4 Αυγ 2009

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!! (3η συνέχεια)

"υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 3ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους (συνέχεια)

(...) Συμπληρωματικά στα παραπάνω φαίνεται πως το συνδικάτο έχει κατορθώσει να ανυψώσει αντιπροσώπους του σε υψηλά αξιώματα και σημαντικές επιτροπές αποφάσεων, όπως στο Υπουργείο Υγείας. Αυτοί οι πράκτορες, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Υγείας Alois Stoeger, μέσω της θέσης που τους παρέχει το αξίωμα τους επιτρέπουν δημόσια χρήματα να δαπανώνται για επιχειρήσεις όπως η Baxter, όπως π.χ. για την προμήθεια ουσιών εμβολιασμού για τη «γρίπη των χοίρων» και τη «γρίπη των πτηνών».

Επιπλέον προσπαθούν να εμποδίσουν την πολιτική αντίθετη γνώμη, που τάσσεται ενάντια σε μία εκστρατεία μαζικού και ενδεχομένως αναγκαστικού εμβολιασμού, όπως έχει σχεδιαστεί για τον Οκτώβριο στην Αυστρία.

Παρά το γεγονός πως ακόμη διενεργούνται έρευνες από την αστυνομία της Αυστρίας, σχετικά με την απελευθέρωση των 72 κιλών πανδημικού- υλικού εμβολιασμού από τη Baxter, -για τις οποίες γνωρίζει ο Υπουργός Υγείας, όπως προκύπτει από δικές του απαντήσεις-, βιάστηκε ο Υπουργός Υγείας να δώσει άδεια στη Baxter,ενεργοποιώντας τα προηγουμένως τακτοποιημένα συμβόλαια που αφορούσαν τη συμφωνία για τα εμβόλια γρίπης των χοίρων.

Εκτός αυτού ο Υπουργός Υγείας αρνείται να αναφέρει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που έκλεισε η Baxter με την κυβέρνηση ή να ονομάσει το ποσό που θα πληρώσει η κυβέρνηση στη Baxter, για το εμβόλιο δύο δόσεων που θα προμηθεύσει σε κάθε άτομο στην Αυστρία.

Αυτή η άρνηση προκαλεί σοβαρές σκέψεις, πως ο Υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί τη θέση του ώστε να εξασφαλίσει στη Baxter πρόσβαση σε μεγάλα χρηματικά ποσά. Εκτός αυτού ο υπουργός Υγείας και οι υπάλληλοι του απέτυχαν στο ρόλο τους, καθώς ούτε με συνέντευξη τύπου, ούτε άμεσα [απευθυνόμενοι] προς στους ανθρώπους της Αυστρίας, ενημέρωσαν πως 72 κιλά, μολυσμένου με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών, υλικό εμβολίων βγήκε από τα εργαστήρια της Baxter ούτε συζήτησε την περίπτωση στο υπουργικό συμβούλιο, μολονότι είναι υποχρεωμένος από το σύνταγμα, να ενεργεί κατά τρόπο διάφανο και κρατώντας ενήμερο το κοινό. Μόνο σε βουλευτική ερώτηση, που τέθηκε στις 20 Μαΐου 2009 και ήταν η τελευταία μέρα της 8ήμερης προθεσμίας, που αναλογεί στο Υπουργό Υγείας, αποκαλύφθηκε πως απεστάλη το 72κιλών υλικό εμβολίων, ποσότητα, που υπογραμμίζει τη βαρύτητα των εγκληματικών ενεργειών.

Εκτός αυτού ο Υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε εσφαλμένα πως δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή, ακόμη και όταν 18 συνεργάτες ενός εργαστηρίου στη Βιέννη, που είχαν έρθει σε επαφή με το μολυσμένο υλικό «γρίπης των πτηνών», έπρεπε να δεχθούν άμεση προληπτική αγωγή σε νοσοκομείο, αμέσως μόλις το βιολογικό τέστ στην Τσεχική Δημοκρατία οδήγησε σε προειδοποίηση σχετικά με το υλικό.

Πέραν τούτου, ο ίδιος Υπουργός Υγείας σε απάντηση του στη βουλή, δήλωσε εσφαλμένα, πως ο σωστός χειρισμός του περιστατικού με τη Baxter είναι ο κτηνιατρικός κώδικας, μολονότι η σωστή νομοθετική βάση είναι στην πράξη οι βιολογικοί κανονισμοί 90/679 της ΕΕ, οι νόμοι περι βιοτρομοκρατίας, όπως και το ποινικό δίκαιο. Κατ’αυτό τον τρόπο παρουσίαζε ως ακίνδυνα τα εγκλήματα.

συνεχίζεται...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ