4 Αυγ 2009

Θα μας εμβολιάσουν με τη βία?... Στρατιωτικοποίηση της χώρας σε περίπτωση πανδημίας?

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 4ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους (συνέχεια)

(...προηγούμενες αναρτήσεις)

Οι πράκτορες αυτού του κονσόρτσιουμ κατάφεραν επίσης να επιβάλλουν ένα νόμο, το νόμο περί αυστριακού σχεδίου πανδημίας influenza του 2005, ο οποίος επιτρέπει τον αναγκαστικό εμβολιασμό του πληθυσμού με τη βοήθεια της αστυνομίας, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας. Επιπλέον μετά την εξαγγελία μιας πανδημίας, η εξουσία πάνω στην Αυστρία μεταφέρεται στην ΠΟΥ.

(Αλήθεια πότε συστάθηκε το ελληνικό νομικό πλαίσιο Σχεδίου Δράσης σε περίπτωση Πανδημίας? Να θεωρίσουμε δεδομένη την ταύτηση του με αυτό της Αυστρίας? ως χώρα μέλος της ΠΟΥ και της ΕΕ ???... Αναγκαστικοί και με αστυνομική βία εμβολιασμοί και μεταβίβαση ξουσιών στην ΠΟΥ? -σίγουρα δεν θα αφήσουμε αναξερεύνητο το ελληνικό μέρος... ωστόσο όσοι έχετε χρόνο ψάξτε από τώρα να δούμε τι ισχύει...)

Το αυστριακό σχέδιο πανδημίας του 2005 καθιερώνει πολιτικές, νομικές και διοικητικές ρυθμίσεις της ΠΟΥ –Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και της ΕΕ, ως ανώτατο νόμο σε περίπτωση πανδημίας, υπεράνω της αυστριακής νομοθεσίας. Προετοιμάζει τη σκηνή στρατιωτικοποίησης της διοίκησης της χώρας σε περιπτώσεις ανάγκης σε ζητήματα υγείας.

Καθώς υποσκάπτει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών της Αυστρίας και καταργεί τα πολιτικά δικαιώματα συναπόφασης, είναι αντισυνταγματικός.

Το σχέδιο του 2005, που φέρει την υπογραφή της Maria Rauch-Kallat, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πανδημίας, προβλέπει το σχηματισμό ενός συμβουλίου ειδικών ρυθμίσεων και κρίσεων στο Υπουργείο εσωτερικών, που θα ακολουθεί τις οδηγίες της ΠΟΥ και της ΕΕ, έτσι ώστε να επιτρέπεται στην ΠΟΥ να έχει τον έλεγχο κάθε επιμέρους αυστριακής νομοθεσίας και δημόσιας υπηρεσίας. Οι ποινικές διωκτικές αρχές της Αυστρίας θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μίας έκτακτης ανάγκης πανδημίας γρίπης εντός της χώρας, όμως σε τελική ανάλυση θα είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν τις διαταγές της ΠΟΥ.

Οι αυστριακοί αντιπρόσωποι του συνδικάτου φαίνεται να έχουν συνωμοτήσει με την ΠΟΥ, στην κατασκευή και διάθεση/διάδοση βιολογικών όπλων με προκάλυμμα την έρευνα ασθενειών και την ανάπτυξη εμβολίων εναντίων αυτών. Αυτοί βοηθούν στη χρηματοδότηση, αδειοδότηση και δημιουργία δυνατοτήτων που αφήνουν ατιμώρητη την εισαγωγή ασθενειών στο δημόσιο χώρο, ώστε να προκαλέσουν μια πανδημία και να εκμεταλλευτούν το φόβο των ανθρώπων σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε κατάσταση πανικού να δίνουν τη συγκατάθεση τους στον εμβολιασμό, βοηθώντας έτσι την Baxter να αποκομίσει τεράστια έσοδα.

Παρά τον ισχυρισμό πως ο εμβολιασμός πρόκειται να γίνει σε εθελοντική βάση, ο Υπουργός Υγείας υποδεικνύει, πως δεν υπάρχουν μακροχρόνια σχέδια για την αποθεματοποίηση του εμβολίου, πράγμα που αποτελεί ένδειξη, πως γίνεται διεργασία σχεδίου για τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού, αφού πρώτα η ΠΟΥ δώσει σχετική οδηγία και δώσει εντολή για την παρεμβολή της αστυνομίας, πράγμα που επιτρέπουν οι νόμοι της ΠΟΥ και το Σχέδιο Πανδημίας του 2005.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου τύπου της Baxter, η ΠΟΥ ήταν αυτή που έδωσε στη Baxter τους ενεργούς ιούς «γρίπης των πτηνών», τους οποίους χρησιμοποίησε στη συνέχεια η Baxter για να μολύνει 72 κιλά υλικού εμβολίων, ώστε να προκαλέσει μία πανδημία. Επίσης η ΠΟΥ βοήθησε την Baxter στην εξασφάλιση συμβολαίων για εμβόλια –δίχως μάλιστα να φροντίσει έστω για την τήρηση ελάχιστου ελέγχου ασφαλείας παρά το περιστατικό πανδημίας που προκάλεσε η Baxter στην Αυστρία. Η ουσία του εμβολίου θα δοκιμαστεί για παράδειγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα σε 5 ημέρες και μάλιστα καθόλου σε ανθρώπους.

Δύο δημόσια υπομνήματα της ΠΟΥ από το έτος 1972 αποδεικνύουν πως η ΠΟΥ προετοιμάζεται από καιρό για μία 3ων βημάτων επιχείρηση, για να σκοτώσει ανθρώπους μέσω εμβολιασμών.συνεχίζεται...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ