5 Αυγ 2009

Bilderberg: συζητήθηκε η μαζική γενεοκτονία παρουσία πρωθυπουργών στην Αθήνα?..!!!

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 5ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους

(συνέχεια από προηγούμενες αναρτήσεις )


Μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας συναντιούνται μυστικά για να συζητήσουν για τα σχέδια τους και εμφανίζονται και στις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg. Αυτή τη φορά (2009) στη Βουλιαγμένη, στην Ελλάδα πήραν μέρος –μεταξύ άλλων- ο Καγκελάριος Werner Feymann και ο διευθυντής (CEO) της Novartis Daniel Vassella. Φαίνεται πως στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε η τακτική και η διαδικασία επίτευξης των στόχων τους, αυτών της μαζικής δολοφονίας ανθρώπων στην Αυστρία και άλλες χώρες, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, που θα επέλθει αυτό το φθινόπωρο με προκάλυμμα την πώληση μιάς ουσίας εμβολίου -που είναι δηλητηριώδης- ως «προληπτικό μέτρο».

(Πέρα από το γεγονός πως η συνάντηση έγινε στη χώρα μας και μας είχε απασχολήσει και εδώ στο "Τοξότης", ας σημειώσουμε- ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις, πως και ο δικός μας πρωθυπουργός, μέλη της κυβέρνησης, όπως και μέλη της αντιπολίτευσης κ.α., φέρεται πως ήταν παρόντες στη συνάντηση της Bilderberg!... σημ. μτφ.)

Μοιάζει επίσης πως το συνδικάτο άσκησε ανεπίτρεπτη επιρροή στον ανώτερο όλων των εισαγγελέων, Harald Eisenmenger, ο οποίος παραμέλησε να διενεργήσει έρευνα ενάντια στις ενέργειες της Baxter και προφανώς αποδέχτηκε το τρικ παράκαμψης της Baxter, που διαμορφώθηκε με το τέχνασμα μίας μήνυση κατά του εαυτού της, ώστε να προληφθεί η περίπτωση μια έρευνας, για το πως μπόρεσαν να παρακαμφτούν οι κανονισμοί βιο-ασφάλειας.

Εκτός αυτού φαίνεται πως ο πρόεδρος και το συνταγματικό δικαστήριο ήταν αυτοί που άνοιξαν το δρόμο ατιμωρησίας, για τη διενέργεια των εγκληματικών δράσεων, αυτής της ομάδας συμπεριλαμβανομένης της μεταβίβασης της εθνικής κυριαρχίας της Αυστρίας στην ΠΟΥ και την ΕΕ, στα πλαίσια του αυστριακού σχεδίου πανδημίας Influenza του 2005.

Φαίνεται πως αυτοί οι πράκτορες που εργάζονται για την εγκληματική συμμορία, το πράττουν αυτό με ανταλλάγματα που έχουν τη μορφή δωροδοκίας, χρημάτων και offshore χαρτονομισμάτων. Για την Novartis για παράδειγμα, αναφέρεται πως πλήρωσε 5ψήφιο ποσό για μπουφέ που προοριζόταν για τον πρόεδρο της Αυστρίας.

Εκτός αυτού υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία, πως ο αρχηγός του δεξιού κόμματος FPO, Heinz Christian Strache, άσκησε πίεση στην εκπρόσωπο υγείας του κόμματος του, Dr. Dagmar Belakowitsch-Jenewein, για να μην προχωρήσει σε βάθος στις βουλευτικές ερωτήσεις της σχετικά με τις ενέργειες της Baxter σχετικά με την επιμόλυνση, με «γρίπη των πτηνών», του 72 κιλών υλικού εμβολίων.

Έχει πρωτοκολληθεί πως η Dr. Belakowitsch-Jenewein αθετώντας τις βουλευτικές υποχρεώσεις της –μολονότι γιατρός- και παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά και έχει/είχε πλήρη συνείδηση της αναγκαιότητας τήρησης των κανονισμών βιο-ασφάλειας, δεν εισήγαγε καμία βουλευτική διερεύνηση του περιστατικου-Baxter. Θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογήσουμε, πως μετά τις απαντήσεις που έδωσε στις βουλευτικές ερωτήσεις ο Υπουργός Υγείας, που φανέρωναν πως 72 κιλά υλικού εμβολίων είχαν μολυνθεί με ζωντανούς ιούς γρίπης από τη Baxter, θα έπρεπε να της είχαν δημιουργηθεί σκέψεις σχετικά με ερωτήματα, του τύπου: μήπως υπάρχουν οικονομικές ή προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στη Baxter και τον Strache, που τον προδιέθεταν στη συγκάλυψη των δράσεων της Baxter.

Από αυτά τα στοιχεία προκύπτει, πως οι κατασκευαστές εμβολίων Baxter, Novartis και άλλες επιχειρήσεις, αποτελούν ένα ολιγο-πώλειο, που προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους εργάζονται σε συνεργασία με την ΠΟΥ και τους αντιπροσώπους τους στην αυστριακή κυβέρνηση.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός, πως ηγετικά στελέχη της Baxter και της Novartis πήραν μέρος στις 7 Ιουλίου 2009 στη συμβουλευτική ομάδα της ΠΟΥ, που εκπροσωπούν τη σύσταση υποχρεωτικών εμβολιασμών σε ολόκληρο τον κόσμο, που ακολούθως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την ΠΟΥ στις 11 Ιουλίου 2009, βρίσκονταν και βρίσκονται σε ξεκάθαρη αντίθεση ενδιαφέροντος.

Ως αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού, της συμβουλευτικής δράσης και των συντονισμένων δράσεων των μελών αυτής της οργάνωσης στην Αυστρία, βρίσκονται τώρα σε κίνδυνο και είναι αναγκασμένοι, τόσο οι άνθρωποι στη Αυστρία, όσο και σε άλλες χώρες, να δεχτούν έναν εμβολιασμό, με δηλητηριώδη βαρέα μέταλλα, άλλα πιθανώς επικίνδυνα προσθετικά και έναν ενεργό ιό, το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς, που θα είναι τοξικότερο από τον ιό Η1Ν1. Φαίνεται πως αυτός ο Η1Ν1 αναπτύχθηκε σε εργαστήριο και μάλιστα από τις ίδιες τις επιχειρήσεις παραγωγής εμβολίων και άλλες συνεργαζόμενες οργανώσεις, όπως η ΠΟΥ

Υπάρχει κίνδυνος, πως απειλείται και αφαιρείται η ελεύθερη βούληση των πληθυσμών συνειδητά και συστηματικά, μέσω λανθασμένων και παραπλανητικών πληροφοριών, σχετικά με αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο. Το Σχέδιο Πανδημίας 2005, δίνει βαρύτητα κυρίως στον έλεγχο των πληροφοριών και των μέσων ενημέρωσης.

Ειδικά το περιοδικό “Profil” θα πρέπει να αναφερθεί ξεχωριστά, αφού σε άρθρο του Emil Bobi στις 29 Απριλίου 2009, κάνει συστηματική και εκ προθέσεως λανθασμένη παρουσίαση του περιστατικού-Baxter, παράλληλα με λανθασμένη περιγραφή, λάθος αναφορά πηγών και εικόνων, για να εξαπατήσει την κοινή γνώμη. Για τον ιδρυτή του «Profil”, Oscar Bronner, αναφέρεται πως συμμετέχει τακτικά σε συναντήσεις της Bilderberg, δηλαδή συμμετέχει σε συναντήσεις του συνδικάτου.

Το “Profil” και ο Υπουργός Υγείας φαίνεται να ελέγχουν κατά κάποιο τρόπο σε μεταξύ τους συνεννόηση τη ροή πληροφοριών, ώστε να αποκρύψουν από το κοινό της Αυστρίας τις αποδείξεις για τα εγκλήματα της Baxter, να τους προδιαθέσουν με φόβο για την «γρίπη των χοίρων», ώστε στη συνέχεια να κάνουν, το επικίνδυνο για την υγεία τους αλλά ιδιαίτερα επικερδές για την Baxter- που είναι o εταίρος του συμβολαίου της κυβέρνησης-, εμβόλιο, ενώ παράλληλα αποσιωπούνται τελείως άλλα αποτελεσματικά μέτρα, όπως π.χ. η λήψη «colloidal silver».

Πέραν τούτου σε μία έκτακτη κατάσταση πανδημίας οι άνθρωποι της Αυστρίας (και της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!?) θα χάσουν την κυριαρχία της χώρας τους όπως και τα πολιτικά τους δικαιώματα και θα μπορούσαν να βρεθούν εξαναγκασμένοι να υποστούν τη δηλητηριασμένη ένεση υπό τις οδηγίες της ΠΟΥ, σε ένα κλίμα φόβου και υστερίας, που μεταξύ άλλων προέρχεται από την κυβέρνηση και «δημιουργούς άποψης» σαν το “Profil”.(συνεχίζεται...)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ