27 Ιουλ 2009

13:47 - σημαντική στιγμή κάθε μέρα


Η αλλαγή στη συνείδηση είναι πλέον αδιαμφησβήτητο γεγονός.

Μπορεί ο κόσμος μας να μοιάζει πολύβουος, γεμάτος ταχύτητα, άγχος και ακατάπαυστη κίνηση, όμως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί ο κάθε ένας μας να αφήσει αυτό το «τρένο» και να κατέβει σμια ήσυχη «στάση»... αρκεί να το θέλει φυσικά.

Ακόμη και στο κτίριο του γερμανικού κοινοβουλίου, φρόντησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο ησυχίας και περισυλλογής: ένα λιτό χώρο διαλογισμού.

Πέρα από τα μεγάλα οφέλη που έχει ο διαλογισμός για την ψυχοσωματική μας υγεία και την ανάπτυξη της συνειδητότητας μας, η Grazyna Fosar και ο Franz Bludorf, στο τεύχος KonteX που εκδίδουν, γράφουν πως η ώρα 13:47, παίζει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο χώρο των ικανοτήτων «υπερ-επικοινωνίας» (ή PSI φαινόμενα κατά την αγγλική ορολογία), όπως είναι η τηλεπάθεια, το remote viewing, η τηλεκίνηση και η διόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα τους έρευνες στο χώρο αποκάλυψαν, πως οι δραστηριότητες αυτές αποδίδουν τα μέγιστα μεταξύ 12:00 και 14:00 της τοπικής αστρικής ώρας. Μάλιστα η κορύφωση παρατηρήθηκε στις 13:47. Μοιάζει λοιπόν πως η συνείδηση μας προτιμά ένα συγκεκριμμένο χρονικό «παράθυρο».

Με λίγα λόγια πέρα από τις γνωστές φυσικές επιδράσεις των μαγνητικών πεδίων, των φάσεων της σελήνης και της περιστροφής του ήλιου στη συνείδηση μας, προστέθηκε και αυτός ο πράγοντας της ώρας...

...Μόνο που πρόκειται για πολύ φρέσκια ανακάλυψη και ακόμη δεν ξέρουμε το γιατί...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ