπιστώσει πως εμβόλια τα οποία περιέχουν και τα δύο. Αλουμίνιο και υδράργυρο, μεγιστοποιούν θεαματικά τα νευροτοξικά αποτελέσματα του εμβολιασμού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως τα δύο αυτά στοιχεία, αλουμίνιο και υδράργυρος MERCURY, είναι τοξικά. Η αντίδραση του σώματος μας κατά την έκθεση του σε τοξικές ουσίες, είναι αυτό που οι υποστηρικτές των εμβολιασμών μετρούν για να προσδιορίσουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Το γεγονός ότι τα αυξημένα επίπεδα αλουμινίου*** και υδραργύρου προκαλούν παρενέργειες χειρότερες από την ασθένεια, δεν απασχολεί τους περισσότερους από τους επικροτητές των εμβολιασμών.

Το «νέο κύμα Δυτικά» (new wave West), που διευθύνει το «Δίκτυο ευαισθητοποίησης για την επικινδυνότητα των εμβολίων» (Vaccine Risk Awareness Network) στο Witlaw, BC, του Καναδά, δημοσίευσε το εμπεριστατωμένο και καλά τεκμηριωμένο άρθρο «Μια ματιά στον τρομακτικό κόσμο των προσθετικών εμβολίων» ("A Look into the Scary World of Vaccine Adjuvants.")

Το άρθρο εξηγεί πως τα μοντέρνα, συνθετικά ή ανασυγκροτημένα εμβόλια είναι «καθαρότερα» και λιγότερο τοξικά στο σώμα σε σχέση με τους προκατόχους τους που είχαν νεκρούς ή ζωντανούς ιούς, και γι΄αυτό απαιτούν μεγαλύτερη ποσότητα ικανών προσθετικών ώστε να ενεργοποιήσουν μια ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.

«Αυτό δημιούργησε την μεγάλη ανάγκη αποδεδειγμένα αποτελεσματικών, βελτιωμένων και πιο ισχυρών προσθετικών για χρήση σε αυτά τα εμβόλια», βεβαιώνει το άρθρο,

«Προσθετικά Εμβολίων: σημερινή κατάσταση και μελλοντικές τάσεις», δημοσιευμένο στο ιατρικό περιοδικό “Immunology and Cell Biology”.

Υπ’ αυτή τη λογική, το alum σχεδιάζεται να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με προσθετικά που έχουν βάση ελαίων, όπως είναι το squalene –ένα βασικά λιπώδες οξύ, το οποίο λαμβάνεται από ψάρια.

Squalene

«Τα πιο αποτελεσματικά προσθετικά σχηματίζονται από έλαια, όμως από καιρό θεωρούνται υπερβολικά «αντιδραστικά» για να χρησιμοποιηθούν σε ανθρώπους. Οι ανοσολόγοι γνώριζαν από καιρό πως μικροσκοπικές δόσεις της τάξης μερικών μόνο μορίων προσθετικών που εισέρχονται ενέσιμα στο σώμα, μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές στο ανοσοποιητικό σύστημα και ήταν επίσης γνωστό από τη δεκαετία του 1930, πως προσθετικά βάσης ελαίων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, πράγμα που αποτέλεσε αιτία περιορισμού της χρήσης τους σε πειράματα με ζώα», έγραψε το West.

("The most effective adjuvants are formulated with oils but have long been considered too reactive for use in humans. Immunologists have known for decades that a microscopic dose of even a few molecules of adjuvant injected into the body can cause disturbances in the immune system and have known since the 1930s that oil-based adjuvants are particularly dangerous,which is why their use has been restricted to experiments with animals," West wrote.)

Το ακόλουθο (με πλάγια γραφή) είναι άρθρο του West. Κρατήστε κατά νου, πως η FDA είχε διαπιστώσει πως το squalene εμπεριεχόταν σε διάφορες δοσολογίες σε εμβόλια άνθρακα που χορηγήθηκαν σε δεκάδες χιλιάδες άτομα του προσωπικού που συμμετείχε στην Καταιγίδα της Ερήμου (δίχως τη γνώση ή συγκατάθεση τους). Δεν προκαλεί εντύπωση, πως δεκάδες χιλιάδες βετεράνοι της Καταιγίδας της Ερήμου πάσχουν από μόνιμες νευρολογικές βλάβες και εμφανίζουν συγκεκριμένα συμπτώματα που χαρακτηρίζονται ως «ασθένεια του πολέμου του Κόλπου».

«Το κλασικό προσθετικό με βάση ελαίου με την ονομασία «Freund's Complete Adjuvant» μπορεί να προκαλέσει μόνιμες οργανικές βλάβες και μη αναστρέψιμες ασθένειες – και ιδιαίτερα αυτοάνοσα νοσήματα. Όταν επιστήμονες θέλουν να προκαλέσουν αυτοάνοσα νοσήματα σε πειραματόζωα, χορηγούν σε αυτά το Freund's Complete Adjuvant, το οποίο προκαλεί μεγάλο πόνο και χαρακτηρίζεται από κάποιους απάνθρωπο το να χορηγείται ακόμη και στα ζώα.

Ο Dr. Jules Freund, δημιουργός αυτού του προσθετικού βάσης ελαίου προειδοποίησε το 1956 πως τα ζώα που είχαν δεχθεί ένεση με αυτή τη φόρμουλα ανέπτυξαν τρομακτικά, μη-θεραπεύσιμα συμπτώματα: αλλεργική α-σπερματογένεση (παύση παραγωγής σπέρματος), αλλεργική εγκεφαλομυελίτιδα (φλεγμονή των νεύρων που μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση)ως αντίδραση στα πειράματα και άλλες σοβαρές αυτοάνοσες ασθένειες.

Τα προσθετικά μπορούν να «σπάσουν την ανοχή», με την έννοια πως μπορούν να προσβάλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε βαθμό που να χάσει την ικανότητα του να αντιλαμβάνεται τι είναι «δικό του» και τι είναι «ξένο». Υπό φυσιολογικές συνθήκες το ανοσοποιητικό σύστημα αγνοεί τα συστατικά του ίδιου του σώματος. Οι ανοσολόγοι ονομάζουν αυτή την ιδιότητα «ανοχή». Όμως εάν συμβεί κάτι που να σπάσει την ανοχή, τότε το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται απαράβλητα αυτο-καταστροφικό και επιτίθεται στο σώμα, το οποίο υποτίθεται πως προστατεύει».


συνεχίζεται...

*** το αλουμίνιο είναι μέρος και των ψεκαζόμενων υλικών των chemtrails...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ