8 Αυγ 2009

Στρατηγικά Σχέδια Πανδημίας

και κατάλυση της δημοκρατίας?....

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"


Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 12ο:

β) Το σχέδιο Πανδημίας Influenza: Στρατηγική για την Αυστρία, 3 –Έκδοση Νοέμβριος 2006

1. μεταβίβαση εξουσίας στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και την Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας

Με το «Σχέδιο Πανδημίας Influenza Στρατηγική για την Αυστρία» μεταβιβάζεται η εξουσία πάνω στην Αυστρία στην ΠΟΥ και την ΕΕ. Η ΠΟΥ και η ΕΕ θα είναι έτσι η ανώτερη αρχή για σημαντικές διαδικασίες εντός της χώρας, για την υποδομή, την δημόσια ασφάλεια και τα μέσα ενημέρωσης. Θα σχηματιστεί μία αυστηρή ιεραρχική Οργάνωση, η οποία θα αποτελεί τον κρατικό φορέα Διέυθηνσης (Αντιμετώπισης) Προστασίας σε κατάσταση Κρίσεων και Καταστροφών [Krisen- und Katastrophenschutzmanagement (SKKM)], που περιλαμβάνει μέτρα για το συντονισμό «πανεθνικών κρίσεων.»

Η SKKM αναλαμβάνει το διυπουργικό συντονισμό, όπως και την ρύθμιση μεταξύ Ομοσπονδίας και ομόσπονδων κρατών. (σελ. 12, Του σχεδίου Πανδημίας Influenza: Στρατηγική για την Αυστρία, 3 –Έκδοση Νοέμβριος 2006) -

Ο φορέας αντιμετώπισης κρίσεων (SKKM) δίνει τις πληροφορίες της ΠΟΥ/ΕΕ, μαζί με τα απορρέοντα μέτρα απευθείας στους επιμέρους φορείς των ομόσπονδων κρατών. (σελ. 11)

Το σχέδιο πανδημίας προβλέπει λοιπόν τη δημιουργία ενός φορέα κρίσεων, ο οποίος θα ακολουθεί αποκλειστικά τις οδηγίες τις ΠΟΥ και της ΕΕ και ως εκ τούτου αποκτά μεγάλη εξουσία πάνω στο Αυστριακό κράτος υπό το πρόσχημα παρακολούθησης της πανδημίας.

Στοχεύετε/επιχειρείται ο εμβολιασμός όλων των κατοίκων της χώρας. (σελ. 13)

Με βάση το νομοσχέδιο επιδημιών μπορούν ιδιώτες να οδηγούνται και να κλείνονται σε καραντίνα.

«Επιπλέον με την υποστήριξη των οργάνων της δημόσιας υπηρεσίας ασφαλείας είναι δυνατή η επιβολή συγκεκριμένων αναγκαστικών μέτρων» (σελ.12)

Ένα όργανο κρίσεων θα αναλάβει την «πληροφόρηση/ενημέρωση» του πληθυσμού. (σελ. 34)

Δεν υπάρχει καμία κρατική ευθύνη για βλάβες που θα προκύψουν από τους εμβολιασμού (σελ. 39)

Ο ιός (referenzvirus) θα έλθει από εργαστήριο της ΠΟΥ (σελ. 61 5.1.1.1.1)

Το εμβόλιο θα είναι μία ουσία που θα περιέχει ζωντανό ιό (adjuvantiertes „live whole virus“), το οποίο περιέχει το βαρύ μέταλλο υδράργυρο, thiomersal (σελ. 60 5.1.1)

Το σχεδιαζόμενο πρόσθετο (Adjuvant) είναι αναγνωρισμένο ως δηλητήριο. Η Baxter δήλωσε σε δικές της κλινικές μελέτες, πως τα πρόσθετα (Adjuvantien) έχουν αρνητικές επιδράσεις (βλέπε συζήτηση περί Baxter) και επιπλέον μελέτες αποδεικνύουν πως τα πρόσθετα (Adjuvantien) είναι υπεύθυνα για αυτοάνοσες ασθένειες, όπως στην περίπτωση του εμβολιασμού «άνθρακα» (anthrax) σε στρατιώτες των ΗΠΑ, και επίσης είναι τοξικά σε αρουραίους. Τότε γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς ένα προσθετικό (Adjuvant)?

Με αυτό το δηλητηριώδες κοκτέιλ οφείλουν λοιπόν να εμβολιαστούν οι Αυστριακοί σύμφωνα με το Σχέδιο Πανδημίας του 2005!

Επιπλέον συστήνεται το Tamiflu, ένα μέσο το οποίο ευνοεί τη μετάλλαξη ενός ιού.

Σε κάθε περίπτωση το Σχέδιο Πανδημίας προβλέπει «πανικό» στους πληθυσμούς και για το λόγο αυτό έχουν εγκαταστήσει ένα αυστηρό σύστημα παρακολούθησης. (σελ. 14), ώστε να επιφέρουν ένα υψηλό δείκτη εμβολιασμών στον πληθυσμό.

Η Υπουργός Υγείας του Βελγίου έθεσε στα μέσα Ιουλίου ένα νόμο σε ισχύ, ο οποίος επιτρέπει την «χρήση» των αστυνομικών οργάνων σε περίπτωση μαζικού εμβολιασμού σε πανδημία.

Η SKKM θα εδρεύει στο ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών (σελ. 12. 1.5.2,) πράγμα που σηματοδοτεί την στρατιωτικοποίηση του μαζικού εμβολιασμού.

Η SKKM εργάζεται από κοινού με ένα Γενικό Σχεδιασμό Ετοιμότητας της Επιτροπής Ασφάλειας Υγείας της ΕΕ (EU Health Security Committee), το ECDC και την ΠΟΥ (WHO). (σελ. 14)

Άλλες πολύ πιο αποτελεσματικές μέθοδοι ελέγχου μιας πανδημίας, όπως η χρήση του colloidal silver κτλ. Δεν αναφέρονται στο σχέδιο Πανδημίας.για την Ελλάδα αρμόδιοι φορείς είναι το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης σε περίπτωση πανδημίας (2005), η ΚΕΕΛΠΝΟ και το Σχέδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ...

συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ