22 Ιουλ 2009

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"

Από τους κατηγορούμενους παραγγέλνει εμβόλια η Ελλάδα!

Στις 24 Ιουνίου 2009, είχαμε ανακοινώσει το κατηγορητήριο, αλλά και τους κατηγορούμενους των αγωγών που ασκήθηκαν σε διάφορες χώρες όσων αφορά το ζήτημα των μαζικών εμβολιασμών για την -δήθεν- πρόληψη της πανδημίας "γρίπης των χοίρων". Ανάμεσα σε άλλους κατηγορουμένους, φιγουράρουν τα ονόματα των διευθυντών φαρμακευτικών κολοσσών όπως:

  • Robert Parkinson, CEO BAXTER INT.
  • Daniel Vassela, CEO NOVARTIS International AG
  • Chris Viehbacher, CEO SANOFI AVENTIS
  • Andrew Witty, CEO GSK PLC
  • Rahul Singhvi, CEO NOVAVAX
Από την άλλη πρόσφατο δημοσίευμα της "ημερισίας" αναφέρει πως η ελληνική Κυβέρνηση παρήγγειλε ήδη 8.000.000 εμβόλια από τις ακόλουθες εταιρίες:
  • 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
  • 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Ενώ λοιπόν βαρύτατες κατηγορίες βαραίνουν τις εν λόγω εταιρίες και βρίσκονται υπό διερεύνηση εξ αιτίας των αγωγών που έχουν ασκηθεί, η Ελλάδα κάνει "ανενόχλητη" τις παραγγελίες της...

Φαίνεται πως η ελληνική κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας δεν έχουν ενημερωθεί για τις τραγικές συνέπειες των εμβολιασμών "ενάντια στη γρίπη" των χοίρων στο παρελθόν και πως έχουν "άγνοια" του κατηγορητηρίου που βαραίνει τις εταιρίες από τις οποίες παρήγγειλαν τα "αγαθά" και "ευεργετικά" σκευάσματα... για να "προστατεύσουν" όπως ισχυρίζονται τα παιδιά μας...

Ή μήπως γνωρίζει ήδη????

* Ας σημειωθεί επίσης πως ο διευθυντής της CEO NOVARTIS International AG, Daniel Vassela, είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για να παραστεί στην περίφημη συνάντηση της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα τον περασμένο Μάϊο, όπου, σύμφωνα με αναφορές, συζητήθηκε και το θέμα της γενκτονίας με χρήση βιολογικών όπλων... (XXVII. Evidence as to a genocide agenda by means of weaponised flu being discussed at the annual Bilderberg meeting in Athens from May 14-17, 2009)

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ