3 Αυγ 2009

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 2ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους

Οι παραπάνω καταγγελλόμενοι φαίνεται να είναι πιθανών μέλη ενός διεθνούς εγκληματικού συνδικάτου. Ο τρόπος των ενεργειών και της συνεργασίας τους καταδεικνύουν, αυτά τα μέλη προωθούν και τηρούν συστηματικά και εντελώς συνειδητά την ατζέντα αυτού του συνδικάτου, με σκοπό τη μαζική δολοφονία. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα εμφανές μέσω της χρήσης ενός τεχνητά κατασκευασμένου «ιού γρίπης των χοίρων» («Pandemic H1N1 09 Virus”), που βήμα-βήμα αναπτύχθηκε σταδιακά και μυστικά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κοινό και επιπλέον σχεδιάζεται –με την πρόφαση «προληπτικών μέτρων»- να μεταδοθεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό μέσω της χρήσης ενός τοξικού εμβολίου. Η συγκαλυμμένη πρόθεση, πίσω από τη μαζική δολοφονία που θα προκύψει, περιλαμβάνει τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά οφέλη κατά τρόπο που αντιτίθεται σε νόμους καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, της βιοτρομοκρατίας και ύψιστης προδοσίας.

Αυτή η διεθνής ομάδα και εγκληματική οργάνωση, μοιάζει να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο αριθμό δραστών και οργανώσεων, για να πετύχει τους στόχους της στην Αυστρία. (και στην Ελλάδα...σημ. μτφ.) Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η θυγατρική της Baxter στην Αυστρία. Ειδικά η Baxter ήταν επιφορτισμένη με την ανάπτυξη των τεχνολογικών μέσων, για να κατασκευάσουν ένα θανατηφόρο ιό και τοξικά εμβόλια. Επίσης η Baxter συμμετείχε στην ανάπτυξη των τεχνικών μέσων, ώστε να παραχθούν αυτές οι ουσίες εμβολίων σε επαρκείς ποσότητες, για να εμβολιαστούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Η παραγωγή του ιού Η1Ν1 περιλαμβάνει ένα κάδο βιο-αντιδραστήρα 1200 και μία τεχνολογία καλλιέργειας κυττάρων, στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Baxter στο Bohumil της τσεχικής Δημοκρατίας. Κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να παράγουν μολυσμένο υλικό εμβολίων σε μεγάλες ποσότητες.

Επιστήμονες της Baxter και της ΠΟΥ (Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας), ανάμεσα τους ο Otfried Kistner, o Noel Barret και ο Hartmut Ehrlich, φαίνεται πως συνεργάζονται σε αυτή την ίδια ατζέντα, ώστε να απομονώνουν ιούς και να τους μεταλλάσουν τόσο, ώστε να δρουν πολύ πιο θανατηφόρα.

Ακόμη και πριν την επονομαζόμενη «μη-αναμενόμενη πανδημία», η Baxter έκανε δοκιμές ουσιών εμβολίων, για την τάχα «νέα» γρίπη των χοίρων και τη «γρίπη των πτηνών» και πήρε άδειες γι’ αυτό. Ισχυρές ενδείξεις δείχνουν πως οι ιοί «γρίπης των χοίρων» 6 απελευθερώθηκαν περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από τις εγκαταστάσεις της στο Νέο Μεξικό.

Επιπλέον η Baxter, αλλά και άλλες επιχειρήσεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν στα εμβόλια ουσίες, όπως ο υδράργυρος και άλλα «πρόσθετα βοηθητικά μέσα», τα οποία είναι γνωστό πως προκαλούν μεγάλες βλάβες –και αυτό παρά το γεγονός, πως δημοσιευμένες κλινικές μελέτες της Baxter μαρτυρούν, πως τα «πρόσθετα αυτά υλικά» έχουν αρνητική δράση. Τα «πρόσθετα βοηθητικά μέσα» οδηγούν σε μια αντίδραση του ανοσοποιητικού με τη μορφή μιας φλεγμονής.

Επιπλέον το συνδικάτο χρησιμοποίησε τις, υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας, εγκαταστάσεις της Baxter, στο Orth an der Donau, στην Αυστρία, για την παρασκευή και απελευθέρωση μολυσμένου υλικού εμβολιασμών, για να προκαλέσουν μία παγκόσμια πανδημία τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο του επόμενου έτους (2010).

Η Baxter παρασκεύασε 72 κιλά υλικό εμβολιασμών, το οποίο επιμολύνθηκε με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών, που προερχόταν από εργαστήρια του ΠΟΥ. Ακολούθως διατέθηκε το υλικό αυτό σε 16 εργαστήρια, σε 3 γειτονικές χώρες. Σύμφωνα με έκθεση του περιοδικού Times of India, ((Virus mix-up by lab could have resulted in pandemic, March 6, 2009) η Baxter προκάλεσε κατ΄αυτό τον τρόπο μία παγκόσμια πανδημία.

Το γεγονός ότι η Baxter είναι υποχρεωμένη να εργάζεται στα εργαστήρια της στο στο Orth an der Donau, με κανονισμούς βιοασφάλειας επιπέδου 3, κατά την επεξεργασία του ιού «γρίπης των πτηνών» ( που είναι «πρόξενος» βιολογικού επιπέδου 3 – σύμφωνα με τους κανονισμούς 90/679 της ΕΕ), δεν μπορεί η παραγωγή και διάθεση του υλικού να έγινε τυχαία, πράγμα που κατ’ επέκταση φανερώνει τις εγκληματικές προθέσεις που κρύβονται πίσω από τις ενέργειες της.

Εκτός αυτού, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, γιατί η Baxter είχε ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών στα εργαστήρια της ή πως ήταν δυνατόν να τα στείλει μη-ακτινοβολημένα εκτός της εγκατάστασης.

Προφανώς διευθυντές και επιστήμονες κλειδιά της Baxter παράκαμψαν συνειδητά και συστηματικά τους ελέγχους ασφαλείας σχετικά με την παραγωγή και διάδοση του πανδημικού υλικού, ενώ παράλληλα πήραν προκαταβολικά θέση και υπέγραψαν κερδοφόρα συμβόλαια με την αυστριακή κυβέρνηση, για την διάθεση αυτών ακριβώς των ουσιών εμβολιασμού που θα απαιτούνταν σε μία έκτακτη ανάγκη πανδημίας.

Εκτός αυτού φαίνεται πως οι συνένοχοι (το κονσόρτσιο), μέσω των πρακτόρων του διεισδύει σε Οργανώσεις της Αυστρίας ή επηρεάζουν δημοσίους υπαλλήλους κατά συντονισμένο και ανεπίτρεπτο τρόπο, ώστε να προωθήσουν στόχους του εγκληματικού συνδικάτου μέσω της κατάχρησης υπηρεσιών, των συστημάτων διοίκησης και πόρων, ειδικά των κυβερνητικών οργανισμών υγείας και δημοσίων υπαλλήλων των υπηρεσιών ρύθμισης ιατρικών ζητημάτων, που είναι σχετικά αδύναμα συγκροτημένες ή δεν υπόκεινται σε σωστό έλεγχο. Εδώ πρέπει να αναφερθούν ιδιαίτερα οι κύριοι Hubert Hrabcik και Ulrich Herzog, όπως και οι προϊστάμενοι της Κρατικής Διεύθυνσης Υγειονομικής Υπηρεσίας στη Βιέννη.

συνεχίζεται...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ