21 Ιουλ 2009

CO2 και mind control!!!

Δεν προσπαθούν για το καλό μας...
...αλλά για τον έλεγχο μας!


Έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν:

O περιορισμός του CO2 στην ατμόσφαιρα διευκολύνει το "έργο" του "mind control"(!) ενώ αντίθετα η αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα αποτελεί παράγοντα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας, αλλά και της ανάπτυξης της συνείδησης μας!

Εδώ και χρόνια κάποιοι πασχίζουν να μας μάθουν πως οφείλουμε να ταυτίζουμε την περιβαλλοντική ευσυνειδησία με τον περιορισμό του CO2... Πως για να δείξουμε την ευαισθησία μας για τον πλανήτη μας πρέπει να υποστηρίζουμε άκριτα τις αβάσιμες και αντιεπιστημονικές πολιτικές ατζέντες του IPCC των Ηνωμένων Εθνών και τις πολιτικές "πρωτοβουλίες" που κορυφώνονται και πάλι φέτος το Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη...

Ότι όλα τούτα τα "όμορφα" στηρίζονται πάνω σε πλεκτάνες και σκοπιμότητες, που καμία σχέση δεν έχουν με την έγνοια για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, το έχουμε εξηγήσει και τεκμηριώσει με αρκετά άρθρα και αναφορές μας στην ενότητα "κλιματικές αλλαγές"...

Η Γκραζίνα Φόσαρ και ο Φραντς Μλούντορφ στο νέο τους βιβλίο,

Der Geist hat keine Firewall: Neues Bewusstsein trifft Mind Control (Το πνεύμα δεν έχει firewall: η νέα συνείδηση συναντά το mind control)

έρχονται τώρα να αποκαλύψουν άλλη μία άγνωστη μέχρι τώρα προέκταση της "κλιματολογικής υστερίας":

Σύμφωνα με μελέτη της CIA, τα αυξημένα ποσοστά του CO2 στην ατμόσφαιρα παίζουν καθοριστικό -υποστηρικτικό- ρόλο στην ανάπτυξη της συνείδησης μας, ενώ η μείωση του CO2 διευκολύνει τη χειραγώγηση της συνείδησης μας!
Άλλα έγγραφα της CIA πάλι αναφέρουν παγκόσμια συνειδησιακή χειραγώγηση μέσω mind control (!), ενώ υπολογιστές έχουν την ικανότητα να "διαβάζουν" τις σκέψεις μας!

Με άλλα λόγια η όλη προσπάθεια της "κλιματολογικής απάτης", σχετίζεται -μεταξύ άλλων- και με την προσπάθεια ελέγχου του ανθρώπινου νου και της ανθρώπινης συνείδησης!
Οπότε, ας φροντίσουν επιτέλους οι αγαπητοί συμπολίτες και συνάνθρωποι μας να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει πραγματικά και ας πάψουν να υποστηρίζουν αβάσιμους μύθους και παραμύθια επιστημονικής φαντασίας που στρέφονται ενάντια σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όλοι εμείς Είμαστε Ένα και ΚΑΝΕΝΑ όφελος δεν έχουμε να υποστηρίζουμε την πολιτική ατζέντα της "κλιματικής αλλαγής", όπως επίσημα προωθείται. Εμείς είμαστε ο στόχος. Και σίγουρα δεν προσπαθούν για το καλό μας... αλλά για τον έλεγχο μας!

Στην ουσία -όπως αναφέρεται σε έντυπο των παραπάνω επιστημόνων & συγγραφέων-
"η μάχη για την ανθρώπινη συνείδηση διεξάγεται εδώ και καιρό"!

Το καταπληκτικό και πολλά υποσχόμενα βιβλίο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο και εδώ στον Τοξότη θα έχουμε σίγουρα πολλά σχετικά αφιερώματα...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ